Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Ελένη, δε νομίζω πως πρέπει να το πάρουμε προσωπικά το οτι δεν μας καλούν σπίτια τους. Γενικά δεν τις έχουν τις επισκέψεις! Μόνο σε κοντικά οικογενειακά πρόσωπα πηγαίνουν!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να συμπληρωσω …δηλαδη αν αυτοι είναι περηφανοι για την Βασιλισα της Αγγλιας (τεραστιο κεφαλαιο από πού να αρχισω…) Εγω γιατι να μη νιωθω περηφανια για τον Επικουρο, τον Αριστοτελη κ.λ.π. Και μη μου πειτε τι εχουν να επιδείξουν οι Νεοελληνες διοτι αν κανεις μια μικρη ερευνα θα διαπιστωσεις ότι δεν ειμαστε και τοσο αξεστοι και αμορφωτοι που θελουν να μας παρουσιαζουν ορισμενοι. Επισης σε επιπεδο ερευνας οι Ελληνες εχουν διαπρεψει και στη τεχνη εχουν μεγαλουργησει. Ας μην ξεχναμε πως και αριθμητικα ειμαστε ενας μικρος λαος.

Ισμήνη, αν προσέξεις όμως, οι σημερινοί Έλληνες (άσε τους αρχαίους!) διαπρέπουν πλέον μόνο ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! Κάτι έχει να πει κι αυτό για τη χώρα μας...

ε αλλη μ@λ@κια ρε Ισλα! δλδ αυτοι πως κανουν φιλους? Απο που? Φιλια θεωρειται αυτη η συναναστροφη με συναδελφους στα επαγγελματικα ντινερς? Που μιλας για δουλεια?? Τεσπα δε ξερω, εγω δουλευω μερικους μηνες Ελλαδα και ηδη θεωρω φιλες μου τις συναδελφους, εχουμε βγει μαζι και γενικα καμμια σχεση η επαφη που εχουμε.....

Eleni

bd5c7983f7.png

Να συμπληρωσω …δηλαδη αν αυτοι είναι περηφανοι για την Βασιλισα της Αγγλιας .

Δεν υπάρχει κάτι άλλο που να έχουν για να φέρουν τουρίστες στη χώρα. Δεν έχουν ιστορία (άλλωστε όταν οι Έλληνες διέπρεπαν αυτοι εδώ ήταν Βάρβαροι).

Είναι πολύ έξυπνοι που δεν έχουν καταργήσει τη Βασιλεία. Εϊναι το μόνο που τους διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους.

Και βγάζουν τρελό χρήμα από αυτό.

Ελένη, δε νομίζω πως πρέπει να το πάρουμε προσωπικά το οτι δεν μας καλούν σπίτια τους. Γενικά δεν τις έχουν τις επισκέψεις! Μόνο σε κοντικά οικογενειακά πρόσωπα πηγαίνουν!

αυτο εχει ξαναναφερθει εδω και μου εχει κανει πολυ εντυπωση γιατι η δικη μου εμπειρια ειναι πολυ διαφορετικη... Αλλα ισως ειναι διαφορετικα εδω στο νοτο, ποιος ξερει:confused::confused::confused:

Εμεις παντως μπαινοβγαινουμε πολυ συχνα ευκολα και πολλες φορες απροειδοποιητα στα σπιτια των φιλων μας κι αυτοι στο δικο μας. Αλλα ειπαμε... courses for horses...

Διαφημίσεις

ε αλλη μ@λ@κια ρε Ισλα! δλδ αυτοι πως κανουν φιλους? Απο που? Φιλια θεωρειται αυτη η συναναστροφη με συναδελφους στα επαγγελματικα ντινερς? Που μιλας για δουλεια?? Τεσπα δε ξερω, εγω δουλευω μερικους μηνες Ελλαδα και ηδη θεωρω φιλες μου τις συναδελφους, εχουμε βγει μαζι και γενικα καμμια σχεση η επαφη που εχουμε.....

Ελένη, δεν έχουν χρόνο και ψυχική δύναμη να κάνουν φιλίες και να συναναστραφούν εκτος δουλειάς.

Δε βλέπεις που από τις 6 κλείνουν όλες οι καφετέριες το χειμώνα; Κλείνονται σπίτια τους και βλέπουν χαζοκούτι. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις.

OK στα σπίτια τους δεν σε καλούν. Σε τι σε έχουν καλέσει;

Εξαιρούνται τα ποτά μετά τη δουλειά, σε αυτά καλούν μέχρι και τα διακοσμητικά φυτά.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

αυτο εχει ξαναναφερθει εδω και μου εχει κανει πολυ εντυπωση γιατι η δικη μου εμπειρια ειναι πολυ διαφορετικη... Αλλα ισως ειναι διαφορετικα εδω στο νοτο, ποιος ξερει:confused::confused::confused:

Εμεις παντως μπαινοβγαινουμε πολυ συχνα ευκολα και πολλες φορες απροειδοποιητα στα σπιτια των φιλων μας κι αυτοι στο δικο μας. Αλλα ειπαμε... courses for horses...

εγώ σπάνια θα πάω σπίτια τους αλλά δε με πειράζει, όπως τους βολεύει! Δεν έιναι οτι θα παρεξηγηθώ κιόλας!

OK στα σπίτια τους δεν σε καλούν. Σε τι σε έχουν καλέσει;

Εξαιρούνται τα ποτά μετά τη δουλειά, σε αυτά καλούν μέχρι και τα διακοσμητικά φυτά.

μόνο nights out στη δουλειά. Και αν βγούμε Κυριακή παίρνουν τη Δευτέρα άδεια για να συνέλθουν από το χανγκοβερ.

Δεν έχουμε κάνει τίποτε άλλο...

Εμ είδες... δεν είναι ότι δεν καλούν στο σπίτι τους, αλλά ότι δεν καλούν γενικώς.

Αν ήσουν αγγλίδα ή έστω παντρεμένη με Άγγλο θα σε είχαν καλέσει.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Μπα... άμα δεν το ζήσεις δεν το καταλαβαίνεις ό,τι και αν σου πουν.

Με τα αυτοάνοσα πρέπει να έχεις μεγάλη τύχη στη Βρετανία. Είναι δύσκολα στη διάγνωση και δεν επιδοτούνται από το κράτος, οπότε βασικά δεν υπάρχει κίνητρο για να ασχοληθούν οι GPs.

Την Παρασκευή τους πιάνει το φεγγάρι. Για τα μαχαίρια και τα μαχαιρώματα έχω να σου πω ιστορίες να σου σηκωθεί η τρίχα.

Είδατε ότι οι Σκωτσέζοι έχουν τσακωθεί με όλους τους λαούς με τους οποίους έχουν έρθει σε επαφή και ότι είναι κατά βάση οι ούγκα-ούγκα της Ευρώπης :P

>Εδω γελαμε....χαχα πετυχημενο!

Iσμηνη εγω και περιττο που γραφω διοτι ολα αυτα τα εζησα στο πετσι μου 13 χρονια. Οταν λοιπον μπηκα εδω στο φορουμ κ εβλεπα να εκθειαζουν τη βρετανια επειδη βρηκαν μια δουλεια και να "κρυβουν" τα ελαττωματα ενιωσα οχι μονο οτι πολλοι πασχουν απο το συνδρομο του ψωνιου μεταναστη..αλλα και οτι παιρνουν αμυντικη σταση λες και θελουν να αποδειξουν στον εαυτο τους οτι εκαναν καλη επιλογη!

Απο την αλλη θα μου πεις λιγο ειναι να βρεις μια δουλεια? Καθολου...αλλα να μην αυταπατασαι κιολας οτι εχεις ποιοτητα στη ζωη σου, οτι εισαι σε ενα μερος που η κουλτουρα εκτιμαται, οτι πηρες σωστη παιδεια....κλπ! Σεβομαι και δεχομαι το γεγονος οτι καποιοι ειναι χρονια ανεργοι και η Βρεττανια φανταζει παραδεισος και μονο στο ενδεχομενο μιας δουλειας. Παρολα αυτα θα ηθελα να εστιασω στο οτι αν σε ενδιαφερει "μια οποιαδηποτε δουλεια" να εχεις υποψη σου οτι αυτο ακριβως θα βρεις. Ισα ισα να σε συντηρει...αν νομιζεις οτι εισαι ΟΚ με αυτο..πασο.

Τεσπα, μπραβο που τα λες εξω απο τα δοντια, εγω

ειχα πει κ ξαναπει και εγινα αντιπαθης, αλλα τωρα πια δεν εχω αναγκη να τα λεω διοτι εχω φυυυυγει εδω και καιρο!!:P

Ελενη απο οτι καταλαβα τωρα εισαι μια χαρα...:P!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...