Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα! Γιατί σόρυ? Φοβάστε μήπως παρεξηγηθώ? :P:p:p

Γούστα είναι αυτά :P

Biggi έχεις δίκαιο, όλες οι πόλεις έτσι είναι, αυτό που ήθελα να τονίσω (αλλά μάλλον δεν τα κατάφερα) είναι αφενός ότι έχει μοντέρνα αρχιτεκτονική στο κέντρο και αφετέρου ότι η πόλη είναι ζωντανή, δεν σε πιάνει κατάθλιψη αν βγεις έξω!

Πάντως εδώ που μένουμε εμείς, έχει όμορφα σπίτια (καθόλου γκρίζα) με προκήπια μπροστά για το αυτοκίνητο (δεν μου αρέσουν οι είσοδοι που είναι κατευθείαν μπροστά στο δρόμο...) και κηπάκια μπροστινά, φαρδιά πεζοδρόμια με δέντρα, γενικά δεν είναι η εικόνα που είχα από άλλα μέρη της Αγγλίας: σπίτια-στενά πεζοδρόμια- δρόμος- στενά πεζοδρόμια - σπίτια (ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ:P)

Στο Southampton είχα μείνει ένα μήνα σχεδόν πριν αρκετά χρόνια. Ήταν όμορφο, αλλά είχε πολύ λιγότερη ζωή από το Birmingham. Και οι κατοικίες - ως επί το πλείστον - ήταν χειρότερες επίσης. Βασικά το μόνο καλύτερο ήταν η θάλασσα, αλλά και πάλι δεν είχε και καμιά παραλία για βόλτα (τύπου Ελληνικής, π.χ. Θεσσαλονίκη -Βόλος), απλά 1-2 μαγαζιά που καθόσουν. Τώρα βέβαια μπορεί να έχει και άλλα, πέρασαν χρόνια...

Για μένα το πιιο σημαντικό για να νιώθω καλά, είναι να βγαίνεις έξω όποτε θέλεις (σε λογικές ώρες δηλαδή) και να περπατάει κόσμος. Είχαμε πάει στο Νότιγχαμ πριν μερικά χρόνια και στις 9:00 μ.μ. δεν μπορούσαμε να βρούμε να φάμε! Καθημερινή, στο κέντρο της πόλης, ως και η Pizza Hut ήταν κλειστή! Το μόνο ανοικτό με εμάς και μία παρέα ακόμη, ήταν το Hard Rock Cafe! Εμείς ως Έλληνες, είμαστε συνηθισμένοι σε άλλες καταστάσεις.

Την ιδια εντύπωση έχει κι ο δικός μου. Συγκεκριμένα το λέει shithole. Sorry κι απο μένα.

Ο δικός μου ήταν πιο διαλακτικός.

Για το Birmingham είπε "I'm sure it has nice parts" και για το Manchester είπε "it's grim up North".

Στο Manchester δεν έχω πάει, απ' ό,τι ξέρω έχει φήμη για εξαιρετική νυχτερινή ζωή και μεγάλη εγκληματικότητα.

Στο Nottingham κι εγώ δεν είδα κάτι το ιδιαίτερο, λίγο μίζερο ήταν και επίσης έχουν πρόβλημα με υψηλή εγκληματικότητα. Έχει όμως μια ωραία παμπ στο κέντρο, αυτή μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση και μου έχει μείνει :)

Ye%20Olde.jpg

Επίσης το άλλο που μου έχει μείνει από το Nottingham είναι ότι ο Ρομπέν των Δασών ήταν στούμπος :lol:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Καπως ετσι τα χαρακτηριζει κι ο δικος μου!

Α του αρεσει πολυ και cornwall.

Επισης δεν κανει με τιποτα αιτηση οταν ειναι περιοχη κοντα στο πατρικο του!Γιατι οπως λεει...νο γουει χοζε....it's too close to my mum and dad

Διαφημίσεις

Καπως ετσι τα χαρακτηριζει κι ο δικος μου!

Α του αρεσει πολυ και cornwall.

Επισης δεν κανει με τιποτα αιτηση οταν ειναι περιοχη κοντα στο πατρικο του!Γιατι οπως λεει...νο γουει χοζε....it's too close to my mum and dad

Μια χαρά τον βρίσκω τον άντρα σου Kimale ;)

Η Κορνουάλη αρέσει σε όλους. Αλλά δεν έχει πολλές δουλειές.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Σίγουρα έχει, αλλά δεν ξέρω αν έχει μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες. Τα περισσότερα απ' ό,τι έχω δει είναι μικρά συγκροτήματα, πανσιόν, caravan parks ή διαμερίσματα προς ενοικίαση. Επιπλέον η δουλειά είναι εποχιακή, τα περισσότερα ξενοδοχεία κλείνουν τον Οκτώβρη και ανοίγουν ξανά Απρίλη.

Ο άντρας σου που ψάχνει τι λέει; Βρίσκει δουλειές στην Κορνουάλη;

Εχει βρει μερικες αλλα οχι πολλες,μια μαλιστα ηταν εποχιακη κι εμεις χρειαζομαστε ολο το χρονο.Σιγουρα λοιπον καλυτερα καπου αλλου με περισσοτερες ευκαιριες,πιο πολλα ξενοδοχεια και ολο το χρονο.Εχει βρει επισης αρκετα σε southampton,leeds,york,kent,bath,nottingham και η αληθεια ειναι οτι καλυτερα παρα λονδινο

Εχει βρει μερικες αλλα οχι πολλες,μια μαλιστα ηταν εποχιακη κι εμεις χρειαζομαστε ολο το χρονο.Σιγουρα λοιπον καλυτερα καπου αλλου με περισσοτερες ευκαιριες,πιο πολλα ξενοδοχεια και ολο το χρονο.Εχει βρει επισης αρκετα σε southampton,leeds,york,kent,bath,nottingham και η αληθεια ειναι οτι καλυτερα παρα λονδινο

Από όλα αυτά ψηφίζω Bath ή Kent δαγκωτό.

Διαφημίσεις

Ναι κι αυτος,ειδικα σε μια στο μπαθ τον ειδοποιησαν οτι ηταν shortlisted[ή οπως γραφεται και λεγεται αυτο τελοσπαντων]και ηταν κατενθουσιασμενος γιατι του αρεσε πολυ εκει,αν και τα ενοικια μας φανηκαν λιγο ακριβα.Περασε απο μια μινι συνεντευξη στην ιστοσελιδα τους αλλα δεν περασε:cry:

Ναι κι αυτος,ειδικα σε μια στο μπαθ τον ειδοποιησαν οτι ηταν shortlisted[ή οπως γραφεται και λεγεται αυτο τελοσπαντων]και ηταν κατενθουσιασμενος γιατι του αρεσε πολυ εκει,αν και τα ενοικια μας φανηκαν λιγο ακριβα.Περασε απο μια μινι συνεντευξη στην ιστοσελιδα τους αλλα δεν περασε:cry:

Τα νοίκια είναι όντως ακριβά στο Bath, αλλά ΟΚ αν έχεις αυτοκίνητο μπορείς να μείνεις σε κάποιο χωριό της περιοχής και να μετακινείσαι κάθε μέρα. Είναι μια σχετική ταλαιπωρία, αλλά μπορείς να έχεις ένα σπίτι της προκοπής με τα ίδια λεφτά που στo Bath θα είχες διαμερισματάκι (με την έμφαση στο -άκι).

Γενικότερα όσο πιο καλή μια περιοχή τόσο πιο ακριβά τα ενοίκια. Καλές περιοχές με φτηνά ενοίκια δεν υπάρχουν.

Ξένες γλώσσες μιλάει ο άντρας σου; Έχω πολλούς γνωστούς που εργάζονται σε ξενοδοχεία στο Λονδίνο (frontline, όχι σε γραφεία εταιριών) και όλοι μα όλοι είναι ξένοι: Ισπανοί, Γάλλοι, Έλληνες, Ρουμάνοι, Αλβανοί, Πολωνοί. Έχω την εντύπωση επίσης ότι επειδή πολλές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις είναι ξένες, προτιμούν τους δικούς τους. Ας πούμε στα Accor δουλεύουν πάρα πάρα πολλοί Γάλλοι και γενικότερα γαλλόφωνοι.

Τα νοίκια είναι όντως ακριβά στο Bath, αλλά ΟΚ αν έχεις αυτοκίνητο μπορείς να μείνεις σε κάποιο χωριό της περιοχής και να μετακινείσαι κάθε μέρα. Είναι μια σχετική ταλαιπωρία, αλλά μπορείς να έχεις ένα σπίτι της προκοπής με τα ίδια λεφτά που στα Bath θα είχες διαμερισματάκι (με την έμφαση στο -άκι).

Πολυ σωστα!Καπως ετσι το σκεφτομουν κι εγω!

Γενικότερα όσο πιο καλή μια περιοχή τόσο πιο ακριβά τα ενοίκια. Καλές περιοχές με φτηνά ενοίκια δεν υπάρχουν.

Αυτο μου το ειπαν και οι κουναδιες,ειδικα σε good catchment area

Ξένες γλώσσες μιλάει ο άντρας σου; Έχω πολλούς γνωστούς που εργάζονται σε ξενοδοχεία στο Λονδίνο (frontline, όχι σε γραφεία εταιριών) και όλοι μα όλοι είναι ξένοι: Ισπανοί, Γάλλοι, Έλληνες, Ρουμάνοι, Αλβανοί, Πολωνοί. Έχω την εντύπωση επίσης ότι επειδή πολλές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις είναι ξένες, προτιμούν τους δικούς τους. Ας πούμε στα Accor δουλεύουν πάρα πάρα πολλοί Γάλλοι και γενικότερα γαλλόφωνοι.

Μιλαει απταιστα γερμανικα και με προφορα,δεν το πιστευεις απο την προφορα του στα γερμανικα,οτι ειναι αγγλος.

Καλά, το catchment area προσθέτει κι άλλο στις τιμές, δεν το συζητώ.

Γερμανικά δεν ξέρω αν έχουν τόση ζήτηση στην Αγγλία, ούτε έχω υπόψην μου γερμανικές αλυσίδες ξενοδοχείων. Στην TUI έχει κοιτάξει; Οι αγγελίες τι λένε; Υπάρχουν τυπικά προσόντα που ζητάνε τα οποία δεν έχει; Στην περίπτωση αυτή, μπορεί να τα αποκτήσει όσο είναι Ελλάδα;

Απο οτι εχουμε δει δεν εχουν και μεγαλη ζητηση.Tui δεν εχουμε κοιταξει γιατι ειναι τουριστικο γραφειο.

Γενικα τα προσοντα που ζητανε στις αγγελιες τα εχει εκτος uk experience εχει ομως μεγαλη εμπειρια απο ξενοδοχεια εκτος αγγλιας ομως.

Τον τελευταιο χρονο ομως ασχολειται και με marketing και online bookings δε μπορει ομως να το βαλει ακομη στο βιογραφικο του.Αν τελικα ομως μεινουμε εδω το καλοκαιρι,σιγουρα μεχρι τον οκτωβριο θα το εχει βαλει.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...