Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Προφανώς βρε με τους μπέμπηδες. Δεν εννοουσα χωρίς τα μπεμπε όταν έλεγα τα δυο μας ;)

ΟΚ λοιπόν. Αύριο το πρωι θα κοιτάξω δρομολόγια τρένων για Πεμπτη 20/12 και θα σου γράψω στο "Χαλαρή κουβεντουλα" για να μη σκισουμε άλλο αυτό το θέμα.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κατριν, περα απο αυτα, πως πανε οι προετοιμασιες;

Tρέχουμε σαν τρελοί :tongue: Οι υποχρεώσεις πάρα πολλές, ο χρόνος ούτως ή άλλως λίγος, με τα παιδιά - ειδικά τα 2 μικρότερα - να είναι στο πικ της ζωηράδας τους αυτό το διάστημα. Περιμένουμε να πάρει άδεια ο άντρας μου τις επόμενες μέρες για να μπορούμε να κινηθούμε λίγο πιο ελεύθερα...:-P

Σπίτι εκεί λέμε να βρούμε επιπλωμένο για 6 μήνες, ώστε σ'αυτό το διάστημα να προσανατολιστούμε στο νέο περιβάλλον και να νοικιάσουμε ένα άδειο σπίτι αφού επιλέξουμε από κοντά την περιοχή που προτιμούμε και ίσως μπούμε και σε κανένα καλύτερο σχολείο (?). Τώρα στην αρχή, θα κάνουμε αίτηση και όπου μας βάλουν.

Τα έπιπλά μας θα τα μεταφέρουμε με μεταφορική εκεί και θα τα αποθηκεύσουμε για 6 μήνες :rolleyes: μέχρι να βρουν χώρο να μπουν....

Είναι ό,τι λογικότερο μπορούμε να κάνουμε...

Καλησπέρα.

Είπα να μην απαντήσω αλλά τελικά δεν αντεξα κι ας ξέρω οτι θα πέσετε να με φάτε. Είσαστε εδώ μέσα πόσα άτομα δεν γνωρίζω. Η καθεμία σας έχει διαφορετικές εμπειρίες και απόψεις. Κάποιες περνούν καλά και θεωρούν σωστή απόφαση οτι έφυγαν και κάποιες ζορίζονται και θέλουν να γυρίσουν πίσω.

Εδώ εγώ βρέθηκα ψαχνωντας να βρω άτομα που ζούνε ήδη στην Αγγλία ωστέ να μάθω τί παίζει εκεί, πώς είναι η ζωή εκεί και διάφορα άλλα.

Σαφώς είναι απίθανο να υπάρχουν μόνο αρνητικά εκεί όπως και σε οτιδηποτε σε αυτήν την ζωή όπως ξαναείπα. (Μόνη εξαίρεση ίσως ο θανάτος....)

Και προτού βιαστείτε όχι δεν θελω να ακούω μόνο ευχάριστα ούτε να μου χαιδεύουν τα αυτάκια. Αλλά είναι αστείο που μόλις βγει κάποια κοπέλα που έχει άλλη απόψη πάνω σε κάποιο θέμα ή άλλη εμπειρία τέλος πάντων από αυτά που περιγράφετε γίνεται αμέσως ένας πανικός... ποιός ο λόγος;

Αν η Ελένη περνάει καλά στην Ελλάδα τότε γιατί κάποια κοπέλα να μην περνάει καλά στην Αγγλία;

Και επειδή και εγώ έπεσα στην παγίδα όταν μου λέγατε οτί υπάρχει επίπεδο ζωής στην Ελλάδα και προσπαθούσα να αποδείξω το αντίθετο γι αυτόν τον λόγο και σταμάτησα και είπα μακάρι να περνάτε καλά όπου κι αν είστε και ας είναι η όλη κατάσταση χάλια. Σεβαστείτε τις γνώμες των άλλων. Είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικές νοοτροπίες, διαφορετικά βιώματα, διαφορετικές απόψεις και ο καθένας βλέπει τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία...

Σεβαστείτε το και αφήστε να ακούγονται όλες οι απόψεις κι ας μη σας αρέσουν... Ορισμένες μεγαλωνετε παιδάκια... πώς θα τα διδάξετε να σέβονται τους άλλους, τις απόψεις τους, τον λόγο τους όταν εσείς οι ίδιες δεν το κάνετε;

Και δεν βγαζω τον εαυτό μου απεξω. Το ξαναλέω έπεσα και γω στην παγίδα. Όμως το διόρθωσα. Δεν βοηθάει κανέναν το να κάνετε πηγαδάκια και να σκοτώνεστε με όποιον δεν ανήκει στην "κλίκα" σας λες και είμαστε στο δημοτικό.

Αυτά είχα να πω και ελπίζω η καθε μια το βραδυ πριν κοιμηθεί να τα σκεφτεί ήρεμα και αν θεωρείτε οτι κάπου έχω λάθος ευχαριστως να μου πείτε το που...

Εσπριτ, αν παρατηρησες ολοι γραφαμε μια χαρα τις εμπειριες μας και δεν υπηρχε προβλημα κανενα οταν συγκεκριμενο μελος του φορουμ μπηκε για να πει οτι δεν ειναι οπως τα λεμε, και οτι καθε μηνα κανεις εξετασεις κλπ, και μαλιστα προσφερθηκε να μας στειλει το βιβλιαριο με τις εξετασεις. Ε και επειδη εγω γνωριζω οτι κανει εξτρα εξετασεις γτ υπηρχε καποιο θεμα το ειπα (που βασικα η ιδια το ειχε πει ουκ ολιγες φορες στο φορουμ) δεν ειπα κατι ...confidential. και εκει εγινε το αμπσολουτε τουρλουμπουκι. Παρεπιπτοντως, δε συμφωνω για τη ΧΑ, γιατι δεν ειναι καν κομμα ειναι οργανωση εγκληματιων...αν ηταν πολιτικο κομμα τοτε το συζητουσαμε. Αλλα ακομα και για το σεβασμο στη Δημοκρατια..ναι ΟΛΟΙ πρεπει να σεβομαστε τη Δημοκρατια. Οχι οποτε μας βολευει..(βλεπε Χα)

Δεν υπαρχει καμμια κλικα αν υπηρχε δε θα σας καλοδεχομασταν...

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Οκ δεκτά όσα λες. Αν όμως αυτές είναι οι δικές της εμπειρίες να μην της πει; Πιστεύεις οτί υπάρχει λόγος να λέει ψέματα ας πούμε; Ασε την χρυση αυγη ενα παραδειγμα έφερα. Που ότι και αν είναι όμως ψηφίστηκε από ένα ποσοστό και μπήκε εκεί δεν μπήκε με το έτσι θέλω. Τέλος πάντων ελπίζω από δω και πέρα να μπορούμε να εκφράζουμε όλοι απόψεις χωρίς εντάσεις...

Έμειναν 5 μέρες... η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει! Για να δούμε... Θα μου αρέσει εκεί τελικά;;;;;;

Υ.Γ. Σβήνω το παραδειγμα με την ΧΑ για να μην μπερδευομαστε ναι; Δεν ειμαι υπερ της ΧΑ ηταν απλά παραδειγμα.

Εσπριτ, οταν λες κατι κατ εμε δε μπορεις να παραπλανεις. Δλδ αν εγω ειχα καποιο θεμα και επρεπε να κανω συγκεκριμενες εξετασεις καθε μηνα αυτο θα πει οτι τις δικαιουνται ολοι? φυσικα και μπορω να πω την εμπειρια μου...αλλα οχι να προσπαθω να πεισω τον αλλο οτι θα εχει την ιδια μεταχειριση με μενα!

Τεσπα δε θελω να το συνεχισω, καταλαβες τι θελω να πω.

Eleni

bd5c7983f7.png

Καταλαβαίνω τί θέλεις να πεις... Δεν ξέρω αν η κοπέλα είχε κάποιο πρόβλημα ή όχι... εκείνη λέει πως δεν είχε. Εσύ λες το αντίθετο... Υπάρχει κάπου το ποστ που αναφέρει τί πρόβλημα υπήρχε για να το διαβάσω;

Ακόμα όμως κι έτσι τουλάχιστον κάποια κοπέλα που ενδιαφέρεται θα ξέρει οτι αν υπάρξει πρόβλημα στην εγκυμοσύνη της θα έχει αλλη αντιμετωπιση.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Είπα να μην απαντήσω αλλά τελικά δεν αντεξα κι ας ξέρω οτι θα πέσετε να με φάτε. Είσαστε εδώ μέσα πόσα άτομα δεν γνωρίζω. Η καθεμία σας έχει διαφορετικές εμπειρίες και απόψεις. Κάποιες περνούν καλά και θεωρούν σωστή απόφαση οτι έφυγαν και κάποιες ζορίζονται και θέλουν να γυρίσουν πίσω.

Εδώ εγώ βρέθηκα ψαχνωντας να βρω άτομα που ζούνε ήδη στην Αγγλία ωστέ να μάθω τί παίζει εκεί, πώς είναι η ζωή εκεί και διάφορα άλλα.

Σαφώς είναι απίθανο να υπάρχουν μόνο αρνητικά εκεί όπως και σε οτιδηποτε σε αυτήν την ζωή όπως ξαναείπα. (Μόνη εξαίρεση ίσως ο θανάτος....)

Και προτού βιαστείτε όχι δεν θελω να ακούω μόνο ευχάριστα ούτε να μου χαιδεύουν τα αυτάκια. Αλλά είναι αστείο που μόλις βγει κάποια κοπέλα που έχει άλλη απόψη πάνω σε κάποιο θέμα ή άλλη εμπειρία τέλος πάντων από αυτά που περιγράφετε γίνεται αμέσως ένας πανικός... ποιός ο λόγος;

Αν η Ελένη περνάει καλά στην Ελλάδα τότε γιατί κάποια κοπέλα να μην περνάει καλά στην Αγγλία;

Και επειδή και εγώ έπεσα στην παγίδα όταν μου λέγατε οτί υπάρχει επίπεδο ζωής στην Ελλάδα και προσπαθούσα να αποδείξω το αντίθετο γι αυτόν τον λόγο και σταμάτησα και είπα μακάρι να περνάτε καλά όπου κι αν είστε και ας είναι η όλη κατάσταση χάλια. Σεβαστείτε τις γνώμες των άλλων. Είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικές νοοτροπίες, διαφορετικά βιώματα, διαφορετικές απόψεις και ο καθένας βλέπει τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία...

Σεβαστείτε το και αφήστε να ακούγονται όλες οι απόψεις κι ας μη σας αρέσουν... Ορισμένες μεγαλωνετε παιδάκια... πώς θα τα διδάξετε να σέβονται τους άλλους, τις απόψεις τους, τον λόγο τους όταν εσείς οι ίδιες δεν το κάνετε;

Και δεν βγαζω τον εαυτό μου απεξω. Το ξαναλέω έπεσα και γω στην παγίδα. Όμως το διόρθωσα. Δεν βοηθάει κανέναν το να κάνετε πηγαδάκια και να σκοτώνεστε με όποιον δεν ανήκει στην "κλίκα" σας λες και είμαστε στο δημοτικό.

Αυτά είχα να πω και ελπίζω η καθε μια το βραδυ πριν κοιμηθεί να τα σκεφτεί ήρεμα και αν θεωρείτε οτι κάπου έχω λάθος ευχαριστως να μου πείτε το που...

Θα ήθελα να μας πείς ποιούς εννοείς όταν μιλάς για κλίκα παρακαλώ.

Ποιές κοπέλες εννοείς και ποιός σου δίνει το δικαίωμα να μας παρομοιάζεις με παιδάκια του Δημοτικού. Εδώ υπάρχουν κοπέλες που σε βοήθησαν με τις απορίες σου όσο χαζές και αν ήταν.

Επίσης ποιός σου είπε ότι δεν περνάμε καλά στην Αγγλία. Προσωπικά δεν θα μπορούσα να μείνω κάπου που δεν περνάω καλά όσα λεφτά και αν κέρδιζα.

Το σχόλιο σου είναι απαξιωτικό, εγώ το παίρνω καθαρά προσωπικά γιατί κανόνιζα με την peekaboo και την eugie να βρεθούμε παραπάνω.

Ξεκαθάρισε λοιπόν ποιές κοπέλες εννοείς.

RLcRp1.png

Γι' αυτό και για παρόμοια θέματα γίνεται πάντα πανικός σε αυτό το φόρουμ...

Εσπριτ δεν είμαστε κλίκα απλά με μερικές κοπέλες τυχαίνει να συμφωνούν οι απόψεις μας σε αυτό το θέμα. Επίσης, η Τραβελινγκμαμ είπε τη γνώμη της, που δεν ήταν ίδια με τη δική μας και δεν έγινε κανένας πανικός. Προσωπικά δεν έχω ανάγκη να πείσω κανέναν οτι αυτά που λεώ είναι σωστά, απλά καταθετω τις εμπειρίες μου. Αρα δε θα "πέσω να φάω" καποιον που δε συμφωνεί μαζί μου.

Θα έρθεις Αγγλία και θα δεις μόνη σου τι από αυτά που λέμε ισχύει και τι όχι. Μπορεί να σε καλύπτει απόλυτα το αγγλικό συστημα και να το βρίσκεις τέλειο για τις ανάγκες σου, μπορεί και να σε επηρεάσουν μερικές από τις ατέλειες που επισημαίνουμε εδώ.

For the record, περνάω πάρα πολύ καλά στην Αγγλία και δε νομίζω οτι θα περνούσα καλύτερα στην Ελλάδα με τις τώρα συνθήκες. Αυτό δε μου αφαιρεί το δικαίωμα να εκφράζω παράπονα για τον τρόπο ζωής και το σύστημα εδώ.

Αυτό που γράφεις το έχεις ξαναγράψει σε προοηγούμενο ποστ, η κοπέλα το αρνήθηκε ότι έχει κάποιο πρόβλημα η εγκυμοσύνη της και καμία από εμάς δεν έχει λόγο, ούτε το δικαίωμα να αμφισβητήσει τα λεγόμενά της!

Είναι τουλάχιστον απρεπές να επαναφέρεις αυτή το ζήτημα αυτή τη στιγμή. Προσωπικά θα ζητήσω να αφαιρεθεί το ποστ σου, εκτός αν εσύ η ίδια κάνεις edit και το αλλάξεις!!!

Υ.Γ. Όσο για την τελευταία σου έκφραση, φαίνεται να ξεχνάς ότι εδώ μέσα είμαστε όλοι φιλοξενούμενοι! Καλοδέχεσαι ή όχι κάποιον, μόνο στο "δικό" σου χώρο.....

ειδικα εσυ Κατριν θα επρεπε τουλαχιστον απο ευπρεπεια να απεχεις απο τη συζητηση..διοτι σου λυσαμε ολες τις αποριες, ειδικα η Μαριζα, και η απαντηση σου ηταν "δε σας πιστευω, δε μπορει να ναι ετσι παω να διαβασω το σαιτ":shock::shock:

Τοτε τι μας ρωτας????Αφου δεν μας πιστευεις? Δηλαδη τι να πω, δειχνει τοση αγενεια και απρεπεια αυτη η απαντηση που μενω...speechless. Θα μπορουσες να ευχαριστησεις τις κοπελες για το χρονο που διεθεσαν, και αν κατι δεν το δεχεσαι κρατα το για τον εαυτο σου και ψαξε το μετα!! Και μου ζητησες κιολας να σου πω επακριβως τι θα γινει οταν πας στο γιατρο και αν θα δεις σιγουρα ενδοκρινολογο, κατι που φυσικα το αγνοησα διοτι πρωτον ειπωθηκε επιθετικα και δευτερο δεν ειμαι σε θεση να υπογραψω συμβολαιο για το τι θα γινει με σενα κ το NHS.

Δευτερο οσον αφορα το ποστ μου, κ Κατριν, μιλησα με βαση πραγματα που ειχαν γραφτει στο σαιτ σε παλιοτερες αναρτησεις! Αν εγω δλδ μια μερα πω οτι εχω 3 παιδια , ενω παλιοτερα ειχα δηλωσει οτι δεν εχω, δεν εχει το δικαιωμα καποια να με αμφισβητησει? Και να μου πει "μα ρε Ελενη αλλα μας ειχες πει πριν κατι μηνες ποτε ξεφυτρωσαν 3 παιδια". Βεβαια μεχρι εκει, οπως ειδες δεν το συνεχισα απλα ηθελα να επισημανω κατι που θεωρησα αξιο επισημανσης. Τα υπολοιπα δε με αφορουν ο καθενας μπορει να δηλωνει οτι θελει!

Τριτο, δε σε καλοδεχεται ενα αψυχο σαιτ...εκτος και αν εσυ του χεις δωσει σαρκα και οστα στο μυαλο σου! Σε καλοδεχτηκαμε ΕΜΕΙΣ με το να σου δινουμε συμβουλες, να ακουμε αποριες επι αποριων, και μετα να μας τη λες κιολας οτι δε σε καλυπτουν τα λεγομενα μας!!!Αν τη συμπεριφορα μας δεν τη βλεπεις ως καλοσωρισμα...τι να πω!

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...