Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Εγώ κόντεψα να την πατήσω πολύ άσχημα με αυτή τη μέθοδο... τεσπά να μην τα θυμάμαι τώρα και συγχίζομαι.

Το θέμα δεν είναι πόσο καλό είναι το σύστημα στο 70% των περιπτώσεων που είναι απλές και εύκολες και χωρίς επιπλοκές. Το θέμα είναι τι γίνεται αν εσύ ή το παιδί σου πέσεις στο 30% των άτυχων.

δηλαδη δεν ακουγατε το μωρο? δεν εκανες εξετασεις αιματος καθε μηνα???? εγω τα κανω ολα θα σας βαλω φωτογραφια να δειτε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελενη να σε ενημερωσω οτι πλεον ο μισθος του λεκτορα πηγε στα 600 κ εοχυμε μεγαλο ρευμα ανθρωπων που ερχοντε εδω!!! αν ο φιλος σου παιρνει ακομα 1200 μαλλον δεν υπαρχει στα κομπιουτερ τους χαχαχαχαχα

ολες τις εξετασεις της εγκυμοσυνης που λες τις εκανα ολες κ τις κανω κ σε αυτη την εγκυμοσυνη, μπορω να σου στειλω φωτογραφια απο το βιβλιαρακι που μου εδωσαν. δεν μου λειπει καμια εξεταση. την αλλη βδομαδα αν θυμαμαι καλα που εχω ραντεβου εχω καμπυλη ζαχαρου...η στην 28η βδομαδα, δεν θυμαμαι τωρα

χμμμ..ο λεκτορας δεν πληρωνεται με τον κατωτατο του δημοσιου και επιπλεον ο κατωτατος δημοσιου ειναι ακομα στα 700 απο οτι ξερω. Εν πασει περιπτωσει μαλλον ο φιλος μου ειναι ευνοημενος:D

εσενα σου εκαναν ολες τις εξετασεις? εκτος αν εισαι και καλα επαπειλουμενη εγκυμοσυνη η' υψηλου κινδυνου....εμενα ολες οι φιλες μου 2 φορες ειδαν το μωρο σε σχεδον 10 μηνες κ αυτο ηταν ολο. Επισης να πω εδω οτι αν καταλαβα καλα δουλευεις ακομα παρολο που εισαι εγκυος ενω πχ η ξαδερφη μου που ειναι ακομα στον 3ο μηνα εχει παρεια αδεια εγκυμοσυνης (εκτος απο αυτη που θα παρει οταν γεννησει), καθεται και πληρωνεται 700 ευρω...αν ειναι να λεμε καθε μια τις εμπειριες μας...

δε ξερω γιατι αρχιζεις μια διαμαχη οποτε συζηταμε και κανουμε συγκριση, πραγματικα δεν το καταλαβαινω.

Eleni

bd5c7983f7.png

ρε συ Ελενη γιατι το βλεπεις διαμαχη??? οπως μιλατε εσεις κ εκφραζεστε ετσι κανω κ εγω...επειδη εχω αλλη αποψη πρεπει να το δουμε ως διαμαχη??? δηλαδη οσες περναμε καλα εδω δεν πρεπει να μιλαμε??? να καταλαβω τελοσπαντων....στην τελικη εγω περναω καλα εδω εσυ καλα εκει, αυτο δεν ειναι το καλυτερο???? πραγματικα δεν καταλαβαινω ......anyway....θα απεχω απο εδω κ μπρος.....τα φιλια μου κ να ειστε καλα

ποιος σου ειπε οτι ο ακαδημαικος παιρνει πολλα λεφτα???? κ παλι εγω δεν αναφερομαι σε επαγγελματα συγκεκριμενα, γιατι επιμενεις?
Συγγνώμη σε μένα μιλάς; :confused:

Δεν έχω ιδέα πόσο παίρνει ένας ακαδημαϊκός (όπως προείπα).

δηλαδη δεν ακουγατε το μωρο? δεν εκανες εξετασεις αιματος καθε μηνα???? εγω τα κανω ολα θα σας βαλω φωτογραφια να δειτε

Τι εννοείς όταν λες αν ακούγαμε το μωρό;

Διαφημίσεις

Δεν ειπε κανεις να απεχεις. Εγω θα απεχω απο καθε διαμαχη διοτι πραγματικα δεν εχει κανενα νοημα.

Δεν ειναι να μην πεις τη γνωμη σου, απλα εξεφραζες γνωμη για τα ελληνικα δεδομενα που οπως εχει παραδεχθει δεν τα ξερεις διοτι δεν τα ζεις. Και για το ποσο χαμηλοι ειναι οι μισθοι κλπ...τι σχεση εχει αυτο?

Τεσπα, ισως εγω το εξελαβα λαθος...

Eleni

bd5c7983f7.png

Τι εννοείς όταν λες αν ακούγαμε το μωρό;

αυτο λεω κ αποχωρω γιατι κουραζομαι να κατηγορουμαι συνεχεια που απλα συζηταω

οχι Ελενη εννοω να ακους το μωρο κανονικα με υπερηχο μικρο, απλα δεν το βλεπεις, οχι να το νιωθεις!!!!

ευχαριστω

Φυσικά και το ένιωθα. Το θέμα δεν είναι να ακούς το μωρό μέχρι να σταματήσει να κλωτσάει, το θέμα είναι να προλάβεις με σωστή παρακολούθηση οποιοδήποτε θέμα έχει πριν σταματήσει να κλωτσάει. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.

οχι Ελενη εννοω να ακους το μωρο κανονικα με υπερηχο μικρο, απλα δεν το βλεπεις, οχι να το νιωθεις!!!!

Τον "μικρό υπέρηχο" δεν τον έκανα εγώ, τον έκαναν οι μαίες. Και υποτίθεται ότι το άκουγαν και όλα καλά. Και την κοιλιά την μετρούσαν και μια χαρά την έβρισκαν. Εγώ δεν μπορώ να κρίνω, τη μεζούρα δεν μου την έδειχναν και το μόνο που άκουγα από το μικρόφωνο ήταν κάτι σαν σφύριγμα τραίνου.

Εξετάσεις αίματος δεν έκανα κάθε μήνα, μόνο ούρων.

Τέλος πάντων, αυτά είναι περασμένες ιστορίες τώρα... ας μην τα θυμόμαστε καλύτερα.

Διαφημίσεις

Ελένη πάντως η αντιβίωση δεν κάνει κάτι για τις ιώσεις. Οποιος γιατρός σου δώσει αντιβίωση για μια ίωση θα πρέπει να σκίσει το πτυχείο του. ΟΜΩΣ έχοντας μια ίωση γίνεται πιο πιθανό να πάθεις μια δευτερογενή λοίμωξη (δεν ξέρω αν λέγεται ετσι ακριβώς, συγχωρέστε με οι ειδικοί) και να χρειαστείς αντιβίωση.

Έτσι το καταλαβαίνω κι εγώ. Απλά κάποιοι παίρνουν αντιβίωση προληπτικά με το που παθαίνουν κάποια ίωση, ίσως επειδή έχουν ευαισθησία στο αναπνευστικό, για να μην εξελιχθεί σε λοίμωξη.

Έχω έναν συνάδελφο Αμερικανό που το κάνει αυτό και μάλιστα του είχε φανεί πολύ περίεργο όταν του είπα ότι εγώ δεν παίρνω ποτέ αντιβίωση. Οπότε μάλλον δεν είναι μόνο οι Έλληνες φαρμακολάτρες ;)

Μέχρι πριν 1-2 μήνες, το ταμείο μας δεν ήταν στον ΕΟΠΥΥ και θεωρούνταν από τα καλύτερα της χώρας. Πηγαίναμε σε ιδιώτη γιατρό της επιλογής μας (καθώς δεν είχε συμβεβλημένους γιατρούς) και παίρναμε από το ταμείο 20 ευρώ ανά επίσκεψη. Για τη 2η επίσκεψη τον ίδιο μήνα παίρναμε 10. Εξετάσεις κλπ δικαιολογούσε αρκετά χρήματα, σε κάποιες περιπτώσεις όλο το ποσό, φάρμακα είχαμε συμμετοχή 25% κλπ.

Με τις άνω συνθήκες, ήμασταν ήσυχοι ότι όποτε χρειαστούμε γιατρό θα τον έχουμε. Είτε για μας, είτε για τα παιδιά. Επίσκεψη ρουτίνας κάθε μήνα, αν θέλαμε, κλπ.

Τώρα πια, όλα αυτά αποτελούν παρελθόν. Δεν υπάρχει γιατρός που να έχει το ιστορικό των παιδιών μας πια, εγώ θα έπρεπε (εάν συνεχίζαμε να μένουμε Ελλάδα) να αλλάξω γυναικολόγο, ενδοκρινολόγο κλπ., εξετάσεις για να κάνει κάποιος θα πρέπει να πάει σε γιατρό του συστήματος (εάν βρει ραντεβού μετά από μεγάλο διάστημα) και μετά σε εργαστήριο να τις κάνει, το οποίο θα πρέπει και πάλι να είναι συμβεβλημένο και να έχει ελεύθερα ραντεβού (δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι το τελευταίο δεν μας έχει τύχει). Φάρμακα, όταν δίνουν οι φαρμακοποιοί, τότε παίρνεις, αλλιώς..... Πρακτικά, είμαστε πια σχεδόν ακάλυπτοι από ιατρικής πλευράς.

Λέτε κάποιες πως δεν είναι τίποτα τα 20-25 ευρώ σε ιδιώτη να τα πληρώσει κανείς κλπ.

Καταρχήν αυτό το ποσό δεν το βρίσκει κανείς εύκολα! Στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον, οι γιατροί χρεώνουν από 30 έως 50 ευρώ την επίσκεψη!

Παρόλα αυτά, όταν και εγώ ήμουν μικρότερη, ανύπαντρη και χωρίς παιδιά, πραγματικά και δεν νοιαζόμουν καθόλου για τα θέματα αυτά και δεν μου φαινόταν και μεγάλο το ποσό για την επίσκεψη στο γιατρό (ίσως επειδή δεν την χρειάζόμουν και συχνά...)

Τώρα όμως, μεγαλύτερη σε ηλικία (όπου ιατρικά θεματάκια άρχισαν να εμφανίζονται συχνά - πυκνά) και με τρία παιδιά, τα οποία χρειάζονται πολύ συχνά γιατρό, ειδικά τους χειμερινούς μήνες, τα πράγματα είναι ιδιαίτερα δύσκολα σ'αυτό το θέμα.

Σκεφτείτε ότι χωρίς να απαιτηθεί επίσκεψη σε γιατρό, κάθε μήνα έχουμε ένα κονδύλι από 15-30 περίπου ευρώ στο φαρμακείο για πολύ απλά πράγματα: ντεπόν, αντιόξινα, κανένα σιροπάκι πρόπολης κλπ. Χωρίς να αρρωστήσει κανείς μας! Αν πάλι πουν να αρρωστήσουν τα παιδιά, μπορεί να πάμε και 4 φορές στον παιδίατρο τον ίδιο μήνα (ο δικός μας έπαιρνε 40 άρα 160 μόνο ο γιατρός + φάρμακα κλπ).

Σήμερα για μια οικογένεια με 2 ή 3 παιδιά στην Ελλάδα, με τις συνήθεις υποχρεώσεις του μήνα, το κόστος των γιατρών δεν είναι καθόλου αμελητέο. Πραγματικά, θα συμφωνήσω, πως σε μια έκτακτη περίπτωση, ή όταν θέλεις μία δεύτερη γνώμη, σε μια ανάγκη βρε αδερφέ, το να πας σε ένα ιδιώτη γιατρό, είναι πιο προσιτό από τις τιμές που ακούω για την Αγγλία.

Αλλά αυτό σε μια έκτακτη περίπτωση! ΔΕΝ μπορείς πια να το κάνεις για ρουτίνα, ΔΕΝ βγαίνεις οικονομικά!

Από αυτή λοιπόν την πλευρά και μόνο (το τονίζω αυτό) αισθάνομαι καλύτερα να ξέρω πως θα υπάρχει κάθε στιγμή ένας διαθέσιμος γιατρός να πάμε, εάν κάποιος από την οικογένειά μου αρρωστήσει! Γιατί αυτή τη στιγμή, δεν σας κρύβω, πως την τρέμω την πιθανότητα να χρειαστούμε εκτάκτως γιατρό!!!

Υ.Γ. Να σας ενημερώσω για το μισθό του Λέκτορα: ? 1050 (παντρεμένος με παιδί - δεν ξέρω βέβαια αν αυτά μετράνε τώρα στους μισθούς, :P)

Καρτιν καλά τα λες, το συζητούσα με τη μαμα μου πρόσφατα το οτι πλέον μόνο σε ορισμένους γιατρούς την καλύπτει το βιβλιάριο.

και εγώ δε θα διέθετα 30 ευρώ κάθε φορά που το παιδί μου έχει μύξες. μιλάω για ένα ετήσιο έλεγχο της ανάπτυξης του παιδιού ή για ένα πιο σοβαρό πρόβλημα.

Υ.Γ. Να σας ενημερώσω για το μισθό του Λέκτορα: ? 1050 (παντρεμένος με παιδί - δεν ξέρω βέβαια αν αυτά μετράνε τώρα στους μισθούς, :P)

Καθαρά ή μεικτά;

Στους αγγλικούς μισθούς, όχι δεν μετράνε. Και πάντα υπολογίζονται μεικτά.

και εγώ δε θα διέθετα 30 ευρώ κάθε φορά που το παιδί μου έχει μύξες. μιλάω για ένα ετήσιο έλεγχο της ανάπτυξης του παιδιού ή για ένα πιο σοβαρό πρόβλημα.

Καλά, αυτό εννοείται! Πάει κανείς στο γιατρό για μύξες; :rolleyes:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...