Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Καλα η Marija εξηγησε αναλυτικα τα σημεια που υστερει το συστημα και οι άλλες κοπέλες είπαν τόσα πράγματα και αυτο που έμεινε ειναι ότι μηδενιζουμε το σύστημα επειδή μας βλέπει πρώτα gp?

Μετα απο αυτο καλύτερα να συζητήσουμε για τον καιρό γιατι πραγματικά ήταν χάσιμο χρόνου.

travellingmum χαίρομαι που έχεις θετική εμπειρία. Πραγματικά! Ειναι πολυ καλύτερο state of mind απο την ανασφάλεια που αισθάνομαι εγω για μένα σε ενδεχομενη δευτερη εγκυμοσυνη αλλα πολυ περισσοτερο για το παιδι αφού δεν εχω την δυνατότητα επίσκεψης σε παιδιατρο όπως είπε και η eugie, peekaboo πριν.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμφωνω απολυτα.

Τι καιρο σας κανει εκει αληθεια? Εγω σημερα αναψα πρωτη μερα τα καλοριφερ... Οδηγουσα και ειχε εξω 11.5 βαθμους και εκανα μπρρρρρ:tongue: Εχω ξεσυνηθισει το κρυο..οχι οτι το χα συνηθισει και ποτε δηλαδη...

Eleni

bd5c7983f7.png

Με τον πόνο μας παίζεις χαχα. Γύρω στους 6-7 το ανώτερο, εδω νοτιοανατολικά που ειμαι! Τα καλοριφέρ έχουν ανάψει εδω και καιρό... μπρρρ.

On the bright side το Λονδινακι ειναι πανέμορφο στολισμένο! Έλα κι εσυ να κανεις μια νέα αρχή στην Αγγλία. Τιιιιι? Δεν ακούω! Οχι δεν θα πάρεις??? χαχαχαχα :tongue:

RLcRp1.png

χαχαχαχαχαχ..ουτε εγω δεν ακουω....πατηστε το μηδεν...:tongue:

Να μου στειλεις φωτογραφιες κοπελια!Να μου ρθει και οικονομικα:P

Παλι καλα ρε συ, η πεθερα μου βορεια Αγγλια μου λεει 2 βαθμους εχουν..ανωτερο...:shock:

Eleni

bd5c7983f7.png

-1 η ανώτερη θερμοκρασία σήμερα εδώ στο south west!

Ριξτε καμια ιδέα τι να δούμε/κάνουμε με τα παιδιά τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο, μιας και δεν θα πάμε Ελλάδα; Δεν εχω κάνει ποτέ Χριστούγεννα εκεί.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Το πρώτο που θα κανεις ειναι να κανονισουμε συνάντηση. Το πάμε και το φέρνουμε κανά χρόνο τώρα. ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Κοντεύω να ξαναγεννησω!!!Τρόπος του λέγειν.

RLcRp1.png

Να πάρε Winter Wonderland στο Hyde Park. Εχει κόσμο τα Σαβατοκυριακα αλλα αξίζει. Να πάτε σε καμια παιδική παράσταση. Να πάτε στο Santa's Grotto του Harrod's (είναι πολύ δημοφιλές ακτιβιτι αυτό το τελευταίο αλλα δεν ξέρω τι και πως, ξέρω όμως οτι πρέπει να κλεισεις από καιρό πριν. Να πάτε για πατιναζ στο Natural History Museum. Εμείς πήγαμε γιατί μας το πρότεινε μια φίλη αλλά για τον αντρα μου ήταν πολύ κουραστικό που έπρεπε να βοηθάει τη μικρή. Εγώ δεν έκανα πρόσεχα το μωρο χιχι!

Ευχαριστω πολύ για τις προτάσεις :) Ακούγονται εξαιρετικές και θα αρχίσω τώρα το γκουγλαρισμα να βρω πληροφοριες.

Λοιπόν για τη συνάντηση μπορούμε επιτέλους να ορίσουμε ημερομηνία; Επιστρεφω στη δουλειά στις 28 Ιανουαρίου και πλέον δεν θα μπορώ. Το καλεντάρι μου έχει διάφορα την αλλη εβδομάδα, αλλά πχ είμαι ελευθερη την Πέμπτη (20/12). Εκτός και αν θέλετε να μπλεξουμε και τους μπαμπαδες στην υπόθεση οποτε να μιλήσουμε για καποιο ΣΚ.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγώ φεύγω το Σαββατο 15 Δεκέμβρη και θα είμαι πίσω 9 Γενάρη. Αν δεν κάνετε όσο θα λειπω συνάντηση και κανονίσετε κάτι για Γενάρη, μπορώ οποιαδήποτε μέρα εκτός από 19 Γενάρη!

Ειρήνη πες.... Τα δυο μας next Thursday ή περιμένουμε και την Ευγενία; Αν πεις το δεύτερο θα ορίσουμε όμως απο τώρα όλες ημερομηνία, δεν θα το αφήσουμε παλι φλου.

Εγω λέω να το κάνουμε τώρα και όταν γυρίσει η Ευγενία με το καλο, γιατι όχι το επαναλαμβάνουμε! Χρυσσα εγω με τον μπεμπη θα έρθω όμως. Δεν εχω που να τον αφήσω.

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...