Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

την σφολιατα θα την ανοιξεις, μην την βαλεις ετσι απλα

εχεις πλαστη?

δεν μπορω να σου πω πολλα για την ετοιμη γιατι εγω κανω δικια μου σφολιατα για τις πιτες....εχω παρει βεβαια, αλλα την ζυμωσα λιγο κ μετα την ανοιξα

ναι έχω, πόσο ψιλή να τη κάνω όμως; Επίσης πόσες στρώσεις να βάλω; Μόνο μία και μία;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όταν φτάσουν σε ηλικία σχολείου τι θα κάνετε? Ποιος θα τα κρατάει μετά το σχολείο? π.χ. τα clubs στο δικό μας δημοτικό τελειώνουν στις 4:10. Τι γίνεται μετά?

εγω δικαιουμαι διαφορα ως μητερα, ενα απο αυτα ειναι το flexible working hours. εχω την δυνατοτητα κ το δικαιωμα να δουλευω απο το σπιτι. τα clubs συνηθως εμας τελειωνουν 4.30 με 5 αναλογα....οποτε απλα θα ζητησω να μην εχω μαθηματα μετα τις 4

όταν φτάσουν σε ηλικία σχολείου τι θα κάνετε? Ποιος θα τα κρατάει μετά το σχολείο? π.χ. τα clubs στο δικό μας δημοτικό τελειώνουν στις 4:10. Τι γίνεται μετά?

s'auto pou thelw na ton steilw exei mexri tis 18:00 nomizw

apo alles kopeles xerw oti sunhthws exoun kapoia childminder h ta mazevei kapia mama pou de doulevei klp mexri na teleiwsoun oi alles mamades

uDLqp1.png

ναι έχω, πόσο ψιλή να τη κάνω όμως; Επίσης πόσες στρώσεις να βάλω; Μόνο μία και μία;

μια πανω σφολιατα κ μια κατω. για αρχη ανοιξε την λιγο κ δες....καποια ειναι κ γευστικα θεματα οποτε πως αρεσει σε εσας...πειραματισου λιγο με την σφολιατα για αρχη...πχ ανοιξε την λιγο την πρωτη φορα, ισα να την πατησεις που ειπες....κ δες ποσο φουσκωτη θα σου βγει κ αν σας αρεσει

Διαφημίσεις

εγω δικαιουμαι διαφορα ως μητερα, ενα απο αυτα ειναι το flexible working hours. εχω την δυνατοτητα κ το δικαιωμα να δουλευω απο το σπιτι. τα clubs συνηθως εμας τελειωνουν 4.30 με 5 αναλογα....οποτε απλα θα ζητησω να μην εχω μαθηματα μετα τις 4

A! ωραία, είσαι τυχερή!

Σε όλα τα σούπερ μάρκετ πρέπει να έχει σιμιγδάλι, απλά μπορεί να μην είναι με τα αλεύρια αλλά στο τμήμα με τα world foods. Εκεί βάζουν όλα τα "περίεργα".

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

κι εμάς όλες τελειώνουν τη δουλεια 4:30 για να πάνε να τα πάρουν από το club.

Πω πω!Εγώ πάλι για να τα διαβάσω όλα αυτά έτρωγα σπορακια!

Μόνο ο άντρας μου δε μπορεί ούτε να τ'ακούει!Είναι βλέπεις που δε ξέρει να τα καθαρίζει!Τόσα χρόνια εδώ κι ακόμα δεν έχει μάθει πως να τρώει σπορακια!

Ελένη εγώ είμαι Κρήτη αλλά με 2 μικρά να κοιμούνται......δε θα φάμε κέικ:cry:

Διαφημίσεις

Συνήθως πληρώνεις childminder να τα πάρει από το σχολείο και να τα πάει σπίτι σου ή σπίτι της μέχρι να επιστρέψεις από το γραφείο.

Στο Λονδίνο είναι λίγο δύσκολο να φύγεις από το γραφείο αρκετά νωρίς ώστε να πας να πάρεις τα παιδιά από το σχολείο.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Πω πω!Εγώ πάλι για να τα διαβάσω όλα αυτά έτρωγα σπορακια!

Μόνο ο άντρας μου δε μπορεί ούτε να τ'ακούει!Είναι βλέπεις που δε ξέρει να τα καθαρίζει!Τόσα χρόνια εδώ κι ακόμα δεν έχει μάθει πως να τρώει σπορακια!

Ελένη εγώ είμαι Κρήτη αλλά με 2 μικρά να κοιμούνται......δε θα φάμε κέικ:cry:

o dikos mou an kai ellhnas eknevrizete polu otan trww sporia kuriws otan vlepoume tainia!

uDLqp1.png

Σε όλα τα σούπερ μάρκετ πρέπει να έχει σιμιγδάλι, απλά μπορεί να μην είναι με τα αλεύρια αλλά στο τμήμα με τα world foods. Εκεί βάζουν όλα τα "περίεργα".

το tesco έχει πολλά ελληνικά προιόντα (ορισμένα καταστήματα μόνο) οπως κριθαράκι, σοκολάτες ΙΟΝ, χυμούς MOTION, σπόρια, κονσερβοποοημένα ντολμαδάκια και μουσακά, μακαρόνια για παστίτσιο, φακές κτλ

αλλά όχι ψιλό σιμιγδάκι. Είχα φάει τον τόπο, στο τέλος μόνο που δεν τους φίλησα τους ινδούς όταν το βρήκα!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...