Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Παιδι μου τι λες? Δεν πληρωνονται οι μεταναστες για να καθονται!! Το οτι η Ελληνικη Πολιτεια ισως εχει προνοησει με συσιτια και στεγη για καποιες ευαισθητες ομαδες οπως αιτουντες πολιτικο ασυλο ειναι προς τιμην της και φυσικα δεν ειναι πρωτοβουλια της ελλαδας ειναι συμβαση που εχουν υπογραψει ολα τα πολιτισμενα κρατη. Εσυ νομιζεις δλδ οτι ενω εσυ δε δικαιουσαι επιδομα το δικαιουται ενας μεταναστης? Δεν ισχυει αυτο και λυπαμαι που προσπαθησαν να σε πεισουν.(και υποπτευομαι και ποιοι)

Αν ομως ο μεταναστης αυτος δουλεψε νομιμα για ενα χρονο ΚΑΙ φυσικα και δικαιουται...

Ελένη δεν μπορείς να μου αλλάξεις αυτά που είδα με τα ματάκια μου. Λυπάμαι πολύ αλλά δυστυχώς έτσι είναι τα πραγματα. Και ακριβώς γι αυτό εκνευρίζομαι. Γιατί τα παίρνουν οποιοι να ναι και τα στερούνται αυτοί που έπρεπε να τα πάρουν(και δεν εννοω εμενα). Αν αυτό με κάνει ρατσίστρια τι να πω...

Και δεν με επεισε κανεις. Δεν ασχολούμαι με πολιτική. Αυτά που λέω και οι απόψεις που έχω είναι αυτά που απέκτησα από αυτά που είδα τόσο καιρό να γίνονται στην πόλη μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε αυτοι που θελουν να το κανουν θελουν να το κανουν χωρις εταιρια, γιατι ουσιαστικα ειναι λιγο κλεφτες αυτες οι εταιριες. Αλλα δεν εχω ασχοληθει και δεν πολυεχω ορεξη. Θα τους πω ομως ο,τι μου ειπες και ας παν στην τραπεζα να το ψαξουν μονοι τους, δε θα σκασω κιολας, μουαχαχαχα

Μετά είδα ότι το θέλεις αυτόνομα. Καλά θα ξηγηθείς χαχαχα

RLcRp1.png

ΟΚ, Γλασκώβη δεν έχω καθόλου εμπειρία. Φαντάζομαι μεγαλύτερη πολη άρα και περισσότερη αγένεια/αποξένωση κτλ. Απλά οι δικές μου φίλες είναι όλες nice middle class ladies από το Εδιμβούργο και από τα χωριά γύρω. Μου θυμίζουν Έλληνες όσο δεν πάει άλλο (μέχρι και τις κόρες τους κυνηγάνε με τα ζακετάκια).

Μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι η ζωή στη Γλασκώβη δεν θυμίζει καθόλου Ελλάδα.

Επίσης θα έχεις καταλάβει φαντάζομαι ότι τα middle classes των μεγάλων πόλεων δεν είναι αντιπροσωπευτικά του γενικού πληθυσμού. Το αντίθετο θα ήταν ευχής έργο!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι η ζωή στη Γλασκώβη δεν θυμίζει καθόλου Ελλάδα.

Επίσης θα έχεις καταλάβει φαντάζομαι ότι τα middle classes των μεγάλων πόλεων δεν είναι αντιπροσωπευτικά του γενικού πληθυσμού. Το αντίθετο θα ήταν ευχής έργο!

Το middle αυτό ακριβώς σημαίνει, όχι στα άκρα.

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Ελένη δεν μπορείς να μου αλλάξεις αυτά που είδα με τα ματάκια μου. Λυπάμαι πολύ αλλά δυστυχώς έτσι είναι τα πραγματα. Και ακριβώς γι αυτό εκνευρίζομαι. Γιατί τα παίρνουν οποιοι να ναι και τα στερούνται αυτοί που έπρεπε να τα πάρουν(και δεν εννοω εμενα). Αν αυτό με κάνει ρατσίστρια τι να πω...

Και δεν με επεισε κανεις. Δεν ασχολούμαι με πολιτική. Αυτά που λέω και οι απόψεις που έχω είναι αυτά που απέκτησα από αυτά που είδα τόσο καιρό να γίνονται στην πόλη μου.

δλδ τι ειδες με τα ματακια σου? Ειδες ατομα να μη δουλευουν? Ναι ισως να μην εβρισκαν δουλεια! Πραγματικα νομιζω εισαι σε συγχυση.

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Το middle αυτό ακριβώς σημαίνει, όχι στα άκρα.

Ναι, αυτό και για μένα είναι αυτονόητο. Γι' αυτό άλλωστε είπα ότι "θα το έχεις καταλάβει". Βέβαια τα άκρα στη Βρετανία είναι ο κανόνας, ενώ π.χ. στην Ελλάδα ο κανόνας είναι η μέση.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

δλδ τι ειδες με τα ματακια σου? Ειδες ατομα να μη δουλευουν? Ναι ισως να μην εβρισκαν δουλεια! Πραγματικα νομιζω εισαι σε συγχυση.

Δεν είμαι σε καμία σύγχυση. Όπως είπα αν δεν έχεις ζήσει σε ακριτική περιόχη και κυρίως στην Θράκη πώς ακριβώς εκφέρεις άποψη πάνω σε κάτι το οποίο δεν γνωρίζεις;;;;; Μάλλον άλλος είναι σε σύγχυση...

Ναι, αυτό και για μένα είναι αυτονόητο. Γι' αυτό άλλωστε είπα ότι "θα το έχεις καταλάβει".

Αλλο λέω... Η μεσαία τάξη είναι συνήθως η αντιπροσωπευτικότερη γιατί ακριβώς είναι η μεσαία. Αν είναι να χαρακτηρίσω το νησί από τα άκρα του, γιατί να πάρω τους τσαβ κι όχι τους λόρδους ή την organic vegan hippy brigade;

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Ελένη δεν μπορείς να μου αλλάξεις αυτά που είδα με τα ματάκια μου. .

εγώ θα ενδιαφερόμουν πολύ να διαβάσω τι έχεις δει γιατί δεν ζω στην Ελλάδα πλέον. Αλήθεια, αν έχεις χρόνο να μου γράψεις μερικά πράγματα.

Εδωσα ένα δείγμα. Δεν θα κάτσω να απολογούμαι ή να προσπαθώ να σας πείσω. Καλό σας βράδυ εύχομαι και όνειρα γλυκά! Και να περνάτε όλες καλά όπου κι αν ειστε!

Διαφημίσεις

Αλλο λέω... Η μεσαία τάξη είναι συνήθως η αντιπροσωπευτικότερη γιατί ακριβώς είναι η μεσαία. Αν είναι να χαρακτηρίσω το νησί από τα άκρα του, γιατί να πάρω τους τσαβ κι όχι τους λόρδους ή την organic vegan hippy brigade;

Γιατί στη Βρετανία η μεσαία τάξη δεν είναι αντιπροσωπευτική. Τα άκρα είναι πολυπληθέστερα και συνεπώς πιο αντιπροσωπευτικά, ειδικά το κάτω άκρο.

Το κάτω άκρο δεν είναι οι chavs!!! είναι το ευρύτερο working class.

Γιατί στη Βρετανία η μεσαία τάξη δεν είναι αντιπροσωπευτική. Τα άκρα είναι πολυπληθέστερα και συνεπώς πιο αντιπροσωπευτικά, ειδικά το κάτω άκρο.

Τα άκρα απλά κάνουν περισσότερη φασαρία.

Whatever. Ρώτα και τους middle class φίλους σου να δούμε τι θα σου πουν.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mosaic_(geodemography)

Whatever. Ρώτα και τους middle class φίλους σου να δούμε τι θα σου πουν.

Κουβέντα κάνουμε, δεν υπάρχει λόγος να γίνεσαι σαρκαστική.

Εδωσα ένα δείγμα. Δεν θα κάτσω να απολογούμαι ή να προσπαθώ να σας πείσω. Καλό σας βράδυ εύχομαι και όνειρα γλυκά! Και να περνάτε όλες καλά όπου κι αν ειστε!

ειδικα οταν δεν εχεις επιχειρηματα και λες πραγματα που δεν εχεις να τα στηριξεις σε τιποτα...ναι ειναι πολυ δυσκολο να πεισεις τον αλλο. Ισλα τι ρωτας και εσυ!!!Να πουμε για τους μεταναστες που το ελληνικο κρατος τους πληρωνει??? :?:?

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...