Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Αλις, εμενα απο Ληντς θα σου πω τι μου αρεσε.

Μου αρεσε πολυ το εστιατοριο Viva Cuba ekei Kirkstall.. Θυμιζει πολυ ελληνικη ταβερνα εχει λατιν μουσικη, και κουβανεζικη κουζινα...

Μου αρεσε το Bar North kai Mozzo Bar στο κεντρο.

Το κλαμπ Oceana στο κεντρο.

Η περιοχη Gledhow Valley με το πρασινο και τη φυσικη λιμνουλα.

ενα μπαρακι εκει στην περιοχη Bar Hub, που επαιζε και ροκ και σερβιρε τελεια μπεργκερ.

Αυτα. Ολα αυτα ειναι στο κεντρο, τα σπιτια γυρω γυρω ειναι μικρα και ακριβα, ειναι καλα οταν εισαι φοιτητης και μοιραζεσαι τα εξοδα μ αλλους σαρανταδωδεκα, απο ενα σημειο και μετα δε μπορεις να απολαυσεις κανενα απο αυτα λογω δουλειας, ελλειψης χρηματων και κυριως μεγαλων αποστασεων,...

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στο Manchester δεν έχω πάει, απ' ό,τι ξέρω έχει φήμη για εξαιρετική νυχτερινή ζωή και μεγάλη εγκληματικότητα.

To Manchester δεν θα έλεγα οτι είναι από τα όμορφα μέρη της Αγγλίας. Είναι μία πόλη με μοντέρνα κτίρια και τίποτα παραπάνω.

Έχει φοβερή νυχτερινή ζωή, ειδικά για τους ομοφυλόφιλους αφού θεωρείται η πρωτεύουσα των gay.

Δεν θα τη πρότεινα ως μία πόλη να επισκευθείς, εκτός κι αν δεν θέλεις να πας Λονδίνο και θέλεις να κάνεις ψώνια. Για ψώνια είναι καλή η πόλη μας.

Από εγκληματικότητα τίποτα παραπάνω από τις άλλες πόλεις, πάνω κάτω τα ίδια.

Αλις, εμενα απο Ληντς θα σου πω τι μου αρεσε.

Μου αρεσε πολυ το εστιατοριο Viva Cuba ekei Kirkstall.. Θυμιζει πολυ ελληνικη ταβερνα εχει λατιν μουσικη, και κουβανεζικη κουζινα...

Μου αρεσε το Bar North kai Mozzo Bar στο κεντρο.

Το κλαμπ Oceana στο κεντρο.

Η περιοχη Gledhow Valley με το πρασινο και τη φυσικη λιμνουλα.

ενα μπαρακι εκει στην περιοχη Bar Hub, που επαιζε και ροκ και σερβιρε τελεια μπεργκερ.

Τώρα κι εσύ την έφτιαξες. Θα πάρει τα δίδυμα και θα γυρνάει στα κλαμπ καλέ??

Εγώ από το Leeds μόνο μαγαζιά θυμάμαι πάντως.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Τον τελευταιο χρονο ομως ασχολειται και με marketing και online bookings δε μπορει ομως να το βαλει ακομη στο βιογραφικο του.Αν τελικα ομως μεινουμε εδω το καλοκαιρι,σιγουρα μεχρι τον οκτωβριο θα το εχει βαλει.

Παιδί μου ΤΙ ΛΕΣ; Τι πάει να πει δεν μπορεί να το βάλει στο βιογραφικό του; Να το βάλει και να το παραβάλει! Τι περιμένει, να κάνει διδακτορικό;

Και στην TUI να κοιτάξει, ποτέ δεν ξέρεις τι ευκαιρίες μπορεί αν υπάρχουν. Εκτός αν το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να εργαστεί σε ξενοδοχείο και τίποτα άλλο.

Για Γερμανία έχετε σκεφτεί; Σαν stepping stone το λέω.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

To Manchester δεν θα έλεγα οτι είναι από τα όμορφα μέρη της Αγγλίας. Είναι μία πόλη με μοντέρνα κτίρια και τίποτα παραπάνω.

Έχει φοβερή νυχτερινή ζωή, ειδικά για τους ομοφυλόφιλους αφού θεωρείται η πρωτεύουσα των gay.

Είχα ξεχάσει ότι μένεις στο Manchester Ίσλα! Και επιπλέον είχα την εντύπωση ότι η πρωτεύουσα των gay ήταν το Brighton :cool:

Διαφημίσεις

Εγώ είμαι Ελλάδα, ο άντρας μου είναι ακόμα Αγγλία. Το έχουμε δίπορτο προς το παρόν.

Δε θελει να το βαλει ακομη γιατι θελει να το μαθει καλυτερα και αυτο θα γινει σε 1-2 εβδομαδες.

Θα κοιταξουμε και tui,ποτε δεν ξερεις!

Και γερμανια το εχουμε σκεφτει,κι εγω μιλαω γερμανικα,οχι στο δικο του επιπεδο αλλα αρκετα ικανοποιητικα και εχουμε και πολλους φιλους γερμανους,αλλα προτιμουμε αγγλια γιατι για τα παιδια τον αντρα μου ειναι η δευτερη πατριδα τους.Αν παμε αγγλια,παμε στη δευτερη μας πατριδα,αν παμε γερμανια ή αυστρια παμε μεταναστες.......καπως ετσι το βλεπουμε

Μετανάστης είσαι εκεί που έχεις χειρότερη δουλειά και μιλάς λιγότερο καλά τη γλώσσα. Πάνε εσύ στη Γερμανία με μια γαμάτη δουλειά και σύγκρινέ την με Αγγλία σε μια δουλειά της πλάκας και θα δεις πού αισθάνεσαι περισσότερο μετανάστης ;)

Δεν έχει σημασία αν το μάθει καλύτερα σε 1-2 εβδομάδες ή σε 1-2 μήνες. Θα το ξέρει πριν πιάσει δουλειά; Αν ναι, να το βάλει στο βιογραφικό τώρα.

Tell him if it's something that will help him get shortlisted, he should have put it οn his CV yesterday. No one's going to check how well he can do it until he's interviewed, assessed or taken on! But he needs to get shortlisted first so he must pull all the stops now.

Με όλο το θάρρος, στα έγραψα αγγλικά για την περίπτωση που δεν μιλάει ελληνικά, να του τα πεις ακριβώς έτσι!

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες biggi αλλά επειδή αποφασίσαμε να φύγουμε από Ελλάδα και πίστεψε με,αφήνουμε πολλά πίσω,θα φύγουμε για πάντα.Λόγω παιδιών δλδ,δε μπορούμε να τα πηγαίνουμε από τη μια χώρα στην άλλη και από το ένα σχολείο στο άλλο.Και δε μπορούμε να μας φανταστούμε για πάντα Γερμανία.

Πάντως έκανες θαύμα!Το έβαλε στο cv του!

Και μιλάει ελληνικά αλλά όχι πολύ καλά.Καταλαβαίνει σχεδόν τα πάντα αλλά.....στο σπίτι μας μιλάμε μόνο αγγλικά.

Διαφημίσεις

Έπιασε; Μπράβο!! Καλή επιτυχία να έχει, και να του πεις he should never sell himself short on his CV.

καλησπέρα!ονομάζομαι Κατερίνα και είμαι δασκάλα...εδώ και αρκετό καιρό σκέφτομαι να βρω δουλειά στην Αγγλία, σχετική με το επάγγελμά μου...γνωρίζετε αν υπάρχει κάτι..ευχαριστώ πολύ!

Καλησπερα και από εμενα κοριτσια. Ζω στην Γλασκωβη εδώ και δυο χρόνια. Ο άντρας μου είναι Αγγλος αλλα ειχε μεγαλωσει Σκωτια, Γαλλια, Αμερικη και Ελλαδα. Εχουμε ένα κοριτσακι ενός ετους. Από την πρωτη στιγμη που πατησα το ποδι σε αυτό το «κωλονησο» (συγνωμη για την γλωσσα που θα χρησιμοποιησω, αλλα ειμαι αρκετα αθυροστομη εκ φυσεως). Ψαχνω να βρω τι είναι αυτό που κανει τοσους Ελληνες με παθος να υποστηριζουν και να διαλαλούν ότι η ζωη στην Αγγλια και στην Μ.Βρετανια εν γενει εχει ποιοτητα. Το χειρότερο που εχω ακουσει είναι ότι πολλοι Ελληνες θελουν απεγνωσμενα να παρουν και την Βρετανικη υπηκοότητα. Έλεος! Το συστημα υγειας τους είναι απελπιστικα αργό και οι GB το καλυτερο που μπορουν να κανουν για σενα είναι να σου συνταγογραφησουν την γνωστη πανάκεια Παρακεταμολη. Εχεις πιάσιμο? Παρεκεταμολη . Τι? Εχεις κρυωμα? Παρακεταμολη. Αυτή η παρεκεταμολη πια τα κανει όλα και συμφερει. Καλα ιδιως το τελευταιο μιας και τα παντα αξιολογουνται βαση κόστους. Εδώ ο Σκωτσεζος βρισκει 1p. και κανει λες και εχει κερδισει το λαχειο. Για να σε στειλουν σε ειδικο γιατρο πρεπει να εισαι με το ένα ποδι στον ταφό, μη σας πω καλυτερα να σου εχουν κανει και το πρωτο μνημόσυνο. Και αμα με το καλο δεήσουν να στειλουν αυτό το κωλογραμμα για να σου στειλουν ραντεβου…εσυ στο μεταξυ εχεις πιασει παρτιδες με τον Αγιο Πετρο. Στο νοσοκομειο δε αν σου κανουν μια απλη γενικη αιματος και δε δειξει τιποτα σε στελνουν πακετακι στο σπιτι, ανεξαρτητως αν χρηζεις περαιτερω διερεύνησης. Ανεξαρτήτως αν αισθανεσαι χαλια!!! Πιστεψε με δεν ειμαι καμια κατά φαντασιαν ασθενης αυτά που αναφερω τα εχω ζει. Ωσπου πηγα στην Ελλαδα και μου βρηκανε καραμπινατο αυτοανοσο. Οποτε όταν ακουω ότι το Nhs είναι καλο, το λιγοτερο που κανω είναι να πεταω σπυρια. Χιλια σκατα μπορει να είναι το ΕΣΥ αλλα μεσα σε δυο ωρες εχεις αιματολογικα αποτελεσματα. Και όταν οι γιατροι αδυνατουν να καταλαβουν τι εχουν δεν σε στελνουν σπιτι με την διαγνωση : Αδιεξοδο. Αλλα σου κανουν εισαγωγη και σε ξετιναζουν. Οι δε GB το επιπεδο των γνωσεων τους είναι το χειριστο ολων. Μια αποκλειστικη πρακτικη νοσοκομα πιο πολλα γνωριζει. Τι άλλο να γραψω. Ότι η βρωμια των Βρετανων είναι σαν επιδημια. Για να δεις καθαρο ανθρωπο να κυκλοφορει πρεπει το λιγοτερο να εχεις κανει τάμα στην Παναγια της Τηνου. Κατουρανε ως τα ζωα παντου (και μη μου πειτε δεν είναι ολοι ετσι , ΟΚ μπορει να μην είναι αλλα μιλαμε στην πλειονοτητα τους και μιλαω για την μεσαια ταξη) Μην ανοιξω το στομα μου για την υψηλη και καλα κοινωνια. Λοιπον τρωνε σαν τα ζωα όλα τα ετοιμα φαγητα και από την άλλη θελουν να κανουν και οικονομια κιολας στο χαρτι. Όταν κατά πλειοψηφια τα περισσοτερα ειδη των σουπερ μαρκετ είναι σε χαρτινες συσκευασιες. Δεν παιρνουν την αποδειξη από το σουπερ μαρκετ για οικονομια και εχουν ψωνισει την σαβουρα του αιωνα. Εκτος το ότι κατουρανε, (καλα δεν το συζηταω όταν πινουν, εκει είναι σαν βλεπεις ταινια τρομου) ξερνανε παντου και τα μαχαιρωματα μπορει να γινουν στο αψε σβησε. Μιλαμε για την απολυτη μεταλλαξη, τον βλεπεις τον άλλο ευγενικο (μη χεσω και με αυτό το- sorry sorry- ολη την ωρα) και μολις ερθει Παρασκευη δαιμονιζεται. Που είναι η ποιοτητα ζωης γαμω την τρελα μου γαμω… Η μηπως που εχουν αυτό το χαζοχαμογελακι της ευγενειας νομιζεις ότι σε βλεπουν και ισο. Κατηγορουνε του Ελληνες για ρατσιστες και αυτοι είναι οι μεγαλυτεροι σωβινιστές που εχω γνωρισει. Τι να ζηλεψω ότι ένα ολοκληρο χρονο βρεχει και όλα είναι μουντα και αχρωμα. Η δε υγρασια σου τρυπαει ολο το σωμα. Η ΄μηπως να ζηλεψω την απιστευτη ιστορια τους που μια φορα επισκεφτηκαμε το πολυφημισμενο καστρο του Εδιμβουργο και αφου πληρωσαμε τα μαλλια της κεφαλης μας, στο τελος μειναμε με την απορια για το τι τελικα ειδαμε. Οι Ελληνες είναι γαιδουρια, οι Ελληνες είναι λαμογια ενώ αυτοι είναι τοσο αγνοι που το μονο που τους λειπει είναι το φωτοστεφανο. Η εννοια της ηθικης δεν υπαρχει σε καμια εκφανση της ζωης τους. Μηπως να ζηλέψω τα 13 που πηδιουνται από εδώ κ από εκει και στα 16 εχουν και ένα και δυο και τρια και τεσερα παιδια. Η΄μηπως το εθνικο συστημα παιδειας, που είναι σαν να στελνεις το παιδι σου στην φωλια του κουκου. Οι δε Ελληνες που ερχονται και ψωνιζονται και νομιζουν ότι ζουν στην Βρετανια και χουν την ψευδαισθηση ότι ξαφνικα εχουν καποια αξια θα τους προτεινα να ψαξουν λιγο βαθυτερα τον εαυτο τους. Εχω συναντησει απιστευτους Ελληνες που νομιζουν ότι το να γινεις Βρετανος τους προδιδει καποια αξια. Ποσο κομπλεξ …!!! Να απαρνιεσαι τις ριζες σου. Ειμαι βεβαιη ότι σε πολλους δεν θα αρεσει το μηνυμα μου, αλλα αυτή η δικη μου προσωπικη τοποθετηση. Ευχαριστως να διαβασω την δικη σας γνωμη και να μην πεσετε στην παγιδα να κανετε μια απλη κριτικη στο μηνυμα μου.Ευτυχως σε λιγο καιρο μετακομιζουμε στη Ρωμη. Εχω ζησει και σε άλλες χωρες αλλα τετοιο χαλι πουθενα. Τετοιος πνευματικος σκοταδισμος πουθενα.

καλά τα λες αλλά δεν υπάρχει τίποτα στην Ελλάδα...για δουλειές μιλάω...εμένα προσωπικά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βρω δουλειά και στην Ελλάδα δεν βλέπω να γίνεται τίποτα..

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...