Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Νατάσσα τσέκαρε ότι ο λογαριασμός σου είναι με μέτρηση και όχι estimate. Αν είναι estimate, τότε έχει βγει με βάση την προηγούμενη κατανάλωση που ίσως να μην ήταν ίδια με τη δική σου (το λέω επειδή έχεις πρόσφατα μετακομίσει αν θυμάμαι καλά) και φυσικά κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους μήνες θα κληθείς να πληρώσεις τη διαφορά.

Δες εδώ: http://www.uswitch.com/gas-electricity/guides/electricity-meter/#step4

Αν έχετε στείλει το reading του μετρητή για να βγει ο λογαριασμός βάσει της δικής σας κατανάλωσης, τότε κανένα πρόβλημα, φέρτε το στεγνωτήριο αύριο :D

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

euxaristw biggi gia to tip alla einai eutuxws kanonikos logariasmos. hrthe mia kuria apo thn etaireia na elegxei to metrhth opote einai kanoniko reuma oxi estimated. me to estimated thn eixame patisei sto bradford otan eixame protoerthei mias nomizame oti erxotan kanonika to reuma kai plhrwnamw £40 to mhna opote legame ok einai. meta otan katalave oti den einai eixame na plhrwsoume k ti diafora gia arketous mhnes opote mas eixe fanei arketo!

tomatomama latrevoume skwtia kai egw kai o andras mou!!! o andras mou ekane 1 xrono prin 15 xronia skwtia kata to master tou kai egw douleva se etaireia me edra th glaskow mexri na erthw edw opote eixa anevei 2-3 fores. malista mia fora eixa meinei kai 15 meres ekei! pou eisai? edinbrough h glaskow?

uDLqp1.png

katrin exei dikio h fairy, o mikros dikaioute apo twra tis 15 wres. pote ekleise ta 3?

8hmhse mou exete vrei douleia k phgate birmingham? kai egw psaxnw na ferw kapoia pragmata to kalokairi apo ellada alla den exw apofasisei pws. kai prwto k kaluterro to stegnwthrio mou molis eida to logariasmo tou reumatos :). £120 apo moktwvrh ews kai gennarh!

alhtheia eidate ta tragoudia ths giourovizion? ti lete? emena mou fainontai polu kalutera apo perisu!!!!

Βρήκε δουλειά ο άντρας μου, εγώ λέω να ψάξω από Σεπτέμβρη, να προσαρμοστούμε πρώτα λίγο.

Πάντως εγώ το στεγνωτήριο το έφερα και μάλιστα το πήρα και στο επιπλωμένο σπίτι, πρώτη προτεραιότητα! :cool:

katrin an ta ekleisa meta thn 1h genari to dikaiouse apo 1h aprili

"Your child becomes eligible from 1 September, 1 January or 1 April following their 3rd birthday.!"

https://www.gov.uk/help-with-childcare-costs/free-early-education

ti metaforikh xrhshmopoihsate kai poso dwsate? ferate polla pragmata?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ο μικρός μου έκλεισε τα 3 τώρα τον Γενάρη, οπότε δικαιούται παιδικό από Σεπτέμβρη ;)

τσου...το πρωτο τερμ μετα τα 3...δηλαδη ο γιος μου που τα κλεινει τον Μαη θα εχει τις 15 ωρες τον Σεπτεμβρη, εσενα το δικαιουται τον Απριλη

https://www.gov.uk/help-with-childcare-costs/free-early-education

Ώστε δικαιούμαστε παιδικό? Χμμ, φαίνεται ότι και οι εγγλέζοι κάνουν λάθη, διότι ενώ τους είχαμε στείλει mail με τις ημερομηνίες γέννησης των παιδιών μας, μας απάντησαν πως: "Your youngest child can apply for places in Nursery for entry September 2013". Θα το ζητήσω επομένως, ευχαριστώ!!!

Για τη μεταφορική έχω να πω πολλά: Καταρχήν ότι ΝΑΙ, συμφέρει να μεταφέρεις όλο σου τον εξοπλισμό. Εμείς γεμίσαμε μισή και πλέον νταλίκα (7,5 μ μήκος από τα 14 της νταλίκας), μιλάμε για πολλά πράγματα! Πήραμε τα πάντα: σαλόνι, μπουφέ, πιάνο, ψυγείο-ντουλάπα και όλες τις ηλεκτρικές εκτός της κουζίνας, 7-8 φύλλων ντουλάπα γωνιακή, όοολα τα ντουλαπάκια μας, ακόμη και τις παπουτσοθήκες, όλα τα κρεβάτια και τα στρώματά μας, και όοοολα μας τα υπάρχοντα, τα οποία συσκευάσαμε σε περισσότερα από 250 κιβώτια μικρά και μεγάλα. Πληρώσαμε για όλα αυτά γύρω στα 2800 ευρώ!!! Μέσα στην τιμή ήταν και η συσκευασία των επίπλων.

Όποια θέλει μπορώ να της δώσω τηλέφωνα μεταφορικών εταιρειών. Όμως, δεν συστήνω τη δική μας (που πρέπει να πω ήταν περ. 400 ευρώ φθηνότερη από την αμέσως επόμενη), διότι επειδή μας μας έκαναν μια ζημιά στη μεταφορά και ζητήσαμε μείωση τιμής για να καλύψουμε τη φθορά (σπασμένο φύλο γυάλινης ντουλάπας από ΙΚΕΑ) ο τύπος το έπαιξε ξαφνικά νταής κλπ.

Όποια ενδιαφέρεται πάντως ας μου στείλει π.μ. και της δίνω στοιχεία.

Το ρεζουμέ με τις μεταφορικές είναι ότι στην ουσία καταρχήν επικοινωνείς με έναν που κάνει μεταφορές-μετακομίσεις εντός Ελλάδας και εκείνος με τον οδηγό της νταλίκας για να πάει τα πράγματα έξω. Τα ποσά είναι ξεχωριστά και τα περισσότερα τα παίρνει ο νταλικιέρης.

Μπορείς να τους πάρεις και ξεχωριστά, π.χ. εμείς αν ξέραμε τον οδηγό από πριν (που τώρα τον ξέρουμε...), θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει για το κομμάτι συσκευασία-φόρτωμα νταλίκας έναν γνωστό μας που έπαιρνε και πολύ φθηνά και τον οδηγό που μας τα έβγαλε έξω και θα πληρώναμε ακόμη λιγότερα...

θα ηθελα να σας καλημερισω ολους.

προσφατα βρηκα το forum και επι μια εβδομαδα στον ελευθερο χρονο μου διαβασα ολες τις σελιδες. Σας ευχαριστω για τις πληροφοριες.Εχω καποιες αποριες παρολ' αυτα. Εγω βρισκομαι ακομη Ελλαδα, ο αντρας μου βρισκεται εδω και τρεις μηνες στην Βορεια Ιρλανδια συγκεκριμενα στο Newry. Βρηκε μια μονιμη δουλεια στο εκει νοσοκομειο (ειναι γιατρος γυναικολογος). σκεφτομαστε να παμε και εμεις (εγω με τα δυο μας παιδια (7 και 6 χρονων)) το καλοκαιρι. Την προηγουμενη εβδομαδα ημουν εκει για να δω πως ειναι η περιοχη. Οσον αφορα τα σπιτια ειναι θεωρω αρκετα καλα τα ενοικια σε σχεση με αυτα που διαβασα για Λονδινο και γυρω περιοχες. Ενδεικτικα αναφερω οτι ενα 3-4 bedroom detached ή semi-detached σπιτι ειναι γυρω στις 500-600 λιρες. Στις αγγελιες αναφερουν τις περισσοτερες φορες rates included να υποθεσω οτι ειναι τα council taxes?? Οταν λενε για θερμανση OFCH εννοουν το αεριο?

Ενα μεγαλο ζητημα που με απασχολει ειναι το σχολειο των παιδιων. Εχουμε κοιταξει τα σχολεια της περιοχης και εχουμε επιλεξει σε πιο θα πανε τα παιδια. Μιλησαμε και μαζι τους κιολας. Αυτο που με απασχολει ομως ειναι το ποσο ευκολα τα παιδια θα μπορεσουν να εγκλιματιστούν σε καινουρια χωρα , σχολειο και γλωσσα. Ποσο γρηγορα παιδια της ηλικιας των δικων μου μαθαινουν την γλωσσα? Τι πρεπει να κανω εγω για να τα βοηθησω περισσοτερο? Εχετε εμπειρια σε αυτες τις ηλικιες ή εχετε ακουσει απο αλλους να μου πειτε για να με ξεαγχωσετε ή να με αγχωσετε περισσοτερο..?

Ενα αλλο διλημα που εχουμε ειναι αν θα παρουμε τα πραγματα του σπιτιου απο Ελλαδα ή αν θα αγορασουμε απο εκει τα παντα (τυπου ΙΚΕΑ, ARGO κτλ).

Εχω κανει μια επαφη με μια μεταφορικη (Αθηνας γιατι στην Λαρισα που ζουμε δεν υπαρχει τετοια μεταφορικη) και μου ζητησαν για 20αρι κοντεινερ 6500 ευρω. με αυτα τα λεφτα παιρνω καινουρια εκει και εχω και το σπιτι μου επιπλωμενο για οταν θα ερχομαστε Ελλαδα. Διαβασα ομως αυτα που εγραψε η katrin και θα ηθελα περισσοτερες πληροφοριες αν γινεται να παρω και απο εκει προσφορα.

Εγραψα πολλα το ξερω, Ελπιζω να μην σας κουρασα. Ελπιζω να μπορεσετε να με βοηθησετε...

Διαφημίσεις

Κατερίνα καλωσήρθες στην παρέα. Στη θέση σου, αν είχα κάπου να αφήσω τα έπιπλα στην Ελλάδα, θα ερχόμουν μόνο με βαλίτσες και θα αγόραζα καινούρια έπιπλα στην Αγγλία. Αν δεν θέλεις να αποχωριστείς τα έπιπλά σου, τσέκαρε πρώτον πόσο εύκολο είναι να νοικιάσεις σπίτι όχι επιπλωμένο και δεύτερον αν τα έπιπλά σου χωράνε στα σπίτια της περιοχής που θα μείνετε. Να τα φέρεις για να μείνουν κλεισμένα σε μια αποθήκη δεν λέει. Σκέψου επίσης σε σχέση με τη δουλειά του άντρα σου αν θα χρειαστεί να μετακομίζετε συχνά. Γιατί αν υπάρχει η πιθανότητα κάθε 1-2 χρόνια να κάνετε μετακόμιση, όσο περισσότερα έπιπλα έχετε τόσο πιο δύσκολη θα είναι η διαδικασία και τόσο μεγαλύτεροι οι περιορισμοί ως προς την εύρεση κατάλληλου σπιτιού.

Για τα παιδιά θα πρότεινα να ξεκινήσετε άμεσα μαθήματα αγγλικών, κατά προτίμηση με αγγλίδα καθηγήτρια ώστε να μην νιώθουν χαμένα όταν μετακομίσετε. Βρες στο YouTube αγγλικές παιδικές σειρές ή πάρε DVD και βάλε τα να βλέπουν. Αγοράστε μερικά αγγλικά βιβλία να διαβάσετε μαζί. Και βεβαίως να τα προετοιμάσεις για το τι θα αντιμετωπίσουν, να τους εξηγήσεις γιατί φεύγετε, πού πάτε, ότι εκεί που θα πάτε οι άνθρωποι μιλάνε άλλη γλώσσα κλπ. Ρώτα το σχολείο τους αν έχει μπλογκ ή ιστοσελίδα και μπείτε να τα δείτε μαζί. Δείξε τους τη χώρα σε χάρτη και υδρόγειο, δείξε τους φωτογραφίες, μπες στο google earth και δείξε τους τη γειτονιά που θα μείνετε. Αν μπορείς να τα πάρεις και μαζί σου σε ένα ταξίδι να δουν τη νέα τους πατρίδα πριν μετακομίσετε, ακόμα καλύτερα.

Όσο καλύτερα τα προετοιμάσεις, τόσο λιγότερα παρατράγουδα θα έχετε.

Για το σχολείο, μίλα μαζί τους και ρώτα τους πότε νομίζουν ότι είναι καλύτερα να γραφτούν τα παιδιά. Ίσως αν πάτε 2-3 βδομάδες πριν κλείσουν τα σχολεία να είναι πιο εύκολο να προσαρμοστούν, γιατί θα πάρουν το βάφτισμα του πυρός (so to speak) πριν τις διακοπές αντί να ξεκινήσουν μια και καλή τον Σεπτέμβριο.

OFCH δεν ξέρω τι είναι, πάντως όχι αέριο. Το αέριο λέγεται GCH.

Το ποσό του ενοικίου καθαυτό δεν έχει σημασία, σημασία έχει τι αναλογία είναι ως προς το μισθό σου και τα λοιπά έξοδα. Αυτό θα κοιτάς πάντα και όχι τους αριθμούς σκέτους.

Δεν χρειάζεται να απολογείσαι και το πόσα έγραψες. Δεν τα βάζουμε σε ζυγαριά, ούτε παίρνει βραβείο αυτός που γράφει τα λιγότερα ;)

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Katerina γεια σου, καλως ηρθες στην παρεα μας. Εγω ειμαι πολυ φρεσκια στην Αγγλια, οποτε δεν μπορω να προσφερω πολλα στη συζητηση, ομως νομιζω πως για τα παιδια σου θα μπορουσε το σχολειο να ζητησει teaching assistant. Ψαξε το.

Katrina μήπως ο συγκεκριμένος παιδικός δεν έχει θέση; κ κανει registrations κάθε Σεπτέμβρη; έτσι είναι αυτός που έχω τον γιο μου τώρα

Καλημερες

όχι, η απάντηση ήρθε από: [email protected]

Αλλά μάλλον μπερδεύτηκαν, διότι ενώ τους είχαμε γράψει ακριβή ημερομηνία γέννησης, είχαμε στείλει το mail τον Οκτώβριο και θεώρησαν τον μικρό ως 2 ετών, χωρίς προφανώς να σκεφτούν ότι μετά τον Ιανουάριο θα δικαιούται παιδικό τον Απρίλιο...

Κατερίνα7840 ευχαρίστως να σου δώσω όποια πληροφορία θέλεις, τηλέφωνα κλπ., στείλε μου ένα π.μ. και πες μου τι ακριβώς θέλεις.

Όπως ξαναέγραψα, το κόστος δεν είναι απαγορευτικό, από κει και έπειτα υπολογίζεις το κόστος των δικών σου επίπλων και αν σε συμφέρει να τα ξανα-αγοράσεις. Αν είναι π.χ. ακριβά και τα αφήσεις πίσω, εδώ θα πρέπει να αγοράσεις φθηνότερα πιθανόν και θα έχεις αφήσει τα καλά σε ένα μέρος που θα πηγαίνεις ίσως μία φορά το χρόνο και για λίγο καιρό μόνο.

Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα, είναι αν έχεις σκοπό να ξαναγυρίσεις για μόνιμα στην Ελλάδα και μετά από πόσο καιρό. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα μπορούσαν τα έπιπλα να σας περιμένουν πίσω.

Όσο αφορά το χώρο, τα σπίτια εδώ είναι πράγματι μικρά τα περισσότερα (για εμάς τους κοινούς θνητούς, διότι υπάρχουν και τα μεγάλα αλλά είναι απλησίαστα), αλλά αυτά με τα 3 υπνοδωμάτια, έχουν συνήθως και 2 σαλόνια, οπότε χωράνε κάποια πράγματα. Δεν ξέρω βέβαια πώς είναι τα σπίτια στη Β. Ιρλανδία ;)

Εμείς όπως είπα μένουμε σε επιπλωμένο μέχρι το καλοκαίρι και τα πράγματά μας είναι σε αποθήκη. εκεί το κόστος είναι λίγο τσουχτερό, αλλά το θεωρήσαμε προτιμότερο από το να κλείσουμε από μακριά ένα σπίτι "στα τυφλά". Έτσι κάναμε όλη αυτή τη διαδικασία ώστε σε μερικούς μήνες να ψάξουμε πιο άνετα και πιο προσαρμοσμένοι στο νέο περιβάλλον, ένα άδειο σπίτι που θα καλύπτει τις ανάγκες μας.

Για τα σχολεία έχουμε κι εμείς την ίδια αγωνία, καθώς οι δικές μου θα αρχίσουν σε καμιά εβδομάδα σχολείο, χωρίς να ξέρουν αγγλικά. Η μεγάλη ξέρει βέβαια λίγα, αλλά όχι επιπέδου να μαθαίνει ιστορία π.χ. :-)

katerina7840 500-600 λίρες για 3 bedroom θεωρώ πως είναι πολύ καλή τιμή. Ωστόσο, το κακό με το Ηνωμένο Βασίλειο είναι πως ακόμη κι αν η τιμή του ενοικίου είναι καλή τα έξοδα βγαίνουν από εκεί που δεν το περιμένεις, οπότε κάντε έναν καλό υπολογισμό του τι θα έχετε να πληρώνεται κάθε χρόνο (καλύτερα με τον χρόνο γιατί εκεί βάζεις και όλα τα άλλα έξοδα που μπορεί στο μήνα να μην υπολογίσεις όπως π.χ την άδεια για την τηλεόραση που είναι περίπου 140 λίρες το χρόνο).

Όσο για τα έπιπλα, ποτέ δεν ήμουν της άποψης να μεταφέρω έπιπλα από την Ελλάδα για τον απλούστατο λόγο οτι θέλω να μου είναι εύκολο να φύγω για άλλη πόλη/χώρα όταν θελήσω. Γιατί αν βρεις καλύτερη δουλειά μετά από 1 χρόνο σε άλλη πόλη να μη χρειάζεσαι να κάνεις ολόκληρη μετακόμιση ξανά και να ταλαιπωρείσαι με έπιπλα που μπορεί να μη ταιριάζουν/χωράνε στο νέο σπίτι. Εκτός κι αν είσαι σίγουρη πως θα μείνετε εκεί για τα επόμενα - αρκετά- χρόνια...

Βέβαια αυτές είναι και προσωπικές αποφάσεις, απλά σου εξήγησα πως το βλέπω εγώ!

θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολες σας για τις απαντησεις.

Να σας πω πως εχω κανει ενα προγραμμα στο μυαλο μου και να μου πειτε αν ειμαι σε καλο δρομο.

Τον Μαιο θα παω να βρουμε σπιτι με τον αντρα μου αφου πρωτα εχω παρει μια καλη προσφορα για καποια απο τα επιπλα που σκεφτομαι να παρουμε μαζι μας και καποιες ηλεκτρικες συσκευες, απο μεταφορικη εδω ελλαδα. Αφου βρουμε σπιτι και με ενα μετρο αγκαλια να δω τις διαστασεις του σπιτιου και τι μου χωραει απο τα δικα μου επιπλα (αναλογα με την τιμη που μου εδωσε η μεταφορικη)και μετα να παρουμε την αποφαση αν μας συμφερει να αγορασουμε καινουρια. Βεβαια μπορει να βρω και επιπλωμενο. Αγοραζω οτι χρειαζεται και ερχομαι ελλαδα για να παρω τα παιδια οταν το σπιτι ειναι ετοιμο και λειτουργικο.

Οσον αφορα τα εξοδα τα μηνιαια, το ενοικιο 500-600 και γυρω στα 600-700 ολα τα υπολοιπα εξοδα (ρευμα, θερμανση ,τηλεοραση, τηλεφωνα....), ετσι μας εχουν πει οσους ρωτησαμε, αρα ειμαστε περιπου 1200 το μηνα το σπιτι. Ο μισθος του αντρας μου ειναι 3000 και καθε χρονο ανεβαινει 250 λιρες. Βεβαια υπαρχει και η δυνατοτητα των locum (εφημερειες σε αλλα νοσοκομεια) που πληρωνουν πολυ καλα (2 μερες 12ωρα 600 λιρες+). Και χωρις τα locum με τα 3000αρικα νομιζω οτι θα βγαινουμε απο αυτα που διαβασα μεχρι στιγμη και απο αυτα που μας εχουν πει. Δεν ξερω εσεις τι λετε?

Biggi για τα παιδια ηδη εχουν ξεκινησει αγγλικα η μεγαλη 3 ωρες σε φροντιστηριο και 2 ωρες ιδιατερο στο σπιτι (οχι ομως την περπατημενη ενος βιβλιου) και 1 ωρα την εβδομαδα ο μικρος, ο οποιος ειναι νηπεια τωρα. Εχουμε δει το σχολειο τους στο ιντερνετ, την περιοχη στο google maps, τα παρκα και τα σπιτια που εχει η πολη. Τους μιλαω αγγλικα στο σπιτι ηδη (οχι συνεχεια βεβαια)... Αυτο που με φοβιζει ειναι οι πρωτες μερες στο σχολειο και το τι γκρινια θα εχω που δεν θα εχουν φιλους που δεν θα καταλαβαινουν τι τους λενε κτλ. katrin περιμενω να μου πεις πως θα ειναι οι πρωτες μερες στο σχολειο. Μακαρι να μην αντιμετωπίσετε κανενα προβλημα.

Ενα πραγμα μπορω να σας πω με σιγουρια στην Ελλαδα δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναγυρίσουμε παρα μονο για διακοπες.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...