Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

ολοι κρινουμε εξ ιδιων κ γι αυτο εχουμε τοσο τεραστιες διαφωνιες!!!

λες κ γινεται διαγωνισμος ωρες ωρες ποιος θα εχει τον τελευταιο λογο αχαχαχαχα

Άλλο κρίνω από τις εμπειρίες μου (από αυτά που βλέπω να γίνονται γύρω μου) και άλλο κρίνω σύμφωνα με τις προσωπικές μου αρχές. Όταν είπα ότι η Νατάσα κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια εννοούσα το δεύτερο. Η Travelgirl το έπιασε.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mallon ekpempoume se polu diaforetika mhkh kummatos kai den mporeis na me katalaveis but no worries.

elpizw pws kapoios mporei na katalavei ti lew giati tha arxisw na thewrw pws mallon exw provlhma:rolleyes:

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Κι εγω πιστεύω πως επειδη η Νατασσα ειναι επαγγελματίας και δεν θα σκεφτόταν ποτε έτσι νομίζει οτι και οι άλλοι ειναι έτσι. Καθρεφτίζει στους άλλους προτερήματα δικά της.

se euxaristw gia ta kala sou logia alla nomizw pws oi perissoteroi ellhnes pou erxontai edw moiazoun panw-katw me mena h me mas giati ap'oso exw katalavei olles edw exoume kapoio epipedo (toulaxiston epaggelmatika giati to allo wres wres to xanoume myself inluded)

to eipa k se allo post, h agglia einai gia anthrwpous (ellhnes) me white collar jobs.

akoma kai autoi pou erxontai kai kanoun mia tuxai douleia (anudeikeuth ergasia) to kanoun giati pistevoun pws to mellon tha mporesoun na asxolh8oun me to antikeimeno tous.

An to legame gia th germania pou exei para polla ergostasia kai h zwh einai polu pio f8hnh 8a elega alla.

katalavenete twra h eimai teleiws trelh??

uDLqp1.png

se euxaristw gia ta kala sou logia alla nomizw pws oi perissoteroi ellhnes pou erxontai edw moiazoun panw-katw me mena h me mas giati ap'oso exw katalavei olles edw exoume kapoio epipedo (toulaxiston epaggelmatika giati to allo wres wres to xanoume myself inluded)

to eipa k se allo post, h agglia einai gia anthrwpous (ellhnes) me white collar jobs.

Κι όμως κάνεις λάθος. Έχουν έρθει πολλοί Έλληνες πρόσφατα ή σκέφτονται να έρθουν, απλά με ένα απολυτήριο λυκείου και με μέτρια αγγλικά για να δουλέψουν ως DJ, σερβιτόροι, μάγειρες, καθαριστές. Δεν τα λες white collar jobs.

An to legame gia th germania pou exei para polla ergostasia kai h zwh einai polu pio f8hnh 8a elega alla.

Τι δηλαδή θα έλεγες για τη Γερμανία;

πολυ ασχημο να σχολιαζεις κοσμο κατ αυτον τον τροπο, τοσο φανερα, τοσο επιπολαια!!!!!

Οριστε? Οταν σχολιαζω Φερυ σχολιαζω παντα φανερα...κρυφα οχι δεν ειναι το στυλ μου. Ουτε συμμετεχω σε γκρουπακια ΦΒ που κουτσομπολευουν ολες τις κοπελες εδω μεσα και να εχω μια (ποια αραγε) να μεταφερει πληροφοριες επειδη εμεις οι υπολοιπες και καλα "δεν μπαινουμε στο φορουμ". Θα επρεπε να ντρεπεσαι να λες τετοια πραγματα, ειδικα μετα απο τα παρελθοντα γεγονοτα...Οταν ειχες το τσακωμο με τη Μπιγκι ειδες δεν ανακατευτηκα παρολο που ηξερα, στα ειπε εκεινη....εμεινα απεξω. Αλλα συνεχιζεις την ιδια συμπεριφορα. Εγω εφερα ενα παραδειγμα μη χρησιμοποιωντας το ονομα, το νικ, και φυσικα μη αναφερομενη σε κοπελα που γραφει τωρα!!!Τωρα αν εσυ θελεις αυτο να το χρησιμοποιησεις για να αφησεις υποννοουμενα εναντιον μου το θεωρω τρομερα φτηνο....! Βρες κατι αλλο, προφανως θελεις να μου επιτεθεις για δικο σου λογο, χρησιμοποιησε ομως εναν πιο αξιοπρεπη τροπο.

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Άλλο κρίνω από τις εμπειρίες μου (από αυτά που βλέπω να γίνονται γύρω μου) και άλλο κρίνω σύμφωνα με τις προσωπικές μου αρχές. Όταν είπα ότι η Νατάσα κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια εννοούσα το δεύτερο. Η Travelgirl το έπιασε.

υπερ-αναλυση για ολα :) anyway.....τι εννοει η καθε λεξη, που ανηκουμε γεωγραφικα, τι ειπες κ τι ειπα κ τι ειπε κλπ κλπ.....

παντως ετσι για φιλοσοφιλολογικη αναζητηση αυτα τα δυο που αναφερεις ταυτιζοντε μιας κ ο χαρακτηρας ενος ανθρωπου διαμορφωνεται απο προσωπικες αρχες οι οποιες επηρεαζοντε κ απο το περιβαλλον στο οποιο ζει κ μεγαλωνει ;)

Οριστε? Οταν σχολιαζω Φερυ σχολιαζω παντα φανερα...κρυφα οχι δεν ειναι το στυλ μου. Ουτε συμμετεχω σε γκρουπακια ΦΒ που κουτσομπολευουν ολες τις κοπελες εδω μεσα και να εχω μια (ποια αραγε) να μεταφερει πληροφοριες επειδη εμεις οι υπολοιπες και καλα "δεν μπαινουμε στο φορουμ". Θα επρεπε να ντρεπεσαι να λες τετοια πραγματα, ειδικα μετα απο τα παρελθοντα γεγονοτα...Οταν ειχες το τσακωμο με τη Μπιγκι ειδες δεν ανακατευτηκα παρολο που ηξερα, στα ειπε εκεινη....εμεινα απεξω. Αλλα συνεχιζεις την ιδια συμπεριφορα. Εγω εφερα ενα παραδειγμα μη χρησιμοποιωντας το ονομα, το νικ, και φυσικα μη αναφερομενη σε κοπελα που γραφει τωρα!!!Τωρα αν εσυ θελεις αυτο να το χρησιμοποιησεις για να αφησεις υποννοουμενα εναντιον μου το θεωρω τρομερα φτηνο....! Βρες κατι αλλο, προφανως θελεις να μου επιτεθεις για δικο σου λογο, χρησιμοποιησε ομως εναν πιο αξιοπρεπη τροπο.

αχαχααχχααχ βρε κολλημα!!!!! εκεινο το φεις-γκρουπ μας καταντησε ετσι...δεν με νοιαζει που δεν με πιστευεις....αλλα αν το ποστ σου το δει η κοπελα που εννοεις (που προσωπικα δεν ξερω) θα γινει χαμος εδω μεσα παλι....αχααχααχα βρε τι εχω παθει με το φεις....αλλα γιατι εφυγα απο εκεινο το γκρουπ δεν μου εχεις απαντησει ακομα ε?? οεο??? γνωριζεις τον λογο???

υπερ-αναλυση για ολα :) anyway.....τι εννοει η καθε λεξη, που ανηκουμε γεωγραφικα, τι ειπες κ τι ειπα κ τι ειπε κλπ κλπ.....

Τι να κάνουμε, είμαι αναλυτική. Κακό είναι κι αυτό? :rolleyes:

Άμα πρόκειται να φαγωθείς με τον άλλο, βρίσκεις πρόβλημα κι εκεί που δεν υπάρχει.

αχαχααχχααχ βρε κολλημα!!!!! εκεινο το φεις-γκρουπ μας καταντησε ετσι...δεν με νοιαζει που δεν με πιστευεις....αλλα αν το ποστ σου το δει η κοπελα που εννοεις (που προσωπικα δεν ξερω) θα γινει χαμος εδω μεσα παλι....αχααχααχα βρε τι εχω παθει με το φεις....αλλα γιατι εφυγα απο εκεινο το γκρουπ δεν μου εχεις απαντησει ακομα ε?? οεο??? γνωριζεις τον λογο???

Φέρυ δεν μας ενδιαφέρει ο λόγος που έφυγες από το γκρουπ στο Facebook. Μπήκες, ξεκατινιάστηκες, βγήκες, ξεκατινιάστηκες και στο φόρουμ, τελείωσε αυτό. Πάει. Πέρασε ένας χρόνος, ξεκόλλα. Αν διαβάζουν οι άλλες θα λένε κοίτα την αυτή που ακόμα ασχολείται με μας και θα γελάνε.

Και συγγνώμη κιόλας, από πού κι ως πού ΜΑΣ κατάντησε έτσι το γκρουπ στο Facebook? Καμία άλλη εδώ μέσα (από τις κοπέλες που μπαίνουν ακόμα) δεν ήταν μέλος, μόνο εσύ. Οπότε μίλα για τον εαυτό σου καλύτερα. ΣΕ κατάντησε.

Δε γνωριζω το λογο, δε συμμετειχα στο γκρουπ. Οποια θεωρει οτι την εθιξα μπορει να μπει και να μου το πει, εσυ τι προβλημα εχεις δεν καταλαβαινω...Προς το παρον εσυ ξεκινας μια διαμαχη, κοινως "βαζεις φτυλιες" για καβγα! Σου αρεσει αυτο το πραγμα? Σε ικανοποιει? Τι να πω δε ξερω....

Και οσο για το σχολιασμο..αληθεια δε σχολιαζουμε τι λεει η μια και η αλλη? Τοσο καιρο αυτο δεν κανουμε γιαυτο συμφωνουμε και διαφωνουμε ενιοτε?:?

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Άμα πρόκειται να φαγωθείς με τον άλλο, βρίσκεις πρόβλημα κι εκεί που δεν υπάρχει.

αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!!!!

αντε παω, δεν προσφερω κατι επικοδομοιτικο αλλωστε ;)

Κι όμως κάνεις λάθος. Έχουν έρθει πολλοί Έλληνες πρόσφατα ή σκέφτονται να έρθουν, απλά με ένα απολυτήριο λυκείου και με μέτρια αγγλικά για να δουλέψουν ως DJ, σερβιτόροι, μάγειρες, καθαριστές. Δεν τα λες white collar jobs.

ti na sou pw egw den xerw polous (isws den xerw kanenan). gnwrisa merika paidia se ena bar sto stratford kai o enas mou eipe pws exei spoudasei k kapia stigmh elpizei na vrei sto antikeimeno tou. kanenas de mou fanhke na perimenei na zhsei apo ta epidwmata

Τι δηλαδή θα έλεγες για τη Γερμανία;

H germania exei anagkh apo autous tous anthrwpous giati tous xrhsimopoiei ws f8hno ergatiko dunamiko. den 8a mporouse an den eixe kapoies paroxes. dwrean paidikous klp

an 8elete na kanoume mia terasteia analush gia to an ta koinwnika epidwmata kala kanoun k dinontai einai ok thn kanoume alla xeka8arizw pws egw eimai aristerh kai den 8a mporousa se kamia periptwsh na sumfwnhsw me apopseis neofileleu8eres, idiws se oti exei na kanei me thn tuxwn voh8eia pou dinete se anthrwpous pou thn exoun anagkh.

kai makria apo olous mas na mh vre8oume pote se anagkh

uDLqp1.png

Καλησπέρα σε όλες.

Μπαίνω ν'απαντήσω σε κάποια ποστς που ζητούν πληροφορίες, μα μετά λύπης μου διαπιστώνω πως ξαναβλέπω το ίδιο, χιλιοπαιγμένο έργο... "Μια νέα αντιπαράθεση/διαμάχη/διένεξη/αψιμαχία/delete as appropriate, στην Αγγλία" :S

Ειλικρινά ας μου εξηγήσει κάποιος διότι δεν καταλαβαίνω, ίσως φταίει που είμαι φυσική ξανθιά...

Ποίος ο σκοπός αυτού του thread; Δεν βλέπω να εξυπηρετεί σε τίποτε άλλο πέρα από το να ξεσπάς και να ξεδίνεις!

Νατασσα ο τροπος που δινονται τα κοινωνικα επιδοματα στη Βρετανια ακολουθει τον περιφημο "τριτο δρομο" του Μπλερ. Αυτο σημαινει οτι ουσιαστικα το οικονομικο βαρος ενος ολοκληρου κρατους πεφτει στους μικρομεσαιους, στις μικρες επιχειρησεις και τις οικογενειες, ενω αντιθετα συσωρευεται πλουτος σε λιγους και στο αλλο ακρο αυτοι που δεν εχυν τιποτα ενθαρρυνονται να ζουν σε βαρος των αλλων γτ συμφερει πιο πολυ παρα να εργαστουν! Ετσι αναπτυσσονται ολοκληρε γενιες ατομων που στηριζονται στα επιδοματα γιατι αντικειμενικα συμφερει περισσοτερο απο οτι να εργαζεσαι σε χαμηλομισθες δουλειες..αυτο και ψυχολογικα εχει πολυ αρνητικη επιδραση γιατι παυουν να εχουν φιλοδοξιες και ονειρα...και ετσι εχουμε τον απολυτο εξευτελισμο του πιο αδυναμου κομματιου του πληθυσμου.

Απο την αλλη μικρομεσαιες οικογενειες οχι μονο ζοριζονται να τα βγαλουν περα αλλα τους καλλιεργειται και εχθρα η "κοινωνικος ρατσισμος" προς αυτους που το κρατος βοηθαει.

Κατ επεκταση εγω θεωρω οτι το συστημα οχι μονο δε δουλευει αλλα εχει διαβρωσει τον κοινωνικο ιστο...και χρειαζεται ολοκληρωτικη μεταρυθμιση. Αλλα αυτο ειναι μια αλλη μεγαλη κουβεντα.

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...