Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Είναι τσιγγούνηδες και σπάταλοι - αλλά σπάταλοι μόνο με τις οικογένειές τους, όχι γενικά. Με τα δώρα έχουν μια λύσσα, μπορεί να χρωστάνε και της Μιχαλούς, να μην έχουν λεφτά να φάνε, αλλά θα δώσουν άνετα 100-200 λίρες για να πάρουν δώρα στη Μαιρούλα που έχει γενέθλια.

Γενικά μιλάμε πάντα ;)

Ε με ποιον έπρεπε να είναι σπάταλοι δηλαδή; Με charities και με τις οικογένειές τους θα 'ναι....

Το ντοματίνι ειναι άντρας, δεν πιάνει υπονοούμενα, πρέπει να του πεις στα ισα "αγάπη μου, θέλω φόρεμα."

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμενα πάλι με όλο αυτό μου γεννήθηκε άλλη απορία...

Είσαστε εναντίον του να παρει κάποιος που μόλις εφτασε στην χωρα επιδοματα κτλ γιατί θεωρείτε οτί δεν τα δικαιούται(αν και νομίζω οτί υπάρχουν αρμόδιοι να το κρίνουν αυτό αλλά τέλος πάντων). Από την άλλη όταν πλακώνουν σαν τις μύγες οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα αν ξεσηκωθεί ο κόσμος για το πόσα επιδόματα παίρνουν κτλ αμέσως αποκαλείται ρατσιστής. Δυο μέτρα και δυο σταθμά όπου μας βολεύει; Κατακρίνετε όποιον παίρνει επίδομα αλλά αν βρεθείτε άνεργες ή δεν ξέρω γω τι μια χαρα θα τρέξετε στον ΟΑΕΔ να πάρετε το επίδομα. Και πιστέψτε με τα επιδόματα δε τα παίρνουν αβέρτα λάθος σας πληροφόρησαν. Μην κρίνετε τόσο αυστηρά τους γύρω σας αν δεν θέλετε να κριθείτε και οι ίδιες.

Όσο για τα μάρμαρα μια χαρά τα έχουν εκεί φυλαγμένα. Είδαμε και εδώ σε πόση εκτίμηση τα έχουμε όλο γκράφιτι και κατεστραμένα. Το είπα από την αρχή που μπήκα εδώ. Η ξενιτιά θέλει κ...ο. Δεν είναι για όλους. Όποιος δεν αντέχει τα μαζεύει και γυρνάει πίσω. Αλλά το να μην σεβόμαστε το χέρι που μας ταίζει δεν είναι καθόλου ωραίο και δυστυχώς δείχνει οτί όλα αυτά που λέτε εναντίον τους περί ψωνίτιδας κτλ γυρνάνε μπούμεραγκ.

Εμενα πάλι με όλο αυτό μου γεννήθηκε άλλη απορία...

Είσαστε εναντίον του να παρει κάποιος που μόλις εφτασε στην χωρα επιδοματα κτλ γιατί θεωρείτε οτί δεν τα δικαιούται(αν και νομίζω οτί υπάρχουν αρμόδιοι να το κρίνουν αυτό αλλά τέλος πάντων). Από την άλλη όταν πλακώνουν σαν τις μύγες οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα αν ξεσηκωθεί ο κόσμος για το πόσα επιδόματα παίρνουν κτλ αμέσως αποκαλείται ρατσιστής. Δυο μέτρα και δυο σταθμά όπου μας βολεύει; Κατακρίνετε όποιον παίρνει επίδομα αλλά αν βρεθείτε άνεργες ή δεν ξέρω γω τι μια χαρα θα τρέξετε στον ΟΑΕΔ να πάρετε το επίδομα. Και πιστέψτε με τα επιδόματα δε τα παίρνουν αβέρτα λάθος σας πληροφόρησαν. Μην κρίνετε τόσο αυστηρά τους γύρω σας αν δεν θέλετε να κριθείτε και οι ίδιες.

Όσο για τα μάρμαρα μια χαρά τα έχουν εκεί φυλαγμένα. Είδαμε και εδώ σε πόση εκτίμηση τα έχουμε όλο γκράφιτι και κατεστραμένα. Το είπα από την αρχή που μπήκα εδώ. Η ξενιτιά θέλει κ...ο. Δεν είναι για όλους. Όποιος δεν αντέχει τα μαζεύει και γυρνάει πίσω. Αλλά το να μην σεβόμαστε το χέρι που μας ταίζει δεν είναι καθόλου ωραίο και δυστυχώς δείχνει οτί όλα αυτά που λέτε εναντίον τους περί ψωνίτιδας κτλ γυρνάνε μπούμεραγκ.

Ω ντι λα ρντα ντι λα ντα ρντα...

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

Από την άλλη όταν πλακώνουν σαν τις μύγες οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα αν ξεσηκωθεί ο κόσμος για το πόσα επιδόματα παίρνουν κτλ αμέσως αποκαλείται ρατσιστής.

Τι επιδόματα παίρνουν οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα; :shock:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Αυτό δεν είναι απάντηση.

Επιπλέον νομίζω ότι δεν κατάλαβες τι έλεγαν τα κορίτσια παραπάνω. Όταν μιλούσαν για κοινωνικό ρατσισμό απέναντι σε αυτούς που ζουν με επιδόματα αντί να δουλεύουν, αναφέρονταν στους ίδιους τους Άγγλους. Οι Άγγλοι είναι αυτοί που βλέπουν υποτιμητικά τους τεμπέληδες.

Το να απολυθείς από τη δουλειά σου και να παίρνεις για λίγο καιρό JSA μέχρι να βρεις άλλη δουλειά ή το να παίρνεις φοροεπιστροφή με tax credits δεν είναι πρόβλημα (αν και οι περισσότεροι Άγγλοι δεν παίρνουν ούτε αυτά, πρέπει το κράτος να τους κυνηγάει, ειδικά για τα tax credits). Το να κάθεσαι και να τσεπώνεις DSS όμως είναι ρετσινιά.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Ε με ποιον έπρεπε να είναι σπάταλοι δηλαδή; Με charities και με τις οικογένειές τους θα 'ναι....

Εννοώ ότι δεν είναι κουβαρντάδες γενικώς. Θα καλέσουν κόσμο στο σπίτι και θα πάρουν τα φτηνότερα καναπεδάκια να σερβίρουν, θα τους καλέσεις σπίτι και θα φέρουν το πιο φτηνό κρασί, από τη λίστα γάμου θα πάρουν το φτηνότερο δώρο...

Μεγας εισαι Κυριε..αρχισα τις προσευχες!! Παιρνουν οι μεταναστες επιδοματα? Εδω εγω αν παω να παρω επιδομα δε θα μου δωσουν γτ δεν εχω συμπληρωσει ενσημα!!!Δεν ειμαστε καλα!!! Κοπελια τι λες??

Αν βρεθω ανεργη φυσικα θα ζητησω επιδομα αλλα για να βρεθω ανεργη προυποθετει οτι θα εχω δουλεψει καπου. Για να αντιστρεψουμε το επιχειρημα...αφου οι μεταναστες πλακωνουν σαν τις μυγες (πολυ ουμανικο, πολυ ανθρωπιστικο, και σικ σαν τοποθετηση) τι θα επρεπε να πει καποιος για τη δικη σου αφιξη στη Βρετανια? Και εσυ για δουλεια δεν πηγες οπως ερχονται οι μεταναστες στην Ελλαδα?

ΥΓ> Παρεπιπτοντως..οποιος μενει Εβρο παιρνει επιδομα? Αληθεια????(Που ρατσιστικο για ολους τους υπολοιπους το βρισκω)

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Εννοώ ότι δεν είναι κουβαρντάδες γενικώς. Θα καλέσουν κόσμο στο σπίτι και θα πάρουν τα φτηνότερα καναπεδάκια να σερβίρουν, θα τους καλέσεις σπίτι και θα φέρουν το πιο φτηνό κρασί, από τη λίστα γάμου θα πάρουν το φτηνότερο δώρο...

OK, πάντως οφείλω να πω ότι η δικη μου εμπειρια είναι τελειώς διαφορετική.

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Είπαμε, όλοι έχουμε διαφορετικές εμπειρίες. Ο καθένας λέει τις δικές του ;)

Μεγας εισαι Κυριε..αρχισα τις προσευχες!! Παιρνουν οι μεταναστες επιδοματα? Εδω εγω αν παω να παρω επιδομα δε θα μου δωσουν γτ δεν εχω συμπληρωσει ενσημα!!!Δεν ειμαστε καλα!!! Κοπελια τι λες??

Αν βρεθω ανεργη φυσικα θα ζητησω επιδομα αλλα για να βρεθω ανεργη προυποθετει οτι θα εχω δουλεψει καπου. Για να αντιστρεψουμε το επιχειρημα...αφου οι μεταναστες πλακωνουν σαν τις μυγες (πολυ ουμανικο, πολυ ανθρωπιστικο, και σικ σαν τοποθετηση) τι θα επρεπε να πει καποιος για τη δικη σου αφιξη στη Βρετανια? Και εσυ για δουλεια δεν πηγες οπως ερχονται οι μεταναστες στην Ελλαδα?

ΥΓ> Παρεπιπτοντως..οποιος μενει Εβρο παιρνει επιδομα? Αληθεια????(Που ρατσιστικο για ολους τους υπολοιπους το βρισκω)

Εγώ πάντως δεν τους έβλεπα να δουλεύουν. Να με συχωράει η μεγαλειώτης σου που τόλμησα να έχω διαφορετικές εμπειρίες απο εσάς... Όπως ακριβώς είπες εγώ για δουλεία ήρθα. Δεν ήρθα για να κάθομαι όλη μέρα σε ένα καφενείο και να γυρνάω με μερσεντέζ(αλήθεια που την βρήκε ο καημένος ο μετανάστης;;;;). Όσο για το ανθρωπιστικό κομμάτι πες μου εσύ λοιπόν που να το βρω όταν ενας ολόκληρος όροφος απο καρκινοπαθείς σε τελικά στάδια που πλήρωναν μια ζωη φόρους στερούνταν το γάλα και το ψωμί επί δέκα μέρες επειδή 2 λαθρομετανάστες που νοσηλεύονταν με μεταδοτικές ασθένεις δεν δεχόταν να φάνε τίποτα εκτός από γάλα και ψωμί. Χώρια οτι δεν δεχόταν να τους παρασχεθεί θεραπεία(η οποία όλως τυχαίως για αυτούς τα φάρμακα ήταν δωρεάν όταν για τους άλλους εμ τα πλήρωναν εμ έκαναν την προσευχή τους κάθε μέρα να είναι αρκετά για όλους...). Με συχωρείς αλλά εγώ ποτέ δεν θα έκανα κάτι τετοιο εις βάρος μια χωρας που με φιλοξενεί. Ούτε και θα καθόμουν να τους βρίζω και να τους κατηγορώ για τα κουσούρια τους. Θα σεβόμουν οτί με δέχτηκαν στην χώρα τους και μου δίνουν μια ευκαιρία για καλύτερη ζωή(σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα πάντα). Αν δεν ζείτε σε ακριτικές περιοχές να κρατήσετε τον ανθρωπισμό σας για εσάς. Εμείς που φτύνουμε αίμα στα σύνορα να μας επιτρέψετε να είμαστε απάνθρωποι.

Επεξεργάστηκαν by esprit
προσθηκη

Είπαμε, όλοι έχουμε διαφορετικές εμπειρίες. Ο καθένας λέει τις δικές του ;)

:) Ω ναι, απλά, μου κάνει εντύπωση που είναι τόσο διαφορετικές. Εσύ που ήσουν Σκωτία;

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...