Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι ρε κατριν! Κι εχω haagen dazs, να τα βαζαμε μαζι..... ααααα....κολασηηηηηη

Το καλύτερο μπράουνι με παγωτό το έχω φάει στο Friday's! "Death by Chocolate" ο τίτλος και πραγματικά θάνατος!

Σαν επιλογη στο μαστερ ειχαμε το Μαθημα "War". Ο πολεμος δεν αναφερεται μονο στις παραδοσιακες μορφες πολεμου. Φυσικα αρχιζεις απο αυτες και καταληγεις σε modern warfare, συγχρονες μορφες πολεμου οπως ανταρτικο πολεων και cyberwar. Επειδη το 2004 το cyber crime kai cyberwar δεν ηταν τοσο εξελιγμενο οσο σημερα δε το διδαχθηκαμε εκτενως. Εγω επελεξα να αναλυσω το συγχρονο ανταρτικο πολεων με εμφαση σε συγκεκριμενες ομαδες που δρουσαν στην Ευρωπη τη δεκαετια του 70 (Γερμανια-Μπαντεν Μαινχοφ)

Eleni

bd5c7983f7.png

Σαν επιλογη στο μαστερ ειχαμε το Μαθημα "War". Ο πολεμος δεν αναφερεται μονο στις παραδοσιακες μορφες πολεμου. Φυσικα αρχιζεις απο αυτες και καταληγεις σε modern warfare, συγχρονες μορφες πολεμου οπως ανταρτικο πολεων και cyberwar. Επειδη το 2004 το cyber crime kai cyberwar δεν ηταν τοσο εξελιγμενο οσο σημερα δε το διδαχθηκαμε εκτενως. Εγω επελεξα να αναλυσω το συγχρονο ανταρτικο πολεων με εμφαση σε συγκεκριμενες ομαδες που δρουσαν στην Ευρωπη τη δεκαετια του 70 (Γερμανια-Μπαντεν Μαινχοφ)

polu endiaferon akougete!

uDLqp1.png

Το καλύτερο μπράουνι με παγωτό το έχω φάει στο Friday's! "Death by Chocolate" ο τίτλος και πραγματικά θάνατος!

με κατεστρεψες αποψε, τελικα εκανα επιδρομη στην καταψυξη...

Διαφημίσεις

ειναι τρομερα ενδιαφερον..οι περισσοτεροι με ρωτανε γτ δεν εκανα κατι επαγγελματικα σε σχεση με αυτο που εχω σπουδασει. Θα το ηθελα αλλα θα επρεπε να κανω διδακτορικο το οποιο στοιχιζει πολυ.(Αγγλια). Ισως το κυνηγησω Ελλαδα αν και πια το θεμα το βλεπω εντελως εγκυκλοπαιδικα και οχι βιοποριστικα.

Eleni

bd5c7983f7.png

ειναι τρομερα ενδιαφερον..οι περισσοτεροι με ρωτανε γτ δεν εκανα κατι επαγγελματικα σε σχεση με αυτο που εχω σπουδασει. Θα το ηθελα αλλα θα επρεπε να κανω διδακτορικο το οποιο στοιχιζει πολυ.(Αγγλια). Ισως το κυνηγησω Ελλαδα αν και πια το θεμα το βλεπω εντελως εγκυκλοπαιδικα και οχι βιοποριστικα.

me ti asxoleisai twra sthn ellada?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Στην Ελλαδα δουλευω σε ασχετο τομεα σ ενα μαγαζι. Προς το παρον με ικανοποιει γτ κανω και αλλα πραγματα παραλληλα...αλλα σκοπευω να συνεχισω με σπουδες ισως με διδακτορικο αν βρω καθηγητη κλπ.

Eleni

bd5c7983f7.png

Στην Ελλαδα δουλευω σε ασχετο τομεα σ ενα μαγαζι. Προς το παρον με ικανοποιει γτ κανω και αλλα πραγματα παραλληλα...αλλα σκοπευω να συνεχισω με σπουδες ισως με διδακτορικο αν βρω καθηγητη κλπ.

kalh epituxia an kai xerw oti thelei ligo meson kai polu glupsimo ston ka8hghth sthn ellada

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...