Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Φαίνεται ότι ζητούν κατά περίπτωση τα δικαιολογητικά ;)

Βασικα την λίστα που στέλνουν την στέλνουν σε ΟΛΟΥΣ...Γραφει ακριβως τα ιδια δικαιολογητικα για ΟΛΟΥΣ....

Αλλα και κατι συγγενεις μου που ηρθαν πριν κανα τετραμηνο και εμεναν σε μενα (τους φιλοξενουσα) και εβγαλαν και αυτοι ΝΙΝ πάλι δεν τους ζητηθηκε τιποτα απολυτως πλυν του διαβατηριου...Ουτε καν αποδειξη κατοικιας...

Καλη Αρχη σας ευχομαι!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Προφανώς και δεν ζητάνε τα ίδια σε όλους εφόσον οι συνθήκες όλων δεν είναι ίδιες. Για να κλείσω ραντεβού στο job centre που έκανα την αίτηση για το NIN μιλησα πρωτα με advisor. Από τη στιγμή που του είπα ότι χρειαζομουν το NIN γιατί ξεκινουσα δουλειά μου ζήτησε το offer letter του εργοδότη, γι' αυτό και το πήγα στη συνέντευξη μαζί τους. Φυσικά, αν δεν έχεις πρόταση εργασίας δεν χρειαζεται offer letter.

Στη συνέντευξη λοιπόν στην οποία με ρώτησαν και πότε έφτασα στη χώρα, εγώ και το παιδί (ο μεγάλος γιος τότε), ζήτησαν proof of address και εκτός από το δικό μου διαβατήριο, φωτοτυπησαν και του παιδιού.

Δεν αμφισβητω stellinula αυτά που γραφείς. Καλό είναι να μην αμφισβητείς και τα δικά μου λεγόμενα.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Δεν αμφισβητω stellinula αυτά που γραφείς. Καλό είναι να μην αμφισβητείς και τα δικά μου λεγόμενα.

Στην Κατριν μιλησα εσενα πότε σε αμφισβητησα? Μιλησα για την δικη μου εμπειρια για το ΝΙΝ και των συγγενων μου, εσυ που κολλησες?

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Στο ότι επιμενεις οτι η λίστα είναι ίδια για όλους. Δεν είναι ολων οι περιπτώσεις ίδιες. Πως είσαι σε θέση να ξέρεις ότι ζητάνε από ολους τα ίδια;

Εν πάση περιπτώσει, δέχομαι ότι δεν αμφισβητεις αυτά που γράφω. Καλό είναι όμως να μην είμαστε απόλυτοι και να συνειδητοποιούμε ότι γράφουμε απλά τη δική του εμπειρία ο καθένας.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Κορίτσια αυτο που θα πω δεν αναφέρεται σε εσάς, στην μικρη παρεξήγηση σας που όπως φαινεται την λυσατε τσακ μπαμ. Υπήρξε μόνο η αφορμή.

Εχω λοιπον μια μεγάλη απορία.

Γιατι σε αυτο ειδικά το φόρουμ όπου όλες είμαστε μεταναστριες, ξεριζωμενες αν θέλετε, μακριά απο οικογένεια και αγαπημένα μας πρόσωπα, και θα ήταν λογικό να είμαστε ενωμένες, αγαπημένες, να στηρίζουμε η μια την άλλη, γιατι λοιπόν ενώ όλες λίγο πολυ αντιμετωπίζουμε τις ίδιες προκλήσεις φαγωνομαστε δίχως αύριο?

Η αληθεια ειναι ότι ειμαι απειρη απο φόρουμ, άλλον έναν λογαριασμό είχα μια φορα κι έναν καιρο στο hlektronika.gr, ίσως αυτο που συμβαίνει θέλω να πω να ειναι φυσιολογικό, συμβαινει παντου κι εγω δεν το ξέρω.

Ενα παραδειγμα θα δωσω. Θελω να γραψω πχ κατι που δεν μου αρεσε, τα πηρα πχ με μια υπηρεσια η κατι που μου αρεσε πολυ! η απλα κάτι που με απασχολεί. Με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί δεν νοιώθω καλα να το γράψω γιατι ξέρω ότι θα παει στραβά το πράγμα. Οταν είχα πρωτομπει, είχα χαρεί τόσο πολυ που σας βρήκα και μετα είδα φαγωμάρα, πισωπλατα και μη μαχαιρωματα ακόμα και αχαριστία. Θα μου πείτε ειναι στην ανθρώπινη φύση. Ειναι λοιπόν καλύτερα τώρα που το φόρουμ έχει νεκρωσει, κανεις δεν γράφει τίποτα, καλα καλα ούτε ευχές δεν ανταλλαξαμε μεταξύ μας?

Γιατι δεν αφήνουμε τον καθένα να πει ότι γουστάρει χωρίς να προσπαθήσουμε να τον πείσουμε για την δική μας αληθεια? Γιατι τόση ισχυρογνωμωσυνη? Είμαστε όλες διαφορετικές, αυτο που με τσιτωνει σε κάποια άλλη κοπέλα μπορει να περνούσε αδιάφορο! Και απο την άλλη μήπως υπάρχει κάποιο βραβείο ποιος ξέρει πιο πολλα η τα ξέρει καλύτερα κι εγω το αγνοω? Συνήθως δεν συμμετέχω σε συζητήσεις που αφορούν συμβουλές, πρώτον γιατι κι εγω καινούργια ειμαι στην χώρα άρα τι να συμβουλεψω κι εγω τώρα τα μαθαίνω και δεύτερον γιατι πολλοί καβγάδες εχουν ξεκινήσει με αφορμή μια ερώτηση. Συμμετείχα πιο πολυ στην χαλαρή κουβεντουλα όπου γελαγαμε, λέγαμε την βλακειουλα μας, δενομασταν.

Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που κάνουν μονόλογο και αναγκάζεται ο άλλος να τους διακόψει για να σταυρωσει κουβέντα για αυτο το σταματώ εδω. Ειναι κρίμα όμως. Πολλα αξιόλογα ισως, άτομα εχουν περάσει απο εδω και ειναι κρίμα να μην τα γνωρίζουμε γιατι ξενερωνουν με την διχόνοια.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

γιατι λοιπόν ενώ όλες λίγο πολυ αντιμετωπίζουμε τις ίδιες προκλήσεις φαγωνομαστε δίχως αύριο?

Οταν είχα πρωτομπει, είχα χαρεί τόσο πολυ που σας βρήκα και μετα είδα φαγωμάρα, πισωπλατα και μη μαχαιρωματα ακόμα και αχαριστία. Θα μου πείτε ειναι στην ανθρώπινη φύση. Ειναι λοιπόν καλύτερα τώρα που το φόρουμ έχει νεκρωσει, κανεις δεν γράφει τίποτα, καλα καλα ούτε ευχές δεν ανταλλαξαμε μεταξύ μας?

Γιατι δεν αφήνουμε τον καθένα να πει ότι γουστάρει χωρίς να προσπαθήσουμε να τον πείσουμε για την δική μας αληθεια? Γιατι τόση ισχυρογνωμωσυνη? Είμαστε όλες διαφορετικές, αυτο που με τσιτωνει σε κάποια άλλη κοπέλα μπορει να περνούσε αδιάφορο! Και απο την άλλη μήπως υπάρχει κάποιο βραβείο ποιος ξέρει πιο πολλα η τα ξέρει καλύτερα κι εγω το αγνοω?

Με κάλυψες απόλυτα...

Παρακολουθώ το θέμα από την αρχή κι ενώ δεν είχα χρόνο να συμμετάσχω εκτενώς, στην πορεία είδα όλα αυτά που περιγράφεις και χαλάστηκα...

Πολλά άτομα μπαίνουν κατά καιρούς εδώ και ζητάνε πληροφορίες για ένα θέμα που είναι αρκετά σοβαρό και μπορεί να έχει σημαντικές συνέπειες. Το να δίνονται λανθασμένες πληροφορίες ή παραπλανητικές εντυπώσεις δεν είναι ό,τι καλύτερο και μπορεί να φέρει το συγκεκριμένο άτομο σε πολύ δυσάρεστες καταστάσεις.

Νομίζω πως κανέναν δεν ενδιαφέρει η καταξίωση του καθενός στην Αγγλία (που μόλα ταύτα επιμένουν να διατυμπανίζουν εμμέσως πλήν σαφώς in every other post, δημιουργώντας κόντρες, λες και γίνεται διαγωνισμός "ποιός θα κλέψει την παράσταση και τις εντυπώσεις καλύτερα"...)

Όσα κατάφερε ή δεν κατάφερε ο καθένας διαμένοντας στο εξωτερικό, αφορούν τον ίδιο μόνο.

Η συνεχής αντιπαράθεση και οι επιδείξεις τύπου "εγώ είμαι γιατρός, εσύ τι είσαι;" για παράδειγμα, δεν ωφελούν κανέναν.

Για να κλείσω, είτε επιλέγεις να αγνοήσεις τους διαξιφισμούς, τα πισώπλατα μαχαιρώματα και τα συναφή με το να απευθυνθείς σε άλλη ιστοσελίδα, είτε κρατάς μόνο όσα κατά τη γνώμη σου θα σε βοηθήσουν στην αναζήτησή σου :)

Πιστευω οτι πολλα ατομα εχουν τρελλα κομπλεξ για διαφορους λογους..αλλα και τρομερη κατινια. Αυτο δεν συμβαινει μονο εδω..απλα το Φορουμ ειναι μικρογραφια αυτου που συμβαινει και εξω. Η διαφορα ειναι οτι εξω επιλεγεις να αποστασιοποιηθεις απο τετοια ατομα ενω εδω δεν χεις τετοια δυνατοτητα..

Eleni

bd5c7983f7.png

Είναι πολύ εύκολο, με δεδομένη την ανωνυμία, να έρχεσαι σε σύγκρουση μέσα από ένα φόρουμ. Όσα δεν βγάζουμε προς τον άντρα/τα παιδιά μας/τη μαμά μας/την πεθερά μας(κυρίως:))), μπορούμε πολύ άνετα να τα βγάζουμε εδώ και να εκτονωνόμαστε. Υπάρχει πολλή υποκρισία γύρω μας, ο ίδιος άνθρωπος που με ευκολία στο φόρουμ θα σε αποπάρει ή θα σου επιτεθεί, έξω θα φερόταν πιο διακριτικά και ίσως δεν θα ερχόταν σε καμία σύγκρουση μαζί σου.

Επιμένω πάντως στο θέμα της εκτόνωσης και θεωρώ ότι, έστω κι έτσι, είναι θεμιτό. Όλοι έχουμε ανάγκη να μαλλώσουμε με κάποιον......

Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει ειδικά σε αυτό το forum, αμφιβάλλω πάντως. Νομίζω ότι το κλειδί είναι στο θέμα του forum που έχει να κάνει με τη μητρότητα και εκεί συναντά κανείς εύκολα μία αλαζονεία. Ρίξτε μια ματιά τι γίνεται σήμερα στο θέμα του parents για το μωράκι που πέθανε (υποτίθεται από ασιτία) στη Λέρο. Μιλάμε ότι σε αυτό το forum έχουν μαζευτεί οι σούπερ τέλειες μαμάδες, που έχουν και εξειδικευμένες γνώσεις ιατρικής, εννοείται ότι εάν ήταν αυτές στη θέση της μητέρας του παιδιού θα τα είχαν κάνει όλα τέλεια και κυρίως "δεν θέλουν να κρίνουν κανέναν" (αλλά τη "θάψανε" την κοπέλα μαζί με το μωράκι της).

Πάντως, για το συγκεκριμένο thread που βρισκόμαστε, θα ήταν όντως πολύ όμορφο, αν είχαμε μία διαφορετική σχέση και νοιώθαμε έτσι ότι έχουμε και μία έξτρα παρέα εδώ στα ξένα. Δυστυχώς εγώ δεν είδα αυτή τη διάθεση. Βέβαια, οφείλω να πω ότι όλες οι κοπέλες με βοήθησαν πάρα πολύ, δεν το συζητώ, βρήκα φοβερή συμπαράσταση όταν ζήτησα τα φώτα τους πριν την μετακόμιση. Αφού μετακόμισα πάντως, και έστειλα μετά από μερικές μέρες ένα μήνυμα εδώ για το ότι έφτασα, μόνο 2-3 μου ευχήθηκαν ένα "καλώς όρισες"...άνοιγα το thread, πατούσα F5 και δεν πίστευα στα μάτια μου. Αυτά. Το είπα και νοιώθω αρκετά καλύτερα.

να πω την αληθεια παρακολουθω το φορουμ αλλα απανταω μονο οταν καποιος ζητησει πληροφοριες και εχω καποια πληροφορια να δωσω. Μπηκα εδω αρχικα με σκοπο να βοηθησω και να μοιραστω αυτα που γνωριζω, και φυσικα να παρω πληροφοριες γι'αυτα που δε γνωριζω διοτι παντογνωστης δεν ειμαι, μ'αρεσει ομως να μαθαινω καινουρια πραγματα.

Δεν ξερω γιατι ειναι ετσι αυτο το φορουμ, αλλα συμφωνω με την τραβελ, οτι πολλες φορες θελω να γραψω και δεν το κανω επειδη σκεφτομαι οτι μαλλον θα καταληξει σε καυγα. Και καποιες φορες δινω μια πληροφορια οπως τη γνωριζω εγω απο την εμπειρια μου, και μετα βαριεμαι ν'απαντησω οταν ερχεται καποιος να επιμεινει οτι τα λεω λαθος. Στο κατω κατω δε κανουμε διαγωνισμο γνωσεων ουτε εχω κανενα συμφερον να τα πω αλλιως απ'ο,τι τα ζω.

Τελοσπαντων, αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι δε νομιζω πως σωζεται πλεον η κατασταση, αλλα τριγυρναω εδω μια στο τοσο και οποιος χρειαζεται πληροφοριες ειμαι προθυμη να βοηθησω σε ο,τι μπορω.

Είναι πολύ εύκολο, με δεδομένη την ανωνυμία, να έρχεσαι σε σύγκρουση μέσα από ένα φόρουμ. Όσα δεν βγάζουμε προς τον άντρα/τα παιδιά μας/τη μαμά μας/την πεθερά μας(κυρίως:))), μπορούμε πολύ άνετα να τα βγάζουμε εδώ και να εκτονωνόμαστε. Υπάρχει πολλή υποκρισία γύρω μας, ο ίδιος άνθρωπος που με ευκολία στο φόρουμ θα σε αποπάρει ή θα σου επιτεθεί, έξω θα φερόταν πιο διακριτικά και ίσως δεν θα ερχόταν σε καμία σύγκρουση μαζί σου.

Επιμένω πάντως στο θέμα της εκτόνωσης και θεωρώ ότι, έστω κι έτσι, είναι θεμιτό. Όλοι έχουμε ανάγκη να μαλλώσουμε με κάποιον......

Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει ειδικά σε αυτό το forum, αμφιβάλλω πάντως. Νομίζω ότι το κλειδί είναι στο θέμα του forum που έχει να κάνει με τη μητρότητα και εκεί συναντά κανείς εύκολα μία αλαζονεία. Ρίξτε μια ματιά τι γίνεται σήμερα στο θέμα του parents για το μωράκι που πέθανε (υποτίθεται από ασιτία) στη Λέρο. Μιλάμε ότι σε αυτό το forum έχουν μαζευτεί οι σούπερ τέλειες μαμάδες, που έχουν και εξειδικευμένες γνώσεις ιατρικής, εννοείται ότι εάν ήταν αυτές στη θέση της μητέρας του παιδιού θα τα είχαν κάνει όλα τέλεια και κυρίως "δεν θέλουν να κρίνουν κανέναν" (αλλά τη "θάψανε" την κοπέλα μαζί με το μωράκι της).

Πάντως, για το συγκεκριμένο thread που βρισκόμαστε, θα ήταν όντως πολύ όμορφο, αν είχαμε μία διαφορετική σχέση και νοιώθαμε έτσι ότι έχουμε και μία έξτρα παρέα εδώ στα ξένα. Δυστυχώς εγώ δεν είδα αυτή τη διάθεση. Βέβαια, οφείλω να πω ότι όλες οι κοπέλες με βοήθησαν πάρα πολύ, δεν το συζητώ, βρήκα φοβερή συμπαράσταση όταν ζήτησα τα φώτα τους πριν την μετακόμιση. Αφού μετακόμισα πάντως, και έστειλα μετά από μερικές μέρες ένα μήνυμα εδώ για το ότι έφτασα, μόνο 2-3 μου ευχήθηκαν ένα "καλώς όρισες"...άνοιγα το thread, πατούσα F5 και δεν πίστευα στα μάτια μου. Αυτά. Το είπα και νοιώθω αρκετά καλύτερα.

αλις σε σκεφτομουνα αυτες τις μερες που χιονιζε επεδη συζητουσαμε το κρυο :-) Πως εισαστε;

Διαφημίσεις

Στο σπιτι ειμαστε μια χαρα απο κρυο, βασικα σκαμε απο τη ζεστη, γιατι ειναι τριοροφο κ ολη η ζεστη ανεβαινει στα υπνοδωματια! Κατα τα αλλα, μια οι αρρωστιες μια τα χιονια, τα παιδια εκει που πηγαν καπως να συνηθισουν το nursery, δεν θελουν ουτε να ακουσουν για σχολειο παλι. Εγω προσπαθω να προσαρμοστω, αλλα εχω φαει πολλες πορτες απο job applications κ δεν ειμαι στα καλυτερα μου. Μου λειπει η ζωη μας στην Ελλαδα, κ κυριως οι διεξοδοι που ειχαν εκει τα παιδια.

Στο σπιτι ειμαστε μια χαρα απο κρυο, βασικα σκαμε απο τη ζεστη, γιατι ειναι τριοροφο κ ολη η ζεστη ανεβαινει στα υπνοδωματια! Κατα τα αλλα, μια οι αρρωστιες μια τα χιονια, τα παιδια εκει που πηγαν καπως να συνηθισουν το nursery, δεν θελουν ουτε να ακουσουν για σχολειο παλι. Εγω προσπαθω να προσαρμοστω, αλλα εχω φαει πολλες πορτες απο job applications κ δεν ειμαι στα καλυτερα μου. Μου λειπει η ζωη μας στην Ελλαδα, κ κυριως οι διεξοδοι που ειχαν εκει τα παιδια.

χμμμ... ειναι αρχες ακομα, γι'αυτο. Απ'οσο μου λενε ανθρωποι που μεταναστευουν με παιδια σε χωρες που δεν ειχαν ζησει, τους παιρνει ενα με δυο χρονια να αισθανθουν οτι ειναι "σπιτι" τους. Διεξοδοι υπαρχουν, αλλα πρεπει να τις ανακαλυψεις. Κυριως πρεπει να κανεις φιλιες και να δεις πως θα μεταμορφωθει η ζωη σου :P

Εμεις εδω δεν ειχαμε ουτε κρυο ουτε πολυ χιονι, 10-15 ποντους, τα σχολεια ομως εκλεισαν, χαχαχαχαχαχα. Περασαμε καλα ομως, καναμε χιονανθρωπο, παιξαμε χιονοπολεμο, και φυσικα γυαλισαμε ολους τους λοφους με τα ελκηθρα.

Αυτο που προτεινω σε ολους ειναι να κανουν volunteer work, ειτε οσο ειναι τα παιδια στο σχολειο ειτε το ΣΚ. Προσωρινα θα ειναι μια διεξοδος, μακροπροθεσμα θα δικτυωθεις, θα εχεις local references, θα αποκτησεις εγχωρια εμπειρια και γενικως θα διευκολυνθεις πολυ στην ευρεση εργασιας.

Περαστικα με τις ιωσεις σας και καλη προσαρμογη...

Ένας μικρός επίλογος από μένα σ' αυτό το thread τουλάχιστον.

Από το αντίστοιχο thread του αναδελφου forum (parents.gr) αλλά και σε όλα τα threads σε αυτό το forum, μοναδικος μου σκοπός ηταν να προσφέρω τις δικές μου γνώσεις βασισμένες στις δικές μου εμπειρίες για να βοηθήσω να λυθούν απορίες που ετίθεντο. Γενικά στα λεγόμενα μου αποφεύγω να είμαι απόλυτη χρησιμοποιώντας λέξεις όπως παντού και όλοι και προσπαθώ να τονίσω οτι πρόκειται για τη δική μου εμπειρία και τη δική μου αντίληψη των πραγμάτων.

Κουράστηκα να απολογουμαι γιατί η άποψη μου είναι αυτή που είναι και βαρεθηκα να κατηγορουμαι, εστω έμμεσα, οτι τα λεγόμενα μου έχουν σκοπό την παραπληροφορηση ή κρύβουν κάποιο δόλο. Το τι όφελος θα μπορουσα να έχω γράφοντας εδώ αν όντως αυτές είναι οι προθέσεις μου αδύνατο να το καταλάβω.

Το κλείνω εδώ λοιπόν και χαιρετω. Με μερικές μπορεί να μιλήσουμε στα αλλά thread με τη χαλαρότερη θεματολογία, όπως κάναμε και παλιότερα και περνάγαμε και καλά. Καλή συνέχεια.

Χρυσσα. δε θελω να επεμβω στην αποφαση σου, απλα να σου πω οτι δε νομιζω κανεις να σου καταλογει δολο..για οτιδηποτε. Και εισαι απο τις κοπελες που εχουν βοηθησει πολυ σε αποριες κλπ.

Καταλαβαινω παντως τι λες διοτι εχω κατηγορηθει ουκ ολιγες φορες οτι δε τα λεω σωστα, οτι αυτα που λεω δεν ειναι οπως τα λεω οτι μετα απο 13 χρονια στην Αγγλια δεν τα ξερω μαλλον καλα , ενω αλλες κοπελες που δεν ειχαν ερθει τα ξερουν καλυτερα...αλλα αν ειναι να ακουμε τι λεει ο καθε πυροβολημενος θα ειμασταν και μες στα νευρα συνεχεια!! Εγω θα σου ελεγα να συνεχισεις να γραφεις, και μην ασχολεισαι με μικροτητες και κακοβουλα ατομα...

Eleni

bd5c7983f7.png

Alice χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω κανένα απο τα κορίτσια που δεν σε καλωσόρισαν, βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτο, θα σου έλεγα ότι την περίοδο που ρωτούσες κάποια πράγματα είχε δημιουργηθεί βαρύ κλίμα, διότι οι κοπέλες προσπαθούσαν να βοηθήσουν, η καθεμιά όπως μπορει, αλλα αυτά που έλεγαν αμφισβητούνταν συνεχώς και χωρίς λόγο. Δεν εχω χρονο να ανατρέξω τώρα στις συζητήσεις σας, εγω δεν συμμετείχα για τους λόγους που προειπα, αλλα πιστεύω εκει θα δεις τι έτρεξε. Τα ίδια άτομα που δεν σε καλωσόρισαν όταν είχα μπει, άγνωστη τους έτσι? είχαν γράψει πέντε κουβέντες. Οπως και να έχει όμως ούτε τώρα δεν ειναι αργα, σιγά σιγά με τον καλο σου τροπο και το χιούμορ σου, θα σε πλησιάσουν όλοι. Δώσε χρονο.

Με την δουλεια μην απογοητευεσαι, ειναι αρχη ακόμα, ειμαι σίγουρη θα βρεις κάτι έστω και αν δεν ειναι ακριβώς στο αντικείμενο σου. Τα πράγματα δεν ειναι ρόδινα ούτε εδω, τα εχουμε ξαναπεί, σίγουρα όμως θα υπάρχουν πιο πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες απο την πατρίδα. Οπως είπε και η travellingmum θα κανεις παρέες κάποια στιγμή, θα δικτυωθεις, θα νιώσεις ότι εδω ειναι το σπιτι σου. Πάντα θα σου λείπει η Ελλάδα, η νοσταλγία όμως θα γινεται ολο και πιο υποφερτή μέρα με την μέρα.

Πιστεύω ότι η κατάσταση σώζεται αν το θελουμε, να γυρίσουμε δηλαδή το κλίμα, ήδη κάποια κορίτσια έγραψαν στην χαλαρή κουβεντουλα. beba μπες εκει, καταλαβαίνω ότι έχεις χαλαστει, just give it a try.

Χρυσσα μου τώρα τι να πω. Καταλαβαίνω τι λες και το σέβομαι. Αλλη μια σοβαρή κοπελα την κανει με ελαφρά. Κρίμα δεν ειναι? Αυτον τον κινδυνο ήθελα να επισημάνω με την πρώτη δημοσίευση.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...