Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

ειδικα οταν δεν εχεις επιχειρηματα και λες πραγματα που δεν εχεις να τα στηριξεις σε τιποτα...ναι ειναι πολυ δυσκολο να πεισεις τον αλλο. Ισλα τι ρωτας και εσυ!!!Να πουμε για τους μεταναστες που το ελληνικο κρατος τους πληρωνει??? :?:?

Εντάξει τί να λέμε τωρα! Αφού τα γνωρίζεις όλα δεν υπάρχει κάτι άλλο να προσθέσω! Αμφισβητείς εμένα και ζητάς αποδείξεις την στιγμή που εγώ έζησα σε αυτήν την περιοχή για 29 χρόνια και συ δεν έχεις ιδέα για τί πράγμα μιλάω... Αλλά είμαι εγώ η προβληματική που η ισλα κακώς έμπλεξε μαζί μου!

Τί να πω...

Μάλλον είσαι απο τις περιπτώσεις που ο συζυγος πέταξε την εγκυκλοπαιδεία όταν σε παντρευτηκε!!!

Τυχερός! :)

Άιντε καλό σας βράδυ λέμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολύ καλημέρα σε όλες σας!! :D:D

Συνεχίζοντας το διάβασμα, μου γεννήθηκε μία απορία που θέλω να μου λύσετε:

Εγώ λόγω προβλήματος με το θυρεοειδή θα δικαιούμαι (όπως εσείς εδώ στο φόρουμ με πληροφορήσατε) δωρεάν φαρμακευτική αγωγή για όλες τις ασθένεις (σωστά κατάλαβα?)

Αν λοιπόν εγώ το δεχτώ αυτό θα θεωρούμαι τζαμπατζού???? :shock::shock::shock:

Μήπως πρέπει εθελοντικά να επιμείνω να πληρώνω τα φάρμακά μου, για να είμαι - βρε αδερφέ - αξιοπρεπής και "επιπέδου"? :confused::confused::confused:

Επιπλέον, και για να δείχνουμε και το μεγαλείο μας ως έθνος, μήπως πρέπει να μη διεκδικήσω και το child benefit για τα παιδιά μου, αφού στο κάτω κάτω δε έχω προλάβει - ακόμη - να πληρώσω φόρους σε αυτή τη χώρα?

Τελικά, μήπως δε θα έπρεπε να γραφτούμε - ακόμη - οικογενειακώς στο NHS???

Και όλα τα παραπάνω, γιατί κάποιες εδώ, αποφάσισαν να διαχωρίσουν τα επιδόματα ενός κράτους προς τους πολίτες που διαμένουν σε αυτό, σε θεμιτά (ή αξιοπρεπή, ή δεν ξέρω τι άλλο) και σε μη θεμιτά σε μετανάστες ή ντόπιους? (ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σας βέβαια...)

Για για να μιλάμε και λίγο σοβαρά όμως, διαβάστε το χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:C:2010:083:0389:0403:EL:PDF) και συγκεκριμένα την παράγραφο 2 του άρθρου 34 (Κοινωνική Ασφάλιση και Κοινωνική Αρωγή) στην οποία ορίζεται ξεκάθαρα πως:

"Κάθε πρόσωπο που διαμένει και διακινείται νομίμως εντός της Ένωσης έχει δικαίωμα στις παροχές κοινωνικής ασφάλισης και στα κοινωνικά πλεονεκτήματα, σύμφωνα με το δίκαιο της Ένωσης και τις εθνικές νομοθεσίες και πρακτικές."

Κάθε διαφορετική άποψη, στέκεται αντίθετα με τις αρχές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ετσι απλά.

Πήρες την τρίχα και την έκανες τριχια!!!!!!!!!!! Φυσικα και δεν μιλάγαμε για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Κανεις στην Αγγλία δεν αφήνει απορους να πεθάνουν στα πεζοδρόμια. Εχουν κοινωνικο κράτος. Το ποσο το εκμεταλλεύονται αυτο κάποιοι ειναι το θεμα. Επισης εστίασα πιο πολυ στους αλαζονες hello, ήρθα κι εγω η μοναδικη και ανεπαναληπτη, για πειτε τι δικαιούμαι τώρα απο λεφτα απο ενα κρατος στο οποίο προσγειώθηκα εχθές. Οι κοπέλες μίλησαν για τον κοινωνικο ρατσισμό απο τους Αγγλους που συνοδεύει συμπεριφορες τέτοιου είδους. Τώρα η αξιοπρέπεια και το επίπεδο δεν φαινεται μόνο απο εκει Κατριν εχε υπόψη σου. Μην μπερδεύεσαι.

RLcRp1.png

Και στο κάτω κάτω εγω έγραψα μια προσωπική άποψη σε απάντηση ερωτήματος της φέρυ. ΕΣΥ γιατι μυγιαστηκες. Γούστο μου και καπέλο μου να μην μου αρέσει το κουτοπονηρο, ας παω σε Βόρεια Ευρωπαϊκή χώρα, εκει εχουν καλα επιδόματα. Και θα δεις αν κανεις παρέα με Αγγλους πως και οι ίδιοι κουραστηκαν απο αυτο και για αυτο προχωρούν σε αλλαγές στην παροχή τους. Μια παρεα μου έλεγε οτι έρχονται απο Πολωνία, γεννανε εδω, μένουν 2-3 χρονια και μετα επιστρέφουν στην χώρα τους εισπράττοντας το επίδομα παιδιού για χρονια. Να μας πει η travellingmum που τα ξέρει αν κάτι τέτοιο ειναι εφικτό.

RLcRp1.png

Κάθε διαφορετική άποψη, στέκεται αντίθετα με τις αρχές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ετσι απλά.

Έτσι απλα επίσης οι Αγγλοι θέλουν να ΒΓΟΥΝ απο την Ευρωπαϊκή Ενωση.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

Είναι φυσικά δικαίωμα του καθενός να γίνεται κοινωνικά ρατσιστής και να κατακρίνει τους ανθρώπους ανάλογα με το τι επιδόματα παίρνουν κλπ!! Οπωσδήποτε! Δεν το αμφισβητώ αυτό.

Δεν είναι στο χέρι του όμως να κρίνει ποιος έχει δικαίωμα και ποιος δεν έχει, να παίρνει τα διάφορα επιδόματα (όποιου είδους).

Εγώ μόνο γι αυτό μίλησα.

Μια παρεα μου έλεγε οτι έρχονται απο Πολωνία, γεννανε εδω, μένουν 2-3 χρονια και μετα επιστρέφουν στην χώρα τους εισπράττοντας το επίδομα παιδιού για χρονια. Να μας πει η travellingmum που τα ξέρει αν κάτι τέτοιο ειναι εφικτό.

Ναι, εφικτό είναι. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι έναν λογαριασμό σε αγγλική τράπεζα.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Και όλα τα παραπάνω, γιατί κάποιες εδώ, αποφάσισαν να διαχωρίσουν τα επιδόματα ενός κράτους προς τους πολίτες που διαμένουν σε αυτό, σε θεμιτά (ή αξιοπρεπή, ή δεν ξέρω τι άλλο) και σε μη θεμιτά σε μετανάστες ή ντόπιους? (ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σας βέβαια...)

Δεν είναι δικό μας το σκεπτικό. Είναι σκεπτικό του μέσου βρετανού πολίτη και συζητιέται τακτικά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης γιατί απασχολεί πολύ κόσμο. Οι περισσότεροι στην Αγγλία έχουν αρνητική άποψη για αυτούς που αντί να εργάζονται προτιμούν να ζουν από τα έτοιμα του κράτους παίρνοντας social security και διάφορα means-tested benefits, κάνοντας και τις σχετικές κομπίνες όταν μπορούν. Επίσης έχουν αρνητική άποψη για αυτούς που παίρνουν χωρίς να έχουν προσφέρει με τη φορολογία τους, δηλαδή κυρίως νεοφερμένους οικονομικούς μετανάστες, είτε είναι νόμιμοι είτε είναι λαθρομετανάστες.

Γενικότερα για την ΕΕ δεν έχουν και την καλύτερη ιδέα. Το χάρτη των θεμελιωδών δικαιωμάτων τον έχουν γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.

Το αν τα συζητάμε εμείς εδώ ή όχι και αν σου αρέσει ή όχι δεν έχει σημασία. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, οι άνθρωποι με τους οποίους έρχεσαι σε επαφή σε σχολιάζουν, είτε θετικά είτε αρνητικά. Σχολιάζουν το παιδί σου, τον άντρα σου. Αν παίρνετε benefits ενώ δεν έχετε δουλέψει, το πιθανότερο είναι να σας σχολιάζουν αρνητικά. Αυτό λέμε.

Εμείς έτσι κι αλλιώς δεν σε ξέρουμε. Και στο δρόμο να σε συναντούσαμε που λέει ο λόγος, δεν θα είχαμε ιδέα αν είσαι η Κατρίν ή η Ελένη ή η Παναγιώτα. Το τι σκεφτόμαστε εμείς για σένα είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να σε απασχολεί.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Είναι φυσικά δικαίωμα του καθενός να γίνεται κοινωνικά ρατσιστής και να κατακρίνει τους ανθρώπους ανάλογα με το τι επιδόματα παίρνουν κλπ!! Οπωσδήποτε! Δεν το αμφισβητώ αυτό.

Δεν είναι στο χέρι του όμως να κρίνει ποιος έχει δικαίωμα και ποιος δεν έχει, να παίρνει τα διάφορα επιδόματα (όποιου είδους).

Εγώ μόνο γι αυτό μίλησα.

Η τραβελ μιλησε για ανθρωπους που πανε Βρετανια με σκοπο να εκμεταλευτουν τα επιδοματα της χωρας. Ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη δικαιουνται ολοι σαφως αλλα επιδομα ανεργιας κλπ απο τη στιγμη που δεν εχεις δουλεψει ποτε στην Αγγλια απο που κι ως που δικαιουσαι? Λεφτα για να πληρωνεις το νοικι σου γιατι? Στα χρωστανε? Εγω ποτε δεν θεωρησα οτι καποιος αλλος ειναι υπευθυνος να με ζει ουτε καν οι γονεις μου ποσο μαλλον το ξενο κρατος. Το επιδομα του παιδιου ειναι αλλο διοτι το παιδι ειναι ξεχωριστη οντοτητα δεν ειναι προεκταση των γονιων του και φυσικα ως vulnerable citizen δικαιουται μεριμνας.

Eleni

bd5c7983f7.png

ζητω προκαταβολικα συγνωμη που θα σχολιασω κατι προσωπικο, αλλα μου κανει εντυπωση ολη η αυτη η αρνητικοτητα προς εναν λαο, κ ομως οι συζυγοι να ειναι Αγγλοι....ειναι διαφορετικοι? πως με αυτους τα βρισκετε αλλα σε επαγγλεματικο/φιλικο επιπεδο δεν μπορειτε? η εχουν απαρνηθει την κουλτουρα τους για εσας?? εντελως φιλικα ρωταω κ επειδη το εχω καιρο απορια :)

Το ότι είσαι παντρεμένη με Άγγλο και ζεις στην Αγγλία δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να δεις τα στραβά της χώρας και των κατοίκων της. Εσύ δεν βλέπεις τα στραβά της Ελλάδας; Σε κάνει αυτό λιγότερο Ελληνίδα; Δε νομίζω.

Εγώ προσωπικά μια χαρά τα βρίσκω με τους Άγγλους και σε επαγγελματικό και σε φιλικό επίπεδο. Αλλά δεν μπορώ να μην πω ότι είναι reserved σε σύγκριση με τους Έλληνες, γιατί είναι. Θέλει κόπο για να κάνεις και να διατηρήσεις μια ουσιαστική φιλία με Άγγλους, κάτι που πάει πιο πέρα από το ποτό στην παμπ μετά τη δουλειά. Δηλαδή μια φιλία που θα διατηρηθεί και αφού αλλάξεις δουλειά και δεν έχεις την καθημερινή επαφή από τις 9-5 και όταν λέω διατηρηθεί δεν εννοώ μέσω ημέιλ και κάρτες τα Χριστούγεννα. Τέτοιες φιλίες έχω πάρα πολλές. Αυτές που έχω λίγες είναι οι ουσιαστικές, οι φίλοι που παρότι δεν δουλεύετε μαζί σε παίρνουν τακτικά τηλέφωνο να δουν τι κάνεις, έρχονται για καφέ, σε καλούν στο σπίτι τους, πάτε μαζί εκδρομές, σε καλούν στο γάμο τους (και στην εκκλησία όχι μόνο στο πάρτυ), προσφέρονται να κάτσουν με τα παιδιά σου σε μια έκτακτη ανάγκη, ενδιαφέρονται για σένα και σε κάνουν παρέα επειδή είσαι εσύ, όχι επειδή τα παιδιά σας πάνε στον ίδιο παιδικό ή έτυχε να δουλεύετε στο ίδιο γραφείο.

Όταν λέω φιλία με Άγγλους εννοώ Άγγλους, όχι τον Άγγλο σύζυγο της Ελληνίδας φίλης μου που μας καλεί συνέχεια στο σπίτι τους για φαγητό.

Διαφημίσεις

Εγώ προσωπικά μια χαρά τα βρίσκω με τους Άγγλους και σε επαγγελματικό και σε φιλικό επίπεδο. Αλλά δεν μπορώ να μην πω ότι είναι reserved σε σύγκριση με τους Έλληνες, γιατί είναι. Θέλει κόπο για να κάνεις και να διατηρήσεις μια ουσιαστική φιλία με Άγγλους, κάτι που πάει πιο πέρα από το ποτό στην παμπ μετά τη δουλειά. Δηλαδή μια φιλία που θα διατηρηθεί και αφού αλλάξεις δουλειά και δεν έχεις την καθημερινή επαφή από τις 9-5 και όταν λέω διατηρηθεί δεν εννοώ μέσω ημέιλ και κάρτες τα Χριστούγεννα. Τέτοιες φιλίες έχω πάρα πολλές. Αυτές που έχω λίγες είναι οι ουσιαστικές, οι φίλοι που παρότι δεν δουλεύετε μαζί σε παίρνουν τακτικά τηλέφωνο να δουν τι κάνεις, έρχονται για καφέ, σε καλούν στο σπίτι τους, πάτε μαζί εκδρομές, σε καλούν στο γάμο τους (και στην εκκλησία όχι μόνο στο πάρτυ), προσφέρονται να κάτσουν με τα παιδιά σου σε μια έκτακτη ανάγκη, ενδιαφέρονται για σένα και σε κάνουν παρέα επειδή είσαι εσύ, όχι επειδή τα παιδιά σας πάνε στον ίδιο παιδικό ή έτυχε να δουλεύετε στο ίδιο γραφείο.

Και όταν λέω φιλία με Άγγλους εννοώ Άγγλους, όχι τον Άγγλο σύζυγο της φίλης μου της Ελληνίδας που μας καλεί συνέχεια στο σπίτι τους για φαγητό.

κ που ακριβως τους γνωρισες? στον δρομο? γιατι κ στην Ελλαδα κ οπουδηποτε η μεσα απο το γραφειο θα γνωρισεις κοσμο, η απο το σχολειο, η απο το πανεπιστημιο οταν σπουδαζες....

anyway εγω αλλο εννοουσα....επειδη η λιστα μα τα κακα των Αγγλων ειναι τεραστια κ φαινεται οτι τους αντιπαθει πολυς κοσμος, μου εκανε εντυπωση πως τα βρηκαν με τους αντρες τους...δεν ειπα ποτε οτι ειναι κακο να λεμε τα στραβα. απλα εχω χασει την μπαλα εδω μεσα αχαχαχχχαχαχα

κ επειδη ολα ειναι 100% προσωπικες εμπειριες, προτιμω τους Αγγλους που ειναι πιο reserved παρα τους Ανατολιτες κ το πως βλεπουν τις γυναικες!!!! τουλαχιστον στην δικη μου δουλεια με ζοριζει πολυ αυτη η κουλτουρα

Εγώ μόνο γι αυτό μίλησα.

συνηθως δε θα ξερεις καν τι επιδωματα παιρνει ο αλλος. Δικιο εχεις οσον αφορα τον κοινωνικο ρατσισμο, αλλα κοιτα πως λειτουργει το συστημα: αν εργαζεσαι (=προσφερεις) θα σε βοηθησουν. Αν παιρνεις χαμηλο μισθο και εχεις οικογενεια θα σε βοηθησουν και θα σε βοηθησουν να retrain ωστε να μην εισαι επ'αοριστον χαμηλομισθος και χρειαζεσαι τα επιδοματα.

Αν δεν εργαζεσαι, ΔΕΝ θα παρεις jobseekers allowance ως νεοφερμενος απο αλλη χωρα, οποτε δε βλεπω ποιο ειναι το προβλημα.... Το κρατος τα εχει κανονισει.

Τραβελ, αυτο που λενε για το επιδομα παιδιου δε γινεται, ο μονος τροπος να το παιρνεις αν ζεις σε αλλη χωρα ειναι να δουλευεις για βρετανικη εταιρια που σημαινει οτι πληρωνεις φορους εδω. Τωρα αν αυτοι δε δηλωσαν οτι εφυγαν μονιμα, τοτε ειναι παρανομοι και οταν πιαστουν θα πληρωσουν τα μαλλια της κεφαλης τους. Το συστημα κανει εναν ετησιο ελεγχο για διευθυνσεις κλπ για τον οποιο δεν ενημερωνει τους πολιτες (δεν χρειαζεται δηλαδη). Οποτε αυτο δεν παιζει.

Γενικως ολο αυτο με τις οικογενειες που τρωνε με χρυσα κουταλια μεσω των επιδωματων ειναι κυριως προπαγανδα της daily mail..

επισης κατριν να εξηγησω οτι τον διαχωρισμο που εκανα αναμεσα σε επιδωματα και φοροαπαλλαγες (αν μιλας για μενα) δεν τον εκανα για να πω οτι καποια επιδωματα ειναι πιο αξιοπρεπη απο αλλα, αλλα για να εξηγησω για ποιο λογο καποιοι που μολις ερχονται (και εργαζονται) δικαιουνται καποια πραγματα.

στο κατω κατω οταν ο αλλος εχει αποφασισει να μεταναστευσει, ειτε για οικονομικους ειτε για αλλους λογους, τα βαζει κατω και βλεπει πχ "20,000 απο τη δουλεια, δε βγαινω, αλλα θα παιρνω και αλλα 8 tax credits, οποτε ενταξει". Δεν ειναι κατι κακο αυτο. Ειναι μεσα στον προγραμματισμο για μεταναστευση. Ακομα κι εδω να ζεις απο την ωρα που γεννηθηκες, οταν σου προσφερουν μια καινουρια δουλεια κοιτας τι θα σου μενει στη τσεπη αφου υπολογισεις ΟΛΟΥΣ του παραγοντες...

Δεν είναι δικό μας το σκεπτικό. Είναι σκεπτικό του μέσου βρετανού πολίτη και συζητιέται τακτικά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης γιατί απασχολεί πολύ κόσμο. Οι περισσότεροι στην Αγγλία έχουν αρνητική άποψη για αυτούς που αντί να εργάζονται προτιμούν να ζουν από τα έτοιμα του κράτους παίρνοντας social security και διάφορα means-tested benefits, κάνοντας και τις σχετικές κομπίνες όταν μπορούν. Επίσης έχουν αρνητική άποψη για αυτούς που παίρνουν χωρίς να έχουν προσφέρει με τη φορολογία τους, δηλαδή κυρίως νεοφερμένους οικονομικούς μετανάστες, είτε είναι νόμιμοι είτε είναι λαθρομετανάστες.

Γενικότερα για την ΕΕ δεν έχουν και την καλύτερη ιδέα. Το χάρτη των θεμελιωδών δικαιωμάτων τον έχουν γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.

Το αν τα συζητάμε εμείς εδώ ή όχι και αν σου αρέσει ή όχι δεν έχει σημασία. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, οι άνθρωποι με τους οποίους έρχεσαι σε επαφή σε σχολιάζουν, είτε θετικά είτε αρνητικά. Σχολιάζουν το παιδί σου, τον άντρα σου. Αν παίρνετε benefits ενώ δεν έχετε δουλέψει, το πιθανότερο είναι να σας σχολιάζουν αρνητικά. Αυτό λέμε.

Εμείς έτσι κι αλλιώς δεν σε ξέρουμε. Και στο δρόμο να σε συναντούσαμε που λέει ο λόγος, δεν θα είχαμε ιδέα αν είσαι η Κατρίν ή η Ελένη ή η Παναγιώτα. Το τι σκεφτόμαστε εμείς για σένα είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να σε απασχολεί.

Καταρχήν Biggi δεν με νοιάζει η γνώμη κανενός που δεν με γνωρίζει, ή που δεν είναι φίλος μου, ή που δεν τον εκτιμώ ;)

Δεύτερον, όπως έχω ήδη γράψει, η οικογένειά μου δεν δικαιούται (τονίζω το ρήμα) κανένα επίδομα πέραν των παιδιών (κι αυτό οριακά για να πω την αλήθεια).

Τρίτον, δεν σχολίασα το αν μου αρέσει που το συζητάτε ή όχι, αυτό είναι δικαίωμά σας να το κάνετε!

Επειδή μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα, θα το ξαναγράψω:

- Είναι δικαίωμα του καθενός να του αρέσει ή να μην του αρέσει ο τρόπος ζωής του άλλου, το αν ζει πλούσια, φτωχά, με χρήση επιδομάτων ή όχι!!

- Είναι δικαίωμά του επίσης να το σχολιάζει με άλλους!

ΔΕΝ είναι δικαίωμά του όμως, να κρίνει αν κάποιος που παίρνει το επίδομα το δικαιούται ή όχι!!!! Γι αυτό έχουν ήδη αποφασίσει άλλοι ;)

Αν σε κάποιους αρέσουν τα κριτήρια με τα οποία δίνονται τα επιδόματα ή όχι, αυτό πάλι είναι άλλο καπέλο!

travellingmum όχι, δεν μιλούσα για σένα σε κανένα ποστ.

Θέλω να γίνω σαφής σε ένα πράγμα:

Δεν με αφορά η συζήτηση στην ουσία της.

Δεν εκφράζω άποψη για τους ανθρώπους που κάνουν χρήση των διαφόρων επιδομάτων.

Υποστηρίζω απλά το δικαίωμά τους να τα ζητούν, εφόσον τους τα δίνει ο νόμος. :cool:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...