Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

κ να ρωτησω ομως....αντε κ πες ισχυουν ολα αυτα κ πληρωνεις λιγοτερα ασφαλιστρα. προφανως το ευρωπαικο σου διπλωμα καταργειται ετσι? οταν παμε ελλαδα τι κανουμε με το διπλωμα? διοτι παλι θα ειναι ευρωπαικο εφοσον ειναι UK...δεν ξερω αν βγαζω νοημα....προσπαθω να καταλαβω την διαφορα αφου ολα ειναι ευρωπαικα :) κ φυσικα μετα να μην εοχυμε προβλημα στην ελλαδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έβαλα ένα θεωρητικό σενάριο στο ψαχτήρι με ΙΧ. Μου έβγαλε για τα δεδομένα του αυτοκινήτου που δήλωσα ασφάλεια τη φθηνότερη π.χ. 650 για ευρωπαϊκό δίπλωμα και 50 λίρες κάτω (σε όλες τις ασφάλειες) για δίπλωμα αγγλικό. Ο αδερφός μου είχε βγάλει δίπλωμα στην Αγγλία και μετά ήρθε Ελλάδα. Δεν είχε κανένα πρόβλημα, μάλιστα δεν ξέρω καν αν το έχει κάνει ελληνικού τύπου ακόμη και τώρα...

Για το σχολείο ρωτήσαμε και μας είπαν ότι θα τη βάλουν σε τάξη σε σχολείο αναλόγως τη διεύθυνση κατοικίας που θα δηλώσουμε. Το ζήτημα είναι αν θα την περάσει την τάξη, :rolleyes: Αλλά, τι να γίνει, όποτε και να πάμε αυτό το πρόβλημα θα υφίσταται.

Εμείς το πήραμε σήμερα. Είναι ένα γραμματάκι 3 σειρές που βεβαιώνει ότι η κ. Τάδε Ταδοπούλου είναι μόνιμη κάτοικος του Ηνωμένου Βασιλείου "at the date of this certificate".

Αυτό μόνο :rolleyes:

Marija!

Prospatho kai ego na vro akri sxetika me to certificate...Graftika sto forum mono giauto afou den mporo na vro pouthena plirofories....Exo kanei etisi stin aggliki eforia kai perimeno. To erotima mou einai, auto to xarti to dextikane stin eforia ellados? to piges i oxi akoma? Mipos theloune kapia metafrasi? Oi goneis mou mou eipane oti iparxei mia eidiki forma apo tin eforia ellados pou prepei na pas me auti na tin simplirosei h eforia agglias na valoune ipografi kai sfragida kai na tin pas stin elliniki eforia! exeis kapoia empeiria me auto to thema?

Euxaristo prokatavolika!

καλημερες

δεν εχω πολυκαταλαβει τι ακριβως ειανι αυτο το χαρτι που λετε. ισως επειδη εσεις εχετε κανονικα στο ονομα σας ακινητα κ καποιο εισοδημα???? εγω εχω μισο σπιτι αυτη τη στιγμη αλλα οσο μενει η γιαγια μου στην ουσια ανηκει σε εκεινη, ετσι ηταν η διαθηκη του παππου. το μονο που ζητησε η εφορια ηταν αλλαγη μονιμης κατοικιας κ αφου περασα την αστεια φαση στην εφορια οπου μου ζητουσαν την διευθυνση μου στα Ελληνικα, εκανα ενα χαρτι κ τελος...δεν θυμαμαι πως λεγεται τωρα κανονικα.....

Διαφημίσεις

Alice6 πως ειστε? πως περνατε στην Αγγλια???? προσαρμοζεστε σιγα σιγα? ;)

πολλα φιλια!!!!

Γειά σου fairy! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! :P

Είμαστε καλά, προσωπικά προσαρμόζομαι με πολύ αργούς ρυθμούς (είμαι απροσάρμοστο, το ξέρω από χρόνια...).

Τα παιδιά ξεκίνησαν σχολείο, έχει μία εβδομάδα τώρα, κάθε μέρα δεν θέλουν να πάνε, γενικώς δεν μπορούν να προσαρμοστούν με τίποτα (από ποιόν να πήραν...) και γενικώς δεν είμαι ευχαριστημένη από το σχολείο μας. Κατά τα άλλα όμως, είναι πάρα πολύ χαρούμενα, στο σπίτι ή στις βόλτες μας φαίνονται πανευτυχή, μόνο το 3ωρο στο σχολείο είναι το πρόβλημα.

Τα πηγαινοφέρνω εγώ στο σχολείο με το αυτοκίνητο, για να συνηθίσω λίγο την ανάποδη οδήγηση, ευτυχώς το σπίτι μας είναι πολύ κοντά στη δουλειά του άντρα μου, οπότε με ένα αυτοκίνητο είμαστε οκ.

Γραφτήκαμε στον γιατρό (το ένα μου ήδη αρρώστησε, αλλα προς το παρόν κάνω τον γιατρό εγώ), σήμερα-αύρο θα στείλουμε και την αίτηση για το child benefit. Αυτά βασικά!

Φιλιά!

μπραβο χαιρομαι που πανω απ ολα ειστε καλα :) ολα τα αλλα θα ερθουν σιγα σιγα :) χρειαζεστε ολοι τον χρονο σας

το καλο ειναι οτι θα βλεπετε θετικα κ το παλευετε....μακρια απο την μιτζερια, αυτη ειναι η μονη μου συμβουλη (με ολο το θαρρος :) ) ειστε ολη η οικογενεια μαζι κ αυτο εχει την μεγαλυτερη σημασια απο ολα!!!!! σας φιλω

Έχω κι άλλη άσχετη ερώτηση!!! Χριστουγεννιάτικα δέντρα, στολίδια κτλ από πού ψωνίζετε; Θέλω να στολίσω με χρυσό, λευκό και κρεμ αποχρώσεις αλλά μόνο σε σούπερ μάρκετ τύπου τεσκο βρίσκω... έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

Αλις απιστευτο μου φαινεται που εγω ειμαι εδω κ εσυ εκει...:tongue:

Για την προσαρμογη κ εγω δυσκολευτηκα πολυ να προσαρμοστω , υπομονη θελει...κοντα σε Kirkstall Abbey μενετε?

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Όντως! Αν έχεις καμιά ερώτηση για Ελλάδα, ευχαρίστως να σε βοηθήσω:P

Όχι, μένουμε στο St George's Park, στο Rothwell! Ξέρεις πού είναι?

Κορίτσια, έχω και μια απορία: Εμείς στην Ελλάδα, όταν τα παιδιά είχαν καταρροή, χρησιμοποιούσαμε φυσιολογικό ορό, είτε σε μπουκάλι (αντλούσαμε με τη σύριγγα) είτε σε μονοδόσεις... Εδώ δεν έχω βρει κάτι τετοιο... μόνο σε σπρεύ βρίσκω για τη μύτη, κατά τα άλλα με κοιτάνε σαν να είμαι ούφο....

Αλις εχει όρο τύπου φυσιομερ κ λέγεται στεριμαρ νομίζω

Εγω χρησιμοποιώ ταμπέλες καλπολ που ειναι με λεβαντα χαμομηλι κ ευκαλυπτο κ κοιμάται τέλεια όλη νύχτα

Για στολίδια εχει παντου, wilkinsons, Argos παντού

Το Rothwell δεν ειναι λιγο επικυνδινη περιοχη? αρκετα φτηνη απο οτι θυμαμαι στα ενοικια αλλα οχι τοσο καλοφημη...αν σκεφτομαι την ιδια ειχα χαθει με το αμαξι μια φορα εκει...

Εχω μια ερωτηση..χρειαζεται να συλλεγω αποδειξεις? Και αν ναι τι ειδους αποδειξεις για εφορια? Οτι να ναι? πχ κανουν και του σουπερ μαρκετ?

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...