Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, cant_wait είπε:

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

σε αντιθεση με την peekaboo κουβαλαω λαδι κανονικα στην βαλιτσα κ η Aegean μας ειχε πει πως κανονικα πρεπει να μπει σε ειδικη ξυλινη συσκευασια. ο πατερας μου πηγε σε ξυλουργο κ του εφτιαξε μια πολυ πολυ λεπτη θηκη που παιρνει μεσα 4 μπουκαλια του 1.5 λιτρου...γενικα θα παρεις διαφορες απαντησεις στο θεμα απο εταιρειες κ υπαλληλους. κανονικα απαγορευεται επειδη ειναι ευφλεκτο

τα τροφιμα κ εγω τα εβαζα κανονικα στην βαλιτσα κ ειχα κ ισοθερμικες σακουλες για τα πραγματα ψυγειου. αν θελεις να φερεις κ κατεψυγμενα μπορω να σου πω tricks κ γι αυτα :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσια, δεν έχει τρόφιμα η Αγγλία που κουβαλάτε από την Ελλάδα; Τις προάλλες για δύο σιρόπια φέρατε την καταστροφή και τώρα μου λέτε ότι βάζετε στις βαλίτσες σας λάδια, τυριά και καταψυγμένα; Στα φαρμακεία δηλαδή βρίσκετε όλα τα φάρμακα, στα σούπερ μάρκετ δεν βρίσκετε φαγώσιμα;

Εγώ τίποτα δεν φέρνω πάντως, μια χαρά βολευόμαστε με τα προϊόντα της αγοράς.

Βρε κορίτσια, δεν έχει τρόφιμα η Αγγλία που κουβαλάτε από την Ελλάδα; Τις προάλλες για δύο σιρόπια φέρατε την καταστροφή και τώρα μου λέτε ότι βάζετε στις βαλίτσες σας λάδια, τυριά και καταψυγμένα; Στα φαρμακεία δηλαδή βρίσκετε όλα τα φάρμακα, στα σούπερ μάρκετ δεν βρίσκετε φαγώσιμα;

Εγώ τίποτα δεν φέρνω πάντως, μια χαρά βολευόμαστε με τα προϊόντα της αγοράς.

οχι δεν κουβαλαω τιποτα, μονο μια φορα το χρονο παιρνω λαδι λογω του οτι ο μπαμπας μου θα παθει καρδια αν δεν δωσει λαδι για τον εγγονο του. οταν ημουν φοιτητρια 2000-2003 αν θυμαστε η λιρα ηταν 600 δραχμες τοτε, φτωχουλι εγω, οποτε με συμφερε να παρω 12 μπριζολες πχ απο Ελλαδα. αλλωστε εχουμε την κ. Ολγα εδω κ τα βρισκουμε ολα ;)

Μεγάλο κόλλημα αυτό με το λάδι. Λες και μόνο η δικιά μας ελιά παράγει καλό λάδι και καμία άλλη στον κόσμο. Εγώ τους το ξέκοψα εδώ και χρόνια ότι είναι βαβούρα να κουβαλάω λάδι Ελλάδα-Αγγλία και πλέον δεν το αναφέρουν καν.

Κρεατικά δεν έχω φέρει ποτέ, ούτε ως φοιτήτρια και πολύ λιγότερο τώρα!

χμμμ, μάλλον δεν έγινα σαφής.... έχω 2 τενεκέδες σπιτικό λάδι, που θεωρώ ότι είναι κρίμα να τους αφήσω πίσω και ένα μικρό τενεκέ τυρί. Να τολμήσω άραγε να τα συσκευάσω και να τα βάλω μαζί με τα έπιπλα? :confused:

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως εχθές είχα δύο μπουκάλια λάδι στην βαλίτσα και δεν έγινε τίποτα... Και ναι το δικό μας λάδι που βγαίνει με τον κόπο μας και χωρίς φάρμακα και λοιπές βλακείες ναι αξίζει τον κόπο να το ρισκάρω... όπως και η φέτα που είναι ανάλογα τα γούστα του καθενός... ;)

καλώς σας βρήκα! :) Πως πάει η προσαρμογή;

Ξέρετε πού μπορώ να βρω δέντρο τελευταία στιγμή; Σε δυο τρία μαγαζιά που είδαμε σήμερα δεν είχε μείνει ούτε για δείγμα! :(

esprit kalhmera kai kaloshr8es!

elpizw na egkatasta8eis omorfa k omala edw k na vreis ta pragmata opws ta 8eleis k ta elpizeis.

hr8es gia monima h 8a xanagugeis?

dentro den xero pou mporeis na vreis alla gia rhxe mia matia se ikea, argos, willkinson k kanena tesco.

ego eh8es parelava to diko mou apo http://www.christmastreesandlights.co.uk/

omws nomizw einai ligo arga na parageileis twra

shmera 8a paw gia stolidia giati den hmoun k polu kala tis teleutaies meres opote den phga pou8ena.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Περαστικά σου Νατάσσα εύχομαι να είσαι καλύτερα σημερα!

Είναι αργά για να παραγγείλω όντως. Σε αυτά που λες είδαμε αλλά δυστυχώς τζίφος. Θα πάμε σε ένα tree centre σήμερα ελπίζω αυτό που μου άρεσε να είναι διαθέσιμο ακομα! Στολίδια από που θα πάρεις;

Ήρθα για μόνιμα ναι :) έχω θέσει στο μυαλό μου τις γιορτές ως περίοδο προσαρμογής και μετά θα αρχίσω να ψάχνω για δουλειά κτλ.

Ευτυχώς ο σύντροφό μου είναι Άγγλος οπότε έχω ένα πολύ σημαντικό στήριγμα, δεν είμαι και εντελώς μόνο στα βαθειά! :)

Κατρίν ναι ήταν να ταξιδέψω τότε αλλά είχε βγει ανακοίνωση για την ορκομωσία τελικά και είπα να το πάρω το πτυχίο και να φύγω μετά. Έτσι και έγινε. Ορκίστηκα την τρίτη που μας πέρασε και τετάρτη ταξίδευα. ΤΑλαιπωρήθηκα πααααααρα πολύ αλλά άξιζε τον κόπο! Καλώς να έρθεις και συ!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κορίτσια εύχομαι και σε σας τα καλύτερα! :)

Γεια σας βρε κοριτσια και απο μενα !

Ειμαστε και μεις απο τους πολλους (απο οτι βλεπω) που σκεφτομαστε να μεταναστευσουμε (ξανα διοτι ειμαστε Κυπρο) , σκεφτομασταν διαφορα αλλα καταληξαμε Αγγλια!

Ο αντρας μου εχει ζησει εκει και ξερει πανω κατω τι παιζει αλλα βεβαια πανε και 5 -6 χρονια απο τοτε που εφυγε , και εχουν αλλαξει πολλα!

Ειμαστε στην αναζητηση εργασιας για τον αντρα μου πρωτα και μετα θα δω τι θα κανω εγω με το μικρο μου - ο μικρος ειναι 13 μηνων τωρα και εγω καθηγητρια Αγγλικων (απο οτι ειδα και μια αλλη κοπελα , οντως ειμαστε τελειως αχρηστες εκει ειδικα εγω με proficiency - ουσιαστικα δεν εχω κανενα πιστοποιημενο προσον για να αναζητηση δουλειας ....ειδωμεν)!

Διαβασα πολυτιμες πληροφοριες οσον αφορα τους παιδικους και τις childminders ! Χαρηκα πολυ που βρηκα αυτο το ποστ διοτι ειναι παρηγορο να βρεις και δυο ανθρωπους να σου πουν μια αποψη βρε παιδι μου !

ειμαι σε μια συγχυση αυτο το καιρο και δεν εχω ιδεα τι θελω να σας ρωτησω ....ουφ .....:P

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...