Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Ενδιαφέρον αυτό για το ελληνικό ροκ..δεν ειναι απιστευτο να αρεσει σε καποιον αγγλο η ελληνική μουσική σπλά είναι λίγο σπανιο. Εχουμε λίγο πιο ανατολικοβαλκανιους ηχους. Παντως μια φορα επιασα κουβεντα με εναν ηλικιωμενο γερμανο καθηγητή πανεπιστημίοu Μου λεει ααα μου αρεσει πολυ η ελληνική μουσική. Τον ρωτάω ¨ο θεοδωράκης και ο χατζιδάκης?¨ και μου λέει " και αυτοί αλλά και άλλα είδη για παράδειγμα ένα τραγούδι που λέει τσοπανάκος ήμουνα προβατάκια φύλαγα". Εμεινα λίγο κάγκελο μετην απαντηση του...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα πάλι δε μου φαίνεται παράξενο,γνωρίζω κάθε μέρα κόσμο(στο ξενοδοχείο)που τους αρέσει η ελληνική μουσική,οκ πιο soft,όχι ρεμπέτικα!Συνήθως αρέσει Ρέμος,ΒανδήαΠάριος,Βίσση,τέτοιο στυλ.Το πιο πρόσφατο(πέρυσι το καλοκαίρι)άκουσε ένας το ''μαυρα μαλλιά και μαυρα ματια'' του Σφακιανάκη και μου ζήτησε να του γράψω σεένα χαρτί να το κατεβάσει από you tube!Γερμανοί τουρίστες όμως,όχι Άγγλοι.

Και στον άντρα μου πάλι αρέσουν οι παραπάνω τραγουδιστές εκτός Πάριο αλλά δεν αντέχει τα κρητικά!

Στο αυτοκίνητο ακούει πάντα kiss tm και όταν το παίρνω εγώ βάζω καμία φορά 100,6 και τα παίρνει!Τι μου έβαλες πάλι λέει?!Και αμέσως το αλλάζει!

Καλημερα. Σκεφτηκα να συνεχισω τη σκεψη μου, τωρα που εχω ευκαιρια μιας και σημερα δουλευω από το σπιτι και η μικρη μου κοιμαται. Περι την εννοια του ρατσισμου θα ηθελα να πω ότι από μονη της είναι τοσο πλατια και πολυπλοκη που σίγουρα μεσα από ένα φορουμ δεν μπορει να ερμηνευτει σωστα. Το μονο που μπορω να σημειωσω είναι ότι η εννοια του ρατσισμου εχει αλλαξει παρα πολύ μετα το ρευμα των ουμανιστων, οποτε εχει μεγαλη σημασια πως τον προσδιοριζουμε. Εξαλλου εγω δεν το τοποθετω σε βαση ανωτεροτητας ενός λαου από του αλλου,(αυτό φανταζομαι ότι ειναι αυτονοητο) αλλα κριτικαρω την διαφορετικοτητα των λαων. Επισης, η αποδοχη της διαφορετικότητα δε σημαινει και συμφωνια. Θελω να πω το ότι αποδεχομαι την διαφορετικότητα των λαων δε σημαίνει απαραιτητα ότι συμφωνω κιολας. Αυτο που γνωριζω είναι ότι η Ελλαδα δεν υπηρξε ποτε ένα λαος με αποικιοκρατική δραση όπως για παραδειγμα η Αγγλια που κυριο μελημα της είναι να δημιουργει αποικες και να κατακλεβει τους λαους. Αυτό εχει ως συνεπεια για παραδειγμα να είναι πολύ πιο εξοικειωμενοι με αλλους λαους, τελειως διαφορετικούς από τον δικο τους, για παραδειγμα με τις Ινδιες. Εμεις δεν ειχαμε ποτε εξοικείωση τετοιους ειδους, για παραδειγμα με την Αλβανια. Οποτε για τον Ελληνικο λαο ηταν ένα μεγαλο σοκ η εισροή τοσων ξενων. Ουτε ηταν παγια τακτικη μας να υποτασσουμε αδυναμους λαους και να πλουτιζουμε από το φυσικο τους πλουτο. Αντιθετως τα πλοια των μεγαλων δυναμεων ηταν αγρυροβολημενα, όταν η Σμυρνη καιγοταν και χιλιαδες Ελληνες κατακρεουργήθηκαν. Πως μπορουμε να μιλαμε για πολιτισμο, όταν στη νεωτερη ιστορια υπαρχει μια από τις μεγαλυτερες βαρβαροτητες, του γνωστου κομη που κατεκλεψε τα υπεροχα ελγιεινα μαρμαρα. Ποιος ανθρωπος θα μπορουσε να τραυματισει με τετοιο τροπο κατι τοσο ιερο! Και αυτό δεν το εκανε ένα μεσος Αγγλος αλλα ενας επιφανης πολιτης τους. Η εννοια της γνωστης ντροπης δεν υπαρχει στα λεξικα τους. Και εμεις παρακαλαμε να μας δωσουν πισω κατι που μας ανηκει, διχως αμφισβητηση. Χρησιμοποιουν ελαφραν την καρδια, το γνωστο στερεοτυπο περι τεμπελειας, όταν οι ιδιοι ζουν από τα γνωστα επιδοματα. Επιδιωκουν με χιλιους δυο τροπους να παρουν τα γνωστα benefits. Όταν στην Ελλαδα το επιδομα ανεργιας, είναι ένα ελαχιστο ποσο το οποιο και αυτό μετα το περας ενός χρονικου διαστήματος διακόπτεται. Εδώ το παιρνουν εφορου ζωης και φυσικα δεν εχει καμια σχεση με τα ψευτοευρω του ΟΑΕΔ. Επίσης εχουν την απαιτηση να μιλας τελεια την γλωσσα τους - μια γλωσσα δανεικη- όταν οι ιδιοι δεν γνωριζουν μια δευτερη γλωσσα. Να μην αναφερθω για τα γνωστα charity, με τοσο φιλανθρωπια που κανουν επρεπε να η Αφρικη να είναι η πιο πλουσια χωρα. Μεγαλη απατη και εχουν και την ψευδαίσθηση ότι βοηθανε κρυμμενοι πισω από το πεπλο της επαρσης . Αυτό, όμως, που θελω να καταστησω σαφες δεν είναι τι κανουν οι Βρετανοι. Αλλα αυτό που θελω να καταδείξω είναι πως ο Ελληνας τα βλεπει όλα αυτά και επιμενει να θελει να γινει βρετανος πολίτης και εχει την αυταπατη μιας αλλης εικονας για τον εαυτο του. Δεν μπορω ουσιαστικα να καταλαβω την γονιδιακη μεταλλαξη που θελουν ορισμενοι Ελληνες και δεν μπορουν να αντιληφθουν ότι είναι σε μια χωρα (η πλεινονοτητα) ως οικονομικοι μεταναστες. Καλη εβδομαδα!

Δεν μπορω ουσιαστικα να καταλαβω την γονιδιακη μεταλλαξη που θελουν ορισμενοι Ελληνες και δεν μπορουν να αντιληφθουν ότι είναι σε μια χωρα (η πλεινονοτητα) ως οικονομικοι μεταναστες. Καλη εβδομαδα!

ποιος ειπε οτι θελει να γινει Βρεττανος??? το οτι ως οικονομικος μεταναστης εχουμε καποια αγαθα τα οποια στην παρουσα φαση για τον Α, Β λογο στην Ελλαδα δεν θα τα ειχαμε δεν σημαινει πως χανουμε το ποιοι ειμαστε. το να επισημανουμε στην καθημερινη μας ζωη τα κακα μιας χωρας δεν μας βοηθαει στο να βαλουμε κατω τις προτεραιοτητες μας κ να επιλεξουμε, παρα δημιουργει μια εντονη κ μονιμη γκρινια. ολοι οι λαοι εχουν καλα κ κακα. εχεις αναρωτηθει πως βλεπουν τον Ελληνικο λαο αλλες χωρες? ακομα κ οι ιδιοι οι μεταναστες μας? εγω ειμαι Ελληνιδα, δεν ειμαι κατι αλλο!!!! την ζω την πατριδα μου καθε μερα κ ας ζω στην Αγγλια. πρωτα ανοιγω ελληνικες ειδησεις κ μετα bbc....κ γι αυτο εχουμε τις ελληνικες κοινοτητες, τα ελληνικα σχολεια, γιατι θελουμε να διατηρησουμε αυτο που ειμαστε. αν εσυ βεβαια εχεις αλλες εμπειριες απο Ελληνες που ζουν στην Αγγλια δεν το γνωριζω, αλλα θα μου εκανε εντυπωση να βρεις Ελληνα να σου μιλησει με ασχημα λογια για την Ελλαδα εκτος απο συγκεκριμενα πραγματα....

Διαφημίσεις

ποιος ειπε οτι θελει να γινει Βρεττανος??? το οτι ως οικονομικος μεταναστης εχουμε καποια αγαθα τα οποια στην παρουσα φαση για τον Α, Β λογο στην Ελλαδα δεν θα τα ειχαμε δεν σημαινει πως χανουμε το ποιοι ειμαστε. το να επισημανουμε στην καθημερινη μας ζωη τα κακα μιας χωρας δεν μας βοηθαει στο να βαλουμε κατω τις προτεραιοτητες μας κ να επιλεξουμε, παρα δημιουργει μια εντονη κ μονιμη γκρινια. ολοι οι λαοι εχουν καλα κ κακα. εχεις αναρωτηθει πως βλεπουν τον Ελληνικο λαο αλλες χωρες? ακομα κ οι ιδιοι οι μεταναστες μας? εγω ειμαι Ελληνιδα, δεν ειμαι κατι αλλο!!!! την ζω την πατριδα μου καθε μερα κ ας ζω στην Αγγλια. πρωτα ανοιγω ελληνικες ειδησεις κ μετα bbc....κ γι αυτο εχουμε τις ελληνικες κοινοτητες, τα ελληνικα σχολεια, γιατι θελουμε να διατηρησουμε αυτο που ειμαστε. αν εσυ βεβαια εχεις αλλες εμπειριες απο Ελληνες που ζουν στην Αγγλια δεν το γνωριζω, αλλα θα μου εκανε εντυπωση να βρεις Ελληνα να σου μιλησει με ασχημα λογια για την Ελλαδα εκτος απο συγκεκριμενα πραγματα....

εγω ξεκινησα το θεμα με τη βρετανικη υπηκοοτητα, μετα μπηκαν αλλες κοπελες και ειπαν για τ'αγορια τους οτι δε θα τους δωσουν ελληνικη και απο'κει εφριξε η φιλη μας... "give me a word...ANY WORD...." :P:p:p

εγω ξεκινησα το θεμα με τη βρετανικη υπηκοοτητα, μετα μπηκαν αλλες κοπελες και ειπαν για τ'αγορια τους οτι δε θα τους δωσουν ελληνικη και απο'κει εφριξε η φιλη μας... "give me a word...ANY WORD...." :P:p:p

στην τελικη ολες Αγγλια δεν μενουμε???? ολονων επιλογη δεν ηταν???? για καποιον λογο! αλλο λογο εχω εγω, αλλον εσυ. αυτο τι σημαινει οτι ειμαι λιγοτερο Ελληνιδα απο καποιον αλλον???? μεγαλη προσβολη !!! ετσι το εξελαβα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ισμήνη διαφωνώ με αρκετά από αυτά που λες αλλά δε νομίζω οτι έχει νόημα να μπούμε σε μια διαμάχη για το πως είναι οι Αγγλοι και πως οι Ελληνες γιατί δε θα τελειώσουμε ποτέ.

θα σταθώ λίγο όμως σε αυτό που είπες για τα μάρμαρα. Το καλοκαίρι παραβρέθηκα σε ενα debate που έγινε εδώ στο Λονδίνο για το αν θα πρέπει τα μαρμαρα να επιστραφούν ή οχι. Στο debate οι δυο ομάδες αποτελούνταν από επιφανείς πολιτες όπως λες, δυο πολιτικούς έναν ακαδημαικό και τον Steven Fry (αρκετά γνωστός εδώ στην Αγγλία). O φιλελληνισμός που έδειξε η ομάδα υπερ ήταν τουλάχιστον συγκινητικός. Ναι το να παρουν τα μάρμαρα ήταν ένα δείγμα του αγγλικού ιμπερεαλισμού, αλλά εκτός από ιμπερεαλιστές είναι και πολλά άλλα πράγματα (φιλανθρωποι, ανεκτικοί ευγενικοί). Γι'αυτό θα σου έλεγα να προσπαθήσεις να γνωρίσεις καλύτερα αυτό το λαό πριν τους κρίνεις τόσο αυστηρα.

Διαφημίσεις

Ισμήνη διαφωνώ με αρκετά από αυτά που λες αλλά δε νομίζω οτι έχει νόημα να μπούμε σε μια διαμάχη για το πως είναι οι Αγγλοι και πως οι Ελληνες γιατί δε θα τελειώσουμε ποτέ.

θα σταθώ λίγο όμως σε αυτό που είπες για τα μάρμαρα. Το καλοκαίρι παραβρέθηκα σε ενα debate που έγινε εδώ στο Λονδίνο για το αν θα πρέπει τα μαρμαρα να επιστραφούν ή οχι. Στο debate οι δυο ομάδες αποτελούνταν από επιφανείς πολιτες όπως λες, δυο πολιτικούς έναν ακαδημαικό και τον Steven Fry (αρκετά γνωστός εδώ στην Αγγλία). O φιλελληνισμός που έδειξε η ομάδα υπερ ήταν τουλάχιστον συγκινητικός. Ναι το να παρουν τα μάρμαρα ήταν ένα δείγμα του αγγλικού ιμπερεαλισμού, αλλά εκτός από ιμπερεαλιστές είναι και πολλά άλλα πράγματα (φιλανθρωποι, ανεκτικοί ευγενικοί). Γι'αυτό θα σου έλεγα να προσπαθήσεις να γνωρίσεις καλύτερα αυτό το λαό πριν τους κρίνεις τόσο αυστηρα.

μην κουραζεις τα δαχτυλακια σου eugie μου... ;)

ζητω προκαταβολικα συγνωμη που θα σχολιασω κατι προσωπικο, αλλα μου κανει εντυπωση ολη η αυτη η αρνητικοτητα προς εναν λαο, κ ομως οι συζυγοι να ειναι Αγγλοι....ειναι διαφορετικοι? πως με αυτους τα βρισκετε αλλα σε επαγγλεματικο/φιλικο επιπεδο δεν μπορειτε? η εχουν απαρνηθει την κουλτουρα τους για εσας?? εντελως φιλικα ρωταω κ επειδη το εχω καιρο απορια :)

Ημουν 50-50 στο να απαντήσω ή όχι, γιατί οπως είπα δεν έχει νόημα να κάνουμε τέτοιες αναλύσεις. Τουλάχτιστον συγκρατηθηκα και δεν έγραψα σεντόνι!

kai egw den xere alla kapoies fores nomizw einai kalutera na apofeugoume tis apanthseis se exofthalma antithetes apo emas topothethseis

uDLqp1.png

αν μιλας για δημοσιο σχολειο το nursery ειναι το preschool, το ωραριο ειναι 9-12 ή 12-3 (καπου εκει γυρω), και ειναι δωρεαν (3 ωρες χ 15 μερες). Δε μπορεις να το στειλεις 6 ωρες τη μερα, δεν υπαρχουν προυποθεσεις για πληρωμη. Δεν ξερω βεβαια τι ισχυει αν μιλαμε για ιδιωτικο.

Χμμμ, δεν είναι έτσι όπως τα λες, τουλάχιστον όχι στο δικό μας σχολείο!

Δες το λινκ του σχολείου, που γράφει μάλιστα τις ώρες λειτουργίας και τις τάξεις. http://www.welshhousefarm.bham.sch.uk/index.php/about-us/times-of-school-day

(Νursery όπως με ενημέρωσαν και διάβασα στην πινακίδα που είχαν αναρτήσει στο σχολείο, το Σεπτέμβριο του 2013 θα πάνε τα παιδιά που γεννήθηκαν από τις 1/9/2009 μέχρι 31/8/2010).

Edit: Λες να εννοούσαν πως θα γράψω τον μικρό και θα πηγαίνει μόνο κάποιες από τις ώρες λειτουργίας του Nursery? Δεν μου είπανε κάτι τέτοιο πάντως, ούτε και γράφει κάτι ανάλογο στην αίτηση που μου έδωσαν να συμπληρώσω...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...