Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

μια πανω σφολιατα κ μια κατω. για αρχη ανοιξε την λιγο κ δες....καποια ειναι κ γευστικα θεματα οποτε πως αρεσει σε εσας...πειραματισου λιγο με την σφολιατα για αρχη...πχ ανοιξε την λιγο την πρωτη φορα, ισα να την πατησεις που ειπες....κ δες ποσο φουσκωτη θα σου βγει κ αν σας αρεσει

με τέτοια όρεξη για μπουγάτσα που έχω και χάλια να τη κάνω θα τη καταβροχθίσω.

Άντε ωραία, θα την κάνω μόλις πάρω το σιμιγδάλι και θα σε ενημερώσω για τα αποτελέσματα! thanks :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το tesco έχει πολλά ελληνικά προιόντα (ορισμένα καταστήματα μόνο) οπως κριθαράκι, σοκολάτες ΙΟΝ, χυμούς MOTION, σπόρια, κονσερβοποοημένα ντολμαδάκια και μουσακά, μακαρόνια για παστίτσιο, φακές κτλ

αλλά όχι ψιλό σιμιγδάκι. Είχα φάει τον τόπο, στο τέλος μόνο που δεν τους φίλησα τους ινδούς όταν το βρήκα!

Έχει και ψιλό σιμιγδάλι, αλλά δεν έχουν όλα τα Tesco τα ίδια προϊόντα. Εμάς ας πούμε δεν έχει σχεδόν καθόλου ελληνικά προϊόντα (δεν μου έρχεται κανένα στο μυαλό εκτός από φέτα Κολιός) έχει όμως πολλά Πολωνέζικα. Είναι ανάλογα με το τι τραβάει η κάθε αγορά.

Δες εδώ για σιμιγδάλι: http://www.tesco.com/groceries/product/search/default.aspx?searchBox=semolina

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Έχει και ψιλό σιμιγδάλι, αλλά δεν έχουν όλα τα Tesco τα ίδια προϊόντα. Εμάς ας πούμε δεν έχει σχεδόν καθόλου ελληνικά προϊόντα (δεν μου έρχεται κανένα στο μυαλό εκτός από φέτα Κολιός) έχει όμως πολλά Πολωνέζικα. Είναι ανάλογα με τους πληθυσμούς και το τι τραβάει η κάθε αγορά.

Δες εδώ για σιμιγδάλι: http://www.tesco.com/groceries/product/search/default.aspx?searchBox=semolina

ναι δεν έχει σε όλα, εγώ ένα μόνο ξέρω στην περιοχή μας. Πλούσιους τους έχω κάνει!

Διαφημίσεις

Και στο Μ&S έχει καλή φέτα από τα Τρίκαλα.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

χαχαχαχχα εμενα τρελλαινεται οταν τρωω σπορακια!!! Μιλαμε τουρκος! εκνευριζεται απιστευτα μ αυτο το τσικ τσικ! Το πιο αστειο ηταν στο σινεμα αγγλια που εγω ειχα παρει μαζι μου στην τσαντα ενα σακουλακι σπορακια. μολις αρχισε η ταινια τρωγανε ολοι ποπ κορν εγω σπορακια ολα καλα. Οταν τα δικα τους ποπ κορν τελειωσαν ομως και ακουγοταν μονο το τσικ τσακ των σπορακιων μου αρχισαν να εκνευριζονται!!!και να ακους να ξεφυσανε, να κανουν τστσ συνεχεια...παντως εγω το τελειωσα το σακουλακι!

Eleni

bd5c7983f7.png

Είναι όντως εκνευριστικό αυτό το τσικ τσικ :evil: Έχω να φάω σποράκια από τότε που ήμουν ακόμα στο σχολείο.

Νατάσσα αναλατα είναι αυτά που τρώω τώρα.

Ελένη εμένα θα μου τα είχε πετάξει!Δεν υπήρχε περίπτωση να με άφηνε να τα φάω σε σινεμά στην Αγγλία!Εδώ πάλι ίσως αν και θα με στραβοκοιτουσε κάθε τρεις και λίγο χα χα

Και μου θύμησες και μια φορά που με πήγε Αγγλία σινεμά να δούμε lord of the ring το τελευταίο.Τι δράμα!Τέσσερα ώρες έργο να μην τα καταλαβαίνω όλα και να πονάει κι κ@λος μου τόσες ώρες σε μια καρέκλα χα χα χα

Διαφημίσεις

Εγώ στο πρώτο Lord of the Rings αποκοιμήθηκα πάνω στην καρέκλα του σινεμά.

Στο δεύτερο και στο τρίτο δεν πήγα.

εγω ερωγα ανεμελα, με αγριοκοιταζαν απο παντου, ο δικος μου να μου λεει "ενοχλεις τον κοσμο" λεω δηλδ δε καταλαβα αυτοι οταν μπουκωνοταν ποπ κορν με ρωτησαν αν με ενοχλουν? οση ωρα ετρωγαν δεν ειδα να εκνευριζονται. Δλδ αν ειχα παρει 3 συσκευασιες ποπ κορν θα απαγορευοταν να τα φαω?

Eleni

bd5c7983f7.png

Εμένα μου ήρθε να κοιμηθώ. Είχα κατουρήσει πριν πάω :P

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...