Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

oxi vevaia...

Βέβαια οι Άγγλοι ούτε για αστείο δεν φαντάζονται ότι οι ξένοι δεν τους συμπαθούν. Βασικά αδιαφορούν τελείως για τη γνώμη των ξένων και ενδιαφέρονται μόνο για το δικό τους συμφέρον (και καλά κάνουν, τους βγάζω το καπέλο ως προς αυτό). Είσαι ξένος αλλά είσαι ο καλύτερος για τη δουλειά μου; Σε προσλαμβάνω και σε χρυσοπληρώνω. Όχι σαν τους Έλληνες που κυνηγάνε τους Πακιστανούς επειδή τους παίρνουν τις δουλειές στα χωράφια, στα οποία οι ίδιοι δεν καταδέχονται να δουλέψουν.

Αλλά μην έχετε ψευδαισθήσεις ότι δεν μας κάνουν παρέα επειδή δεν τους συμπαθούμε. Δεν μας κάνουν παρέα επειδή βασικά μας έχουν γραμμένους where the sun don't shine. Το αν τους συμπαθούμε ή όχι ποσώς τους ενδιαφέρει.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν και νομίζω ότι η συζήτηση πάλι ξεφεύγει από το θέμα του τόπικ, δεν θα αντισταθώ στον πειρασμό να γράψω κι εγώ κάτι :P

Εμείς λοιπόν οι κουλτουριάρηδες, οι άντθωποι με επίπεδο, με ποιότητα, με ιστορία, με..., με,...,με.... ενώ πηγαίνουμε - για τον όποιο δικό του λόγο ο καθένας - σε μία άλλη χώρα να δουλέψουμε και να ζήσουμε - για όσο διάστημα - όπου μας φέρονται με ιδιαίτερη ευγένεια, χωρίς (φανερά έστω, όπως αναφέρθηκε) ρατσιστικές διακρίσεις (όπως κάνουμε εμείς οι ποιοτικοί στους μετανάστες που έρχονται στη δική μας χώρα), εμείς λοιπόν, στο διάστημα που μένουμε εδώ, εστιάζουμε στα μειονεκτήματα της χώρας αυτής και των κατοίκων της και σε κάθε ευκαιρία (ή και χωρίς αφορμή) κοιτάζουμε να τα ξεράσουμε σε όλο τον κόσμο για να δείξουμε τέλος πάντων, τι είδους υψηλό επίπεδο διαθέτουμε.....:(:(

Δεν εστιάζουμε στα μειονεκτήματα κανενός. Απλά κάνουμε κουβέντα. Γιατί δηλαδή πρέπει ντε και καλά να λέμε μόνο τα θετικά; Όταν τρως σκατά πρέπει να χαμογελάς και να λες τι νόστιμα που είναι;

Αν δεν τρως σκατά, σαφώς να μιλάς για χαβιάρι, ελεύθερη συζήτηση έχουμε, όλοι οι καλοί χωράνε.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Είσαι ξένος αλλά είσαι ο καλύτερος για τη δουλειά μου; Σε προσλαμβάνω και σε χρυσοπληρώνω. Όχι σαν τους Έλληνες που κυνηγάνε τους Πακιστανούς επειδή τους παίρνουν τις δουλειές στα χωράφια, στα οποία οι ίδιοι δεν καταδέχονται να δουλέψουν.

έτσι είναι!!!

Διαφημίσεις

Συγγνώμη μπορείς να μου το κάνεις πιο λιανά αυτό; Για ποια κουβέντα μιλάς και πότε θα είναι η ώρα της;

Αν και νομίζω ότι η συζήτηση πάλι ξεφεύγει από το θέμα του τόπικ, δεν θα αντισταθώ στον πειρασμό να γράψω κι εγώ κάτι :P

Εμείς λοιπόν οι κουλτουριάρηδες, οι άντθωποι με επίπεδο, με ποιότητα, με ιστορία, με..., με,...,με.... ενώ πηγαίνουμε - για τον όποιο δικό του λόγο ο καθένας - σε μία άλλη χώρα να δουλέψουμε και να ζήσουμε - για όσο διάστημα - όπου μας φέρονται με ιδιαίτερη ευγένεια, χωρίς (φανερά έστω, όπως αναφέρθηκε) ρατσιστικές διακρίσεις (όπως κάνουμε εμείς οι ποιοτικοί στους μετανάστες που έρχονται στη δική μας χώρα), εμείς λοιπόν, στο διάστημα που μένουμε εδώ, εστιάζουμε στα μειονεκτήματα της χώρας αυτής και των κατοίκων της και σε κάθε ευκαιρία (ή και χωρίς αφορμή) κοιτάζουμε να τα ξεράσουμε σε όλο τον κόσμο για να δείξουμε τέλος πάντων, τι είδους υψηλό επίπεδο διαθέτουμε.....:(:(

εγώ πιστεύω πως εστιάζουμε σε όσα είναι τόσο διαφορετικά από τις δικές μας συνήθειες που μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Μερικά μπορεί μερικοί να μην μπορούν να τα αποδεχτούν για αυτό και φεύγουν και καλά κάνουν.

Κανείς δεν αρνείται άλλωστε πως και οι Άγγλοι που ζουν στην Ελλάδα λένε παρόμοια και για εμάς. Και γιατί να μη πουν; Ο καθένας έχει τα κουσούρια του!

Αν δεν τρως σκατά, σαφώς να μιλάς για χαβιάρι, ελεύθερη συζήτηση έχουμε, όλοι οι καλοί χωράνε.

σόρρυ αλλά πολύ γέλασα με αυτό, γιατί το χαβιάρι λίγο σκατουλί μου φαίνεται εμένα στη γεύση! Μπλιαχ!!!

(άσχετο αυτό αλλά δεν μπορούσα να μην κάνω σχόλιο!) :-P :razz:

Ρε κορίτσια τα καλά τα είπαμε και τα ξανάπαμε. Δεν βλέπω να μας κάνουν εντύπωση. Όποτε λέμε για τα καλά της Αγγλίας η συζήτηση πεθαίνει στο πι και φι.

Θέλετε να μιλήστε για τα καλά, μιλήστε! Ποιος σας σταματάει;

Ρε κορίτσια τα καλά τα είπαμε και τα ξανάπαμε. Δεν βλέπω να μας κάνουν εντύπωση. Όποτε λέμε για τα καλά της Αγγλίας η συζήτηση πεθαίνει στο πι και φι.

Θέλετε να μιλήστε για τα καλά, μιλήστε! Ποιος σας σταματάει;

εγώ να πω πόσο λατρεύω τα πάρκα τους; Δεν τα χορταίνω, μπορώ να είμαι εκεί όλη μέρα!

Χίλιες φορές από τις καφετέριες! Και είναι και τζαμπέ!

Είπα κι εγώ να πω ένα καλό μια που το φερε η κουβέντα!

Α και που δεν έχουν αδέσποτα! Κι αυτό!

Διαφημίσεις

Biggi σου απάντησα σε π.μ.

Να πει βρε κορίτσια τη γνώμη του, ασφαλώς! Ποιος του το απαγορεύει? Με ποιον τρόπο όμως? Δεν μπορείς να μιλάς για ευγένεια και ποιότητα, όταν εσύ είσαι αγροίκος και βωμολόχος!

Εγώ πάντως ξέρω πως στη χώρα των βρωμιάρηδων εγγλέζων (όπως ειπώθηκε) περπατάω στα πεζοδρόμια και δεν κάνω σλάλομ για να αποφεύγω τις κουράδες των οικόσιτων -κυρίως- ζώων που οι εκλεπτισμένοι έλληνες αφήνουν στο πέρασμά τους με το αγαπημένο τους ζωντανό :P

Επίσης, δεν έχω γνωρίσει κανένα διευθυντή ελληνικού σχολείου που θα έλεγε με καμάρι ότι στο σχολείο τους φοιτούν παιδιά από όλο τον κόσμο. Όταν πριν 2 χρόνια στο σχολείο μας θα ερχόταν μερικά παιδιά τσιγγάνων, κόντεψε να γίνει κατάληψη από τους γονείς για να το αποφύγουν αυτό!!

Τέλος, το γνωρίζετε ότι στην έκτη δημοτικού στο αγγλικό σχολείο διδάσκεται η αρχαία ελληνική ιστορία?

εγώ να πω πόσο λατρεύω τα πάρκα τους; Δεν τα χορταίνω, μπορώ να είμαι εκεί όλη μέρα!

Χίλιες φορές από τις καφετέριες! Και είναι και τζαμπέ!

Για τα πάρκα όμως είναι υπεύθυνη η βροχούλα που δεν συμπαθείς ;)

Εγώ τα πάρκα δεν τα θέλω με τίποτα. Ούτε τη βροχή. Στην περασμένη μου ζωή ήμουν σαύρα.

Σήμερα πήγαμε σε ένα πάρκο. Μιλάμε κι εμείς για πάρκα στην Ελλάδα, Θεσσαλονίκη τεσπα, εδώ το πάρκο ήταν όσο είναι όλη η Περαία, χαχα!

Και δεν είχε πουθενά ταμπελίτσα: "Μην πατάτε το γρασίδι" χαχαχα!

Για τα πάρκα όμως είναι υπεύθυνη η βροχούλα που δεν συμπαθείς ;)

Εγώ τα πάρκα δεν τα θέλω με τίποτα. Ούτε τη βροχή. Στην περασμένη μου ζωή ήμουν σαύρα.

τι να κάνεις, δε μπορούμε να τα έχουμε όλα!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...