Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

είπες μεγάλη κουβέντα τώρα. Μεγάλη αλήθεια.

Πιστεύω ότι οφείλεται στο γεγονός ότι οι Άγγλοι είναι διαμετρικά αντίθετοι από τους Έλληνες. Δεν χωράει το μυαλό του Έλληνα ότι υπάρχει λαός ΤΟΣΟ διαφορετικός σε νοοτροπία. Έτσι τα διαφορετικά που βλέπει είτε τα προσπερνάει είτε τα εκλογικεύει. Ειδικά στην αρχή που παίζει και η φάση του μέλιτος. Αλλά πόσο να προσπεράσεις; Μετά από λίγο καιρό όσο και να εθελοτυφλείς αρχίζεις να καταλαβαίνεις τι παίζει. Απλά σου παίρνει χρόνο. Τότε είναι που παίρνεις τη μεγάλη απόφαση και ή συμβιβάζεσαι ή αγανακτείς.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτο εχει ξαναναφερθει εδω και μου εχει κανει πολυ εντυπωση γιατι η δικη μου εμπειρια ειναι πολυ διαφορετικη... Αλλα ισως ειναι διαφορετικα εδω στο νοτο, ποιος ξερει:confused::confused::confused:

Εμεις παντως μπαινοβγαινουμε πολυ συχνα ευκολα και πολλες φορες απροειδοποιητα στα σπιτια των φιλων μας κι αυτοι στο δικο μας. Αλλα ειπαμε... courses for horses...

den einai mono auto. esu tha htheles na kaleseis sto spiti tou enan anthrwpo pou mera nuxta se vrizei, kakologei, apaxiwnei klp?

:rolleyes:

uDLqp1.png

αυτο εχει ξαναναφερθει εδω και μου εχει κανει πολυ εντυπωση γιατι η δικη μου εμπειρια ειναι πολυ διαφορετικη... Αλλα ισως ειναι διαφορετικα εδω στο νοτο, ποιος ξερει:confused::confused::confused:

Εμεις παντως μπαινοβγαινουμε πολυ συχνα ευκολα και πολλες φορες απροειδοποιητα στα σπιτια των φιλων μας κι αυτοι στο δικο μας. Αλλα ειπαμε... courses for horses...

κι εγώ ελπίζω πως δεν είναι όλοι έτσι.

Πιστεύω ότι οφείλεται στο γεγονός ότι οι Άγγλοι είναι διαμετρικά αντίθετοι από τους Έλληνες. Δεν χωράει το μυαλό του Έλληνα ότι υπάρχει λαός ΤΟΣΟ διαφορετικός σε νοοτροπία. Έτσι τα διαφορετικά που βλέπει είτε τα προσπερνάει είτε τα εκλογικεύει. Ειδικά στην αρχή που παίζει και η φάση του μέλιτος. Αλλά πόσο να προσπεράσεις; Μετά από λίγο καιρό όσο και να εθελοτυφλείς αρχίζεις να καταλαβαίνεις τι παίζει. Απλά σου παίρνει χρόνο. Στη φάση εκείνη ή συμβιβάζεσαι ή αγανακτείς.

Είναι τελείως διαφορετικοί αυτό είναι αλήθεια.

Και δεν το αντέχουν όλοι.

Δε βαριέσαι, κι αυτοί όταν έρχονται Ελλάδα θα λένε ' μα καλά όλο τρώνε δεν κάνουν και τίποτε άλλο' και ' πόσο υπερβολικές είναι πια αυτές οι μάνες τους και κάνουν σαν υστερικές' και 'όλο ευκαιρία να ψήσουν μπριζόλες ψάχνουν'!

Εντωμεταξυ το άλλο το περιεργο… Εχουν μια επαρση ότι αν εχεις πτυχιο θεωρεισαι ο Αϊνστάιν και εισαι αυθεντία. Ένα εχω να σας πω στην δικη μου ιδιοτητα που είναι πολύ ιδιαιτερη, δεν υπαρχει καμια αντιστοιχια των γνωσεων. Παρολο που εχουν μια πεποιθηση ότι τα γνωριζουν όλα.

Διαφημίσεις

Κορίτσια δεν είναι ΟΛΟΙ έτσι. Γενικά μιλάμε. Και επίσης άλλο είναι να έχεις άντρα Άγγλο και φίλους διεθνείς, και άλλο είναι να είσαστε ένα ζευγάρι Ελλήνων και να κάνετε φίλους Άγγλους. Γιατί φίλους διεθνείς στην Αγγλία όλοι έχουμε. Το θέμα είναι αν έχουμε φίλους Άγγλους, δηλαδή αν σαν ζευγάρια κάνουμε παρέα με άλλα ζευγάρια Άγγλων, όχι με όλες τις φυλές του Ισραήλ.

Και επίσης πόσο καιρό σου παίρνει να κάνεις φίλους. Γιατί μετά από 10 χρόνια όλο και κάποιο φίλο θα έχεις κάνει, το θέμα είναι στους 10 μήνες αν έχεις βρει άνθρωπο να πεις μια κουβέντα εκ βάθους καρδίας και όχι μόνο τα τυπικά.

Και κάτι άλλο, η φράση είναι horses for courses, όχι το αντίθετο...

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

den einai mono auto. esu tha htheles na kaleseis sto spiti tou enan anthrwpo pou mera nuxta se vrizei, kakologei, apaxiwnei klp

Εσένα Νατάσα που τους συμπαθείς τόσο, σε πόσα σπίτια σε έχουν καλέσει; Σπίτια Άγγλων εννοούμε, όχι αγγλο-ελλήνων, αγγλο-ιταλών, αγγλο-γάλλων και άλλων μείξεων.

Η διαπαιδαγώγηση των παιδιων, περιοριζεται στο να μαθουν να λενε sorry…

Και να τρώνε με μαχαίρι και πιρούνι.

Και να μην κάνουν θόρυβο όταν είναι σε δημόσιο χώρο ή μπροστά σε ξένους.

Διαφημίσεις

Ισμήνη καλώς ήρθες και καλώς να ξαναμπείς. Πες μας και κανένα θετικό την επόμενη φορά ;)

Εγώ δεν έχω τίποτα εναντίον των Βρετανών.

Εϊμαι ευγνώμων που μου έδωσαν δουλειά και που με αφήνουν να ζήσω στη χώρα τους με αξιοπρέπεια, τη στιγμή που στην Ελλάδα με πλήρωναν ψιλά.

Από εκεί και πέρα, αυτό δε σημαίνει πως δεν χάνω το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου. Θα συγκρίνω και θα σχολιάσω και ό,τι με ενοχλεί θα το αναφέρω.

Δεν απαιτώ να αλλάξουν τη ζωή τους επειδή δεν συμφωνεί με τα δικά μου δεδομένα. Αν αυτοί είναι ευτυχισμένοι έτσι, να είναι έτσι πάντα!

Το οτι θα φύγω κάποια στιγμή από την Αγγλία είναι γεγονός.

Μέχρι τότε, όπως είπα και πριν θα προσπαθήσω να απολαύσω τα καλά της χώρας!

Εγώ δεν έχω τίποτα εναντίον των Βρετανών.

Εϊμαι ευγνώμων που μου έδωσαν δουλειά και που με αφήνουν να ζήσω στη χώρα τους με αξιοπρέπεια, τη στιγμή που στην Ελλάδα με πλήρωναν ψιλά.

Από εκεί και πέρα, αυτό δε σημαίνει πως δεν χάνω το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου. Θα συγκρίνω και θα σχολιάσω και ό,τι με ενοχλεί θα το αναφέρω.

Δεν απαιτώ να αλλάξουν τη ζωή τους επειδή δεν συμφωνεί με τα δικά μου δεδομένα. Αν αυτοί είναι ευτυχισμένοι έτσι, να είναι έτσι πάντα!

Το οτι θα φύγω κάποια στιγμή από την Αγγλία είναι γεγονός.

Μέχρι τότε, όπως είπα και πριν θα προσπαθήσω να απολαύσω τα καλά της χώρας!

πολυ καλη αντιμετωπιση. Εχει πολλα να προσφερει η βρετανια (και η καθε χωρα δηλαδη οσο υπαρχει ειρηνη) και θα ειναι κριμα να φυγεις και να εχεις ζησει εδω τοσα χρονια χωρις να εκμεταλλευτεις την ευκαιρια να γεμισεις εμπειριες κι εντυπωσεις. Εγω πιστευω ακραδαντα πως ο,τι μαθαινει κανεις καλο ειναι, και δεν υπαρχει καλυτερο μαθημα απο την αναμιξη με αλλες κουλτουρες.

δεν υπαρχει καλυτερο μαθημα απο την αναμιξη με αλλες κουλτουρες.

Έτσι είναι, χαμένος χρονος δεν υπάρχει πουθενά, εμείς τον κάνουμε χαμένο.

Χαζή δεν είμαι, αν η Αγγλία δεν είχε να μου δώσει κάτι δεν θα καθόμουν εδώ, μπορώ να βρω δουλειά και σε άλλη χώρα!

Ευτυχώς δεν είμαι μόνη μου και έχω παρέα και στήριξη. Όσο είμαι καλά και έχω και το αγόρι μου θα περνάμε καλά όπου κι αν είμαστε.

Θα φροντίσουμε όταν φύγουμε από την Αγγλία να είναι μία όμορφη ανάμνηση και να έχουμε προλάβει να κάνουμε όλα όσα θέλουμε να κάνουμε.

Μετά πάμε γι άλλα!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...