Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Αλις καλως ηρθατε, χαιρομαι που αρχισατε να τακτοποιηστε και εχετε ηδη τοσα θετικα αποτελεσματα. Τα παιδια θα συνηθισουν στο σχολειο, μη στεναχωριεσαι, τρεις ωρες ειναι μονο εξαλλου. Ασε πυο μπορει εκει να περνανε καλα και να κρατανε τα δακρυα για σενα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Travellingmum, νομίζω ότι έχεις κάποιο δίκιο σε αυτό το τελευταίο, γιατί οι δασκάλες μου λένε ότι όλο χαμογελάνε εκεί. Απλά ο ένας από τους δύο (αυτός από τον οποίο δεν το περίμενα!) κάθε βράδυ κλαίει, γιατί λέει ότι θέλει να είμαι κι εγώ εκεί μαζί τους... ε, είναι και δύσκολο βρε παιδί μου, είναι σε ένα μέρος πρωτόγνωρο, με ανθρώπους με τους οποίους δεν μπορούν να συνεννοηθούν.... και φοβάμαι ότι οι δασκάλες δεν ασχολούνται αρκετά μαζί τους...αλλά δεν είμαι σίγουρη ακόμα, θα πρέπει κάπως να το εξακριβώσω....

Katrin, δυστυχώς δεν ξέρω κάτι σχετικό, μία γνωστή μου που μετακόμισε Αγγλία πέρσυ, χρησιμοποίησε την Orphee Beinoglou (ή κάπως έτσι) και μου είπε ότι είχαν πρόβλημα γιατί τους άφησαν όλα τα έπιπλα έξω από το σπίτι... δεν ξέρω λεπτομέρειες δυστυχώς, κανόνισε πάντως να κάνεις σωστή συνεννόηση.

Fairy και Ελένη, ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, θα επανέλθω με ερωτήσεις, γιατί προς το παρόν δεν ξέρω τι μου γίνεται και τι θέλω ακριβώς να κάνω.....βασικά θα ήμουν πολύ χαρούμενη αν δούλευα είτε σε nursery είτε ως μεταφράστρια αλλά γενικώς δεν ξέρω τι μου γίνεται. Πήρα το qts που είναι non subject or age specific και από βδομάδα θα αρχίσω να ψάχνομαι...

Πήρα το qts που είναι non subject or age specific και από βδομάδα θα αρχίσω να ψάχνομαι...

για να μην πελαγωνεις το προτεινα το να εχεις μεντορα, γιατι η καθε περιπτωση ειναι διαφορετκη :) σε παιδικο σταθμο πχ δεν μπορεις να δουλεψεις ακομα κ αν εχεις κανει διδακτικη, θελει ειδικες σπουδες πανω στα early years, ισως ομως μπορεις να κανεις καποιο top up. για ολα αυτα θα πρεπει να κατσεις να μιλησεις με καποιον που κατεχει ολο το εκπαιδευτικο συστημα κ τα flows.... :D

κ παλι καλη αρχη κ ολα σιγα σιγα θα στρωσουν θα δεις :rolleyes:

Διαφημίσεις

δεν προσπαθω να σε πεισω για κατι ακατορθωτο :)

να εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου οτι σε κανεναν τιποτα δεν ηρθε ευκολα...τωρα ηρθες Αγγλια, εχεις πολλα να μαθεις ωστε να μπορεσεις να προσαρμοστεις. μην αχωνεσαι, μην βιαζεσαι κ ολα θα βρουν τον δρομο τους ;) κ φυσικα εδω ειμαστε με οτι γνωριζουμε κ οτι εχουμε ζησει να το μοιραστουμε αν κ οσο θελουμε η καθεμια ;)

για να μην πελαγωνεις το προτεινα το να εχεις μεντορα, γιατι η καθε περιπτωση ειναι διαφορετκη :) σε παιδικο σταθμο πχ δεν μπορεις να δουλεψεις ακομα κ αν εχεις κανει διδακτικη, θελει ειδικες σπουδες πανω στα early years, ισως ομως μπορεις να κανεις καποιο top up. για ολα αυτα θα πρεπει να κατσεις να μιλησεις με καποιον που κατεχει ολο το εκπαιδευτικο συστημα κ τα flows.... :D

κ παλι καλη αρχη κ ολα σιγα σιγα θα στρωσουν θα δεις :rolleyes:

μια πολυ καλη μου φιλη ειχε τελειωσει μηχανικος αλλα αλλαξε γνωμη και αποφασισε οτι ηθελε να δουλεψει σε παιδικο σταθμο. Ετσι πηγε στο preschool που ηταν διπλα στο σχολειο των παιδιων της και δουλεψε εθελοντικα λιγους μηνες, οταν χρειαστηκαν προσωπικο την προσελαβαν (τα preschools χρειαζονται μονο 50% ειδικευμενο προσωπικο γιανα λειτουργησουν, το αλλο 50% μπορει να ειναι ανειδικευτο) και τωρα ενω δουλευει κανει και καποιο nvq για να μπορεσει να δουλεψει ως ειδικευμενη πλεον. Βεβαια τωρα παιρνει το βασικο, αλλα τη βολευει το ωραριο, λογω σχολειου. Και αργοτερα, με το πτυχιο της θα της ανοιξουν και αλλοι δρομοι. Κοιτα λιγο την περιπτωση του εθελοντισμου, στην αγγλια ειναι πολυ διαδεμομενη οδος εισοδου σε επαγγελματικους χωρους.

σωστο travellingmum αλλα το που θα βρει καποιος δουλεια μετα εχει πολυ μεγαλη σημασια κ στα qualifications poy exei. πχ εκει που εχω τον γιο μου εχει outstanding ofsted κ δεν παιρνουν κοσμο μη σπουδαγμενο....γι αυτο επιμενω στο να βρει καποιον που τα κατεχει αυτα μεσα απο το ιδιο το συστημα ωστε να μην βρεθει μια μερα να εχει ξοδεψει ενεργεια σε κατι που δεν θα μπορεσει να αξιοποιησει στο επακρο - αποψη μου βεβαια ολα αυτα

σωστο travellingmum αλλα το που θα βρει καποιος δουλεια μετα εχει πολυ μεγαλη σημασια κ στα qualifications poy exei. πχ εκει που εχω τον γιο μου εχει outstanding ofsted κ δεν παιρνουν κοσμο μη σπουδαγμενο....γι αυτο επιμενω στο να βρει καποιον που τα κατεχει αυτα μεσα απο το ιδιο το συστημα ωστε να μην βρεθει μια μερα να εχει ξοδεψει ενεργεια σε κατι που δεν θα μπορεσει να αξιοποιησει στο επακρο - αποψη μου βεβαια ολα αυτα

μα στο παραδειγμα που ανεφερα η κοπελα σπουδαζει μεσα απο τη δουλεια της, τελειωνοντας εκτος απο το πτυχιο θα εχει και προυπηρεσια. Επειτα τα ofsted δεν εχουν και τοση σημασια, αοπλως τα preschools, σε αντιθεση με τα nurseries, επειδη συνηθως ειναι εθελοντικα εχουν δικαιωμα να εχουν ειδικευομενο προσωπικο, Και πολλα nurseries ομως, καποια απο τα μεγαλυτερα ονοματα με πολλα χρονια στο χωρο ανα τη χωρα και εξαιρετικα αποτελεσματα στο ofsted παλι προσφερουν ειδικευση μεσα στο χωρο εργασιας. Στο κατω κατω και τα πανεπιστημιακα νοσοκομεια αυτο δεν κανουν; Απλως το ειδικευομενο προσωπικο δε μενει μονο του με τους ασθενεις/τα παιδια στην περιπτωση του σταθμου κλπ

Απλως της ειπα μια ιδεα γιαιτ πολυς κοσμος καταφερε να βρει δουλεια και να σπουδασει μεσα απο εθελοντικη εργασια, κατι που στην Ελλαδα ειναι απο σπανιο εως ανηκουστο και πιθανως να μην το ειχε υπ'οψιν της.

Οντως στην Αγγλια μετραει πολυ η προυπηρεσια περισσοτερο απο πτυχια ισως...

Το NVQ δεν ειναι πτυχιο ειναι διπλωμα οποτε δεν μπορει να εξισωθει με ενα πτυχιο πανεπιστημιου. Το καλυτερο θα ηταν να δουλεψει η Αλις καπου εθελοντικα για ενα διαστημα και αυτο μπορει να το χρησιμοποιησει ως προυπηρεσια αργοτερα...

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Οντως στην Αγγλια μετραει πολυ η προυπηρεσια περισσοτερο απο πτυχια ισως...

Το NVQ δεν ειναι πτυχιο ειναι διπλωμα οποτε δεν μπορει να εξισωθει με ενα πτυχιο πανεπιστημιου. Το καλυτερο θα ηταν να δουλεψει η Αλις καπου εθελοντικα για ενα διαστημα και αυτο μπορει να το χρησιμοποιησει ως προυπηρεσια αργοτερα...

ναι αλλα οπου και αν ζητησεις δουλεια σε σταθμο ζητανε nvq 2 kai 3, δεν ξερω καν αν υπαρχει πανεπιστημιακη σχολη στο συγκεκριμενο επαγγελμα και πολλες φορες οι εργοδοτες δεν το προτιμανε. Νομιζω δεν εχει καν nvq 4 στο συγκεκριμενο χωρο, σταματαει στο 3

Βασικη απορια! Τι ειναι το nvq??? αυτο αραγε

ειναι αυτο που πρεπει να κανω για να δουλεψω

σε pre school? Μηπως υπαρχει κ τιποτε αλλο;

Μαλλον πρεπει να επικοινωνησω με

αυτους που προτεινε η fairy κ ναβρω εναν

Mentor... Συγνωμη, ειμαι καπως λακωνικη

γιατι εχω κ τους 3 αρρωστους κ ειμαι

πολυ κουρασμενη...

εκτος απο το NVQ υπαρχει κ BA in Early years κ αλλα διαφορα....φυσικα μετραει η προυπηρεσια αλλα δεν εχουν ξεχαστει τα πτυχια ;)

εγω αυτο που λεω ειναι να κοιταξει ολες τις πλευρες κ πραγματικα να βρει καποιον που να μπορει να παρει αυτα που εχει κανει η Αλις κ να της πει τι ειναι καλυτερο. εμεις μονο εμπειριες κ γνωμες μπορουμε να πουμε....τους βρεφονηπιακους τους εψαξα παρα πολυ λογω της ξαδερφης μου κ γι αυτο επιμενω τοσο...δεν ειναι απλο να μπεις με προυπηρεσια ακομα κ σε pre school .... αλλο να σε παρουν για πρακτικη παραλληλα με την σχολη σου (που οι περισσοτερες εδω εχουν) κ αλλο απλα να μαθεις την δουλεια κανοντας της...

Βασικη απορια! Τι ειναι το nvq??? αυτο αραγε

ειναι αυτο που πρεπει να κανω για να δουλεψω

σε pre school? Μηπως υπαρχει κ τιποτε αλλο;

Μαλλον πρεπει να επικοινωνησω με

αυτους που προτεινε η fairy κ ναβρω εναν

Mentor... Συγνωμη, ειμαι καπως λακωνικη

γιατι εχω κ τους 3 αρρωστους κ ειμαι

πολυ κουρασμενη...

περαστικα σας!!!!!!

το NVQ ειναι vocational study σε κολλεγιο, το δικο μας ΙΕΚ που λεμε. το θεμα ειναι οτι εσυ εχεις κανει ηδη καποιες πανεπιστημιακες σπουδες κ γι αυτο λεω μηπως με καποιο top up γινεσαι fully qualified.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...