Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα σου στείλουν χαρτί που εξηγεί τα δικαιολογητικά μόλις κλείσεις ραντεβού. Αν θυμάμαι έδωσα διαβατήριο, utility bill και το offer letter του εργοδότη.

https://www.gov.uk/national-insurance-number

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Θα σου στείλουν χαρτί που εξηγεί τα δικαιολογητικά μόλις κλείσεις ραντεβού. Αν θυμάμαι έδωσα διαβατήριο, utility bill και το offer letter του εργοδότη.

https://www.gov.uk/national-insurance-number

Ευχαριστώ! Τα έχω δει αυτά στο λινκ, αλλά αναφέρει πιστοποιητικά γέννησης και δεν κατάλαβα αν είναι για τον ίδιο (τον άντρα μου ας πούμε) ή των παιδιών, ή όλων. Επίσης για πιστοποιητικό γάμου θέλει πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που έχουμε εδώ, ή τη ληξιαρχική πράξη γάμου (!?) (λέει αντίστοιχα: birth/adoption certificate και marriage/civil partnership certificate)

Η λίστα λέει ποια έγγραφα μπορείς να προσκομίσεις. Δεν χρειάζονται όλα. Δεν έχω μεταφράσει/προσκομίσει πιστοποιητικό γέννησης/γάμου/οικογενειακής κατάστασης. Το μόνο πιστοποιητικό που μου έχουν ζητήσει είναι το γέννησης του μεγάλου γιου όταν ήθελα να κάνω claim το child benefit. Το δέχτηκαν στα ελληνικά. Τους το έστειλα μαζί με τη φόρμα και μου το ταχυδρόμησαν πίσω.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
Καλημέρα! Για το ΝΙΝ τι πιστοποιητικά χρειάζεται να καταθέσεις? Γέννησης, γάμου, οικογενειακής κατάστασης, γέννησης παιδιών.... τι από όλα?

Katrin το ΝΙΝ το πήραμε πρίν 1 χρόνο που ηρθαμε Αγγλια...Τιποτα απο δικαιολογητικα που προαναφερθηκαν δεν μας ζητησαν, παρα ΜΟΝΟ το διαβατηριο μας....

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Katrin το ΝΙΝ το πήραμε πρίν 1 χρόνο που ηρθαμε Αγγλια...Τιποτα απο δικαιολογητικα που προαναφερθηκαν δεν μας ζητησαν, παρα ΜΟΝΟ το διαβατηριο μας....

Φαίνεται ότι ζητούν κατά περίπτωση τα δικαιολογητικά ;)

Φαίνεται ότι ζητούν κατά περίπτωση τα δικαιολογητικά ;)

Στο χαρτι που εστειλαν στο σπιτι ζητουσαν αρκετα, τα ιδια πιστευω οτι ζητανε παντα. Στη συνεντευξη ομως ειδαν μονο διαβατηριο κ βεβαιωση κατοικιας ( εγω ειχα μια επιστολη για το council tax).

Διαφημίσεις

Εμείς πάντως βγάλαμε αρκετά αντίγραφα από όλα, μεταφράσαμε και αρκετά, για κάθε περίπτωση.

Κατά τα άλλα, βρήκαμε σπίτι για το πρώτο εξάμηνο, σε λίγες μέρες η μεταφορική θα πάρει τα υπάρχοντά μας και την επόμενη εβδομάδα, πρώτα ο Θεός, ξεκινάμε για το μακρύ και δύσκολο (από κάθε άποψη) ταξίδι του ξεριζωμού... :?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...