Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα και πάλι. Πήγα στον Μπαγ***ο. Δε μπορώ να πω πως ένιωσα καλύτερα. Εχει κάνει κάποια κοπέλα εξέταση για το εύθραυστο Χ;

Καλημέρα! Εγώ την είχα κάνει, στα πλαίσια του προγεννητικού ελέγχου, πριν καν μπω σε διαδικασία εξωσωματικής ( ψείρας γυναικολόγος, μόνο για καλαζάρ δε με είχε ψάξει..) είναι απλά αιματολογική, δε θυμάμαι όμως καθόλου τιμή γιατί ήταν μαζί με άλλες... Είχε βγει αρνητική πάντως, παρόλο που έχω ΠΩΑ. Εγώ πήγα με δωρεά τελικά, αλλά λόγω ηλικίας, χαμηλής ΑΜΗ κτλ..

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Νατάσσα! Οπότε το βάζω στην βαλίτσα με 15 σακούλες γύρω γύρω και θα κανω την προσευχή μου να μην με πιάσουν! :)

vale kai kanena ufasma guro guro gia na to prostateuseis apo kradasmous.

uDLqp1.png

Καλημέρα! Τελικά πήραμε κι εμείς το οκ από τη νέα δουλειά του άντρα μου και έτσι μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου θα έρθουμε Αγγλία.

Ακουσα ότι αν περάσει ένα έτος μπορείς να μετατρέψεις το δίπλωμα οδήγησης σε Αγγλικό και έτσι να πληρώνεις λιγότερη ασφάλεια ΙΧ, ισχύει?

κορίτσια καλημέρα θα ήθελα την βοήθεια σας....

έχουν κάνει προταση στον άντρα μου για δουλειά στο Kettering δεν έχω ιδέα που βρίσκεται και θα ήθελα να σας ρωτησω τα εξής:

σε πρωτη φαση τα χρηματα που του είπαν ειναι 3000 πόσα περίπου ειναι οι φόροι....πόσα περιπου ειναι το ενοίκιο...?και η μικρη μας τον Απρίλιο θα ειναι 5 χρονων....σχολείο για τα παιδιά,,,,,,,,,,,,,?τι γίνεται....?πληρωνεις και πόσα χρηματα....

ξεκιναμε με αυτο το ενδεχόμενο διότι εγω δεν έχω βρει κατι και αν συμφαιρει να φυγει και να δεχτει με αυτα τα λεφτα.....ποσα θα ειναι τα έξοδα διοτι αν φύγει και πάμε εμεις αργότερα δηλαδη το καλοκαιρι ......και δεν έχω βρει δουλεια δεν θα μας φτανουν..........

περιμενω τις συμβουλές σας

ευαχαριστω............

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Νατάσσα! Οπότε το βάζω στην βαλίτσα με 15 σακούλες γύρω γύρω και θα κανω την προσευχή μου να μην με πιάσουν! :)

λαδι δεν εχω φερει ποτε αλλα πολυ συχνα παλια μετεφερα μαυροδαφνη :tongue: και εβαζα bubble wrap γυρω απο τα μπουκαλια πριν τα βαλω σε σακουλες.

Διαφημίσεις

καλημερες, i am back :D

K-s man νομιζω καλο ειναι να διαβασεις τα ποστς που εχουμε κανει διοτι εχουμε καλυψει σχεδον ολες τις ερωτησεις που κανεις. ο φορος συνηθως ειναι το 22% καθε μηνα

νατασα εμενα δεν μου στελνει κανεις λαδι. κανω απλα μεγαλη οικονομια κ οσο περασω με 3 μπουκαλια του 1.5 λιτρου....με το ταχυδρομειο κοστιζει 10 ευρω τα 3 κιλα οποτε χιλιες φορες να παρω απο εδω. ξυλινο κουτακι εφτιαξε ο μπαμπας μου, πηγε σε ξυλουργο. επειδη φοβοτανε τους το ειπε, το βγαλανε το κουτι απο την βαλιτσα κ ολα διαλυσανε οταν μπηκανε στην ροδελα....ευτυχως δεν εσπασε κ δεν ανοιξε τιποτα, αλλα ο μπαμπας προσπαθουσε να μαζεψει τα μπουκαλι με το λαδι μεσα στο αεροδρομιο αχαχαχα

Καλημέρα! Τελικά πήραμε κι εμείς το οκ από τη νέα δουλειά του άντρα μου και έτσι μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου θα έρθουμε Αγγλία.

Ακουσα ότι αν περάσει ένα έτος μπορείς να μετατρέψεις το δίπλωμα οδήγησης σε Αγγλικό και έτσι να πληρώνεις λιγότερη ασφάλεια ΙΧ, ισχύει?

ενα UK διπλωμα οδηγησης ειναι ευρωπαικο. ποια η διαφορα? δεν το εχω ακουσει πουθενα να χρειαζεται να το αλλαξεις......κ φυσικα δεν εχω ακουσει κ για διαφορα στην ασφαλεια.

https://www.gov.uk/driving-in-great-britain-on-non-gb-licence

κορίτσια καλημέρα θα ήθελα την βοήθεια σας....

έχουν κάνει προταση στον άντρα μου για δουλειά στο Kettering δεν έχω ιδέα που βρίσκεται και θα ήθελα να σας ρωτησω τα εξής:

σε πρωτη φαση τα χρηματα που του είπαν ειναι 3000 πόσα περίπου ειναι οι φόροι....πόσα περιπου ειναι το ενοίκιο...?και η μικρη μας τον Απρίλιο θα ειναι 5 χρονων....σχολείο για τα παιδιά,,,,,,,,,,,,,?τι γίνεται....?πληρωνεις και πόσα χρηματα....

ξεκιναμε με αυτο το ενδεχόμενο διότι εγω δεν έχω βρει κατι και αν συμφαιρει να φυγει και να δεχτει με αυτα τα λεφτα.....ποσα θα ειναι τα έξοδα διοτι αν φύγει και πάμε εμεις αργότερα δηλαδη το καλοκαιρι ......και δεν έχω βρει δουλεια δεν θα μας φτανουν..........

περιμενω τις συμβουλές σας

ευαχαριστω............

μετα τους φορους θα παιρνει στο σπιτι 2250 περιπου, για το northampton ειναι πολυ καλα τα χρηματα αυτα, απ'ο,τι καταλαβαινω μιλαμε για ενα παιδι μονο; Αργοτερα μπορεις να βρεις κατι κι εσυ αλλα προς το παρον και με προσεκτικες δαπανες (οχι σπαταλες) ειναι πολυ καλα. Αλλα επειδη δεν ειμαι και σιγουρη ποσο ειναι τα νοικια εκει κοιτα καποιες ιστοσελιδες οπως rightmove.co.uk ή το home.co.uk για να παρεις μια ιδεα για τιμες.

Τα σχολεια ειναι εντελως δωρεαν και μεχρι τα 8-9 χρονια δεν πληρωνεις ουτε καν για υλικα (τετραδια-μολυβια κλπ, ολα παρεχονται απο το σχολειο). Το μονο εξοδο ειναι η στολη, η τιμη της εξαρταται πολυ απο το σχολειο και τις επιλογες σου, εμενα την πρωτη χρονια μου κοστισε 50 λιρες ανα παιδι (επρεπε να παρω και τις τσαντες) και τη δευτερη 30 λιρες (+παπουτσια). Σχολειο το παιδι θα παει αμεσα, μολις εχετε διευθυνση και θα μπει σε ταξη αναλογα με την ηλικια της. Ποτε εκλεισε τα πεντε;

Αυτα για αρχη.

Αν κοιταξεις πιο πισω σ'αυτο το θρεντ και κανεις search θα βρεις πολλες απαντησεις σε πολλες αποριες για καινουρια αρχη

καλημερες, i am back :D

K-s man νομιζω καλο ειναι να διαβασεις τα ποστς που εχουμε κανει διοτι εχουμε καλυψει σχεδον ολες τις ερωτησεις που κανεις. ο φορος συνηθως ειναι το 22% καθε μηνα

αχ, τι ωραιο που ακουγεται το 22%... Ενα μακρινο ονειρο.. :tongue:

Επειδη υπαρχουν πολλες κλιμακες καλο ειναι οι καινουριοι να μην το δενουν και κομπο το 22%

αχ, τι ωραιο που ακουγεται το 22%... Ενα μακρινο ονειρο.. :tongue:

Επειδη υπαρχουν πολλες κλιμακες καλο ειναι οι καινουριοι να μην το δενουν και κομπο το 22%

σωστο :D:D το ειπα συμφωνα με τα 3000 που ειπε η κοπελα :rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Welcome back fairy!

Χαζή ερώτηση που πιθανότατα την ξαναρώτησα κάπου...

Για να γραφτώ σε gp πρέπει να έχω πιάσει δουλειά ή πορώ και μόλις πάω να το κάνω; Θα με βάλει ο Κρις σε έναν λογαριασμό για να αποδείξουμε οτί μένω εκεί μόνιμα.

ενα UK διπλωμα οδηγησης ειναι ευρωπαικο. ποια η διαφορα? δεν το εχω ακουσει πουθενα να χρειαζεται να το αλλαξεις......κ φυσικα δεν εχω ακουσει κ για διαφορα στην ασφαλεια.

https://www.gov.uk/driving-in-great-britain-on-non-gb-licence

Ρίξε μια ματιά εδώ: https://www.gov.uk/exchange-a-foreign-driving-licence/y/yes/car_motorcycle/eea_ec

Ο αδερφός μου που ζούσε πριν καμιά 10αριά χρόνια στην Αγγλία μου είπε πως με αλλαγμένο δίπλωμα πλήρωνες (τότε τουλάχιστον) λιγότερα ασφάλιστρα.

Θα το δοκιμάσω και σε ένα σάιτ - ψαχτήρι ασφαλίστρων και αν βγάλω κάτι θα σας πω.

Άλλη ερώτηση: Η κόρη μου θα μπει κατευθείαν σε αγγλική τάξη στη μέση της χρονιάς (είναι Πέμπτη δημοτικού). Φυσικά θα πάθει σοκ! Λέτε να την αφήσουν στην ίδια τάξη ή θα καταφέρει να περάσει? Σε ένα μπλογκ διάβασα κάτι για δάσκαλο που βάζει το σχολείο (?) να της μάθει αγγλικά. Ισχύει κάτι τέτοιο? Εχει καμιά σας καμιά σχετική εμπειρία?

Welcome back fairy!

Χαζή ερώτηση που πιθανότατα την ξαναρώτησα κάπου...

Για να γραφτώ σε gp πρέπει να έχω πιάσει δουλειά ή πορώ και μόλις πάω να το κάνω; Θα με βάλει ο Κρις σε έναν λογαριασμό για να αποδείξουμε οτί μένω εκεί μόνιμα.

Δεν απαιτείται να δουλεύεις, αρκεί να είσαι κάτοικος

Ρίξε μια ματιά εδώ: https://www.gov.uk/exchange-a-foreign-driving-licence/y/yes/car_motorcycle/eea_ec

Ο αδερφός μου που ζούσε πριν καμιά 10αριά χρόνια στην Αγγλία μου είπε πως με αλλαγμένο δίπλωμα πλήρωνες (τότε τουλάχιστον) λιγότερα ασφάλιστρα.

Θα το δοκιμάσω και σε ένα σάιτ - ψαχτήρι ασφαλίστρων και αν βγάλω κάτι θα σας πω.

Άλλη ερώτηση: Η κόρη μου θα μπει κατευθείαν σε αγγλική τάξη στη μέση της χρονιάς (είναι Πέμπτη δημοτικού). Φυσικά θα πάθει σοκ! Λέτε να την αφήσουν στην ίδια τάξη ή θα καταφέρει να περάσει? Σε ένα μπλογκ διάβασα κάτι για δάσκαλο που βάζει το σχολείο (?) να της μάθει αγγλικά. Ισχύει κάτι τέτοιο? Εχει καμιά σας καμιά σχετική εμπειρία?

thanks katrin....δεν γνωριζω κατι επ αυτου, εμας μας ειπαν αυτο που ειπα παραπανω οποτε αν μαθεις κατι περισσοτερο πες μας :)

νομιζω το καλυτερο ειναι να μιλησεις με το ιδιο το σχολειο. αλλα παιδια ξερω τα πηγαν μια ταξη πισω, αλλα μεινανε κανονικα στην ταξη που ηταν. εφοσον ερχεστε Γεναρη πρεπει να δεις αν θα σας παρουν στην μεση της χρονιας :)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...