Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

καλά τα λες αλλά δεν υπάρχει τίποτα στην Ελλάδα...για δουλειές μιλάω...εμένα προσωπικά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βρω δουλειά και στην Ελλάδα δεν βλέπω να γίνεται τίποτα..

Το καταλαβαινω απολυτα, καλη τυχη !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ισμήνη, δε θα διαφωνήσω με αυτά που λες. Όσα λες τα έχω δει, εκτός από το κομμάτι του ρατσισμού που δεν το έχω ζήσει, ευτυχώς, εδώ που είμαι όλοι μου φαίρονται με απίστευτο σεβασμό και με το παραπάνω.

Επίσης η υγρασία δεν με έχει αγγίξει, ίσως το οτι είμαι Θεσσαλονικιά και το έχω συνηθίσει; Δε ξέρω!

Το μόνο που έχω να πω είναι οτι το Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι για όλους.

Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να δεχθείς μία εντελώς διαφορετική κουλτούρα. Επίσης πρέπει να προσπαθίσεις, όπως και όπου αλλού και να πας, να βρεις ανθρώπους (Άγγλους και μη) που να μπορείς να κάνεις παρέα.

Σε κάποιους αρέσει και τη βλέπουν σαν σπίτι τους και γι αυτό παίρνουν και την υπηκοότητα. Αν δεν ήθελαν δεν θα το έκαναν με το ζόρι!

Στη Ρώμη έχεις ξαναζήσει;

Εκεί να δεις παράπονα που θα έχεις, είναι σα μία δεύτερη Ελλάδα!

καλησπέρα!ονομάζομαι Κατερίνα και είμαι δασκάλα...εδώ και αρκετό καιρό σκέφτομαι να βρω δουλειά στην Αγγλία, σχετική με το επάγγελμά μου...γνωρίζετε αν υπάρχει κάτι..ευχαριστώ πολύ!

δεν παίζουν πλέον οι αποσπάσεις σε ελληνικά σχολεία του εξωτερικού ε;

Ακουσα πως τα έκοψαν αυτά..

Είσαι διορισμένη;

καλα τα λες ισλα, και οχι μονο το ηνωμενο βασιλειο, πουθενα δεν ειναι για ολους. Παραδεισος επι γης δεν υπαρχει. Καθε χωρα και καθε πολη και καθε γειτονια εχει τα καλα της και τα στραβα της. Απλως, αναλογα με το χαρακτηρα μας, καποια στραβα μπορουμε να τα καταπιουμε και καποια οχι. Μακαρι να μπορουμε ολοι να ζησουμε εκει που ΓΙΑ ΕΜΑΣ τα καλα ειναι τοσο καλα που τα στραβα καταπινονται. Καλη τυχη Ισμηνη στη Ρωμη, ευχομαι να βρεις αυτο που ψαχνεις και να ηρεμισεις γιατι φαινεται οτι εισαι κουρασμενη και πικραμενη.

Διαφημίσεις

Iσμηνη εγω και περιττο που γραφω διοτι ολα αυτα τα εζησα στο πετσι μου 13 χρονια. Οταν λοιπον μπηκα εδω στο φορουμ κ εβλεπα να εκθειαζουν τη βρετανια επειδη βρηκαν μια δουλεια και να "κρυβουν" τα ελαττωματα ενιωσα οχι μονο οτι πολλοι πασχουν απο το συνδρομο του ψωνιου μεταναστη..αλλα και οτι παιρνουν αμυντικη σταση λες και θελουν να αποδειξουν στον εαυτο τους οτι εκαναν καλη επιλογη!

Απο την αλλη θα μου πεις λιγο ειναι να βρεις μια δουλεια? Καθολου...αλλα να μην αυταπατασαι κιολας οτι εχεις ποιοτητα στη ζωη σου, οτι εισαι σε ενα μερος που η κουλτουρα εκτιμαται, οτι πηρες σωστη παιδεια....κλπ! Σεβομαι και δεχομαι το γεγονος οτι καποιοι ειναι χρονια ανεργοι και η Βρεττανια φανταζει παραδεισος και μονο στο ενδεχομενο μιας δουλειας. Παρολα αυτα θα ηθελα να εστιασω στο οτι αν σε ενδιαφερει "μια οποιαδηποτε δουλεια" να εχεις υποψη σου οτι αυτο ακριβως θα βρεις. Ισα ισα να σε συντηρει...αν νομιζεις οτι εισαι ΟΚ με αυτο..πασο.

Τεσπα, μπραβο που τα λες εξω απο τα δοντια, εγω τα ειχα πει κ ξαναπει και εγινα αντιπαθης, αλλα τωρα πια δεν εχω αναγκη να τα λεω διοτι εχω φυυυυγει εδω και καιρο!!:P

Eleni

bd5c7983f7.png

όχι δεν είμαι διορισμένη και ούτε θα γίνω ποτέ..όλοι οι δάσκαλοι αναπληρωτές είμαστε(όσοι δουλεύουν). Μας προσλαμβάνουν τον Σεπτέμβριο και μας απολύουν τον Ιούνιο... Εγώ έχω ένα χρόνο που τελείωσα αλλά δεν με έχουν πάρει ακόμα... γι'αυτό ρωτάω αν υπάρχει κάτι...έχω απογοητευτεί....

Καμία χώρα δεν είναι για όλους και μερικοί δεν είναι για καμία χώρα.

Ρατσιστές βεβαίως και είναι οι Βρετανοί, αλλά όχι όπως εμείς, γι' αυτό έχουμε την ψευδαίσθηση ότι δεν υπάρχει ρατσισμός "στο νησί". Οι Βρετανοί δεν θα πουν ρατσιστικά ανέκδοτα, δεν θα ισχυριστούν ότι η Βρετανία είναι η καλύτερη χώρα του κόσμου, ότι έχει τις καλύτερες θάλασσες ή το καλύτερο φαγητό ή τους πιο έτσι ή αλλιώς ανθρώπους. Δεν θα βγουν κατάμουτρα να σου πουν δεν σε θέλω στο μαγαζί μου ή στη δουλειά μου επειδή είσαι Αλβανός. Δεν θα σου συμπεριφερθούν διαφορετικά στη δουλειά ή στις κοινωνικές επαφές γιατί είναι πολύ τυπικοί.

Μεταξύ τους όμως θα κάνουν καυστικά σχόλια για τα χάλια της χώρας σου, για τους αγενείς σου τρόπους, για το παιδί σου που είναι φωνακλάδικο, για το γεγονός ότι έρχεσαι στη χώρα τους και παίρνεις επιδόματα για τα οποία έχουν πληρώσει οι ίδιοι μέσω των φόρων τους. Κατά βάθος πιστεύουν ότι είμαστε μπανανία, ούτε για τις καλοκαιρινές τους διακοπές δεν μας προτιμούν. Στις κοινωνικές σχέσεις θα προτιμήσουν να κάνουν παρέα με τους δικούς τους. Θα προτιμήσουν να προωθήσουν τους δικούς τους στις μεγάλες θέσεις (ή όσους θεωρούν δικούς τους). Γενικά η στάση τους απέναντι στους άλλους λαούς είναι ότι κανένας δεν είναι αντάξιος της Βρετανικής αυτοκρατορίας. Εν αρχή ην οι Άγγλοι και έπονται όλες οι φυλές του Θεού. Τώρα αν αυτό δεν είναι ρατσισμός, δεν ξέρω τι είναι.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Ιταλία εχω ξαναζησει και συγκεκριμενα Φλωρεντια και Ρωμη. Δεν εχω καμια ψευδαισθηση ότι θα παω καπου αλλου και θα είναι όλα τελεια. Εχω ζησει σε αρκετες χωρες λογω επαγγελματος εμου κ του συζυγου. Με αποτελεσμα να ειμαι αρκετα εξοικειωμενη με την διαφορετικότητα της κουλτουρας. Μιας και η εργασια που κανουμε μας δινει τη δυνατοτητα να ερθουμε σε επαφη με πολλους και διαφορετικους πολιτισμους κ κουλτουρες και κατά συνεπεια να εχουμε φιλους από ολο τον κοσμο. Αλλα αυτό που συνατησα εδώ ερχεται σε απολυτη αντιφαση με αυτό που πιστευει αν όχι ολη αλλα η πλειονοτητα των Ελληνων. Οσο για την υπηκοότητα δεν ειμαι αντιθετη εξ ορισμου. Αλλα όταν ακουω διατυπωσεις και επιχειρηματα τα οποια επι της ουσιας δε είναι κατι άλλο παρα μια επιφανειακη αναγκη επιβεβαιωσης .Ε! Τοτε προβληματιζομαι…Επισης η τοποθετηση μου ειχε να κανει, κυρίως, με το πνευματικο, πολιτισμικο κομματι, αν εξαιρεσεις το κομματι του καιρου.

Εγώ θα πω πως ο καθένας κανει τις επιλογές του.

Αν δεν μου αρέσει κάπου σηκώνομαι και φεύγω. Δουλειά ξε-δουλειά αν είσαι δυστυχισμένος κάπου δεν αξίζει για όλα τα εκατομμύρια του κόσμου.

Κι εγω δε λέω οτι η ΜΒ είναι το μέρος που πάντα ονειρευόμουν. Έχει μερικά πράγματα που δεν μου αρέσουν και δεν τα αντέχω, τα οποία δεν ήξερα πριν έρθω. Τώρα που ξέρω θα κάνω τις ανάλογες επιλογές στο μέλλον. Μέχρι τότε προσπαθώ να απολαύσω τα καλά της ΜΒ τα οποία δεν είναι και λίγα! Στα υπόλοιπα κάνω υπομονή!

Όπως είπε και η travellingmommy κάθε μέρος έχει και τα κουσούρια του.

Το θέμα είναι να βρεις αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο.

Και μακάρι όλοι μας να το βρούμε, αν δεν το έχουμε κάνει ήδη!

Διαφημίσεις

όχι δεν είμαι διορισμένη και ούτε θα γίνω ποτέ..όλοι οι δάσκαλοι αναπληρωτές είμαστε(όσοι δουλεύουν). Μας προσλαμβάνουν τον Σεπτέμβριο και μας απολύουν τον Ιούνιο... Εγώ έχω ένα χρόνο που τελείωσα αλλά δεν με έχουν πάρει ακόμα... γι'αυτό ρωτάω αν υπάρχει κάτι...έχω απογοητευτεί....

τότε καλή μου θα σου έλεγα να κοιτάξεις να κάνεις ένα μεταπτυχιακό στο εξωτερικό που μπορεί να σου δώσει και κάποια εξειδίκευση.

Δυστυχώς το επάγγελμά σου είναι ένα από τα επαγγέλματα που στο εξωτερικό δεν μπορούν να έχουν περαση λόγω της φύσης του.

Αν κανεις ένα μεταπτυχιακό σε κάτι που σε ενδιαφέρει (γλωσσολογία, παιδιά με ειδικές ανάγκες κτλ) θα σου δώσει προσόντα να μπορείς να εργαστείς σε σχολεία του εξωτερικού.

Επειδή έχω φίλες δασκάλες, είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα γιατί δεν υπάρχουν θέσεις γι αυτές σε σχολεία του εξωτερικού...

Λέω εγώ τώρα...

Καμία χώρα δεν είναι για όλους και μερικοί δεν είναι για καμία χώρα.

Ρατσιστές βεβαίως και είναι οι Βρετανοί, αλλά όχι όπως εμείς, γι' αυτό έχουμε την ψευδαίσθηση ότι δεν υπάρχει ρατσισμός "στο νησί". Οι Βρετανοί δεν θα πουν ρατσιστικά ανέκδοτα, δεν θα ισχυριστούν ότι η Βρετανία είναι η καλύτερη χώρα του κόσμου, ότι έχει τις καλύτερες θάλασσες ή το καλύτερο φαγητό ή τους πιο έτσι ή αλλιώς ανθρώπους. Δεν θα βγουν κατάμουτρα να σου πουν δεν σε θέλω στο μαγαζί μου ή στη δουλειά μου επειδή είσαι Αλβανός. Δεν θα σου συμπεριφερθούν διαφορετικά στη δουλειά ή στις κοινωνικές επαφές γιατί είναι πολύ τυπικοί.

Μεταξύ τους όμως θα κάνουν καυστικά σχόλια για τα χάλια της χώρας σου, για τους αγενείς σου τρόπους, για το παιδί σου που είναι φωνακλάδικο, για το γεγονός ότι έρχεσαι στη χώρα τους και παίρνεις επιδόματα για τα οποία έχουν πληρώσει οι ίδιοι μέσω των φόρων τους. Κατά βάθος πιστεύουν ότι είμαστε μπανανία, ούτε για τις καλοκαιρινές τους διακοπές δεν μας προτιμούν. Στις κοινωνικές σχέσεις θα προτιμήσουν να κάνουν παρέα με τους δικούς τους. Θα προτιμήσουν να προωθήσουν τους δικούς τους στις μεγάλες θέσεις (ή όσους θεωρούν δικούς τους). Γενικά η στάση τους απέναντι στους άλλους λαούς είναι ότι κανένας δεν είναι αντάξιος της Βρετανικής αυτοκρατορίας. Εν αρχή ην οι Άγγλοι και έπονται όλες οι φυλές του Θεού. Τώρα αν αυτό δεν είναι ρατσισμός, δεν ξέρω τι είναι.

Συμφωνω απολυτα. Ρατσισμος δεν υπαρχει με την ελληνικη εννοια που θα πας καπου και θα σε κοιταξουν με μισο ματι αν εισαι ξενος η' θα σου πουν "σορυ ψαχνω ελληνα για τη δουλεια" μες στη μουρη. Παρολα αυτα την ξενη κουλτουρα την αντιμετωπιζουν ως " διασκεδαστικη νοτα" πχ μπορει να ενταξουν ενα πιατο παελια στο μενου της εβδομαδας ως πολιτιστικη παρεμβαση. Οταν ομως κανουν παρεα σαφεστατα προτιμουν ομοεθνεις, σπανια σε καλουν στο σπιτι τους,και οι κοινωνικες προσκλησεις ειναι στα εργασιακα πλαισια...επισης δεν ειναι ρατσιστες αλλα ψηφιζουν BNP και "αν δε σ αρεσει μπορεις να πας σπιτι σου".

Eleni

bd5c7983f7.png

Πιστεψε με δεν ειμαι καμια κατά φαντασιαν ασθενης αυτά που αναφερω τα εχω ζει. Ωσπου πηγα στην Ελλαδα και μου βρηκανε καραμπινατο αυτοανοσο.

Με τα αυτοάνοσα πρέπει να έχεις μεγάλη τύχη στη Βρετανία. Είναι δύσκολα στη διάγνωση και δεν επιδοτούνται από το κράτος, οπότε βασικά δεν υπάρχει κίνητρο για να ασχοληθούν οι GPs.

Εκτος το ότι κατουρανε, (καλα δεν το συζηταω όταν πινουν, εκει είναι σαν βλεπεις ταινια τρομου) ξερνανε παντου και τα μαχαιρωματα μπορει να γινουν στο αψε σβησε. Μιλαμε για την απολυτη μεταλλαξη, τον βλεπεις τον άλλο ευγενικο και μολις ερθει Παρασκευη δαιμονιζεται.

Την Παρασκευή τους πιάνει το φεγγάρι. Για τα μαχαίρια και τα μαχαιρώματα έχω να σου πω ιστορίες να σου σηκωθεί η τρίχα.

Η μηπως να ζηλεψω την απιστευτη ιστορια τους που μια φορα επισκεφτηκαμε το πολυφημισμενο καστρο του Εδιμβουργο και αφου πληρωσαμε τα μαλλια της κεφαλης μας, στο τελος μειναμε με την απορια για το τι τελικα ειδαμε.

Είδατε ότι οι Σκωτσέζοι έχουν τσακωθεί με όλους τους λαούς με τους οποίους έχουν έρθει σε επαφή και ότι είναι κατά βάση οι ούγκα-ούγκα της Ευρώπης :P

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Να συμπληρωσω …δηλαδη αν αυτοι είναι περηφανοι για την Βασιλισα της Αγγλιας (τεραστιο κεφαλαιο από πού να αρχισω…) Εγω γιατι να μη νιωθω περηφανια για τον Επικουρο, τον Αριστοτελη κ.λ.π. Και μη μου πειτε τι εχουν να επιδείξουν οι Νεοελληνες διοτι αν κανεις μια μικρη ερευνα θα διαπιστωσεις ότι δεν ειμαστε και τοσο αξεστοι και αμορφωτοι που θελουν να μας παρουσιαζουν ορισμενοι. Επισης σε επιπεδο ερευνας οι Ελληνες εχουν διαπρεψει και στη τεχνη εχουν μεγαλουργησει. Ας μην ξεχναμε πως και αριθμητικα ειμαστε ενας μικρος λαος.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...