Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Welcome to UK!!! Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη διαμονή :Ρ

Και γω είχα θέμα με τον τραπεζικό λογαριασμό ας τα πιο πολύ αυτό με παίδεψε αλλά ευτυχώς εδώ έχουν διάθεση να βοηθήσουν, να ασχοληθούν μαζί σου!

Τώρα είμαι στην διαδικασία του να βγάλω NIN... όλα κυλούν αργά και βασανιστικά αλλά τουλάχιστον όπως λες και συ όλα μέσω τηλεφώνου και ίντερνετ δεν χρειάζεται να τρέχεις σαν τον Βέγγο!

Κατρίν τσέκαρε τα πμ σου :)

Κορίτσια γεια σας.

Παρακολουθώ το θέμα, αν και δε συμμετέχω μια και η ζωή πάνω από τα σύνορα ;) είναι διαφορετική.

Απλά ήθελα να πω στην Κατρίν ότι απ' όσο ξέρω η HSBC και Lloyds TSB έχουν λογαριασμούς ειδικά για ανθρώπους που μόλις ήρθαν στο νησί. Έχεις ελάχιστες παροχές αλλά είναι μια αρχή.

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

ω Mamma Tomato εισαστε απο τα Highlands!!!! welcome dear!!! shall i put the kettle on????:D:D:D

οντως ειναι πολυ διαφορετικα στην Σκωτια, αλλα να ερχεσαι να μας λες ενα γεια :)

εισαι πολλα χρονια εδω?

Διαφημίσεις

ω Mamma Tomato εισαστε απο τα Highlands!!!! welcome dear!!! shall i put the kettle on????:D:D:D

οντως ειναι πολυ διαφορετικα στην Σκωτια, αλλα να ερχεσαι να μας λες ενα γεια :)

εισαι πολλα χρονια εδω?

καλώς σας βρήκα, είμαι στον 8ο χρόνο πια. Σας παρακολουθώ, αλλά δεν έχω και πολλά να συνεισφέρω στη συζήτηση, οι εμπειρίες μου από το NHS είναι καλές, οι μισθοί εδώ είναι μικρότεροι αλλά φτάνουν, και είμαι στην ίδια δουλειά 7 χρόνια οπότε ούτε θυμάμαι πως γίνεται το job hunting και πως βγάζεις ΝΙΝΟ. Αν αυτή ήταν συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο θα χωνόμουν σε μία γωνιά με το τσάι μου και θα κουνούσα το κεφάλι μου καταφατικά λέγοντας "έτσι, έτσι". :tongue::D:tongue:

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

ria22 ευχαριστώ για τις ευχές σου, σου εύχομαι να σου έρθουν όλα βολικά! Εμείς είμαστε στο Birmingham, σπίτι βρήκαμε από Ελλάδα, επιπλωμένο για 6 μήνες, με τα δικά μας έπιπλα σε μισθωμένη αποθήκη εδώ στο Birmingham, με σκοπό μετά το εξάμηνο να τα πάρουμε σε άδειο σπίτι που θα βρούμε ως τότε.

Το σπίτι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να το κλείσεις μέσω Internet, εμείς ευτυχώς είχαμε μία γνωστή εδώ η οποία το είδε για εμάς και έτσι το κλείσαμε. Κάποιοι μεσίτες θέλουν εγγυητή, ο δικός μας δεν ζήτησε, αλλά ζήτησε συστάσεις από την νέα δουλειά του άντρα μου, εδώ πέρα. Τίποτα δεν αφήνουν στην τύχη όπως στην Ελλάδα, εδώ ο ενοικιαστής δεν είναι "λαχείο", σε τσεκάρουν από παντού...

fairymummy σίγουρα θα σου σφυρίξω μόλις συνδεθεί το τηλέφωνό μας! :P Αλήθεια, πότε γεννάς?

Τις διαδικασίες τις κάναμε πια σχεδόν όλες, έμεινε το ιατρικό θέμα και τα σχολεία των κοριτσιών, που θα πάμε αύριο για αίτηση. Μεγάλο ζήτημα αυτό για τα κορίτσια, να δούμε σε ποια τάξη θα τις βάλουν κλπ...

natasa133 έχω 2 κορίτσια και ένα αγόρι. Ο μικρός μου δεν πάει ακόμη τίποτα, μόλις έκλεισε τα 3. Από Σεπτέμβρη θα δικαιούται τις 15 ώρες παιδικό.

esprit έχεις δίκαιο, όλοι βοηθούν και το πιο εντυπωσιακό για μας τους Έλληνες, είναι πως δεν χρειάζεται να περιμένεις σε ουρές! Τουλάχιστον έτσι μας φαίνεται μέχρι τώρα. Στην τράπεζα π.χ. για τον λογαριασμό, πήγε ο άντρας μου και του έκλεισαν ραντεβού για την επόμενη μέρα, όπου ένας ευγενέστατος κύριος με κοστούμι και σαρίκι (αυτό το γράφω γιατί επίσης με εντυπωσίασε!) μας εξυπηρέτησε άψογα στο γραφείο του, ήταν υπομονετικός με τα 3 παιδιά και μάλιστα με ιδιαίτερο καμάρι μας εξήγησε πως οι πρόγονοί του (Ινδός ήταν) είναι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Alice6 το ταξίδι ήταν πάρα πολύ καλό, καλύτερο από κάθε άποψη από ό,τι περιμέναμε! Τελικά πήγαμε Ηγουμενίτσα - Βενετία (ήταν φθηνότερα και τα εισιτήρια από το Μπάρι (!)), μείναμε μια βραδιά εκεί, μετά κάναμε άλλες 2 στάσεις με 2 διανυκτερεύσεις στο Παρίσι και κατόπιν εδώ. Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ καλές, τα παιδιά αναλόγως ήσυχα, όλα πήγαν καλά!

Mamma Tomato τι είναι το τόσο διαφορετικό εκεί? Πες κάτι :P

Διαφημίσεις

Katrin εδώ είμαι οποτε θες σε παίρνω σε κινητό η σταθερό ;)

Γένναω μέσα Μάρτη περιπου.

Για τον μικρο γιατί σου ειπαν απο Σεπτέμβρη? Η επιλογή σου ηταν? Δεν κατάλαβα συγνώμη. Διότι κανονικά με το που κλείσουν τα 3 δικαίουσαι στο επόμενο σχολικό term τις δωρεάν ώρες. Τα τερμς είναι τρίμηνα όχι σχολικά έτη:)

Καλη προσαρμογή σας εύχομαι!!!

katrin exei dikio h fairy, o mikros dikaioute apo twra tis 15 wres. pote ekleise ta 3?

8hmhse mou exete vrei douleia k phgate birmingham? kai egw psaxnw na ferw kapoia pragmata to kalokairi apo ellada alla den exw apofasisei pws. kai prwto k kaluterro to stegnwthrio mou molis eida to logariasmo tou reumatos :). £120 apo moktwvrh ews kai gennarh!

alhtheia eidate ta tragoudia ths giourovizion? ti lete? emena mou fainontai polu kalutera apo perisu!!!!

uDLqp1.png

νατασα σου φανηκαν πολλα το ρευμα?? εμενα μου φανηκε πολυ καλη τιμη!!! με το στεγνωτηριο σιγουρα θα σου ανεβει το ποσο αυτο χεχε. εμεις χαλαμε 30 τον μηνα κ κυριως καιει το στεγνωτηριο κ ο φουρνος.

to antitheto! mou fanhkan polu liga opote lew na ferw to stegnwthrio. arxhka to fovomoun ligo giati xerw pws kaiei polu to stegnwthrio alla me toso reuma einai ok ;)

fovomoun ligo giati sto bradford diname polla se reuma vevaia ekei eixe thermosussoreutes kai hlektrika matia alla de mename kai polu ekei opote fovomoun ligo to reuma.

fanatasou eipa sth mana mou poso dwsame gia reuma kai h prwth ths ataka htan na ferw to stegnwthrio edw!

uDLqp1.png

Mamma Tomato τι είναι το τόσο διαφορετικό εκεί? Πες κάτι :P

Τι να πω; Οδοντίατρο βρήκα κατευθείαν, συνταγές δεν πληρώνουμε, με τη μαία και την HV δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα, οι μισθοί είναι μικρότεροι, το commuting φτηνότερο, τα σχολεία ξεκινάν νωρίτερα, έχουν άλλες διακοπές και άλλες τέτοιες διαφορές, όχι ουσιώσεις αλλά, όπως είπα, αν αυτή η κουβέντα ήταν πρόσωπο με πρόσωπο εσείς θα μιλούσατε κι εγώ θα καθόμουν σαν καημένο στη γωνιά μου και απλά θα κουνούσα το κεφάλι. Συν το ότι έχω ξεχάσει πως είναι το job hunting και το ντοματίνι είναι μικρό και δεν πάει nursery ακόμα, οπότε δεν έχω τίποτα σοβαρό να προσθέσω, εκτός από αυτό για την τράπεζα.

Άσχετο: σήμερα έμαθα ότι στην Αγγλία δεν υπάρχει right of access και σοκαρίστηκα. :D

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...