Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια τον Μάρτιο του 2024. Είχα τρομερή αισιοδοξία και ένιωθα ανακούφιση που αποφάσισα να λύσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με εξωσωματική. Little did I know πως θα συνεχίζουμε ως σήμερα κ θα γυρνάμε σχεδόν στο μηδέν. Εν τω μεταξύ είναι τόση η πληροφόρηση που δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Νόμιζα πως κάπως τα έχω δρομολογήσει.  Ο γιατρός που έχω ως τώρα μέχρι πρότινος ήταν σχετικά αισιόδοξος απλά δεν έπαιρνα τις απαντήσεις που ήθελα γιατί δε φαινόταν να τους απασχολεί η ποιότητα των εμβρύων και το σπερμα ή ο,τι άλλο μπορώ να αλλάξω κ να ψάξω. Είναι παράλογο να συνεχίζουμε το ίδιο πράγμα εφόσον δε δούλεψε μετά από τόσες ωοληψιες. Το δείγμα είναι επαρκές. 

Προφανως όπως κ εσυ περιέγραψες ενοχικά απέναντι στο σύζυγό μου και απέναντι στον ευατο μου που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν η τρελή εργασιομανής καριερίστα και εθελοτυφλούσα μπροστά στο πρόβλημα. Έλεγα όταν θα έρθει η στιγμή να προσπαθήσουμε θα μπορέσουμε. Μια δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή , μια μόλις είχα αλλάξει δουλειά , μια περίμενα μια προαγωγή. Πλέον δεν έχει σημασία. Πλέον έχει αλλάξει όλη μου η κοσμοθεωρία τον τελευταίο χρόνο για το τι είναι σημαντικό κ τι όχι. Για αυτό είμαι ευγνώμων. 

Με το χέρι στην καρδιά δε μπορώ να πω αν βλέπω φως πια στην άκρη του τούνελ για εμένα.

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Οχι ρε σιγα μην περιμενα ποτε θα παρουν απο ΑΣΕΠ. ευτυχως δε βασιζομαστε μονο σ αυτο;)

Με τις αποδειξεις μου ειπαν να φυλαω αποδειξεις απο ταβερνες, καφετεριες κλπ αλλα λιγο βλακεια μου φαινεται. Επειδη ομως ειμαι και..απιστευτη σκουπιδομαζωχτρα εγω τις μαζευω ολες απλα να μου πειτε τι τελικα χρειαζεται να κανω ενα ξεκαθαρισμα πριν παω στο λογιστη....

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν γνωρίζω πολλα να σου πω περί αποδείξεων, φαντάζομαι άμα ρωτήσεις τους γονείς σου πχ θα ξέρουν. Οι δικοί μου πάντως μαζεύουν τα παντα ακόμα κ απο το ψωμί

Τουλάχιστον απο οτι λες βρήκατε δουλεια κ εσύ κ ο άντρας σου στην Κρήτη οπότε μια χαρα

Μου αρέσει ομως που μπαίνεις τις ώρες Αγγλίας που μαζευομαστε όλες συνήθως :) μπράβο! Μπράβο!

Μπαινω και πρωι καμμια φορα αλλα δεν ειναι κανενας μεσα...απλα το πρωι κανω δουλεια και το αφηνω ανοιχτο μεχρι που με πεταει.

Ελλαδα τωρα πχ ειναι μεσανυχτα και ειναι η ωρα που εμενα με βολευει γτ αργω να γυρισω και συνηθως βγαινουμε για καμμια μπυριτσα οποτε τετοια ωρα μαζευομαι. Χαιρομαι που τετοια ωρα μαζευονται ολες:tongue:

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Οντως...Εμενα με βολευει γτ ειναι η ωρα που χαλαρωνω. Σαββατοκυριακα πλεον δεν μπαινω σχεδον ποτε μιας και βγαινουμε βραδυ και Κυριακες γυρναμε γυρω γυρω οποτε βραδυ ειμαι πτωμα.

Eleni

bd5c7983f7.png

Τώρα που είμαι σπίτι μπαίνω ορισμένες φορες και τα πρωινά. Αλλά κυρίως βολευει τέτοια ωρα που κοιμούνται τα παιδιά. Στη δουλειά δυστυχώς είναι blocked τα emails, forums και social networking sites :(

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Α ευτυχώς εμεις δεν έχουμε τετοια :) άλλωστε τα χρησιμοπουμε κ στη δουλεια μας πάνω

Βεβαια όταν εχω μαθήματα κανονικά δεν παίζει τόσο ελεύθερος χρόνος αλλα φέτος με την εγκυμοσύνη κανω 4 ώρες την εβδομάδα κ απο τον Γενάρη μόνο μια ωρα. Οπότε εχω αρκετό χρονο :)

εμενα μια ξαδερφη μου ειναι εγκυος μετα απο χρονιες προσπαθειες!! Χαρηκα παρα πολυ, βεβαια τωρα ειναι λιγο σε φαση βαρεμαρας διοτι πηρε αδεια απο τη δουλεια γτ ως νοσηλευτρια δεν επιτρεπεται να εργαζεται και να ειναι εγκυος να διακυνδινευει να κολλησει κανενα μικροβιο..δεν της παει ασχημα βεβαια που καθεται και παιρνει το βασικο αλλα ειναι λιγο βαρεμαρα...

Eleni

bd5c7983f7.png

Το ζητησες να κανεις μειωμένες ώρες ή προβλέπεται;

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Εχω μια ερωτηση..χρειαζεται να συλλεγω αποδειξεις? Και αν ναι τι ειδους αποδειξεις για εφορια? Οτι να ναι? πχ κανουν και του σουπερ μαρκετ?

Για το 2012 τις μαζεύεις όλες! και από σούπερμάρκετ, και από το ψωμί, όλες! Δεν μετράνε τα μη απαραίτητα φροντιστήρια, δικηγόροι, μηχανικοί, τέτοια.

Από το 2013 θα το αλλάξουν είπανε αυτό και ίσως όταν τελειώσει η χρονιά θα ανακοινώνουν τι είδος αποδείξεις χρειαζόταν να μαζεύεις (έκπληξη- έκπληξη! :?).

Θα το κάνουν αυτό (αν τελικά το κάνουν, γιατί ακόμη στις σκέψεις είναι), ώστε ο κόσμος να μαζεύει από παντού και αυτοί ανάλογα (λέει) με το ποια επαγγέλματα είχαν φοροδιαφύγει π.χ. την προηγούμενη χρονιά, από εκείνα θα ζητούν να έχεις αποδείξεις, ώστε να έχεις κάποια ελάφρυνση (ή να μην έχεις επιβάρυνση) στο φόρο.

Κορίτσια, έχω και μια απορία: Εμείς στην Ελλάδα, όταν τα παιδιά είχαν καταρροή, χρησιμοποιούσαμε φυσιολογικό ορό, είτε σε μπουκάλι (αντλούσαμε με τη σύριγγα) είτε σε μονοδόσεις... Εδώ δεν έχω βρει κάτι τετοιο... μόνο σε σπρεύ βρίσκω για τη μύτη, κατά τα άλλα με κοιτάνε σαν να είμαι ούφο....

Kαλά που το λες, για να πάρουμε μερικά μπουκάλια ορό μαζί ερχόμενοι!

Αλήθεια, δεν θα ήταν καλό να γίνει μια λίστα με πράγματα που στην Ελλάδα υπάρχουν και χρησιμοποιούμε (όχι απαραίτητα ελληνικά προϊόντα) αλλά εκεί δεν κυκλοφορούν?

Π.χ. ο ορός σε μπουκάλι? Νομίζω και το dexarhinaspray που χρησιμοποιώ εγώ στην αγγλία έχει αποσυρθεί! (ξέρετε κανένα παρόμοιας δράσης?) Ή, ας πούμε, σιρόπι aerius ή άλλο αντιισταμινικό για τα παιδιά, το δίνουν χωρίς συνταγή?

Αλήθεια, δεν θα ήταν καλό να γίνει μια λίστα με πράγματα που στην Ελλάδα υπάρχουν και χρησιμοποιούμε (όχι απαραίτητα ελληνικά προϊόντα) αλλά εκεί δεν κυκλοφορούν?

Π.χ. ο ορός σε μπουκάλι? Νομίζω και το dexarhinaspray που χρησιμοποιώ εγώ στην αγγλία έχει αποσυρθεί! (ξέρετε κανένα παρόμοιας δράσης?) Ή, ας πούμε, σιρόπι aerius ή άλλο αντιισταμινικό για τα παιδιά, το δίνουν χωρίς συνταγή?

ολα τα προιοντα υπαρχουν κ εδω, αλλες φορες με παρομοιο ονομα αλλες φορες με αλλο ονομα. νομιζω δεν χρειαζεται να πανικοβαλλεστε οτι δεν θα βρειτε κατι. κ εδω αρρωσταινουν τα παιδια κ οι μεγαλοι :) γιατι να τα κουβαλατε ολα μαζι οταν κ εδω μπορειτε να βρειτε αντιστοιχα

αντιισταμινικο δεν νομιζω πως δινεται χωρις συνταγη - δεν ειμαι σιγουρη ομως δεν εχω χρειαστει

μπορεις να μπεις στο boots σαιτ κ να δεις το φαρμακειο του κ τι μπορεις να παρεις απο το ραφι. οι μεγαλες εταιρειες ειναι ιδιες, αλλωστε Αγγλικες ειναι - GlaxoSMith k Novartis - οποτε ολα υπαρχουν. απλα οπως με πολλα προιοντα εχουν διαφορετικη ονομασια...ακομα κ το Axe για τον αντρα λεγεται αλλιως εδω:D:D:D

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...