Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

μπορεις ακομα κ να αγορασεις ονλαιν βεβαια

http://www.amazon.co.uk/Oral-Syringe-Baby-Elderly-10ml/dp/B002XO82VU/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1355741573&sr=8-9

αυτην ειχα, μου την ειχαν δωσει στο φαρμακειο

http://www.amazon.co.uk/5ml-Oral-Enteral-Medicine-Dispenser/dp/B0037SBTBG/ref=pd_sim_by_2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μέσα από την καρδιά μου, σας ευχαριστώ για την ενθάρρυνση! Όμως, καταλαβαίνω ότι πραγματικά κάνω - και μάλλον θα εξακολουθήσω να κάνω κι άλλες - περίεργες ερωτήσεις.

Σας ευχαριστώ όλες!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα! ειχα να κανω καποιες αντιστοιχες ερωτησεις και βρηκα το θεμα.βλεπω δεν εχει γραψει κανεις για πολυ καιρο,αλλα ελπιζω καποιος να μπει και να απαντησει!!

μενω στο manchester και μολις ξεκινησα διδακτορικο.το αγορι μου μενει στην αθηνα και ειναι δασκαλος πιανου και δουλευει στην αθηνα.σκεφτομαστε να ερθει και αυτος εδω αλλα εχουμε καποιες βασικες αποριες που ειναι απο τα πρωτα που πρεπει να λυθουν για να δουμε το κατα ποσο μπορει να βρει δουλεια εδω! καταρχην , εχει πτυχιο πιανου , αρμονιου και θεωριας της μουσικης,αναγνωρισμενα απο το ελληνικο κρατος (υπουργειο πολιτισμου)δεν εχει πτυχιο απο ελληνικο πανεπιστημιο μουσικων σπουδων.τα πτυχια του αυτα αναγνωριζονται εδω??ποσο ευκολο η δυσκολο ειναι να μπορεσει να βρει δουλεια εδω , ως δασκαλος πιανου???επισης, οσον αφορα την γλωσσα, θα επρεπε να εχει καποιο πτυχιο, πχ ielts η proficiency??? αν ξερει να μου πει καποιος τι διαδικασιες θα πρεπει να ακολουθησουμε θα ημουν πολυ ευγνωμων! τελος, γνωριζετε αν υπαρχει εδω αποδημος ελληνισμος η ελληνικα σχολεια, εδω η σε καποια κοντινη πολη??

Ευχαριστω πολυ!!!

angelinasirri αυτα που ρωτας ειναι πολυ εξιδεικευμενα κ ισως θα επρεπε να ρωτησεις τους υπευθυνους. εχουμε πει αρκετα πραγματα στις προηγουμενες σελιδες για το που να απευθυνθει ενας εκπαιδευτικος στηνΑγγλια, ισως αν διαβαζες απο την αρχη να σε βοηθουσε σε πολλα πραγματα. αν βεβαια εχουμε καποιον μουσικο εδω που σιγουρα 100% μπορει να εκφερει αποψη σιγουρα θα το κανει :)

τα ελληνικα σχολεια ειναι ευκολο να τα βρεις αν ψαξεις στο google. προσεξε ομως διοτι το ελληνικο κρατος εχει κοψει τα κονδυλια για τα ελληνικα σχολεια κ πλεον μονο η Κυπρος τα στηριζει. αυτη τη στιγμη υπαρχουν μονον 80 δασκαλοι σε ολο το Ηνωμενο Βασιλειο

ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! θα ψαξω σε παλιες σελιδες, αν και πραγματικα ειναι μπερδεμα!!!! γιατι τα Post μου εμφανιζονται πολυ μπερδεμενα, οχι με ημερομηνια!εσυ μιλας για παλαιοτερα ποστ σε αρχικες σελιδες????η πολυ παλιες ημερομηνιες??

το ξερω οτι μπορει να μην ξερει καποιος πολλα πραγματα, αλλα ποτε δεν ξερεις!καποιος μπορει να ειχε συναντησει αντιστοιχο γεγονος!

αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το που να απευθυνθω???πως μπορω να μαθω τι πτυχια αναγνωριζονται γι ανα ασχοηθεις στην εκπαιδευση??αν γνωριζετε το site η το ποιοι θεωρουνται υπευθυνοι σε παρακαλω πες μου!

ευχαριστω!!

ειχα γραψε σε προηγουμενες σελιδες οτι το καλυτερο ειναι να μιλησεις με το local education authority της περιοχης σου

εγω εκπαιδευτικος ειμαι, κ σιγουρα μπορω να σου πω οτι ολα τα πτυχια απο Ελλαδα κ ΤΕΙ κ ΑΕΙ αναγνωριζοντε. αν τωρα ο φιλος σου εχει κανει απλα σπουδες σε ωδεια αυτα δεν ξερω πως τα αναγνωριζουν εδω. αυτο που μπορω να σου πω με σιγουρια εινια πως για να μπει σε σχολειο θα πρεπει να κανει το teaching qualification

ξεκινηστε να διαβαζετε εδω κ επικοινωνηστε με τους αρμοδιους

http://www.education.gov.uk/get-into-teaching

το σιγουρο ειναι οτι θα ειναι πιο ευκολο αν ερθει εδω με οτι εχει κανει κ τα ψαξει μονος του. για δουλεια δεν ζητανε καποιο πτυχιο στα αγγλικα, αυτο φαινεται στη συνεντευξη αν μιλας καλα αγγλικα

Διαφημίσεις

Hi, μπορει επισης να γραφτει στο thetutorpages.com

εμεις απο εκει βρηκαμε δασκαλα για το τσελλο. Καλο ειναι να φτιαξει ενα website δικο του με αυτα που εχει κανει, και να κοιταει για gigs, και εκει αποτι καταλαβαινω ειναι καλα τα χρηματα για one-off

για σχολειο θα χρειαστει οπωσδηποτε τον ελεγχο απο την αστυνομια (crb check), που αν το κανει απο πριν μπορει να το βαλει στο προφιλ του στο tutorpages για ιδιαιτερα

ευχαριστω abbiee! να σε ρωτησω! για ιδιαιτερα μαθηματα χρειαζεται αν εχεις καποια ειδικη αδεια?? η να κοβεις πχ αποδειξεις η κατι τετοιο??ειναι αυτο που αναφερεις για το crb check???

ευχαριστω abbiee! να σε ρωτησω! για ιδιαιτερα μαθηματα χρειαζεται αν εχεις καποια ειδικη αδεια?? η να κοβεις πχ αποδειξεις η κατι τετοιο??ειναι αυτο που αναφερεις για το crb check???

δεν χρειαζεται τιποτα, και αναλογως ειναι οι τιμες. Για παραδειγμα, καποιος που εχει πολυ περισσοτερα πτυχια μπορει να χρεωσει παραπανω απο καποιον που εχει φτασει στο βασικο επιπεδο να διδαξει (ισως κανω λαθος, εχω την εντυπωση οτι ειναι το grade 8?). Αυτο το crb ειναι οπως λενε στην ελλαδα "αντιγραφο ποινικου μητρωου"? για σχολεια ειναι απαραιτητο, με τοσα που γινανε εδω.... οταν κανεις ιδιαιτερα δεν ειναι υποχρεωτικο, αλλωστε πας στο σπιτι του παιδιου και μπορει ο γονεας να βρισκεται στο ιδιο δωματιο ολη την ωρα αμα θελει - οποτε ειναι η καθε οικογενεια πως το βλεπει. Βεβαια αν το εχεις αυτο και το βαλεις στην σελιδα σου ειναι καλυτερα γιατι μπορει να σε προτιμησουν για αυτον το λογο

αποδειξεις και τετοια δεν χρειαζονται, παρα μονο αν σου το ζητησουν, και τοτε σε μια κολλα χαρτι γραφεις τοσο την ωρα επι τοσες ωρες.... οι μουσικοι εδω ειναι συνηθως αυτοαπασχολουμενοι και κανουν φορολογικη δηλωση καθε χρονο

Ειχαμε φέρει λάδι με τη μεταφορική όταν πρωτοηρθαμε μαζί με αλλά πράγματα. Δεν τίθεται θέμα αν επιτρέπεται να στειλεις λάδι με μεταφορική, αλλά πόσο θα σου κοστίσει. Ειχα ρωτήσει πέρυσι τη DHL αν μπορούμε να στείλουμε με φορτηγό από Ελλάδα και μας είπαν ότι δεν το κάνουν για ιδιώτες. Πρέπει να εξαχθεί με εταιρικό ΑΦΜ και να εισαχθεί αντίστοιχα. Μας είπαν ότι μπορούμε να στείλουμε με την αεροπορική τους υπηρεσία, μόνο που κοστίζει 350φεύγα ευρώ για τα 18 κιλά, οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν το κάναμε.

Τυρί μπορείς να μεταφέρεις στη βαλίτσα σου με το αεροπλάνο. Λάδι απαγορεύεται. Μπορείς να δοκιμασεις να το βάλεις στη βαλίτσα σου αλλά δεν νομιζω να αξίζει ουτε το ρίσκο για τα πράγματα σου, ουτε το μπλέξιμο αν το καταλάβουν στο αεροδρόμιο.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...