Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Ναι, αυτό πήρα κι εγώ προχθές από το Boots, αλλά δεν λέει baby επάνω. Πάντως είναι drug free οπότε είναι οκ και για τα παιδιά.

Μα με τη σύριγγα είναι που μπορεί ο ορός να πάει πολύ βαθιά.... (με λίγη φαντασία θα το καταλάβεις, αλλά είναι κάπως επώδυνο-και πολύ ενοχλητικό- για τα παιδιά, μάλλον θα το γυρίσω έτσι κι αλλιώς σε σπρέυ κι εγώ).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι νομιζω καταλαβαινω τι λες :) δεντ ο εχω δοκιμασει ποτε κ να σου πω την αληθεια ουτε καθεται σπρευ να του βαλω κ εχω βρει την λυση με τις ταμπλετες....ειναι φανταστικες πως ανοιγουν ολο το αναπνευστικο συστημα :)

αυτο το στεριμαρ ειναι σαν το φυσιομερ που εχουμε στην ελλαδα :) επειδη εχω κ αλλεργικη ρινιτιδα το "αλατονερο" ειναι το καλυτερο για οτιδηποτε εχει να κανει με την μυτη. ο γιατρος εδω μου εξηγησε ακριβως τι συμβαινει οταν παιδι εχει συναχι, κ γι αυτο βασιζομαι πιο πολυ στις ταμπλετες. βεβαια εμεις δεν αρρωσταινουμε :) εγω στο φαρμακειο εχω τραυμαπλαστ, κολλα σε σπρευ κ απολυμαντικα...απο φαρμακα εχω μονο παναντολ κ καλπολ για τον μικρο....ισως αν αρρωσταιναμε ολοι περισσοτερο να το ειχα κ πιο αχγος να εχω μαζι μου φαρμακα για ολα :)

Ναι, αυτό πήρα κι εγώ προχθές από το Boots, αλλά δεν λέει baby επάνω. Πάντως είναι drug free οπότε είναι οκ και για τα παιδιά.

πηρες ενα μπουκαλι μπλε? αυτο ειναι για ενηλικες :) πρεπει να πας στο ραφι που ειναι για τα παιδια κ εχει το παιδικο εκει

ok :D

να σου πω την αληθεια εγω δεν εχω καταλαβει τις διαφορες τους....κ κατω που παιρνω φυσιομερ κ εχει χιλια δυο ηδη δεν καταλαβαινω αχαχαχα

γενικα ειμαι ασχετη απο φαρμακα επειδη δεν τα εχω χρειαστει κ ποτε :)

Διαφημίσεις

κανω αρκετη δουλεια με τις γυναικες στα τεχνικα επαγγελματα (STEM) κ μιας ολες ενδιαφερεστε να βρειτε δουλεια κλπ στην Αγγλια μπορειτε να ζητησετε βοηθεια κ απο εναν Ελληνικο φορεα :)

αυτο δεν ειναι μονο για τεχνικα επαγγελματα βεβαια, απλα εγω εξειδικευομαι σε αυτον τον τομεα :) νομιζω πως ολες μπορειτε να ζητησετε εναν μεντορα μεσω της καμπανιας αυτης να σας βοηθησει να προσαρμοστειτε στα νεα δεδομενα :)

http://womenontop.gr/

Κι εμάς ένας γιατρός τελευταία έβγαλε ασθματική την ανηψιά μου (1,5 έτους) και σύστησε κορτιζόνη 125 ml την ημέρα (ή κάτι τέτοιο εξίσου εξωφρενικό) για ένα χρόνο!

Οκ, έστω αλατόνερο! Μπορούμε να βρούμε άραγε σε μεγάλη ποσότητα και όχι σε σπρέυ?

Αυτές τις ταμπλέτες θα τις ψάξω κι εγώ, θέλουν συνταγή?

alice se megales posotites de tha einai aosteiromeno meta apo kairo.

pantos kalo einai, sumfona me tous giatrous, na min xrisimopoioume polu suxna tetoia stis mutoules ton paidion k na tis afinoume mones tous na katevasoun mixoules. se duskoles periptoseis na xrisimopoioume tetoia proionta giati katastrefete o fusikos vlenogonos

uDLqp1.png

Όχι, κάνει και για τα παιδιά, άνω των 3 μηνών, το γράφει. Αυτό που λέει baby είναι για 0-3 μηνών!

oxi alice tora to pire o andras mou gia to mikro pou itan/einai arrostos. leei 0-3 years. einai ligotero entono to spray dld me ligoteri fora.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εδώ (είμαι λίγο άσχετη στο να βάζω links όπως βλέπετε) http://www.expresschemist.co.uk/Sterimar-Baby-Nasal-Hygiene-Spray-50ml.html λέει 0-3 months. Δες το, έτσι λέει, ίσως είναι τυπογραφικό λάθος.

Αυτό που πήρα εγώ λέει ότι είναι οκ για παιδιά άνω των 3 μηνών.

Όταν λες "τετοια" εννοείς και το αλατόνερο και τα σπρευ που δεν έχουν φάρμακα και τις ταμπλέτες? Για ποια προιόντα το λένε αυτό οι γιατροί?

gia sprey fusiologikous orous klp. gia ola osa mpainoun "viaia"sti muti tou paidiou. kai ego prosfata to ematha giati den evaza suxna kai oso itan moro ta xrisimopoiousa polu spania k polu spania tou evgaza mixes. den to ithele katholou kai ego den antexa na to kano. opote kapoia stigmi se ena giatro tou to eipa me to kefali kato (nomizontas oti kano lathos giati den antexo na to kano) kai mou eipe pos kala kano k na to apofeugo. meta rotisa kai tin paidiatro stin ellada kai 2-3 allous kai mou to epivevaiosan.

gia na min se agxono den ennoo na min to xrisimopoioume katholou alla oso to dunaton ligotero. uparxoun mamades pou idios sta neogennita katharizoun tis mutoules kathe mera me fusiologiko oro kai to "roufixtiri"

uDLqp1.png

Εδώ (είμαι λίγο άσχετη στο να βάζω links όπως βλέπετε) http://www.expresschemist.co.uk/Sterimar-Baby-Nasal-Hygiene-Spray-50ml.html λέει 0-3 months. Δες το, έτσι λέει, ίσως είναι τυπογραφικό λάθος.

Αυτό που πήρα εγώ λέει ότι είναι οκ για παιδιά άνω των 3 μηνών.

dikio exeis

pantos to "zontano" pou exo ego dipla mou leei years

anyway de nomizo na exoun megali diafora. k alloste ta dika sou einai pano apo 3! ;)

uDLqp1.png

Ουφ... εγώ στα δικά μου έχω βάλει πολλά τέτοια. Όχι πάντως στα καλά καθούμενα, μόνο όταν ήταν άρρωστα και πολύ μπουκωμένα. Από την άλλη, αν δεν τα βοηθήσεις να ξεμπουκώσουν, μετά παθαίνουν ωτίτιδα, ακροαστικά και διάφορα άλλα, που στην Ελλάδα σε φορτώνουν με αντιβίωση.

Ουφ... εγώ στα δικά μου έχω βάλει πολλά τέτοια. Όχι πάντως στα καλά καθούμενα, μόνο όταν ήταν άρρωστα και πολύ μπουκωμένα. Από την άλλη, αν δεν τα βοηθήσεις να ξεμπουκώσουν, μετά παθαίνουν ωτίτιδα, ακροαστικά και διάφορα άλλα, που στην Ελλάδα σε φορτώνουν με αντιβίωση.

don't worry! den to eipa gia na se agxoso alla gia na se xeaghoso an den vriskeis fusiologiko oro se megales suskevasies:tongue:

o dikos mou ton proto xrono den arrostise katholou alla perisu apo mesa gennari mexri mesa marti itan arrostos. malista nosileutike 4 meres k sto paidon pentelis me pneumonia. kai na fantasteis den pigaine stathmo. vevaia taxidevame sunexeia pano kato.

kai fetos einai i 2i fora pou arrostise apo tote pou xekinise nursery. tin proigoumeni gia ligoteres meres kai pio xofaltsa tora einai apo to savvato. vevaia simera den exei pureto opote leo avrio na epistrepsoume. exei vevaia mpoukoma/muxes/vixa alla den thelo na doulepso ki alli mera apo to spiti.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...