Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Esprit, εξισώνεις πράγματα που δεν είναι ίδια. Άλλο ο λαθρομετανάστης (έχουν και στην Αγγλία τέτοιους - εμείς δεν είμαστε όμως) και άλλο ο οικονομικός μετανάστης / πολίτης της ΕΕ / πολίτης της χώρας (σε αυτή την κατηγορία ανήκουμε εμείς).

Ούτε στην Αγγλία έχουν καλή φήμη οι λαθρομετανάστες. Δεν συζητάμε για τους λαθρομετανάστες εδώ. Συζητάμε για τους τζαμπατζήδες, εγχώριους και μη.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

wow, αυτο το ειδατε; Πολυ cool, ε; http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-21487016

Wow! Καλά ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι γενικότερα απίστευτος.

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Εγώ πάντως δεν τους έβλεπα να δουλεύουν. Να με συχωράει η μεγαλειώτης σου που τόλμησα να έχω διαφορετικές εμπειρίες απο εσάς... Όπως ακριβώς είπες εγώ για δουλεία ήρθα. Δεν ήρθα για να κάθομαι όλη μέρα σε ένα καφενείο και να γυρνάω με μερσεντέζ(αλήθεια που την βρήκε ο καημένος ο μετανάστης;;;;). Οι μεταναστες στον Εβρο που δεν εχουν δουλεια οδηγανε μερσεντες? Χωρις να εχουν δουλεια? Και παιρνουν επιδοματα χωρις να εχουν δουλεψει ποτε? Και καθονται στα καφενεια και κοπροσκυλιαζουν και παραλληλα πληρωνονται απο καποια αθεατη δυναμη?

Όσο για το ανθρωπιστικό κομμάτι πες μου εσύ λοιπόν που να το βρω όταν ενας ολόκληρος όροφος απο καρκινοπαθείς σε τελικά στάδια που πλήρωναν μια ζωη φόρους στερούνταν το γάλα και το ψωμί επί δέκα μέρες επειδή 2 λαθρομετανάστες που νοσηλεύονταν με μεταδοτικές ασθένεις δεν δεχόταν να φάνε τίποτα εκτός από γάλα και ψωμί. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??? Επειδη καποιος εκανε απεργεια πεινας δεν ταιζαν και οσους δεν εκαναν?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Σαν βιβλιαρακι του Αρκα...

Χώρια οτι δεν δεχόταν να τους παρασχεθεί θεραπεία(η οποία όλως τυχαίως για αυτούς τα φάρμακα ήταν δωρεάν όταν για τους άλλους εμ τα πλήρωναν εμ έκαναν την προσευχή τους κάθε μέρα να είναι αρκετά για όλους...). Με συχωρείς αλλά εγώ ποτέ δεν θα έκανα κάτι τετοιο εις βάρος μια χωρας που με φιλοξενεί. Ούτε και θα καθόμουν να τους βρίζω και να τους κατηγορώ για τα κουσούρια τους. Θα σεβόμουν οτί με δέχτηκαν στην χώρα τους και μου δίνουν μια ευκαιρία για καλύτερη ζωή(σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα πάντα). Αν δεν ζείτε σε ακριτικές περιοχές να κρατήσετε τον ανθρωπισμό σας για εσάς. Εμείς που φτύνουμε αίμα στα σύνορα να μας επιτρέψετε να είμαστε απάνθρωποι.

Τελικα ο ρατσισμος οντως βρισκει σε καποιους ανθρωπους προσφορο εδαφος...γιατι αραγε..θετω ενα ανοιχτο ερωτημα...

Eleni

bd5c7983f7.png

να ρωτησω και κατι αλλο μια που πιασαμε τα οικονομικα. Εχω καποιους που ρωτουσαν για PPI claim, δεν εχω καθολου εμπειρια απο αυτο, μονο στο ιντερνετ ο,τι βρηκα. Το'χει κανει καμμια; Και να το εχετε κανει αυτονομα, χωρις αυτες τις εταιριες; Ηταν ευκολο;

Esprit, εξισώνεις πράγματα που δεν είναι ίδια. Άλλο ο λαθρομετανάστης (έχουν και στην Αγγλία τέτοιους) και άλλο ο οικονομικός μετανάστης / πολίτης της ΕΕ / πολίτης της χώρας.

Ούτε στην Αγγλία έχουν καλή φήμη οι λαθρομετανάστες. Δεν συζητάμε για τους λαθρομετανάστες εδώ. Συζητάμε για τους τζαμπατζήδες, εγχώριους και μη.

Συγγνώμη τότε παρανόησα.

Ασχετα από τους μετανάστες όμως δεν μπορώ να καταλάβω πως κρίνεται κάποιος ως τζαμπατζής;

Ο Κρις ήταν στην πολεμική αεροπορία και ψάχνωντας για δουλειά παίρνει επίδομα τώρα το οποίο από μία κλωστή κρεμεται να κοπεί. Και είναι απλά 70 λίρες την εβδομάδα τα οποία δικαιούται καθαρά και ξάστερα. Αυτό τον κάνει πολίτη κατωτέρας ποιότητας; Και πώς γίνεται να πάιρνουν επ αόριστον επιδόματα αν δε τα δικαιούνται όταν το δικό του κινδυνεύει να κοπεί άμεσα παρόλο που το δικαιούται;

Διαφημίσεις

:) Ω ναι, απλά, μου κάνει εντύπωση που είναι τόσο διαφορετικές. Εσύ που ήσουν Σκωτία;

Είχα μείνει στη Γλασκώβη για λίγο καιρό πριν πολλά χρόνια. Έχω πολλούς φίλους Σκωτσέζους και πάω συχνά στη Σκωτία, κυρίως Γλασκώβη αλλά και Εδιμβούργο.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Τελικα ο ρατσισμος οντως βρισκει σε καποιους ανθρωπους προσφορο εδαφος...γιατι αραγε..θετω ενα ανοιχτο ερωτημα...

Σου φαίνονται αστεία ε;

Κρίμα που δεν σκέφτεσαι οτί αυτά δεν είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας αλλά η καθημερινότητα κάποιων συνανθρώπων σου...

Και ναι καλή μου όλα αυτά συμβαίνουν... και δεν είναι αόρατη η δύναμη. Είναι το πορτοφόλι μου και το δικό σου και του κάθε έλληνα φορολογούμενου πολίτη.

να ρωτησω και κατι αλλο μια που πιασαμε τα οικονομικα. Εχω καποιους που ρωτουσαν για PPI claim, δεν εχω καθολου εμπειρια απο αυτο, μονο στο ιντερνετ ο,τι βρηκα. Το'χει κανει καμμια; Και να το εχετε κανει αυτονομα, χωρις αυτες τις εταιριες; Ηταν ευκολο;

Πανεύκολο. Το άκουσα μια μέρα στο ραδιόφωνο και πήρα έτσι για πλάκα για μια παλιά κάρτα του craig και πήρε 900 λίρες πίσω. Κράτησε και η εταιρεία που το διεκπεραίωσε 300 λίρες κάπου ως αμοιβή. Εσύ δεν κάνεις τίποτα. Στέλνεις τα στοιχεία της κάρτας ή δανείου που πιστεύεις ότι ίσως πλήρωσες PPI και αυτοί κάνουν τα πάντα. Μετά από κανένα δίμηνο περίμενε την επιταγή. Simples.

RLcRp1.png

Και τελος, για να παω και για υπνο καπια στιγμη, μηπως ξερει καμμια να μου απαντησει σε τουτο το καυτο ζητημα: ποια βατραχια φωναζουν πιο μελωδικα; Τα αγγλικα που κανουν το ρυθμικο ribbit-ribbit, ή τα ελληνικα βατραχια που κανουν το καλο πατροπαραδωτο κουαξ-κουαξ;

Διαφημίσεις

Ο Κρις ήταν στην πολεμική αεροπορία και ψάχνωντας για δουλειά παίρνει επίδομα τώρα το οποίο από μία κλωστή κρεμεται να κοπεί. Και είναι απλά 70 λίρες την εβδομάδα τα οποία δικαιούται καθαρά και ξάστερα. Αυτό τον κάνει πολίτη κατωτέρας ποιότητας; Και πώς γίνεται να πάιρνουν επ αόριστον επιδόματα αν δε τα δικαιούνται όταν το δικό του κινδυνεύει να κοπεί άμεσα παρόλο που το δικαιούται;

Αυτό που παίρνει ο Κρις λέγεται JSA και όπως τα tax credits εξαιρούνται χλευασμού (για λόγους που εξηγήσαμε πιο πάνω, μην επαναλαμβανόμαστε).

Όταν μιλάμε για τζαμπατζήδες εννοούμε αυτούς που παίρνουν benefits αντί να δουλεύουν. Μην μπερδεύεσαι.

Παιδι μου τι λες? Δεν πληρωνονται οι μεταναστες για να καθονται!! Το οτι η Ελληνικη Πολιτεια ισως εχει προνοησει με συσιτια και στεγη για καποιες ευαισθητες ομαδες οπως αιτουντες πολιτικο ασυλο ειναι προς τιμην της και φυσικα δεν ειναι πρωτοβουλια της ελλαδας ειναι συμβαση που εχουν υπογραψει ολα τα πολιτισμενα κρατη. Εσυ νομιζεις δλδ οτι ενω εσυ δε δικαιουσαι επιδομα το δικαιουται ενας μεταναστης? Δεν ισχυει αυτο και λυπαμαι που προσπαθησαν να σε πεισουν.(και υποπτευομαι και ποιοι)

Αν ομως ο μεταναστης αυτος δουλεψε νομιμα για ενα χρονο ΚΑΙ φυσικα και δικαιουται...

Eleni

bd5c7983f7.png

Πανεύκολο. Το άκουσα μια μέρα στο ραδιόφωνο και πήρα έτσι για πλάκα για μια παλιά κάρτα του craig και πήρε 900 λίρες πίσω. Κράτησε και η εταιρεία που το διεκπεραίωσε 300 λίρες κάπου ως αμοιβή. Εσύ δεν κάνεις τίποτα. Στέλνεις τα στοιχεία της κάρτας ή δανείου που πιστεύεις ότι ίσως πλήρωσες PPI και αυτοί κάνουν τα πάντα. Μετά από κανένα δίμηνο περίμενε την επιταγή. Simples.

ρε αυτοι που θελουν να το κανουν θελουν να το κανουν χωρις εταιρια, γιατι ουσιαστικα ειναι λιγο κλεφτες αυτες οι εταιριες. Αλλα δεν εχω ασχοληθει και δεν πολυεχω ορεξη. Θα τους πω ομως ο,τι μου ειπες και ας παν στην τραπεζα να το ψαξουν μονοι τους, δε θα σκασω κιολας, μουαχαχαχα

Είχα μείνει στη Γλασκώβη για λίγο καιρό πριν πολλά χρόνια. Έχω πολλούς φίλους Σκωτσέζους και πάω συχνά στη Σκωτία, κυρίως Γλασκώβη αλλά και Εδιμβούργο.

ΟΚ, Γλασκώβη δεν έχω καθόλου εμπειρία. Φαντάζομαι μεγαλύτερη πολη άρα και περισσότερη αγένεια/αποξένωση κτλ. Απλά οι δικές μου φίλες είναι όλες nice middle class ladies από το Εδιμβούργο και από τα χωριά γύρω. Μου θυμίζουν Έλληνες όσο δεν πάει άλλο (μέχρι και τις κόρες τους κυνηγάνε με τα ζακετάκια).

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Και τελος, για να παω και για υπνο καπια στιγμη, μηπως ξερει καμμια να μου απαντησει σε τουτο το καυτο ζητημα: ποια βατραχια φωναζουν πιο μελωδικα; Τα αγγλικα που κανουν το ρυθμικο ribbit-ribbit, ή τα ελληνικα βατραχια που κανουν το καλο πατροπαραδωτο κουαξ-κουαξ;

χαχαχαχαχ

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...