Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν δέχονται λεχώνες τα σινεμά;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Χα χα biggi το καλύτερο έκανες!

Ελένη πραγματικά τι δράμα κι αυτό!Μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση που δεν κάνουν διάλλειμα!Κι εδώ όμως τώρα δεν κάνουν όχι όμως σε όλα τα σινεμά,στο ταλος πάντως δεν κάνουν,δεν ξέρω όμως αν είναι πολύ μεγάλη ταινία.

Διαφημίσεις

Χα χα biggi το καλύτερο έκανες!

Ελένη πραγματικά τι δράμα κι αυτό!Μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση που δεν κάνουν διάλλειμα!Κι εδώ όμως τώρα δεν κάνουν όχι όμως σε όλα τα σινεμά,στο ταλος πάντως δεν κάνουν,δεν ξέρω όμως αν είναι πολύ μεγάλη ταινία.

εδω κανουν κ παντα τσαντιζομαι...μου κοβει τον ιρμο.....

προφανως δεν θα μπορω να παω με νεογεννητο...δεν συνηθιζω να το αφηνω νεογεννητο....θα το δω απο itunes δεν πειραζει..

Να υποθέσω ότι δεν έχετε mother and baby screenings? Ή απλά δεν το έχεις ψάξει;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

εγω ερωγα ανεμελα, με αγριοκοιταζαν απο παντου, ο δικος μου να μου λεει "ενοχλεις τον κοσμο" λεω δηλδ δε καταλαβα αυτοι οταν μπουκωνοταν ποπ κορν με ρωτησαν αν με ενοχλουν? οση ωρα ετρωγαν δεν ειδα να εκνευριζονται. Δλδ αν ειχα παρει 3 συσκευασιες ποπ κορν θα απαγορευοταν να τα φαω?

e kala den kanei ton idio thorhvo to pop corn me ta sporia. sorry oso k na latrevw ta sporia an enoxlountan oi alloi anexarthtos xwras tha stamataga

uDLqp1.png

Να υποθέσω ότι δεν έχετε mother and baby screenings? Ή απλά δεν το έχεις ψάξει;

μαλλον δεν εχουμε, δεν το εχω ξανακουσει....αλλα αν υπαρχει κατι τετοιο θα πρεπει να παιζει υπερβολικα σιγα....πως θα πας μωρο να δει ενα τετοιο εργο???? εχει πολυ φασαρια

Ε ναι προφανώς βάζουν τον ήχο πιο σιγά και υπότιλους.

Διαφημίσεις

μαλλον δεν εχουμε, δεν το εχω ξανακουσει....αλλα αν υπαρχει κατι τετοιο θα πρεπει να παιζει υπερβολικα σιγα....πως θα πας μωρο να δει ενα τετοιο εργο???? εχει πολυ φασαρια

mou to elegan proxthes sth douleia ta koritsia sto londino sunh8hzete

uDLqp1.png

Ε ναι προφανώς βάζουν τον ήχο πιο σιγά και υπότιλους.

lol καταντια αχαχαχαχαχαχ

το θεωρω ταλαιπωρια για το μωρο κ για τη μαμα...μπορω να ζησω λιγο καιρο χωρις σινεμα δεν θα παθω κατι....κ αλλωστε μια ταινια που ναι να δω, ας την ευχαριστηθω εστω κ στο σπιτι....

Αχ κι έγκυος πήγα μια φορά και αν και δε μπορούσα να κρατηθώ,πήγα μόνο μια φορά τουαλέτα.8 μηνών ήμουν.Με το που τελείωσε όμως το έργο.....είχα φύγει!

Και είναι και στενά εδώ,όχι όπως Αγγλία που σηκώνεσαι αάνετα χωρίς να ενοχλήσεις κανένα

Τουλάχιστον δεν πήγες στο Lord of the Rings :D

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...