Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ούτε εγώ. Τα πιο συναρπαστικά που είδα ήταν το George @ Asda (που πλέον έχει κλείσει - κλαψ!) και το Corn Exchange (το οποίο ελπίζω να είναι ακόμα εκεί).

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Kimale καλώς ήρθες!!!

Άλις μου, μου ήρθε προχθές το QTS(στις 2,5 εβδομάδες :shock::shock::shock:)

και νιώθω και γω πελαγωμένη και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω και πως. Και γω είχα στείλει (μόλις άνοιξαν από τις διακοπές) σε όλα τα τοπικά σχολεία αλλά απάντηση γιοκ. Κάπου δίαβασα οτί είναι καλύτερα να πάμε από κει και να μιλήσουμε μαζί τους face to face. Επειδή ο Κρις είναι με benefits sto job centre του είπαν οτί μπορεί να με συμπεριλάβει και μένα στο job seeking benefits(κάπως έτσι) και μετά θα δικαιούμαι βοήθεια ως partner του. Δηλαδή το να με βοηθήσουν να συντάξω ένα λειτουργικό βιογραφικό και πιθανόν να με καθοδηγήσουν-συμβουλεύσουν πως να κινηθώ. Δεν ξέρω έχω αγχωθεί πολύ ξυπνάω και κοιμάμαι με έναν μονιμο πονοκέφαλο...(λες να φταίει το μαξιλάρι;;; :tongue: )

Όσο για το μέρος και δω που μένω εγώ είναι καταθλιπτικά... ένα χωριουδάκι μια σταλιά. Και μεις δεν πάμε πουθενά εκτός απο σούπερ μάρκετ ή καμια βόλτα στους γονείς του. Δεν είσαι η μόνη που νιώθεις έτσι... και γω ώρες ώρες νιωθω οτι πνίγομαι και αναρωτιέμαι αν έκανα καλά που ήρθα. Αλλά νομίζω είναι νωρίς για να κρίνουμε... Ο Κρις που ήρθε ενα μήνα Ελλάδα για διακοπές με την θάλασσα και τον ήλιο και τα όλα του και στα μισά μια μέρα κατέβασε μούτρα. Λέω τι συμβαίνει; Και μου λέει μου λείπει το Μάντσεστερ :shock::?

Οπότε φαντάσουν εμείς πώς νιώθουμε. Και σίγουρα εσύ έναν λόγο παραπάνω που έχεις και τα μικρά. Απλά κάνε υπομονή είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα... Δες που θα μπορούσες να απευθυνθείς για βοήθεια και μην στεναχωριέσαι όλα θα στρώσουν σιγά σιγά... ;);)

Δεν είναι πως το Leeds δεν έχει τίποτα. Έχει και το Royal Armouries museum, που για τα παιδιά μου (και τον άντρα μου) είναι σαν παιδότοπος. Επίσης, έχει πάρα πολύ ωραία πάρκα, σε 2 έχουμε πάει κι έχουμε ξετρελλαθεί (υπάρχουν άλλα καλύτερα και μεγαλύτερα, από όσο ξέρω). Απλά κάτι δεν μου αρέσει, κάτι δεν με τραβάει, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν έχει χαρακτήρα, αυτό νομίζω πως είναι. Βέβαια, είναι και η διάθεσή μου, καθώς και το γεγονός ότι εδώ και 2-3 μέρες μόνο έχω ξεκουνηθεί και μου έχει έρθει η όρεξη να ψαχτώ (άλλο που δεν μπορώ, λόγω των παιδιών). Νομίζω (και ελπίζω) ότι με το που θα έρθει η ώρα να φύγουμε για Ελλάδα το καλοκαίρι, τότε θα γίνουν όλα και θα ανακαλύψω ένα σωρό πράγματα.

Το ευχάριστο είναι πως τα παιδιά έχουν αρχίσει και ψιλοκάνουν παρέα με 2 παιδάκια στο σχολείο, κι εκεί που ήταν φοβερά αρνητικοί κι έλεγαν "εμείς δεν θέλουμε φίλους, θα παίζουμε μόνο μεταξύ μας", τώρα λένε ότι έχουν μία φίλη κι έναν φίλο. Επίσης, χθες για πρώτη φορά αντάλλαξα 1-2 κουβέντες με δύο από τις μαμάδες των συμμαθητών τους (και φυσικά τώρα έκλεισαν τα σχολεία, και ξαναανοίγουν σε 2 εβδομάδες).

Όποια έχει χρήσιμες πληροφορίες για το Leeds ας τις μοιραστεί μαζί μου.

Kimale, εμένα ο άντρας μου από την Ελλάδα τη βρήκε τη δουλειά, με δηλωμένη ελληνική διεύθυνση. Ο δικός σου είναι και Βρετανός (Βρεττανός? Βρεταννός???δεν είμαι καλά...), νομίζω ότι θα βρει, είναι πότε θα είναι το τυχερό. Αλλά δεν κάνει κακό να βάλει Βρετανική (Βρεττανική? Βρεταννική???) διεύθυνση. Σίγουρα το "relocation"δεν είναι και πολύ ελκυστικό για τους εργοδότες.

Esprit, καλό μας κουράγιο! Χαίρομαι που πήρες το qts! Δεν έχεις παιδάκια, είσαι ελεύθερη, τα πάντα μπορείς να κάνεις.

Σας ευχαριστώ όλες πάντως για τις συμβουλές σας! Νατάσσα, για τις περισσότερες από αυτές τις δουλειές θα με απέρριπταν, έχω πολλά τυπικά προσόντα (τρομάρα μου) και μεγάλη εμπειρία σε θέσεις managerial, δεν πρόκειται να με πάρουν για υπαλληλάκο γραφείου, όσο κι αν το θέλω... Σου στέλνω πμ!

Αχ σας ευχαριστω παρα πολυ κυριως για το κουραγιο που δινετε!

Του ειπα οσα μου ειπατε και συμφωνει κι αυτος!Θα μιλησει στην οικογενεια του για να βαλει uk διευθυνση.Εχει βεβαια απογοητευθει μετα απο τοσες αποριψεις.Αν ομως τον καλεσουν εστω για μια συνεντευξη,θα μεινει και 1-2 εβδομαδες.Ομως απο αρχη απριλη μεχρι και τελος οκτωβρη δε γινεται να φυγουμε λογω δουλειας,γι'αυτο και θα συνεχισει να στελνει βιογραφικα μεχρι και τον αλλο μηνα.Αν δεν υπαρξει κατι θα ξαναπροσπαθησει μετα τον οκτωβρη παλι.

Το σχολειο των παιδιων δε με αγχωνει τοσο οσο η δουλεια,γιατι μου λενε οτι ειναι υποχρεωμενοι να τα δεχτουν,αν και πιστευω οτι να μη μπορουμε να τα βαλουμε στο σχολειο που θα θελουμε,θα δουμε.Εξαλλου δεν ψαχνει σε συγκεκριμενη πολη,ψαχνει σε ολη την αγγλια[εκτος λονδινο,μαντσεστερ,μπερμινχαμ δε θελει με τιποτα]

Στο σημειο που γραφει ''I am willing to relocate to the uk soon'' μηπως αν το αλλαζε σε ''I will relocate to the uk in two months due to family reasons''?Τι λετε?

Σας ευχαριστω και παλι παρα πολυ,ηθελα περισσοτερο να σας γνωρισω,αλλα τελικα με βοηθησατε,μια μικρη λεπτομερεια οπως η διευθυνση,μπορει να αλλαξει πολλα!

Alice ο αντρας σου τι δουλεια κανει?Εμενα εχει πτυχιο financies αλλα το εχει αφησει πολλα χρονια και πλεον η εμπειρια του ειναι σε ξενοδοχεια εχει πανω απο 12 χρονια σαν manager.Ναι ειναι βρετανος.Και το leeds μας αρεσει παρα πολυ!Θα θελαμε πολυ να μεινουμε york ή leeds

Διαφημίσεις

Τι σας αρέσει βρε κορίτσι στο Leeds??? Πες μου κι εμένα μπας και το δω με άλλο μάτι!!! Το York το καταλαβαίνω, αλλά το Leeds? (Επίσης, προετοιμάσου, γιατί μάλλον η esprit και η katrin θα σε ρωτήσουν γιατί απορρίπτετε το manchester και το birmingham αντίστοιχα:)))

O άντρας μου είναι Data Base Administrator, στον τομέα του υπάρχουν δουλειές. Στο τομέα τον δικό σας όμως, δεν είναι οι περισσότερες δουλειές στο Λονδίνο???

Του αρέσει του άντρα σου αυτή η δουλειά? Γιατί από ό,τι ακούω υπάρχει και στο finance αρκετή δουλειά προς το παρόν. Θα μπορούσε να ξεκινήσει καινούργια καριέρα...

Τι σας αρέσει βρε κορίτσι στο Leeds??? Πες μου κι εμένα μπας και το δω με άλλο μάτι!!! Το York το καταλαβαίνω, αλλά το Leeds? (Επίσης, προετοιμάσου, γιατί μάλλον η esprit και η katrin θα σε ρωτήσουν γιατί απορρίπτετε το manchester και το birmingham αντίστοιχα:)))

Εγώ προσωπικά δεν έχω τί να πω πάνω σ αυτό μια που δεν το έχω δει το Μάντσεστερ ακόμα :?

Όπως είπα μένουμε σε ένα χωριό έξω από την πόλη. Στο Tyldesley συγκεκριμένα...

Η μια του αδερφη εμενε Leeds κι εχουμε παει και μας αρεσει πολυ!Οκ εγω δεν εχω δει κι ολη την αγγλια για να ξερω!Σε ενα αμαξι με βαζουνε κι οπου με πανε παω χα χα χα:D γενικα ομως οπου εχω παει μου αρεσε αλλα μονο βορεια εχω παει,το λονδινο δεν το εχω δει ποτε!Μονο oxshott εχω παει 2 φορες στην αλλη του αδερφη.To york μου λεει οτι ειναι gorgeous ετσι ακριβως το λεει!

Manchester birmingham ακομα και να βρει μια αγγελια που να του αρεσει πολυ δεν κανει καν αιτηση δε θελει ουτε να το συζηταει να μεινουμε εκει μανστεστερ λεει εμενα διπλα απ'οταν γεννηθηκα ξερω πως ειναι και δε θελω τα παιδια μου να μενουν εκει και birmingham απλως λεει το θυμαται οπως ηταν και δεν του αρεσει καθολου.Επισης του αρεσει πολυ cumbria αν και φοβαμαι πως θα βαριεμαι λιγο εκει.Συγνωμη κοριτσια;)δεν εχω κανενα θεμα μα τις πολεις αυτες:Pκαι δεν εχω παει και ποτε μου οκ μονο στο trafford centre[3 φορες σε 1 βδομαδα:P:D]

Finance ειναι πολλα χρονια που δεν εχει ασχοληθει και εχουν αλλαξει παρα πολλα θα επρεπε να ξανακανει μαθηματα και δεν υπαρχει χρονος για κατι τετοιο.Λονδινο σιγουρα εχει περισσοτερες ευκαιριες αλλα.....δε θελει.....αν και του λεω να κανει και λονδινο αιτησεις κι αν βρει κατι να δουλεψει και συγχρωνως να ψαχνει και αλλου εξω απο λονδινο,ετσι θα αποκτησει και uk hotel experience.Σε ξενοδοχεια εχει εμπειρια απο αυστραλια αυστρια και ελλαδα αλλα οχι αγγλια.Πριν να φυγει απο αγγλια δουλευε σε univercity κι επισης του αρεσει πολυ η δουλεια και γι'αυτο θελει να βρει σε ξενοδοχειο παλι

kimale nomizw pws h agglikh die8unsh tha voh8hsei arketa. alla na sou pw oti proislavame prosfata (ton ioulio) kopela pou eixe dieu8unsh galia k elege sto cover letter oti erxete oktwvrh agglia giati o andras ths eixe vrei douleia ekei.

a kai to londino einai uperoxo!

opws kai to brighton!

uDLqp1.png

Νατασσα σ'ευχαριστω!Ειναι πολυ σημαντικο να ακους κατι τετοια!Σου δινουν θαρρος να συνεχισεις!

Σιγουρα ειναι και το ποτε θα ειναι το τυχερο οπως ειπε και η Αλις!

Παντως μονο που του λεω αυτα που μου λετε ανεβαινει το ηθικο του,η ψυχολογια του!

Διαφημίσεις

xaxaxaa! Alice6 πράγματι μου πέρασε από το μυαλό να το ρωτήσω, αλλά είχα αποφασίσει να μην το κάνω! :P:p:p:p

Μιας κι έγινε όμως η συζήτηση αυτή, ας πω και την προσωπική μου άποψη :D

Στο Λονδίνο έχω πάει αρκετές φορές, το βρίσκω υπέροχο, αλλά από ό,τι ακούω από τα κορίτσια που μένουν εκεί, ιδιαίτερα ακριβά τα ενοίκια κλπ., οπότε κι εγώ θα το απέρριπτα ως επιλογή.

Στο Birmingham είμαστε μόνο 12 μέρες, οπότε δεν έχω δει πολλά ακόμη. Σαν πόλη όμως, τη βρίσκω υπέροχη!! Εχει πολύ ζωή και τη μέρα και τη νύχτα, στους δρόμους, στα μαγαζιά και παντού κυκλοφορεί κόσμος, είναι ζωντανό μέρος. Το κέντρο της πόλης είναι αρκετά εντυπωσιακό με αρκετά πολυόροφα μοντέρνα κτίρια και εμπορικά κέντρα, ενώ ακτινωτά προς το κέντρο βρίσκονται οι περιοχές κατοικίας με τοπικά αναπτυγμένη εμπορική δραστηριότητα στα επιμέρους κέντρα. Το ιδιαίτερα θετικό όμως εδώ είναι ότι τα ενοίκια κυμαίνονται σε πολύ προσιτά επίπεδα (με 600-700 λίρες βρίσκεις καλό σπίτι 3 beds σε καλή περιοχή)

Το κέντρο της πόλης είναι αρκετά εντυπωσιακό με αρκετά πολυόροφα μοντέρνα κτίρια και εμπορικά κέντρα, ενώ ακτινωτά προς το κέντρο βρίσκονται οι περιοχές κατοικίας με τοπικά αναπτυγμένη εμπορική δραστηριότητα στα επιμέρους κέντρα.

Μόλις περιέγραψες τις μισές αγγλικές πόλεις. Οι άλλες μισές απλά δεν έχουν τόσα μοντέρνα κτήρια :P

Το Birmingham έχει γενικά άσχημη φήμη επειδή έχει πολλούς ξένους (περίπου το 50% του πληθυσμού) και οι περισσότεροι από αυτούς είναι μουσουλμάνοι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Επίσης έχει πολλή φτώχεια και τα ανάλογα παρελκόμενα. Έχει όμως μεγάλο πανεπιστήμιο, οπότε μαζεύει νεαρόκοσμο και τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες εμπορικής αξιοποίησής του, οι οποίες έχουν αποφέρει καρπούς.

To Bullring έχει ωραία αρχιτεκτονική.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

fairy σε ευχαριστω για το καλωσόρισμα και ολες σας δλδ

Κατριν μπορεις να με ρωτας ελευθερα οτι θες!Οσες φορες πηγα ληντς μου αρεσε 2-3 φορες δλδ εχω παει,δεν εχω δει και πολυ,περισσοτερο απο οτι μου λενε ο αντρας μου πεθερικα και κουνιαδες.Δεν εχω δει και πολυ αγγλια ομως αφου οσες φορες εχουμε παει ειναι μονο για να δουμε την οικογενεια.Σιγουρα παντως προτιμω leeds απο cumbria:lol:

Για τον ιδιο λογο αποριπτουμε κι εμεις λονδινο,πολυ ακριβη ζωη.Α και νοτια θα του αρεσε

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...