Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα. Βλεπω η αναφορα στα επιδοματα, εφερε μεγαλες διαφωνιες. Εγω αυτό που προσπαθω να καταλαβω είναι γιατι ορισμενοι Ελληνες, που ηδη εχουν φτιαξει τη ζωη τους στο εξωτερικο, νιωθουν τοση αρνητικοτητα για τους υπολοιπους. Αναρωτιεμαι εκεινοι όταν εκαναν την προσπαθεια για μια νεα αρχη τι ειχανε περισσοτερο αναγκη (;) μια υποστηριξη, έναν καλο λόγο ή ένα συμπατριωτη που απλα ασκει μια πικροχολη(συνηθως) κριτικη. Θελω να πω η ερωτηση περι επιδοματων ειτε γινει με το καλημερα σας, ειτε με το καληνυχτα σας, είναι μια ερωτηση που ο καθενας τι κανει για τους δικους του λογους. Άλλος από περιεργεια, άλλος από αναγκη και ούτω καθεξής. Το προβλημα είναι γιατι το λεει με το καλημερα ή με το καληνυχτα. Η΄μηπως γιατι δεν κανει αυτό που εμεις θα θεωρουσαμε σωστο. Εχω την εντυπωση πως η εννοια της αλληλεγγυης είναι μηδαμινη. Συνηθως, αυτοι που ηδη είναι στο εξωτερικο εκφραζουν μια δυσαρεσκεια όταν καποιος συμπατριωτης τους αποφασισει να ερθει στο εξωτερικο. Ξαφνικα παθαινουν μια μεταλλαξη του στυλ «εγω εκανα αυτό, εγω εκανα εκεινο, εγω το εκανα ετσι ενώ αυτος θελει αμεσως επιδομα κ.λ.π» και εκφραζουν μια αρνητικοτητα στο να βοηθησουν. Μια δικη μου ερμηνεια, είναι ότι εκει βρισκουν προσφορο εδαφος, να ικανοποιησουν ένα ειδους ναρκισσισμού. Ο οποιος, δυστυχως τις περισσοτερες φορες είναι διαστρεβλωμενος. Δηλαδη το ανθρωπινο θα ηταν αν καποιος και δη Ελληνας σου ζητησει βοηθεια επιλεγεις αν θα την προσφερεις ή όχι. Μεχρι εδώ καλα… Από εκει και περα γιατι αρχιζει αυτή η παραφιλολογια του τυπου «και γιατι ετσι και γιατι αλλιως « εχει να κανει καθαρα με προσωπικες ιδιορρυθμιες. Οσο για τον κοινωνικο ρατσισμο που επιδεχονται οι ληπτες των επιδοματων είναι πολύ μεγαλη κουβεντα. Ο κοινωνικος ρατσισμος είναι μια άλλη διαστρεβλωση σε μια κοινωνια που ζει με απιστευτα προσωπεια και μασκες. Στο κατω κατω δεν με ενδιαφερει τι θα πει ο γειτονας, αν παιρνω επιδομα, αλλα τι λεω εγω στον εαυτο μου και πως βλεπω εγω τον εαυτο μου. Όπως καταλαβατε δεν ειμαι υπερ ή κατά την χορηγηση. Ειμαι υπερ της ανθρωπινης αξιοπρεπειας και από τους ληπτες και από του μη ληπτες.

Αν ανατρεξεις Ισμηνη σε πολυ προηγούμενα ποστς θα δεις οτι στην ιδια πάλι σελίδα είχα αντιδράσεις γιατι είχα πει με την πρωτη δημοσιευση ποσο θα ήθελα να εχω φίλες Ελληνίδες στην Αγγλία και ποσο γενικά μου έχει λείψει το ελληνικό στοιχείο. Εκει άκουσα σχόλια του στυλ καλα τόσα εκατομμύρια ανθρωποι εδω με Ελληνες θέλεις να κανεις παρέα. Τελικα αυτο το θεμα ειναι για κλάματα...Μια κατηγορουμαι για αντικοινωνική, μια για ναρκισσος. Και να ξέρεις οτι με το πρώτο μήνυμα σου θα αντιμετωπίζες πολλα καυστικά σχόλια, γιατι είχε πολλα αρνητικά σχόλια για την ζωη εδω, ηταν το πιο αντιαγγλικο εχει γραφει εδω, και αλιμονο οποιος γραφει κατι κατα... ειναι γιατι ζηλευει, ειναι αχαριστος κλπ κλπ, απλα το μόνο που σε γλίτωσε ήταν οτι ασχολήθηκαν με κάτι αλλο. Γελοιότητες. Αρχίζω και αγγιζω τα ορια μου εδω μέσα, απίστευτο κι όμως αληθινό. Και αρχίζω να πιστεύω οτι αποκλείεται να γνωρίσω σοβαρή κοπέλα γιατι ποιος σοβαρός άνθρωπος θα συμμετάσχει σε αυτο το κλουβί με τις τρελές. Άντε γεια λοιπόν, υγεια πάνω απο ολα, καλη τύχη σε όλους.

RLcRp1.png

Τελικα αυτο το θεμα ειναι για κλάματα...Μια κατηγορουμαι για αντικοινωνική, μια για ναρκισσος.

Ναι, γιατί σκοπός του θέματος αυτού, πέραν από οτιδήποτε άλλο, είναι να βγάλει η κάθε μια τα εσώψυχά της, και όχι να ακούσει και να ακουστεί. Αν πεις μαύρο, σου λένε άσπρο. Αν πεις άσπρο, σου λένε μαύρο. Αν πεις άσπρο-μαύρο σου λένε κίτρινο. Επικρατεί η λογική του παραλόγου.

Από τη μία λέμε τι πολλές που είναι οι δουλειές στην Αγγλία, από την άλλη οι περισσότερες εδώ μέσα είναι άνεργες ή δεν βγάζουν αρκετά ούτε για να καλύψουν το κόστος του childcare ή έχουν φύγει ή ετοιμάζονται να φύγουν για άλλους τόπους. Από τη μία παινευόμαστε για το πόσους φίλους έχουμε εδώ στην Αγγλετέρα, από την άλλη ξημεροβραδιαζόμαστε εδώ μέσα όχι για να περάσουμε καλά επειδή εδώ είναι οι φίλες μας, αλλά για να κοροϊδεύσουμε, να ειρωνευτούμε, να τσακωθούμε με άγνωστο κόσμο. Από τη μία λέμε τι καλά που τα βρίσκουμε όλα εδώ, από την άλλη συζητάμε πώς να φέρουμε λάδι από Ελλάδα και πόσο μας λείπει το σουβλάκι. Από τη μία παραπονιόμαστε ότι ξεφεύγουμε από τη θεματολογία του τόπικ, από την άλλη συζητάμε ότι άσχετη βλακεία μας κατέβει στο μυαλό. Όλο αυτό εμένα μου κάνει για σχιζοφρένεια, δεν ξέρω για σας.

Πραγματι η τοποθετηση μου είναι αντι-αγγλικη (τουλαχιστον σε ότι εχω αναφερθεί μεχρι τωρα). Μιας και τα οσα εγραψα είναι μια εκτιμηση, οπου καυτηριαζει την ζωη στην Βρετανια. Καλλιστα καποιος θα μπορουσε να μου προσαψει χαρακτηρισμους, οποιοι αφενος μεν θα ειχαν να κανουν με την εντυπωση που μπορει να εδωσα μεσα από μια προσωπικη τοποθετηση. Αφετερου κάθε χαρακτηρισμος, που γινεται προς ένα άλλο προσωπο (οσο μπορει κανεις να μιλαει για την εννοια του ΄΄προσωπου΄΄ μεσα σε ένα φορουμ), θα ηταν αμεσα συνδεδεμενο με το τι αισθηση εχει εκεινος για τον εαυτο του. Κατά συνεπεια πως βλεπω τους αλλους εξαρταται πρωτα και κυριο σε ποση «επαφη» ειμαι με τον βαθυτερο και αληθινο μου ευατο και ποσο επιθυμω να φωτισω τις σκοτεινες μου πλευρες. Εγω πιστυεω αυτό πιστευω και αυτό που πιστευω σημερα, μπορει να ανατραπει αυριο. Δεν εχω κανενα προβλημα με την κριτικη. Οταν εχω προβλημα , προσπαθω να παρω την ευθυνη του εαυτου μου, με ότι αυτό μπορει να σημαινει. Επισης, στο δευτερο μηνυμα μου διευκρινιζω ακριβως υπο πιο πρισμα γραφω …

Διαφημίσεις

Μια κατηγορουμαι για αντικοινωνική, μια για ναρκισσος.

καλε μου μην σε παιρνει απο κατω :D:D:D

εγω ειμαι πολυ ενεργη σε φορουμ, καποιες με ξερουν κ απο αλλο φορουμ ;) ανθρωπος που ποτε δεν κρυφτηκε πισω απο ενα nickname, ολες γνωριζετε ποια ειμαι

καποτε που λες, ακουσα την κατηγορια οτι εγω δεν εχω φιλους/φιλες εδω κ γι αυτο ειμαι τοσο ενεργη στα φορουμ αχαχαχχαχ ποσο γελασα!!!! στην τελικη ο καθενας μπαινει σε ενα φορουμ για να δωσει κ να παρει αυτα που εκεινος θελει....ολα εμπειριες ειναι, ειδικα αν συμμετεχεις για πρωτη φορα σε φορουμ ..... μην το παιρνεις κατακαρδα...βεβαια αν δεν γουσταρεις μην ξαναγραψεις, δεν το λεω γι αυτο....αλλα η αληθεια ειναι οτο το πιο ευκολο πραγμα που μπορει να κανει κανεις, ειδικα πισω απο ενα nickname, ειναι να κανει μια ψυχαναλυση του καθε μελους (δεν το λεω για την Ισμηνη αυτο, γενικα το λεω)...να φτασει σε αποτελεσματα κ συμβουλες...πως δεν εχει συνταγογραφηθει χαπακι ακομα δεν ξερω αχαχαχα

στην τελικη η ερωτηση ειναι μια!!!! περναμε ολες καλα εκει που ειμαστε? ειμαστε εκει που ειμαστε απο επιλογη κ οχι επειδη καποιος μας πηρε απο τον λαιμο να μας παει? αυτο εχει σημασια!!!!!! δεν εχουμε να αποδειξουμε τιποτα σε κανεναν αν ζουμε σε συννεφακια, αν ζουμε σε μιτζερια η οτιδηποτε αλλο....αυτα :)

Κοριτσια εγω νιωθω απεριοριστο σεβασμο για ολες. Βρηκα την παρεα σας ενδιαφερουσα . Το ότι μπορει να εχουμε διαφορετικες πεποιθησεις, αντιληψεις σε καποια θεματα, δεν ακυρωνει όλα τα υπολοιπα. Αλλωστε το κριτηριο μου για να αγαπησω, να συμπαθήσω, να περασω ευχαριστα κ.λ.π δεν είναι οι ταυτοσημες αποψεις.

Και για αυτο το λογο δεν "στοχοποιω" καποιο μελος (πλην των περιπτωσεων που θελω να διευκρινισω κατι...) Επειδη γνωριζω και αποδεχομαι οτι ο καθενας εχει το δικο του "βλεμμα". Αλλος κοιταει πιο δεξια, αλλος πιο αριστερα κ.λ.π Και ειναι πολυ ωραιο αυτο γιατι αν η δικη μου ματια πεφτει συνεχεια προς τα δεξια, θα μαθω απο καποιον αλλον τι υπαρχει στα αριστερα.

ποσο θα ήθελα να εχω φίλες Ελληνίδες στην Αγγλία

Ε φτου σου δε ντρέπεσαι που το λες κιόλας και το παραδέχεσαι; Στη πυρά!!! :tongue::tongue:

Βρε μην λες χαζά, διαφωνούμε, κάνουμε, ράνουμε αλλά ο καθένας έχει τις απόψεις του.

Και δεν είναι και όλοι οι ίδιοι όπως θα έχεις παρατηρήσει και η ίδια!

Διαφημίσεις

[quote name=fairymummy;1943043

στην τελικη η ερωτηση ειναι μια!!!! περναμε ολες καλα εκει που ειμαστε? ειμαστε εκει που ειμαστε απο επιλογη κ οχι επειδη καποιος μας πηρε απο τον λαιμο να μας παει? αυτο εχει σημασια!!!!!! δεν εχουμε να αποδειξουμε τιποτα σε κανεναν αν ζουμε σε συννεφακια' date=' αν ζουμε σε μιτζερια η οτιδηποτε αλλο....αυτα :)[/quote]

ακριβώς, ο καθένας κάνει τις επιλογές του και ζει με αυτές!

Όπως μερικές αλλάξαμε τη ζωή μας με το να έρθουμε στην Αγγλία επειδή κάτι δεν μας άρεσε στην Ελλάδα, έτσι θα την αλλάξουμε και πάλι αν αποφασίσουμε πως αυτό δεν είναι το μέρος για 'μας.

Όλο αυτό εμένα μου κάνει για σχιζοφρένεια, δεν ξέρω για σας.

Guilty as charged :?:oops::tongue:

Πέρα από τη πλάκα, και λίγο άσχετο, αλλά πιστεύω πως είναι καλό που έχουμε διαφορετικές απόψεις και χαίρομαι που δεν είμαστε όλες σα τα πρόβατα που ό,τι τους δώσουν θα το φάνε χωρίς να το καλοκοιτάξουν :-P

Και για αυτο το λογο δεν "στοχοποιω" καποιο μελος (πλην των περιπτωσεων που θελω να διευκρινισω κατι...) Επειδη γνωριζω και αποδεχομαι οτι ο καθενας εχει το δικο του "βλεμμα". Αλλος κοιταει πιο δεξια, αλλος πιο αριστερα κ.λ.π Και ειναι πολυ ωραιο αυτο γιατι αν η δικη μου ματια πεφτει συνεχεια προς τα δεξια, θα μαθω απο καποιον αλλον τι υπαρχει στα αριστερα.

Σε αυτη την περίπτωση και αφου δεν ήταν έμμεσο σχόλιο προς το άτομο μου δεν υφίσταται και λόγος παρεξηγήσης. Σε κάποια σημεία διαφωνώ όμως μαζι σου και θα χαρω να τα συζητήσουμε.

Εγω κάποιες φορές ξεφεύγω στο χιούμορ μου το ξερω, αλλα χαρακτηρισμούς όπως ζαβη και αλλα μόνο στο άτομο μου εχω προσδώσει. Και ακόμα και οταν διαφωνώ δεν κρατώ κακκια σε καμια κοπελα. Έτσι ειμαι και στην ζωη μου, έτσι κι εδω. Ίσα ίσα το αντίθετο, θέλω το φόρουμ να ειναι ζωντανό, δεν ξέρετε τι χαρα είχα κανει οταν ήμουν 7 μηνών έγκυος και το βρήκα τυχαία. Ήταν σαν κάποιος να μου έδινε το πιο όμορφο δώρο.

RLcRp1.png

Θέλω να γίνω σαφής σε ένα πράγμα:

Δεν με αφορά η συζήτηση στην ουσία της.

Δεν εκφράζω άποψη για τους ανθρώπους που κάνουν χρήση των διαφόρων επιδομάτων.

Υποστηρίζω απλά το δικαίωμά τους να τα ζητούν, εφόσον τους τα δίνει ο νόμος. :cool:

Δε νομίζω ότι κανένας από εμάς θέλει να τους φιμώσει, δηλαδή να τους απαγορεύσει να ζητούν επιδόματα. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι ζούμε σε ξένο κράτος. Αν αύριο ο Κάμερον θελήσει να κόψει όλα τα επιδόματα ή να δώσει άλλα τόσα (dream on, sunshine) εμάς σίγουρα δεν πρόκειται να μας ρωτήσει ούτε και τον νοιάζει η γνώμη μας.

Μπορούμε όμως όλοι να έχουμε γνώμη για τους τζαμπατζήδες, αυτούς που το πρωταρχικό τους μέλημα είναι να φάνε από τα έτοιμα. Και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι, μάλιστα κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί κάποιοι και σε αυτό το φόρουμ. Μέχρι και "προτιμώ να μεταναστεύσω στην τάδε χώρα επειδή έχω ακούσει ότι σου δίνουν σπίτι / τα επιδόματα είναι παχυλά / το γκαζόν πιο χλοερό" έχουμε ακούσει. Η στάση αυτή μπορεί να είναι κάπως αφελής, δεν παύει όμως να είναι προσβλητική. Μια, δυο, τρεις γελάς με τη χαζομάρα, μετά ακούς κάποιον ξένο να το σχολιάζει και δεν σου φαίνεται τόσο αστείο.

Είναι αλήθεια ότι οι ίδιοι οι Άγγλοι έχουν αρνητική στάση απέναντι σε τέτοιου είδους συμπεριφορές (και όχι, δεν είναι όπως είπε κάποιος μόνο οι αναγνώστες της Daily Mail, αν και αυτοί από μόνοι τους είναι πάρα πολλοί, σίγουρα περισσότεροι από αυτούς που διαβάζουν Guardian) και αυτό θα έπρεπε να μας απασχολεί όλες, γιατί αν οι Έλληνες αποκτήσουμε φήμη τζαμπατζή, αυτή τη φήμη θα την κουβαλάνε τα παιδιά μας.

Ξέρεις τι λένε για την κακοφημία. Καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Εγώ πάλι θέλω να πω ότι εδώ μπαίνουμε για παρέα,συμπαράσταση ή μια συμβουλή.Δυστυχώς ο γραπτός λόγος δεν εκφράζει πάντα αυτό που νιώθουμε ή αυτό που θέλουμε να πούμε.Έτσι δημιουργούνται πολύ εύκολα παρεξηγήσεις και τσακωνόμαστε μεταξύ μας ενώ αν τα λέγαμε όλα αυτά από κοντά ίσως να ήταν τελείως διαφορετικά.Μπορεί με κάποιο άτομο από εδώ να μη συμφωνούμε σε τίποτα και αμ γνωριστούμε να γίνουμε οι καλύτερες φίλες ή και το αντίθετο..

Επίσης να ξεκαθαρίσω.κι εγώ ότι το τελευταίο που ψάχνουμε στην Αγγλία είναι το τί επιδόματα δίνουν.Σίγουρα θα δικαιούμαστε κάποια αλλά σε καμία περίπτωση δε βασιζόμαστε σε αυτά.Γι'αυτό άλλωστε πρώτα πρέπει να έχει μια σίγουρη δουλειά που να μπορούμε να καλύπτουμε όλα τα έξοδα μας.Και οποίο επίδομα δικαιούμαστε το θεωρούμε σαν έξτρα.

Επίσης γνωρίζω ζευγάρι αυτός έλληνας αυτή Αγγλίδα,πήγαν Αγγλία χωρίς δουλειά με 2 παιδιά και εδώ και ένα χρόνο ζούνε με επιδόματα.Δεν πολυψαχνουν μάλιστα και δουλειά.Αυτό για μένα είναι απαράδεκτο.Και γυφτια.

Αυτά ήθελα να πω!Φιλικά!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...