Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Αχ κι έγκυος πήγα μια φορά και αν και δε μπορούσα να κρατηθώ,πήγα μόνο μια φορά τουαλέτα.8 μηνών ήμουν.Με το που τελείωσε όμως το έργο.....είχα φύγει!

Και είναι και στενά εδώ,όχι όπως Αγγλία που σηκώνεσαι αάνετα χωρίς να ενοχλήσεις κανένα

στην πορωτη εγκυμοσυνη το ταραξα το σινεμα αχαχαχαχ

κ μαλιστα το ιron man 1 ειχε βγει στην ΠΗΤ μου κ πηγα ....αφου δεν ειχα γεννησει σιγα μην το εχανα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμενα νατασα ουτε το ποπ κορν των αλλων με ενοχλει ουτε τα σπορακια...σιγα! μονο να μιλανε κατα τη διαρκεια της ταινιας δε μ αρεσει. Στη μονη ταινια που μιησα γτ δεν την παλευα αλο ηταν Η ζωη του Μπεντζαμιν Μπατον...ελεος στο τελος ελεγα αμαν πια να τελειωσει...

Eleni

bd5c7983f7.png

Ευτυχώς αυτή την ταινία προνόησα και δεν την είδα.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Fairy ,iron man 3!!!!!Ζηλεύω!Εδώ θα αργήσει να βγει!

αληθεια????

Ποιος είναι ο τραμπακουλας??????

Απριλη βγαινει

Ποιος ειναι καλε ο Τραμπακουλας?

!!!!!! κοριτσια με σοκαρετε!!!! Χαρυ Κλυνν του 80 με 90!!!!!!!

Ο Χάρυ Κλυν σταμάτησε να είναι funny γύρω στο 1985...

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Απριλη βγαινει

!!!!!! κοριτσια με σοκαρετε!!!! Χαρυ Κλυνν του 80 με 90!!!!!!!

Χάρυ κλυν!!!!Θα με σφάξει ο δικός μου!Σιγά μη δει ελληνικό!Μόνο ράδιο αρβύλα βλέπει μερικές φορές κι αυτό γιατί μιλάνε λέει ωραία και μπορεί και καταλαβαίνει τα περισσότερα.Με ρωτάει βέβαια συχνά,τί έγινε,τι είπανε, κι εγώ μέχρι να του εξηγήσω έχω χάσει το επόμενο που λένε!

Εσύ πρέπει να κάνεις παρέα με την Ελένη ;)

Διαφημίσεις

Χάρυ κλυν!!!!Θα με σφάξει ο δικός μου!Σιγά μη δει ελληνικό!Μόνο ράδιο αρβύλα βλέπει μερικές φορές κι αυτό γιατί μιλάνε λέει ωραία και μπορεί και καταλαβαίνει τα περισσότερα.Με ρωτάει βέβαια συχνά,τί έγινε,τι είπανε, κι εγώ μέχρι να του εξηγήσω έχω χάσει το επόμενο που λένε!

εαν σου αρεσει πηγαινε μονη η με φιλες/φιλους που μοιραζεστε το ιδιο ενδιαφερον ;)

εγω τελευταια ταινια στο σινεμα που ειδα ηταν το avengers κ πηγα με ενα φιλο μου, ο αντρας μου περναγε την φαση του κ βαριοταν .... εγω σιγα μην το εχανα!!

Μπιγκι τι λες παλι για μενα?:tongue:

Εγω τρελλαινομαι για Ραδιο Αρβυλα, ο δικος μου εκνευριζεται απιστευτα. Του τη σπαει ο Κανακης, τον θεωρει ψωνιο, λεει οτι μπεμπεκιζει και παριστανει τον εικοσαρη και επισης δε καταλαβαινει τπτ γτ μιλανε γρηγορα!!!

Α πριν καποια ειπε οτι στο αγορι της ελειπε το Μαντσεστερ...ασχετο αλλα τωρα το θυμηθηκα! Εμενα ο αντρας μου πηρε τους γονεις του κ τους ειπε αν θελουν να ερθουν αυτοι το καλοκαιρι γτ εκεινου δε του λειπει η Αγγλια και βαριεται να ξαναπαει!! Εδω μια φορα ειχε χαλια καιρο, και μου λεει πωωωω τι χαλια μερα..σαν Αγγλια ειναι:tongue:

Eleni

bd5c7983f7.png

Μπιγκι τι λες παλι για μενα?:tongue:

Εγω τρελλαινομαι για Ραδιο Αρβυλα, ο δικος μου εκνευριζεται απιστευτα. Του τη σπαει ο Κανακης, τον θεωρει ψωνιο, λεει οτι μπεμπεκιζει και παριστανει τον εικοσαρη και επισης δε καταλαβαινει τπτ γτ μιλανε γρηγορα!!!

Α πριν καποια ειπε οτι στο αγορι της ελειπε το Μαντσεστερ...ασχετο αλλα τωρα το θυμηθηκα! Εμενα ο αντρας μου πηρε τους γονεις του κ τους ειπε αν θελουν να ερθουν αυτοι το καλοκαιρι γτ εκεινου δε του λειπει η Αγγλια και βαριεται να ξαναπαει!! Εδω μια φορα ειχε χαλια καιρο, και μου λεει πωωωω τι χαλια μερα..σαν Αγγλια ειναι:tongue:

Ελένη τον δικό σου στείλτον από εδώ, θα κάνουμε καλή παρέα.

Δώστου και μισό κέικ μήλο με κομμάτια σοκολάτας, δεν είναι σωστό να έρθει με άδεια χέρια.

Ελένη τον δικό σου στείλτον από εδώ, θα κάνουμε καλή παρέα.

Δώστου και μισό κέικ μήλο με κομμάτια σοκολάτας, δεν είναι σωστό να έρθει με άδεια χέρια.

χαχαχαχαχαχχα τι λες καλε μου προσβαλλατε τον Κανακη και θα σας στειλω και γλυκο!!

Γτ ρε παιδια ειναι κριτηριο οι μπλουζες του Κανακη (τα Τσερτ) για να βγαλει το συμπερασμα οτι ειναι ψωνιο? Ασε που ειναι μπρουταλ αγορι ειδικα αξυριστος:tongue:

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...