Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Ο αντρας μου ειναι απο Lancashire southport και θελουμε να ερθουμε Αγγλια αλλα.....πρωτα πρεπει να βρει δουλεια.Στελνει cv απο εδω και μεχρι τωρα τιποτα.Τεσπα το καλο ειναι οτι εχουμε και οι δυο δουλεια εδω,ειμαστε ομως εποχιακοι και τα πραγματα δυσκολευουν.Εαν δε βρεθει κατι μεχρι τον αλλο μηνα θα σταματησει τις προσπαθειες για το καλοκαιρι.

Αγγλια ειναι ολη του η οικογενεια,γονεις,αδερφια,σιγουρα θα ειχαμε βοηθεια αν αποφασιζαμε να παμε χωρις να υπαρχει δουλεια,αλλα δε θελουμε.Προτιμουμε να εχουμε κατι σιγουρο για να παμε.

Χαρηκα πολυ που βρηκα κι αλλες οικογενειες σαν τη δικια μας!

Α και τα παιδια μας ειναι 6μιση και 2μιση κοριτσι αγορι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kimale το καλύτερο θα ήταν να ερχόταν μία βόλτα ο άντρας σου από εδώ για να είναι και διαθέσιμος για συνεντεύξεις. Πιστεύω πως όταν βλέπουν σε βιογραφικά πως ο άλλος είναι σε άλλη χώρα δυσκολεύονται να τον συμπεριλάβουν στους υποψήφιους. Αν βάλει όμως τοπική διεύθυνση θα είναι καλύτερα...

Μπορεί να κάνω και λάθος όμως...

Πάντως θα ήταν ωραίο για τα παιδιά να ζήσουν στη χώρα από όπου κατάγεται ο μπαμπάς τους, θα είναι ωραία εμπειρία!

Δεν κάνεις λάθος. Εμείς στη δουλειά μου όταν παίρνουμε βιογραφικό από εξωτερικό το πετάμε κατευθείαν στα σκουπίδια, δεν στέλνουμε καν απάντηση. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι ήδη στη χώρα - εκτός αν ψάχνεις δουλειά σε κάποιο εξειδικευμένο τομέα στον οποίο υπάρχει έλλειψη στη Βρετανία όπως ιατρικά-παραϊατρικά επαγγέλματα και κάποιες ειδικότητες μηχανικών.

marija και isla αυτο ακριβως του λεω κι εγω!

Το βιογραφικο του ειναι παρα πολυ καλο μαλιστα το εχει τσεκαρει και η αδερφη του που ειναι η δουλεια της αυτη HR.Στο cover letter ομως γραφει

''I am currently working and living in Crete but I am now looking to relocate to the U.K. ''και εχει τη διευθυνση ελλαδας.

Πιστευω αν βαλει διευθυνση uk θα μετρησει αλλιως.

Οπως και του ειπα να παει για λιγο καιρο να παει agencys να τον γνωρισουν,θα ειναι αλλιως τελοσπαντων,αλλα δε θελει με τιποτα να παει μονος του,θελει να παμε ολοι ,μαζι.

Η κορη μας που ειναι 6μιση εχει παει 2 φορες αγγλια αλλα ηταν πιο μικρη και δε θυμαται και πολλα,ομως μας λεει συνεχεια απο μονη της οτι θελει να παει εκει σχολειο και να ειναι και κοντα στα ξεδερφια της-αν και δε γινεται αυτο,αγγλια εχει 5 ξεδερφια σε 3 διαφορετικες πολεις:P

Λαθη λοιπον το βιογραφικο του δεν εχει,οποτε το μονο που μπορει να φταιει ειναι η διευθυνση,ετσι πιστευω τουλαχιστον εγω,οτι μονο που βλεπουν διευθηνση Ελλαδας το κανουν ακρη.

Διαφημίσεις

Καλά σίγουρα, ειδικά με το που βλέπουν τη λέξη relocate θα τον απορρίπτουν.

Νομίζω ότι αυτό που του λες είναι σωστό, ας πάει ένα μήνα να κάνει κοννέ με agencies τουλάχιστον, να δει πώς είναι η αγορά από κοντά. Να πάτε όλοι μαζί με ρίσκο να μη βρει κανείς από τους δυο σας (καλή) δουλειά... δεν ξέρω, εγώ το θεωρώ παρακινδυνευμένο όταν έχεις οικογένεια και δεδομένης της γενικότερης κατάστασης, εκτός αν για κάποιο λόγο πρέπει να φύγετε από την Κρήτη, οπότε αλλάζει το πράγμα.

Η αδερφή του τι τον συμβουλεύει να κάνει;

marija ακριβως οπως τα λες το βλεπουμε κι εμεις και λιγο ανευθυνο να φυγουμε χωρις να εχουμε τιποτα.Απο την αλλη εχουμε τις δουλειες μας εδω,και αν δε γινει τιποτα θα δουλεψουμε και το καλοκαιρι και θα κανουμε παλι προσπαθεια μετα το τελος της σαιζον.Τον επομενο χειμωνα ομως θα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα αφου δε θα εχουμε ουτε επιδομα ανεργιας.

Το καλυτερο παντως θα ηταν να παει για ενα μηνα και ειμαι σιγουρη οτι θα βρει δουλεια,αλλα δε θελει να παει.Θα πει μονο αν τον καλεσουν σε συνεντευξη.

Και η αδερφη του αυτο του λεει οτι αν ηταν εκει θα ηταν αλλιως.

Και δεν υπαρχει κανενας αλλος λογος για να φυγουμε απο εδω,αλλα ακομα και αν φτιαξουν τα πραγματα στην Ελλαδα παλι θα θελουμε να φυγουμε!

ειδικα αυτος που μπορει να παει να μεινει σε αδελφια/γονεις κλπ και δε θα ειναι μονος ξεκρεμαστος σε μια χωρα που δε γνωριζει καιτ α εξοδα διαμονης να τρεχουν.ή τουλαχιστον να βαλει τη διευθυνση της αδελφης του στο βιογραφικο για αρχη;

Kimale ας συνεχίσει να στέλνει βιογραφικά, ποτέ δεν ξέρεις. Αν μέχρι του χρόνου δεν αλλάξει κάτι ίσως το σκεφτεί διαφορετικά.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Για κάποιο λόγο δεν τον βλέπω να ψήνεται πολύ.. καλύτερα να του δώσεις λίγο χρόνο. Το μόνο πρόβλημα είναι οτι αν είναι να έρθετε θα θέλετε να το κάνετε μέχρι τον Ιούλιο για να προλάβετε να τακτοποιήσετε τα παιδιά σε σχολεία εδώ που υπάρχυν και λίστες αναμονής στα περισσότερα..

Διαφημίσεις

kimale γεια σου! Από ό,τι κατάλαβα δουλεύετε μόνο το καλοκαίρι, οπότε γιατί δεν έρχεστε όλοι μαζί για λίγο φιλοξενούμενοι σε συγγενείς, ώστε να ψάξει ο άντρας σου για δουλειά εδώ? Θα μπορούσατε π.χ. να έρθετε το ελληνικό Πάσχα και να μείνετε ένα μήνα. Έτσι, η μικρή θα χάσει 2 εβδομάδες μόνο σχολείο, που δεν είναι το καλύτερο, αλλά δεν είναι και τραγικό. Μέσα στο μήνα κάτι θα φανεί. Θα μπορούσε ακόμη ο άντρας σου να μείνει και λίγο παραπάνω, άλλες 2 εβδομάδες ας πούμε...

Αλις εγω το Ληντς το βρηκα πολυ ενδιαφερουσα πολη. δηλαδη σε συγκριση με αλλες πολεις ειδικα βορειοδυτικα, Παναγια βοηθα!!! Χιλιες φορες καλυτερο...Αν σου τυχει ποτε Μπραντφορντ, Πρεστον, Μπερνλευ, Μπλακμπερν, πες νοου θενκ γιου....γτ θα βαρας ενεσεις!!

Eleni

bd5c7983f7.png

Ελένη, το Leeds δεν μου αρέσει καθόλου, νομίζω ότι βρίσκομαι στην πιο βαρετή και αδιάφορη πόλη της Αγγλίας.

Μπα μην το λες, υπάρχουν σίγουρα χειρότερα.

Γιατί δεν παίρνεις τα παιδιά να βγείτε καμιά βόλτα τα πρωινά, να δεις πώς είναι η πόλη; Να πάτε σε κανένα μαγαζί, σε κανένα μαγαζί, σε κανένα μαγαζί... (έχει τίποτα άλλο το Leeds εκτός από μαγαζιά, δεν θυμάμαι?)

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...