Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έχω όλα τα υλικά εκτός από σιμιγδάκι και πρέπει να πάω στην ινδική αγορά να το βρω (δεν μπορώ να το βρω σε κανένα σούπερ μάρκετ!)

Θα πάω μέσα στην εβδομάδα μετά τη δουλειά και θα την κάνω το σουκού! Ανυπομονώ!

σιγουρα το εχουν :) semolina λεγεται...εγω βεβαια ψωνιζω απο την κ.Ολγα τετοια πραγματα :)

χαχαχαχ μα ολα αυτα τα εχασα? Οντως εχουν αυτοσαρκασμο. Ο οποιος βεβαια εξουδετερωνει καθε διαθεση αυτοβελτιωσης. Ειναι αυτο που λεμε στην Ελλαδα "Εντο ειναι Ελλαντισταν" και δε μας νοιαζει να μας λενε απολιτιστους.

Εμένα μ' αρέσει ο αυτοσαρκασμός τους. Γενικότερα μου αρέσει το αγγλικό χιούμορ, Jack Dee style.

Άλλωστε οι Άγγλοι δεν χρειάζονται βελτίωση, είναι ο διαλεχτός λαός του Θεού (και μετά οι Εβραίοι). Τα είπαμε αυτά, να μην επαναλαμβανόμαστε και φάμε κάρτα από καμία επίδοξη μοντερέιτορ :tongue:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

δεν μιλας για ιδιωτικο σταθμο μαλλον :) εμεις που εχουμε ηδη τα παιδια μας σε σταθμο αυτοματα μολις κλεισουν τα 3 αλλαζουν αιθουσα :) κ αν δεις το σαιτ που σου εστειλα το λεει ξεκαθαρα πως δικαιουσαι τις 15 ωρες το τριμηνο αμεσως μολις κλεισουν τα 3.

Όχι, δεν μιλάω για παιδικό σταθμό. Μιλάω για primary school που να έχει και τάξη Nursery. Το λέω, διότι αν πληρώνετε τις υπόλοιπες ώρες στο σταθμό, αν πάει στο Nursery θα έχουν περισσότερες ώρες σχολείο, οπότε θα πληρώνετε λιγότερο.

σιγουρα το εχουν :) semolina λεγεται...εγω βεβαια ψωνιζω απο την κ.Ολγα τετοια πραγματα :)

Ποιά είναι η κ. Όλγα να πάω κι εγώ ;; :tongue:

Έχω ψάξει σε Tesco, Morrisons, Asda και δεν έχω βρει. Μόνο χοντρό και τη πάτησα!

Όχι, δεν μιλάω για παιδικό σταθμό. Μιλάω για primary school που να έχει και τάξη Nursery. Το λέω, διότι αν πληρώνετε τις υπόλοιπες ώρες στο σταθμό, αν πάει στο Nursery θα έχουν περισσότερες ώρες σχολείο, οπότε θα πληρώνετε λιγότερο.

αυτο δεν μπορω να στο πω με σιγουρια, δεν το εχω κοιταξει γιατι δεν με βολευει μιας κ δουλευω full time ....

Αμαν ρε συ ισλα ΣΕ ειπα εχω κεικ μηλου θες να με κανεις να ανοιγω ζυμη βραδιατικα? Ελα εσυ να φας κεικ και αλλη μερα τα καλιτσουνια αλλωστε θα γκωσεις να τα φας ολα μαζι!:!:tongue:

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Αμαν ρε συ ισλα ΣΕ ειπα εχω κεικ μηλου θες να με κανεις να ανοιγω ζυμη βραδιατικα? Ελα εσυ να φας κεικ και αλλη μερα τα καλιτσουνια αλλωστε θα γκωσεις να τα φας ολα μαζι!:!:tongue:

:cry::cry::cry:

ε να μην έχουμε μία ποικιλία πια;;;;! Με σκέτο κέικ θα τη βγάλουμε; :tongue::tongue::tongue:

Ποιά είναι η κ. Όλγα να πάω κι εγώ ;; :tongue:

Έχω ψάξει σε Tesco, Morrisons, Asda και δεν έχω βρει. Μόνο χοντρό και τη πάτησα!

εχουμε ελληνικο μαγαζακι εδω....οποτε ψωνιζω πολλα πραγματα απο εκει.

απο σουπερ ψωνιζω μονο απο sainsburys κ εχει σεμολινα την εχω δει...για τα αλλα δεν γνωριζω τα σουπερ

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...