Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτο δεν μπορω να στο πω με σιγουρια, δεν το εχω κοιταξει γιατι δεν με βολευει μιας κ δουλευω full time ....

egw to koitaxa kai to sxoleio pou thelw na ton steilw exei kai (epi plhrwmh) dunatothta na ta krataei perissotero alla mou vgainei ligo pio oikonomiko kai den to kanw gia 2 logos:

1. einai makria kai prepei na exw to amaxi kai den provlepete na ferw to amaxi fetos

2. nomizw den tha ta koimhsoun to meshmeri kai tha xalasei to programma pou exei parei

a kai 3. me volevei pou o paidikos twra einai dipla sth douleia

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Γι αυτό σου το λέω εγώ, με απόλυτη σιγουριά.

μμμμμ ..... εγω θα τον αφησω ενα χρονο ακομα τοτε εκει που εινια κ μετα reception.... τωρα εχω αρχισει κοιταω σχολεια κ θελω να παω κ απο κοντα να τα δω να δω κ τι after school clubs exoyn

εχουμε ελληνικο μαγαζακι εδω....οποτε ψωνιζω πολλα πραγματα απο εκει.

απο σουπερ ψωνιζω μονο απο sainsburys κ εχει σεμολινα την εχω δει...για τα αλλα δεν γνωριζω τα σουπερ

sainsburys είναι το μόνο που δεν έχω ψάξει γιατί δεν έχω κανένα κοντά μου.

Στα ινδικά μαρκετ έχει πάντως, εκεί βρίσκω ψιλό. Και έχει φοβερή ποικιλία σε μπαχάρια (αλίμονο αν δεν είχαν οι ινδοί δηλαδή!) και περίεργα φρούτα!

Με αγχώνει λίγο η σφολιάτα. Να τη πατήσω να γίνει πολύ λεπτή με τον πλάστη πριν τη βάλω στο ταψί;

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω και κατι άλλο άσχετο που θυμήθηκα. Έχω συνταγή για ωραίο τιραμισού αλλά λέει μπισκότα παπαδοπούλου, ξέρει καμία κανένα υποκατάστατο εδώ Αγγλία για να χρησιμοποιήσω;

Με αγχώνει λίγο η σφολιάτα. Να τη πατήσω να γίνει πολύ λεπτή με τον πλάστη πριν τη βάλω στο ταψί;

την σφολιατα θα την ανοιξεις, μην την βαλεις ετσι απλα

εχεις πλαστη?

δεν μπορω να σου πω πολλα για την ετοιμη γιατι εγω κανω δικια μου σφολιατα για τις πιτες....εχω παρει βεβαια, αλλα την ζυμωσα λιγο κ μετα την ανοιξα

Να ρωτήσω και κατι άλλο άσχετο που θυμήθηκα. Έχω συνταγή για ωραίο τιραμισού αλλά λέει μπισκότα παπαδοπούλου, ξέρει καμία κανένα υποκατάστατο εδώ Αγγλία για να χρησιμοποιήσω;

digestives???

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...