Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Αυτά μην τα λες σε μένα, χαμένα πάνε. Να τα πεις στον άντρα σου χεχεχε

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο Κανακης εκτός απο ελαφρώς ψώνιο μου φαίνεται και πολύ fake. μου τη σπάει να βλέπω αρβύλα γιατί βρίσκω οτι περιστρέφοωται όλα γύρω του.

Ελένη ο άντρας σου ειναι αγγλος? βλέπει και ράδιο αρβύλα? τον εχεις μυησει πληρως στην ελληνικη ποπ κουλτουρα

Παιδί μου της Ελένης ο άντρας παίζει να είναι και μισός Έλληνας!!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Παιδι μου δεν εχεις καταλαβει..στο αμαξι εγω εχω Kiss FM που παιζει ξενα, να νιωθει στον τοπο του...και οποτε παιρνει μονος το αμαξι μετα μπαινω εγω μεσα και βρισκω το ραδιοφωνο στον 9.84 (σκυλοτραγουδα).

Επισης χτες παιρνουσαμε απο μια ταβερνα που επαιζε το "καραβι απο την Περσια" και με ρωτησε τι τραγουδι ειναι αυτο διοτι του αρεσει πολυ οπως και ολα τα συναφη ακουσματα (ρεμπετικα):|

Eleni

bd5c7983f7.png

Κοιταξε δε θα ακουσει και Ζαφειρη Μελα , αλλα την Πεγκυ Ζηνα μια χαρα την ακουει. Ειχα ενα γνωστο παλια που ηταν πιο καμμενος. Ηρθε διακοπες ελλαδα και αγορασε σιντι της Κοκκινου. Ολοι οι ελληνες φιλοι του τον κοροιδευαν.

Eleni

bd5c7983f7.png

Κορίτσια η Ελένη μας δουλεύει. Ο άντρας της είναι μισός Έλληνας (και μισός Κρητικός) :tongue:

Διαφημίσεις

Κοιτα η Ελένη είναι ένα ατομο που πιστευω οτι έναν Αγγλο θα μπορούσε άνετα να τον κάνει convert σε Κρητικό! Ειναι πολύ φανατική Ελληνιδα πως να το κάνουμε. Αλλά πες μου Ελενη μας δουλευεις??

Μαρήηηηη ξάδερφό σου βρήκες να παντρευτείς;;;

Να τσεκάρεις αν η πεθερά σου είχε κάνει διακοπές στην Κρήτη 9 μήνες πριν γεννήσει τον άντρα σου.

Όχι, δεν μιλάω για παιδικό σταθμό. Μιλάω για primary school που να έχει και τάξη Nursery. Το λέω, διότι αν πληρώνετε τις υπόλοιπες ώρες στο σταθμό, αν πάει στο Nursery θα έχουν περισσότερες ώρες σχολείο, οπότε θα πληρώνετε λιγότερο.

αν μιλας για δημοσιο σχολειο το nursery ειναι το preschool, το ωραριο ειναι 9-12 ή 12-3 (καπου εκει γυρω), και ειναι δωρεαν (3 ωρες χ 15 μερες). Δε μπορεις να το στειλεις 6 ωρες τη μερα, δεν υπαρχουν προυποθεσεις για πληρωμη. Δεν ξερω βεβαια τι ισχυει αν μιλαμε για ιδιωτικο.

ευγενια δε σας δουλευω. Ειναι τοσο απιστευτο καποιος να ακουσει ελληνικη μουσικη και να του αρεσει? Την πρωτη φορα που τα ακουσε κοντευε να βαλει ωτοασπιδες αλλα τωρα τα εχει συνηθισει...και Νεβμα με Κατερινα Στικουδη ακουει, και Λοκομοντο..και Γλυκερια το "Κρυφτο" του αρεσει πολυ.ειχα σιντι και ακουγαμε Αγγλια στο αυτοκινητο και τα ηξερε τα τραγουδια και πριν ερθουμε. Το μονο που δεν του αρεσει ειναι το ελληνικο ροκ του φαινεται "cheesy".

Μπιγκι οταν πηγαμε ιστορικο μουσειο ειχε ενα Section με τα ονοματα των στρατιωτων των αγγλων που σκοτωθηκαν στην Κρητη. Επειδη ποτε δε ξερεις τι γινεται, εψαξε ενα-ενα τα ονοματα στο γραμμα απο το οποιο αρχιζει το ονομα του:tongue:

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...