Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Κοίταξε ο άντρας μου δεν ζει με benefits, πίνει πολυ σπάνια, ειναι μορφωμένος, η οικογένεια του ειναι στο ιδιο μήκος κύματος καθώς και οι φίλοι του. Δηλαδη τα άσχημα πες σημεία της κουλτούρας τους binge drinking, εκμετάλλευση επιδομάτων κλπ δεν τα εχω συναντήσει στον στενό μας κύκλο. Αρα δεν υπάρχει πρόβλημα. Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα θα συμφωνήσω με την isla. I make the most of it. Ζω εδω και θα χαρω το Λονδινακι μέχρι τελικής πτώσεως! Για αυτο μπήκαμε και στην διαδικασία αγοράς δεύτερης κατοικίας άλλωστε.

Επίσης κάνουμε το λάθος των γενικευσεων. Ούτε ολοι οι Ελληνες ειναι τεμπέληδες ούτε ολοι οι Αγγλοι υποψήφια θέματα του Jeremy Kyle. Υπάρχουν υπέρ και κατα σε κάθε λαό. Και προσωπικά θεωρώ εκατό φορές χειρότερο να διεκδικούν Ελληνες επιδόματα στην Αγγλία απο τους Αγγλους που παίρνουν γιατι για ενα λεπτό έρχεσαι σε μια χώρα που δεν έχεις συνεισφέρει τίποτα σε φόρους και θες και επίδομα απο πάνω. You take the piss...

αυτο ακριβως :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η τοποθετηση μου ναι μεν είναι γενικη -αλλα θεωρω αυτονοητο- ότι σαφως δεν είναι ολοι ετσι. Τοποθετούμε αναγκαστικά σε ένα πιο γενικο πλαισιο ώστε να γινει διαλογος. Εννοειτε δεν υπαρχει καποια προσωπικη κριτικη, μιας και δεν σας ξερω δε με ξερετε, αλλωστε πιο το νοημα να μπω και να μιλησω προσωπικα για καποιο μελος. Νομιζω ειμαι αρκετα σαφης στο τροπο που διατυπώνω την γνωμη μου. Αν παλι δεν ειμαι το διευκρινίζω τωρα. Μια προσωπικη τοποθετηση κανω μεσα σε μια διαδυκτιακη πλατφορμα με σκοπο να ακουσω να μαθω και να δω και άλλες οπτικες, μεσω μιας κουβεντας. Δεν εχω το αλαθητο του παπα, απλα λεω την γνωμη μου. Δεν το βαζω καν σε βαση ποιος εχει δικιο ή αδικο. Απλα, τοποθετουμε, τιποτε περισσοτερο τιποτα λιγοτερο. Εννοειται πως μπαίνω σε μια διαδικασία συζητησης, που εχει ένα νοημα για μενα, αλλα σε καμια περιπτωση δεν επιδιωκω να πεισω καποιον ότι εχω δικιο. Νομιζω αυτό είναι κοινος κανονας σε μια συζητηση ενηλικων. Στοχος είναι η κατεθεση μιας προσωπικης εκτιμησης και το μοιρασμα και αλλων διαφορετικων εμπειριων από εσας. Euge , δε νομιζω ότι χρειαζεται καποιο ειδος διαπραγματευσης όταν εχεις κλεψει τοσο ξεδιαντροπα , απλα το επιστρεφεις. Δεν σου κρυβω ότι με εκνευριζει η ιδεα της διαπραγματευσης . Είναι σαν καποιος να μου εχει κοψει το χερι και να διαπραγματευομαι αν θα μου δωσει πισω το χερι μου ή όχι. Δεν αμφιβαλλω για τους ανα τον κοσμο φιλέλληνες , ουτε για την προθεση τους. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι θεωρειτε ότι πρεπει να συμφωνουμε ολοι. Εγω δεν εκανα καμια προσωπικη επιθεση (νομιζω είναι εμφανες μιας και απευθυνομαι γενικα προς τα μελη) και δεχομαι τις διαφωνιες σας και τις διαφορετικες γνωμες και εμπειριες. Μπορω να το καταλαβω και είναι απολυτως ανθρωπινο. Τελος, ειπα εξαρχης ότι η κριτικη μου γινεται σε επιπεδο διαφορετικότητας. Εδώ δεν γνωριζω πολλους λαους ανα τον κοσμο να υμνουν και να τιμουν τον κατακτητη τους (βλεπε Μ.Αλεξανδρο). Σε αποστολη που ειχα στον Πακισταν (οι οποιο μεχρι και νομισμα εχουν το Μ.Αλεξανδρο) τιμουν τον Μ.Αλεξανδρο σε ειδικη γιορτη. Αλλα το θεμα δεν είναι να κανουμε μια στειρα αντιπαραθεση γνωσεων αλλα να μιλησουμε βιωματικα. Και να μην λεω παλι τα αυτόνοητα ότι στο ονομα μια δημοσιας συζητησης δεν μπορεις κάθε φορα_ λες ότι δεν είναι ολοι το ιδιο_αυτο είναι δεδομενο! Σε μια γενικη γκριζα εκτιμηση δε σημαινει ότι δεν υπαρχουν και αλλα χρωματα!!! Ένα τετοιο χρωμα παντρευτηκα και εγω…

upopsin den ta lew auta giati exw parei pote kapoio allo ektws tou paidiou apla thelw na katalavainw kai tous anthrwpous pou erxontai edw sthn arxh pelagwmenoi.

Κι εγω λυπάμαι δεν το λέω με κακια. Αλλα με ποια λογικη ξεκινάει κάποιος να έρθει στην Αγγλία για να ειναι πελαγωμενος. Δηλαδη να μάθει καποιος αν εδω έχει το ενα η το αλλο αλλα να μην έχει λύσει το πιο βασικό, το βιοποριστικό? για μένα δεν έχει λογική. Και sorry αλλα ειναι και γυφτια.

RLcRp1.png

Κι εγω λυπάμαι δεν το λέω με κακια. Αλλα με ποια λογικη ξεκινάει κάποιος να έρθει στην Αγγλία για να ειναι πελαγωμενος. Δηλαδη να μάθει καποιος αν εδω έχει το ενα η το αλλο αλλα να μην έχει λύσει το πιο βασικό, το βιοποριστικό? για μένα δεν έχει λογική. Και sorry αλλα ειναι και γυφτια.

xekinas na kaneis ena anoigma sth zwh sou se mia xwra pou mporeis kai vlepeis na uparxei mellon. de shmainei oti exeis kati etoimo h exeis lusei ola ta themata. erxesai k prospatheis.

den to thewrw giftia me tpt.

de tha mporousa na thewrhsw kapoion gufto epeidh prospa8ei na epiviwsei.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Είς βάρος άλλων ειναι.

Δηλαδη αν δεν είχαν οι Αγγλοι τα επιδόματα μήπως αυτο το άνοιγμα το σκεφτόταν πιο πολυ? Εγω ειμαι Ελληνίδα και τα λέω. Να δεις τι λένε οι Αγγλοι για τέτοιες περιπτώσεις.

RLcRp1.png

Κι εγώ είμαι υπέρ των επιδομάτων, καλύτερα να τα παίρνουν 10 που δεν τ'αξίζουν παρά να μην το παίρνει ένας που το χρειάζεται. Αλλά και το να ρωτάς πόσο είναι με το καλημέρα σας, ε κάπως μου κάθεται. Και επιμενω ότι παρόλο που δεν είναι κακό να ρωτάς, πρέπει πάντα να επισημαίνουμε τον κοινωνικό ρατσισμό που τα συνοδεύει.

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Το ανθρωπινο είναι αν δεν εχει ο γειτονας να φαει, να του δωσεις τουλαχιστον το μισο από το δικο σου…Η σημερινη τακτικη είναι δεν εχει ο γειτονας να φαει…ε!ας φαω οσο πιο γρηγορα mporv να μην προφτασει, ουτε το ψιχουλακι …

Όταν ξεκινάς σε μια καινούρια χώρα και ακούς ότι υπάρχει το α,β,γ κλπ επίδομα, φυσικό είναι να ρωτάς γι αυτό! Πού είναι η ντροπή δηλαδή? Το να δικαιούσαι δηλ. κάτι και να μην το πάρεις θα δείξει "κιμπαριλίκι"?

Αλλά, από το να ρωτάς γι αυτό, μέχρι το να το πάρεις, είναι άλλο θέμα. Εμείς π.χ., πέραν του επιδόματος των παιδιών, δεν δικαιούμαστε τίποτα άλλο.

Προφανώς, αν ήμασταν στην εισοδηματική κατηγορία του να δικαούμαστε επίδομα, τότε μάλλον δεν θα είχαμε μετακομίσει εδώ, διότι δεν μπορείς να ξεκινήσεις καινούρια ζωή (αν έχεις οικογένεια, μιλάω, όχι αν είσαι εργένης) βασισμένος στα επιδόματα, αυτό σημαίνει βουτιά στα βαθιά χωρίς σωσίβιο.

Αν όμως, δικαιούμασταν κάποιο επίδομα, τότε οπωσδήποτε θα έκανα αίτηση να το πάρω....

Διαφημίσεις

Το ανθρωπινο είναι αν δεν εχει ο γειτονας να φαει, να του δωσεις τουλαχιστον το μισο από το δικο σου…Η σημερινη τακτικη είναι δεν εχει ο γειτονας να φαει…ε!ας φαω οσο πιο γρηγορα mporv να μην προφτασει, ουτε το ψιχουλακι …

Ίσως το μοναδικό σωστό (κατά τη γνώμη μου) πράγμα που έχεις πει....

Αυτό συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα!

παιδια, επιδωματα δεν παιρνεις με το καλημερα σας, πρεπει να εχεις δουλεψει και πληρωσει φορους πρωτα, να πεισεις οτι εισαι settled στη βρετανια κλπ. Δεν τα μοιραζουνε στο δρομο.

Επειτα ας μη μπερδευουμε τα επιδωματα (πχ job seekers allowance, disability living allowance) με τις φοροαπαλλαγες (working tax credits, child tax credits). Μια απο τις περιπτωσεις μου:Ηρθαν απο Ρουμανια, δουλευαν δυο γονεις, ολα μια χαρα, και μετα το παιδι αρρωσταινει και μενει αναπηρο, ο ενας γονιος αναγκαζεται να μεινει στο σπιτι, πως θα φανε; Ειναι τοσο πια ντροπη να ζητησουν τη βοηθεια του κρατους; Μηπως δεν ειναι περισσοτερο ντροπη για τα κρατη που δεν εχουν καμμια προνοια για αυτους που τη χρειαζονται;

ειναι ωραιο να εχεις επιλογες. Δυστυχως αυτοι που τις εχουν δεν μπορουν να φανταστουν ποσο δυσκολο ειναι να μη μπορεις να βαλεις μια στεγη πανω απο τα παιδια σου, η φαι μπροστα τους στο τραπεζι. Για πολλους δεν ειναι επιλογη η μεταναστευση, εχω δει παρα πολλα.... Και οπως ειπα, τα επιδωματα δε μοιραζονται ετσι. Ερχονται με τη λογικη οτι δε μπορει να ειναι χειροτερα απο'κει που ηταν. Απλως ελπιδα. Τιποτ'αλλο...

Euge , δε νομιζω ότι χρειαζεται καποιο ειδος διαπραγματευσης όταν εχεις κλεψει τοσο ξεδιαντροπα , απλα το επιστρεφεις. Δεν σου κρυβω ότι με εκνευριζει η ιδεα της διαπραγματευσης . Είναι σαν καποιος να μου εχει κοψει το χερι και να διαπραγματευομαι αν θα μου δωσει πισω το χερι μου ή όχι. Δεν αμφιβαλλω για τους ανα τον κοσμο φιλέλληνες , ουτε για την προθεση τους.

Πανω σε αυτό να σου πω οτι δεν είχε το χαρακτήρα διαπραγμάτευσης. Ηταν απλώς μια συζήτηση με επιχειρήματα και στοιχεία από τις δυο πλευρές με σκοπό να κάνουν το κοινό να σκεφτεί αυτό το ζήτημα. Δεν πήγε δηλαδή κανείς εκεί με σκοπό να παρακαλέσει και να θέσει όρους για το τι και πως θα μας επιστραφεί.

Αλλά και το να ρωτάς πόσο είναι με το καλημέρα σας, ε κάπως μου κάθεται. Και επιμενω ότι παρόλο που δεν είναι κακό να ρωτάς, πρέπει πάντα να επισημαίνουμε τον κοινωνικό ρατσισμό που τα συνοδεύει.

Συμφωνω.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...