Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Oντως με ξεάγχωσες πάντως!It worked!

Περαστικά εύχομαι στον μικρό. Δουλεύεις και από το σπίτι? Ουφ, θέλω κι εγώ μια τέτοια δουλειά...

nai etsi ki allios exo mia mera ti vdomada apo to spiti alla tora pou itan arostos o mikros itan flexible. i tha douleva apo to spiti oso mporousa i tha eperna dependance leave. protimisa to proto mias k genika den pairno polles adeies. ase pou einai tetoia i douleia mou pou tha eixa na kano auta pou ekana otan guriso.

eimai polu euxaristimeni apo ti douleia mou.

thumise mou pia einai i idikotita sou?

uDLqp1.png

fairymummy σίγουρα στην αρχή θα πηγαίνουμε όλοι μαζί, γιατί εγώ δεν αισθάνομαι αυτοπεποίθηση στην ξένη γλώσσα, ότι θα καταλάβω στα σίγουρα τι θα μου λένε... γι αυτό προτιμώ και τον άντρα μου μαζί :oops:

Πάντως αυτό με το να μη σε στέλνουν βραδιάτικα να ψάχνεις φαρμακείο πολύ πρώτο το βρίσκω...! όπως και τον διανυκτερεύοντα γιατρό :P Περιμένεις όμως ουρές? ή σε παίρνει γρήγορα?

Αλλο θέμα: Όταν λες "τεχνικά επαγγέλματα" ποια εννοείς? Το δικό μου περιλαμβάνεται σε αυτά?

Alice6 έχω και μια δεύτερη κόρη που του χρόνου θα πάει Α' δημοτικού και ένα μικρό που θα πάει παιδικό. Αν λοιπόν έρθουμε το καλοκαίρι, θα τραβήξει το ίδιο ζόρι με τη γλώσσα η μεγάλη, αλλά επιπλέον θα το τραβήξει και η μεσαία... Επίσης, εγώ θέλω λίγους μήνες να προσαρμοστούμε όλοι - υπολογίζω μέχρι Σεπτέμβριο - για να ψάξω κι εγώ για δουλειά.... Και φυσικά σκεφτόμαστε και ότι αν μείνω εγώ εδώ μόνη με τα τρία παιδιά και χωρίς καμία βοήθεια από κανέναν, θα "λαλήσω" ! :P

Από μεταφορικές ξέρετε καμία με προσιτές τιμές? Και τυχόν αποθήκευση? Σκεφτόμαστε να μείνουμε σε επιπλωμένο μερικές εβδομάδες, μέχρι να κατασταλάξουμε σε περιοχή, σχολείο (για του χρόνου) κλπ., οπότε να μείνουν τα έπιπλα σε αποθήκη για λίγο καιρό... Ξέρετε τίποτα?

Στην Ελλάδα ήμουν καθηγήτρια Αγγλικών. Έχω τελειώσει Αγγλική Φιλολογία και έχω μεταπτυχιακό στο Theoretical and Applied Linguistics (εκπαίδευση δλδ), έχω εμπειρία διδακτική αρκετά χρόνια και έχω και άλλη εμπειρία, σε τράπεζα, υπεύθυνη δανείων (ναι άσχετο, αλλά έγινε και αυτό). Εδώ μόνο για δασκάλα θα μπορούσα να πάω, μεταφράστρια θα ήθελα να ήμουν (ξέρω και Γαλλικά τέλεια-τι μετριοφροσύνη), αλλά σιγά μην κάτσει. Να πω την αλήθεια δεν πολυθέλω να πάω σε σχολείο, θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό και πιο ευέλικτο, από άποψης ωραρίου.... αλλά δεν ξέρω τι, δεν κατεβαίνει καμιά ιδέα.... κάποια στιγμή μια από εσάς είχε αναφέρει ότι η Αγγλία έχει πολλές ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες δουλειές.... δεν μπορώ να φανταστώ τι....

katrin se katalavaino polu kala. kai ego oso eimoun moni kato (me mono 1 paidi) kontepsa na trelatho! den antexa tpt k den ithela kanena. ithela mono ton andra mou! oxi toso gia na me voithisei oso giati tosa xronia eixame mathei na eimaste sxedon sunexeia mazi. genika eimastan apo ta zeugaria pou me to pou gnoristikame eimastan autokollitoi! den eixe pao diakopes me tous filous mou o enas kai me tis files mou i alli! opote perisu itan polu duskola k gia tous 3. kai o mikros otan eide to mpampa tou meta apo 1,5 mina (toso itan to megalutero diastima pou katsame xoria) stin arxi den ton anagnorize kala kala alla meta opos leei k i alice ekane kati xares :P:p o de mpampas eklege!

thumise mou re katrin se poia poli pate

pantos simera nomizo irthe o xeimonas stin Agglia (i toulaxiston sto Londino)

mexri tora itan arketa kala. simera otan kleino to kalorifer ton dagkono!!

a! irthe kai o kanapes mou kai polu mou aresei!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

κάποια στιγμή μια από εσάς είχε αναφέρει ότι η Αγγλία έχει πολλές ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες δουλειές.... δεν μπορώ να φανταστώ τι....

den xero an eimoun ego pantos ego to pistevo! vlepo aggelies kai leo sunexeia wow douleia oraia polu tha mou arese na kano kati tetoio. molis iremiseis ligo ola tha ginoun. psaxne polu sto internet se site me douleies kati tha skefteis i kati tha deis pou tha sou kanei clic.

an se endiaferei mia kapoia evelixia koitaxe ston public sector (university, NHS klp) Ego vevaia auta xero auta leo!

uDLqp1.png

Α, δεν το συζητώ, και για μένα κόλαση ήταν οι 10 μήνες που μείναμε χώρια, με τα δίδυμα 2,5 χρονών, και ταυτόχρονα αλλαγή σπιτιού, δλδ και αλλάξαμε σπίτι και έφυγε ο μπαμπάς μας, αφήστε τα.

Κατρίν ίσως έχεις δίκιο, αφού και το άλλο πάει πρώτη δημοτικού του χρόνου....

Μεγειά τον καναπέ νατάσσα!

Από μεταφορικές ξέρετε καμία με προσιτές τιμές? Και τυχόν αποθήκευση? Σκεφτόμαστε να μείνουμε σε επιπλωμένο μερικές εβδομάδες, μέχρι να κατασταλάξουμε σε περιοχή, σχολείο (για του χρόνου) κλπ., οπότε να μείνουν τα έπιπλα σε αποθήκη για λίγο καιρό... Ξέρετε τίποτα?

xero kana 2 pou kanoun metafores alla den xero times. kai ego thelo na metafero kapoia pragmata alla oxi polla. vevaia oi 2 pou xero einai athina.

episeis den xero apo pou ta pairnoun kai pou ta fernoun. giati den mporo na ta metafero ston aspropurgo kai na ta paro apo ena limani kapou stin agglia. thelo kapoion na ta parei apo kapoio xoro kai na ta ferei spiti mou.

pantos kapoies kopeles to exoun kanei kai isos kalo tha itan na mas poun etaireis k times

uDLqp1.png

Τι είδους ευελιξία υπάρχει σε universities? Ή στο NHS τι δουλειά να κάνω? Αφού δεν είμαι γιατρός.... ή κάτι σχετικό....

opos kai stin ellada etsi kai stin agglia (me exeresi kapoies megales etaireis) o dimosios tomeas exei megaluteri evelixia.

ego ergazomai se cliniki ereuna. exoume polu kosmo pou doulevei home based. ta panepistimia exoun kai polles theseis stin ereuna. mporeis na deis kati tetoio san administrative support gia arxi. to NHS exei kai admin prosopiko episeis.

akoma mporeis na vreis kati se part time sto panepistimio

mpes sto site tou panepistimiou tou leeds kai des tis prosferomenes theseis

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

opos kai stin ellada etsi kai stin agglia (me exeresi kapoies megales etaireis) o dimosios tomeas exei megaluteri evelixia.

ego ergazomai se cliniki ereuna. exoume polu kosmo pou doulevei home based. ta panepistimia exoun kai polles theseis stin ereuna. mporeis na deis kati tetoio san administrative support gia arxi. to NHS exei kai admin prosopiko episeis.

akoma mporeis na vreis kati se part time sto panepistimio

mpes sto site tou panepistimiou tou leeds kai des tis prosferomenes theseis

Γεια σας!!

Να αρχισω απο τα της μυτης...Εχω παααλι ιγμοριτιδα..επειδη λοιπον βαριεμαι να τρεχω στους γιατρους ειχα παρει το Ροναλ το σπρευ και εβαζα συνεχεια ωσπου αρχισα να το νιωθω να κατεβαινει απο τον φαρυγγα και ενιωθα πικρη γευση συνεχως στο στομα οποτε πηγα σε ΩΡΛ. Μου ειπε ΠΟΤΕ τετοια σπρευ πανω απο 4 μερες διοτι δημιουργουν φαρμακευτικη ρινιτιδα που ειναι πολυ δυσκολο να αντιμετωπιστει...νομιζω το Φυζιομερ και γενικα θαλασσινο νερο μπορεις να το χρησιμοποιεις οσο θες γτ ειναι φυσικο προιον.

Τωρα για δουλειες στο Πανεπιστημιο και νοσοκομειο σε γραμματειακη υποστηριξη..ριξε μια ματια αλλα νομιζω οι περισσοτερες θελουν προυπηρεσια.

Eleni

bd5c7983f7.png

2. Δηλαδή μπορώ να απευθυνθώ σε αυτούς λέγοντας ότι θέλω να δουλέψω δασκάλα εδώ και μπορούν να με βοηθήσουν?

μπορουν να σου βρουν καποιον μεντορα πανω στο αντικειμενο σου που ακομα κ να εχει δουλεψει στο εξωτερικο κ να σε βοηθησει να βρεις αυτα που χρειαζεσαι. πιστευω πιο πολλες πιθανοτητες θα εχεις μεσω αυτου του φορεα παρα απο εμας εδω στο φορουμ χεχε

Τι είδους ευελιξία υπάρχει σε universities? Ή στο NHS τι δουλειά να κάνω? Αφού δεν είμαι γιατρός.... ή κάτι σχετικό....

θα συμφωνησω με την Νατασα...δες τι θεσεις παιζουν...πολλες φορες μπορει να εχεις κανει κατι αλλο αλλα να εχεις μαθει πραγματα απο εκεινη την δουλεια που θα χρειαστουν κ σε μια διαφορετικη θεση.

Αλις εγω ημουνα χρονια αγγλια και καθηγητρια αλλα δε ξερω τι ακριβως θελεις να μαθεις παραπανω. εκτος κ αν θες να δουλεψεις σε αλλο ασχετο αντικειμενο. Οι θεσεις για καθηγητες παντως διαφημιζονται εδω

www.tes.co.uk

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...