Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

to arxiko mou sxolio oti autoi pou rwtoun einai anthrwpoi pou etoimazontai gia ena neo xekinhma aforoun se akrivws autous tous antrwpous, autous pou kata kairous edwmwesa exoun rwthsei asxolh8ei me ta epidwmata.

to na tous onomazete tzampatsides kai alla prosvlitika sxoleia den einai katholou wraio.

epishs to xanalew oi perissoteroi pou zoun me epidwmata mono einai eite ntopioi eite kapoioi pou katagontai apo xwres stis opoies epikratei foverh peina k ftoxeia.

einai propagandistiko na leme pws to kanoun oi ellhnes kai pws tha dhmiourghsoume kako onoma klp.

oi ellhnes tou exwterikou sthn agglia kuriws (logw tou kostous zwhs) einai parapolu axioprephs kai prosferei sthn edw koinwnia

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα και από εμενα κοριτσια. Ζω στην Γλασκωβη εδώ και δυο χρόνια. Ο άντρας μου είναι Αγγλος αλλα ειχε μεγαλωσει Σκωτια, Γαλλια, Αμερικη και Ελλαδα. Εχουμε ένα κοριτσακι ενός ετους. Από την πρωτη στιγμη που πατησα το ποδι σε αυτό το «κωλονησο» (συγνωμη για την γλωσσα που θα χρησιμοποιησω, αλλα ειμαι αρκετα αθυροστομη εκ φυσεως). Ψαχνω να βρω τι είναι αυτό που κανει τοσους Ελληνες με παθος να υποστηριζουν και να διαλαλούν ότι η ζωη στην Αγγλια και στην Μ.Βρετανια εν γενει εχει ποιοτητα. Το χειρότερο που εχω ακουσει είναι ότι πολλοι Ελληνες θελουν απεγνωσμενα να παρουν και την Βρετανικη υπηκοότητα. Έλεος! Το συστημα υγειας τους είναι απελπιστικα αργό και οι GB το καλυτερο που μπορουν να κανουν για σενα είναι να σου συνταγογραφησουν την γνωστη πανάκεια Παρακεταμολη. Εχεις πιάσιμο? Παρεκεταμολη . Τι? Εχεις κρυωμα? Παρακεταμολη. Αυτή η παρεκεταμολη πια τα κανει όλα και συμφερει. Καλα ιδιως το τελευταιο μιας και τα παντα αξιολογουνται βαση κόστους. Εδώ ο Σκωτσεζος βρισκει 1p. και κανει λες και εχει κερδισει το λαχειο. Για να σε στειλουν σε ειδικο γιατρο πρεπει να εισαι με το ένα ποδι στον ταφό, μη σας πω καλυτερα να σου εχουν κανει και το πρωτο μνημόσυνο. Και αμα με το καλο δεήσουν να στειλουν αυτό το κωλογραμμα για να σου στειλουν ραντεβου…εσυ στο μεταξυ εχεις πιασει παρτιδες με τον Αγιο Πετρο. Στο νοσοκομειο δε αν σου κανουν μια απλη γενικη αιματος και δε δειξει τιποτα σε στελνουν πακετακι στο σπιτι, ανεξαρτητως αν χρηζεις περαιτερω διερεύνησης. Ανεξαρτήτως αν αισθανεσαι χαλια!!! Πιστεψε με δεν ειμαι καμια κατά φαντασιαν ασθενης αυτά που αναφερω τα εχω ζει. Ωσπου πηγα στην Ελλαδα και μου βρηκανε καραμπινατο αυτοανοσο. Οποτε όταν ακουω ότι το Nhs είναι καλο, το λιγοτερο που κανω είναι να πεταω σπυρια. Χιλια σκατα μπορει να είναι το ΕΣΥ αλλα μεσα σε δυο ωρες εχεις αιματολογικα αποτελεσματα. Και όταν οι γιατροι αδυνατουν να καταλαβουν τι εχουν δεν σε στελνουν σπιτι με την διαγνωση : Αδιεξοδο. Αλλα σου κανουν εισαγωγη και σε ξετιναζουν. Οι δε GB το επιπεδο των γνωσεων τους είναι το χειριστο ολων. Μια αποκλειστικη πρακτικη νοσοκομα πιο πολλα γνωριζει. Τι άλλο να γραψω. Ότι η βρωμια των Βρετανων είναι σαν επιδημια. Για να δεις καθαρο ανθρωπο να κυκλοφορει πρεπει το λιγοτερο να εχεις κανει τάμα στην Παναγια της Τηνου. Κατουρανε ως τα ζωα παντου (και μη μου πειτε δεν είναι ολοι ετσι , ΟΚ μπορει να μην είναι αλλα μιλαμε στην πλειονοτητα τους και μιλαω για την μεσαια ταξη) Μην ανοιξω το στομα μου για την υψηλη και καλα κοινωνια. Λοιπον τρωνε σαν τα ζωα όλα τα ετοιμα φαγητα και από την άλλη θελουν να κανουν και οικονομια κιολας στο χαρτι. Όταν κατά πλειοψηφια τα περισσοτερα ειδη των σουπερ μαρκετ είναι σε χαρτινες συσκευασιες. Δεν παιρνουν την αποδειξη από το σουπερ μαρκετ για οικονομια και εχουν ψωνισει την σαβουρα του αιωνα. Εκτος το ότι κατουρανε, (καλα δεν το συζηταω όταν πινουν, εκει είναι σαν βλεπεις ταινια τρομου) ξερνανε παντου και τα μαχαιρωματα μπορει να γινουν στο αψε σβησε. Μιλαμε για την απολυτη μεταλλαξη, τον βλεπεις τον άλλο ευγενικο (μη χεσω και με αυτό το- sorry sorry- ολη την ωρα) και μολις ερθει Παρασκευη δαιμονιζεται. Που είναι η ποιοτητα ζωης γαμω την τρελα μου γαμω… Η μηπως που εχουν αυτό το χαζοχαμογελακι της ευγενειας νομιζεις ότι σε βλεπουν και ισο. Κατηγορουνε του Ελληνες για ρατσιστες και αυτοι είναι οι μεγαλυτεροι σωβινιστές που εχω γνωρισει. Τι να ζηλεψω ότι ένα ολοκληρο χρονο βρεχει και όλα είναι μουντα και αχρωμα. Η δε υγρασια σου τρυπαει ολο το σωμα. Η ΄μηπως να ζηλεψω την απιστευτη ιστορια τους που μια φορα επισκεφτηκαμε το πολυφημισμενο καστρο του Εδιμβουργο και αφου πληρωσαμε τα μαλλια της κεφαλης μας, στο τελος μειναμε με την απορια για το τι τελικα ειδαμε. Οι Ελληνες είναι γαιδουρια, οι Ελληνες είναι λαμογια ενώ αυτοι είναι τοσο αγνοι που το μονο που τους λειπει είναι το φωτοστεφανο. Η εννοια της ηθικης δεν υπαρχει σε καμια εκφανση της ζωης τους. Μηπως να ζηλέψω τα 13 που πηδιουνται από εδώ κ από εκει και στα 16 εχουν και ένα και δυο και τρια και τεσερα παιδια. Η΄μηπως το εθνικο συστημα παιδειας, που είναι σαν να στελνεις το παιδι σου στην φωλια του κουκου. Οι δε Ελληνες που ερχονται και ψωνιζονται και νομιζουν ότι ζουν στην Βρετανια και χουν την ψευδαισθηση ότι ξαφνικα εχουν καποια αξια θα τους προτεινα να ψαξουν λιγο βαθυτερα τον εαυτο τους. Εχω συναντησει απιστευτους Ελληνες που νομιζουν ότι το να γινεις Βρετανος τους προδιδει καποια αξια. Ποσο κομπλεξ …!!! Να απαρνιεσαι τις ριζες σου. Ειμαι βεβαιη ότι σε πολλους δεν θα αρεσει το μηνυμα μου, αλλα αυτή η δικη μου προσωπικη τοποθετηση. Ευχαριστως να διαβασω την δικη σας γνωμη και να μην πεσετε στην παγιδα να κανετε μια απλη κριτικη στο μηνυμα μου.Ευτυχως σε λιγο καιρο μετακομιζουμε στη Ρωμη. Εχω ζησει και σε άλλες χωρες αλλα τετοιο χαλι πουθενα. Τετοιος πνευματικος σκοταδισμος πουθενα.

Ισμηνη θα έλεγα κι εγω στα πλαισια της αλληλεγγυης που ανεφερες παραπανω να μην κρίνουμε τους Ελληνες που θέλουν Βρετανική Υπηκοότητα. Μην παρεξηγηθώ πάλι, δεν εχω Βρετανική Υπηκοότητα. Δεν το παίρνω προσωπικά δηλαδη.

RLcRp1.png

Καλημερα. Σκεφτηκα να συνεχισω τη σκεψη μου, τωρα που εχω ευκαιρια μιας και σημερα δουλευω από το σπιτι και η μικρη μου κοιμαται. Περι την εννοια του ρατσισμου θα ηθελα να πω ότι από μονη της είναι τοσο πλατια και πολυπλοκη που σίγουρα μεσα από ένα φορουμ δεν μπορει να ερμηνευτει σωστα. Το μονο που μπορω να σημειωσω είναι ότι η εννοια του ρατσισμου εχει αλλαξει παρα πολύ μετα το ρευμα των ουμανιστων, οποτε εχει μεγαλη σημασια πως τον προσδιοριζουμε. Εξαλλου εγω δεν το τοποθετω σε βαση ανωτεροτητας ενός λαου από του αλλου,(αυτό φανταζομαι ότι ειναι αυτονοητο) αλλα κριτικαρω την διαφορετικοτητα των λαων. Επισης, η αποδοχη της διαφορετικότητα δε σημαινει και συμφωνια. Θελω να πω το ότι αποδεχομαι την διαφορετικότητα των λαων δε σημαίνει απαραιτητα ότι συμφωνω κιολας. Αυτο που γνωριζω είναι ότι η Ελλαδα δεν υπηρξε ποτε ένα λαος με αποικιοκρατική δραση όπως για παραδειγμα η Αγγλια που κυριο μελημα της είναι να δημιουργει αποικες και να κατακλεβει τους λαους. Αυτό εχει ως συνεπεια για παραδειγμα να είναι πολύ πιο εξοικειωμενοι με αλλους λαους, τελειως διαφορετικούς από τον δικο τους, για παραδειγμα με τις Ινδιες. Εμεις δεν ειχαμε ποτε εξοικείωση τετοιους ειδους, για παραδειγμα με την Αλβανια. Οποτε για τον Ελληνικο λαο ηταν ένα μεγαλο σοκ η εισροή τοσων ξενων. Ουτε ηταν παγια τακτικη μας να υποτασσουμε αδυναμους λαους και να πλουτιζουμε από το φυσικο τους πλουτο. Αντιθετως τα πλοια των μεγαλων δυναμεων ηταν αγρυροβολημενα, όταν η Σμυρνη καιγοταν και χιλιαδες Ελληνες κατακρεουργήθηκαν. Πως μπορουμε να μιλαμε για πολιτισμο, όταν στη νεωτερη ιστορια υπαρχει μια από τις μεγαλυτερες βαρβαροτητες, του γνωστου κομη που κατεκλεψε τα υπεροχα ελγιεινα μαρμαρα. Ποιος ανθρωπος θα μπορουσε να τραυματισει με τετοιο τροπο κατι τοσο ιερο! Και αυτό δεν το εκανε ένα μεσος Αγγλος αλλα ενας επιφανης πολιτης τους. Η εννοια της γνωστης ντροπης δεν υπαρχει στα λεξικα τους. Και εμεις παρακαλαμε να μας δωσουν πισω κατι που μας ανηκει, διχως αμφισβητηση. Χρησιμοποιουν ελαφραν την καρδια, το γνωστο στερεοτυπο περι τεμπελειας, όταν οι ιδιοι ζουν από τα γνωστα επιδοματα. Επιδιωκουν με χιλιους δυο τροπους να παρουν τα γνωστα benefits.Όταν στην Ελλαδα το επιδομα ανεργιας, είναι ένα ελαχιστο ποσο το οποιο και αυτό μετα το περας ενός χρονικου διαστήματος διακόπτεται. Εδώ το παιρνουν εφορου ζωης και φυσικα δεν εχει καμια σχεση με τα ψευτοευρω του ΟΑΕΔ. Επίσης εχουν την απαιτηση να μιλας τελεια την γλωσσα τους - μια γλωσσα δανεικη- όταν οι ιδιοι δεν γνωριζουν μια δευτερη γλωσσα. Να μην αναφερθω για τα γνωστα charity, με τοσο φιλανθρωπια που κανουν επρεπε να η Αφρικη να είναι η πιο πλουσια χωρα. Μεγαλη απατη και εχουν και την ψευδαίσθηση ότι βοηθανε κρυμμενοι πισω από το πεπλο της επαρσης . Αυτό, όμως, που θελω να καταστησω σαφες δεν είναι τι κανουν οι Βρετανοι. Αλλα αυτό που θελω να καταδείξω είναι πως ο Ελληνας τα βλεπει όλα αυτά και επιμενει να θελει να γινει βρετανος πολίτης και εχει την αυταπατη μιας αλλης εικονας για τον εαυτο του. Δεν μπορω ουσιαστικα να καταλαβω την γονιδιακη μεταλλαξη που θελουν ορισμενοι Ελληνες και δεν μπορουν να αντιληφθουν ότι είναι σε μια χωρα (η πλεινονοτητα) ως οικονομικοι μεταναστες. Καλη εβδομαδα!

Στα πλαίσια της αλληλεγγύης επίσης κακώς κρίνονται και οι Αγγλοι που τα παίρνουν. Πάλι να πω οτι δεν παίρνω κάποιο επίδομα, δεν το λέω δηλ για αυτο.

RLcRp1.png

Εγώ πάλι θέλω να πω ότι εδώ μπαίνουμε για παρέα,συμπαράσταση ή μια συμβουλή.Δυστυχώς ο γραπτός λόγος δεν εκφράζει πάντα αυτό που νιώθουμε ή αυτό που θέλουμε να πούμε.Έτσι δημιουργούνται πολύ εύκολα παρεξηγήσεις και τσακωνόμαστε μεταξύ μας ενώ αν τα λέγαμε όλα αυτά από κοντά ίσως να ήταν τελείως διαφορετικά.Μπορεί με κάποιο άτομο από εδώ να μη συμφωνούμε σε τίποτα και αμ γνωριστούμε να γίνουμε οι καλύτερες φίλες ή και το αντίθετο..

Επίσης να ξεκαθαρίσω.κι εγώ ότι το τελευταίο που ψάχνουμε στην Αγγλία είναι το τί επιδόματα δίνουν.Σίγουρα θα δικαιούμαστε κάποια αλλά σε καμία περίπτωση δε βασιζόμαστε σε αυτά.Γι'αυτό άλλωστε πρώτα πρέπει να έχει μια σίγουρη δουλειά που να μπορούμε να καλύπτουμε όλα τα έξοδα μας.Και οποίο επίδομα δικαιούμαστε το θεωρούμε σαν έξτρα.

Επίσης γνωρίζω ζευγάρι αυτός έλληνας αυτή Αγγλίδα,πήγαν Αγγλία χωρίς δουλειά με 2 παιδιά και εδώ και ένα χρόνο ζούνε με επιδόματα.Δεν πολυψαχνουν μάλιστα και δουλειά.Αυτό για μένα είναι απαράδεκτο.Και γυφτια.

Αυτά ήθελα να πω!Φιλικά!

Αυτο το σκεπτικό ειναι περήφανο, αξιοπρεπές και με τιμάει σαν Ελληνίδα!

RLcRp1.png

Καλησπερα. Βλεπω η αναφορα στα επιδοματα, εφερε μεγαλες διαφωνίες. Εγω αυτό που προσπαθω να καταλαβω είναι γιατι ορισμενοι Ελληνες, που ηδη εχουν φτιαξει τη ζωη τους στο εξωτερικο, νιωθουν τοση αρνητικοτητα για τους υπολοιπους. Αναρωτιεμαι εκεινοι όταν εκαναν την προσπαθεια για μια νεα αρχη τι ειχανε περισσοτερο αναγκη (;) μια υποστηριξη, έναν καλο λόγο ή ένα συμπατριωτη που απλα ασκει μια πικροχολη(συνηθως) κριτικη. Θελω να πω η ερωτηση περι επιδοματων ειτε γινει με το καλημερα σας, ειτε με το καληνυχτα σας, είναι μια ερωτηση που ο καθενας τι κανει για τους δικους του λογους. Άλλος από περιεργεια, άλλος από αναγκη και ούτω καθεξής. Το προβλημα είναι γιατι το λεει με το καλημερα ή με το καληνυχτα. Η΄μηπως γιατι δεν κανει αυτό που εμεις θα θεωρουσαμε σωστο. Εχω την εντυπωση πως η εννοια της αλληλεγγυης είναι μηδαμινη. Συνηθως, αυτοι που ηδη είναι στο εξωτερικο εκφραζουν μια δυσαρεσκεια όταν καποιος συμπατριωτης τους αποφασισει να ερθει στο εξωτερικο. Ξαφνικα παθαινουν μια μεταλλαξη του στυλ «εγω εκανα αυτό, εγω εκανα εκεινο, εγω το εκανα ετσι ενώ αυτος θελει αμεσως επιδομα κ.λ.π» και εκφραζουν μια αρνητικοτητα στο να βοηθησουν. Μια δικη μου ερμηνεια, είναι ότι εκει βρισκουν προσφορο εδαφος, να ικανοποιησουν ένα ειδους ναρκισσισμού. Ο οποιος, δυστυχως τις περισσοτερες φορες είναι διαστρεβλωμενος. Δηλαδη το ανθρωπινο θα ηταν αν καποιος και δη Ελληνας σου ζητησει βοηθεια επιλεγεις αν θα την προσφερεις ή όχι. Μεχρι εδώ καλα… Από εκει και περα γιατι αρχιζει αυτή η παραφιλολογια του τυπου «και γιατι ετσι και γιατι αλλιως « εχει να κανει καθαρα με προσωπικες ιδιορρυθμιες. Οσο για τον κοινωνικο ρατσισμο που επιδεχονται οι ληπτες των επιδοματων είναι πολύ μεγαλη κουβεντα. Ο κοινωνικος ρατσισμος είναι μια άλλη διαστρεβλωση σε μια κοινωνια που ζει με απιστευτα προσωπεια και μασκες. Στο κατω κατω δεν με ενδιαφερει τι θα πει ο γειτονας, αν παιρνω επιδομα, αλλα τι λεω εγω στον εαυτο μου και πως βλεπω εγω τον εαυτο μου. Όπως καταλαβατε δεν ειμαι υπερ ή κατά την χορηγηση. Ειμαι υπερ της ανθρωπινης αξιοπρεπειας και από τους ληπτες και από του μη ληπτες.

Αυτά έρχονται σε πληρη αντιπαράθεση με τα προηγούμενα που είπες.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

einai propagandistiko na leme pws to kanoun oi ellhnes kai pws tha dhmiourghsoume kako onoma klp.

oi ellhnes tou exwterikou sthn agglia kuriws (logw tou kostous zwhs) einai parapolu axioprephs kai prosferei sthn edw koinwnia

Δεν λέμε πως το κάνουν όλοι οι Έλληνες, λέμε πως υπάρχει μια τάση να αρχίσουν να το κάνουν. Και ότι αυτό δεν είναι καλό.

Εσύ με τι διαφωνείς; Ότι υπάρχει η τάση ή ότι δεν είναι καλό;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Δε νομίζω ότι κανένας από εμάς θέλει να τους φιμώσει, δηλαδή να τους απαγορεύσει να ζητούν επιδόματα. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι ζούμε σε ξένο κράτος. Αν αύριο ο Κάμερον θελήσει να κόψει όλα τα επιδόματα ή να δώσει άλλα τόσα (dream on, sunshine) εμάς σίγουρα δεν πρόκειται να μας ρωτήσει ούτε και τον νοιάζει η γνώμη μας.

Μπορούμε όμως όλοι να έχουμε γνώμη για τους τζαμπατζήδες, αυτούς που το πρωταρχικό τους μέλημα είναι να φάνε από τα έτοιμα. Και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι, μάλιστα κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί κάποιοι και σε αυτό το φόρουμ. Μέχρι και "προτιμώ να μεταναστεύσω στην τάδε χώρα επειδή έχω ακούσει ότι σου δίνουν σπίτι / τα επιδόματα είναι παχυλά / το γκαζόν πιο χλοερό" έχουμε ακούσει. Η στάση αυτή μπορεί να είναι κάπως αφελής, δεν παύει όμως να είναι προσβλητική. Μια, δυο, τρεις γελάς με τη χαζομάρα, μετά ακούς κάποιον ξένο να το σχολιάζει και δεν σου φαίνεται τόσο αστείο.

Είναι αλήθεια ότι οι ίδιοι οι Άγγλοι έχουν αρνητική στάση απέναντι σε τέτοιου είδους συμπεριφορές (και όχι, δεν είναι όπως είπε κάποιος μόνο οι αναγνώστες της Daily Mail, αν και αυτοί από μόνοι τους είναι πάρα πολλοί, σίγουρα περισσότεροι από αυτούς που διαβάζουν Guardian) και αυτό θα έπρεπε να μας απασχολεί όλες, γιατί αν οι Έλληνες αποκτήσουμε φήμη τζαμπατζή, αυτή τη φήμη θα την κουβαλάνε τα παιδιά μας.

Ξέρεις τι λένε για την κακοφημία. Καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα.

Σαν μια πιο παλια που εμπαινε και ελεγε οτι θα παει Αγγλια γιατι στην Αγγλια σου δινει το κρατος τσαμπα σπιτι:? Και δεν ηξερες τι επρεπε να κανεις..να γελασεις...να κλαψεις,....να γελας και να κλαις μαζι..η' να πεσεις στα σκληρα που αυτη που το λεει ειναι συμπατριωτισα σου:?

Eleni

bd5c7983f7.png

Δεν λέμε πως το κάνουν όλοι οι Έλληνες, λέμε πως υπάρχει μια τάση να αρχίσουν να το κάνουν. Και ότι αυτό δεν είναι καλό.

Εσύ με τι διαφωνείς; Ότι υπάρχει η τάση ή ότι δεν είναι καλό;

oxi lete pws to kanoun polloi kai epipleon katoigorountai anthrwpoi epeidh rwthsan (fantasou na epernan kiolas).

1. den to kianoun polloi

2. autoi pou rwtoun kai isws to kanoun to kanoun gia ena mikro diasthma sthn arxh mexri na orthopodhsoun

uDLqp1.png

Σαν μια πιο παλια που εμπαινε και ελεγε οτι θα παει Αγγλια γιατι στην Αγγλια σου δινει το κρατος τσαμπα σπιτι:? Και δεν ηξερες τι επρεπε να κανεις..να γελασεις...να κλαψεις,....να γελας και να κλαις μαζι..η' να πεσεις στα σκληρα που αυτη που το λεει ειναι συμπατριωτισα σου:?

eides pou den einai mono oi aggloi stravoi ;)

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

2. autoi pou rwtoun kai isws to kanoun to kanoun gia ena mikro diasthma sthn arxh mexri na orthopodhsoun

Νατάσα νομίζω ότι κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια...

eides pou den einai mono oi aggloi stravoi ;)

Άρα συμφωνούμε ότι κάποιοι Έλληνες και κάποιοι Άγγλοι είναι "στραβοί"?

Γιατί πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω με τι συμφωνείς και τι όχι!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

πολυ ασχημο να σχολιαζεις κοσμο κατ αυτον τον τροπο, τοσο φανερα, τοσο επιπολαια!!!!!

!

ολοι κρινουμε εξ ιδιων κ γι αυτο εχουμε τοσο τεραστιες διαφωνιες!!!

λες κ γινεται διαγωνισμος ωρες ωρες ποιος θα εχει τον τελευταιο λογο αχαχαχαχα

Κι εγω πιστεύω πως επειδη η Νατασσα ειναι επαγγελματίας και δεν θα σκεφτόταν ποτε έτσι νομίζει οτι και οι άλλοι ειναι έτσι. Καθρεφτίζει στους άλλους προτερήματα δικά της.

RLcRp1.png

Άρα συμφωνούμε ότι κάποιοι Έλληνες και κάποιοι Άγγλοι είναι "στραβοί"?

Γιατί πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω με τι συμφωνείς και τι όχι!

mallon ekpempoume se polu diaforetika mhkh kummatos kai den mporeis na me katalaveis but no worries.

elpizw pws kapoios mporei na katalavei ti lew giati tha arxisw na thewrw pws mallon exw provlhma:rolleyes:

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...