Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα και πάλι. Πήγα στον Μπαγ***ο. Δε μπορώ να πω πως ένιωσα καλύτερα. Εχει κάνει κάποια κοπέλα εξέταση για το εύθραυστο Χ;

Καλημέρα! Εγώ την είχα κάνει, στα πλαίσια του προγεννητικού ελέγχου, πριν καν μπω σε διαδικασία εξωσωματικής ( ψείρας γυναικολόγος, μόνο για καλαζάρ δε με είχε ψάξει..) είναι απλά αιματολογική, δε θυμάμαι όμως καθόλου τιμή γιατί ήταν μαζί με άλλες... Είχε βγει αρνητική πάντως, παρόλο που έχω ΠΩΑ. Εγώ πήγα με δωρεά τελικά, αλλά λόγω ηλικίας, χαμηλής ΑΜΗ κτλ..

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Πολυ καλή περιοχη το chiswick. Θέλαμε να αγοράσουμε σπίτι εκεί αλλά αλλάξαμε γνώμη όταν είδαμε τις τιμές. Γενικά γισ εμένα θα ήταν από τις πιο ιδανικές περιοχές να μείνω με οικογένεια στο Λονδίνο. Ωραία μαγαζια, πολλές οικογένειες με παιδια, πολλά activities, πάρκα κοντά... Γενικά δηλαδή έχω πολλά θετικά πράγματα να πω για το chiswick. Oi απλησιαστες τιμές των σπιτιών είναι το μονο downside. Το acton ειναι μια κοντινή του περιοχή με πιο προσιτές τιμές αλλά πολύ πιο κακόφημη. To ealing είναι επίσης κοντά και νομίζω είναι λίγο καλύτερο από το acton.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστω eugie. Τα νοικια ειναι πανακριβα και με το μισθο που του προσφερουν δεν θα βγαινουν. Αν ηταν σε μια πολη οπως η δικη μας θα μπορουσαν αλλα για Λονδινο δεν το βλεπω. Ακομη και στο Ακτον βλεπω οτι δεν πεφτουν κατω απο £1300. Ποσο εξω απο το Λονδινο πρεπει να βγουν για να αρχισουν να πεφτουν οι τιμες σε πιο λογικα ορια, εχετε ιδεα;

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Εξαρτάται τι εννοείς λογικά όρια... Εμένα το 1300 για 3-bedroom στο κεντρικό (-ish) Λονδίνο μου φαινεται οχι απλά λογικότατο αλλά πολύ καλή τιμή. Στην περιοχή μας που είναι γειτονική αλλά λίγο πιο κεντρική από το Acton, το 1-bedroom κάνει 1300 για να καταλάβεις. οπότε στο ευρύτερο πλαίσιο των τιμών του Λονδίνου είναι οκ. Και νομίζω το δυτικό Λονδίνο είναι αρκετά πιο ακριβό από το ανατολικό

Ας πούμε θα ήταν καλά κάτι γύρω στα 1000? Η πιο κάτω? 800? Τότε νομίζω πρέπει να πάει πολύ έξω. Για κοίτα το uxbridge και τη γειτονική περιοχή για παράδειγμα. Είναι η τελευταία στάση στην piccadili line.

ego tha proteina na koitaxei gia arxi notio londino pou einai polu poio oikonomika kai exei kali prosvasi. As dei sto croydon. den einai polu oraia perioxi alla exei polu kali sugkoinoniaki sundesi me to londino. kai tha einai gia arxi.

ego noikiazo 3 bd maisonette 2flours anamesa sto croydon kai to norwood 850 pounds. gia chiswick einai peripou 30-40 lepta. gia London bridge pou eimai ego einai 15.

uDLqp1.png

Ευχαριστω κοριτσια. Νομιζω οτι για αρχη τουλαχιστον θα πρεπει να κοιταξει κατι σε αυτες τις περιοχες και λεφτα.

Ειμαι καλομαθημενη με τις τιμες της επαρχιας και μου φανηκαν παρα πολλα τα λεφτα για το Chiswick και τα περιξ ;)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Κοπελιες που ξερετε το Λονδινο, ο γαμπρος μου κοιταζει για δουλεια στο Chiswick (W4). Ξερετε κατι για την περιοχη; Ειναι καλοφημη/κακοφημη, ακριβη/φτηνη; Ξερετε που κοντα θα ηταν καλο να κοιταξει για flat γιατι τα ενοικια για 3 bedrooms εκει ειναι γυρω στις £1500 - £1700.

μπορει να κοιταξει το isleworth, ο αντρας μου δουλευε παλια chiswick και νοικιαζαμε εκει 2 bedroom flat με 800 λιρες τον μηνα αλλα ηταν πριν απο 7 χρονια.... εχει λεωφορειο που παει και ειναι σχετικα ωραια περιοχη (κοντα στο ποταμι....)

Ευχαριστω Abbie :)

Καλησπέρα!

Θα μπορούσε να κοιτάξει προς Southall ή Hanwell, είναι πιο φτηνές περιοχές αν και όχι τόσο καλές. Το σημαντικό είναι να δει κατά πόσο (και αν) εξυπηρετούν οι συγκοινωνίες. Το ότι δύο περιοχές είναι γειτονικές δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχουν καλή οδική σύνδεση ή βολικές συγκοινωνίες. Από αυτή την άποψη μπορεί να συμφέρει καλύτερα να πάει Croydon που είπε η Νατάσσα. Βασικό είναι επίσης να δει το χρηματικό κόστος της συγκοινωνίας. Μπορεί μια περιοχή να είναι φτηνή αλλά τι να το κάνεις αν δίνεις τρελά λεφτά σε λεωφορεία και τρένα και είσαι συνέχεια με την ψυχή στο στόμα για να μην αργήσεις στη δουλειά ή να προλάβεις να πάρεις τα παιδιά από το σχολείο;

Πάντως εμένα 1300 λίρες για τεσσάρι μου φαίνονται πάρα πολύ καλή τιμή, ειδικά για δυτικό Λονδίνο.

Αλήθεια, σας ήρθε το γράμμα που λέει ότι κόβεται το Child Benefit όταν ο ένας από τους δύο γονιούς έχει εισόδημα πάνω από 50.000 λίρες; :evil:

Thanks Marija :)

Οχι, δεν λαβαμε γραμμα αλλα το ειχα ακουσει στις ειδησεις πριν απο λιγο καιρο. Ολοι ελεγαν ποσο αδικο ειναι. Αν ο ενας παιρνει πανω απο £50000 το χανει ενω αν παιρνουν οι δυο μισθους κατω απο £50000 αλλα combined βγαινουν πχ £99000 (£49500 εκαστος) τοτε το κρατουν :shock:

νομιζω οτι εφ'σον το κρατος χρειαζεται να κανει περικοπες το cb ειναι μια λογικη αρχη. Αλλα θεωρω πολυ αδικο τον τροπο που εγινε, πρωτον γι'αυτο που λεει παραπανω η πιικ, που ουσιαστικα τιμωρει τις οικογενειες με ενα εισοδημα και τις μονογονεικες οικογενειες, και απο την αλλη δε λαβανε καθολου υπ'οψιν γεωγραφικους παραγοντες. Δηλαδη μια για μια οικογενεια στο Λονδινο με τρια παιδια που χρειαζεται τρια/τεσσερα υπνοδωματια και εχει κανα δυο-τρια χιλιαρικα το χρονο council tax τα 50,000 χιλιαρικα (περιπου 35 μετα τις κρατησεις) δεν ειναι κανενα τρελλο ποσο και υπολογιζουν στα δυομιση χιλιαρικα του cb.

Αλλοι που ζουνε στο βορρα με ενα παιδι και τα βγαζουν περα μια χαρα και με 30,000 θεωρουν οτι αν ειχαν πενηντα δε θα τους ενοιαζε καθολου για το cb.... μεχρι φυσικα να βρεθουν σε κατασταση που θα τους ενοιαζε :-Ρ

Διαφημίσεις

Δεν διαφωνεί κανείς ότι πρέπει να γίνουν περικοπές. Αλλά τόσα χρήματα σπαταλούνται δεξιά κι αριστερά, από τις γονεϊκές παροχές έπρεπε να γίνει το ξεκίνημα; Αν οι 50.000 λίρες ήταν το όριο του οικογενειακού εισοδήματος, θα το θεωρούσα πιο τίμιο, αλλά έτσι όπως το υπολογίζουν μόνο με το εισόδημα του ενός γονέα είναι παράλογο και άδικο.

Η μόνη μου ικανοποίηση είναι ότι δεν έχω ψηφίσει ποτέ τους βλάκες που μας κυβερνάνε :evil:

την κάναμε και εμείς την αίτηση για πιστοποιητικό! Αντε να δούμε τι θα μας δώσουν.

Εμείς το πήραμε σήμερα. Είναι ένα γραμματάκι 3 σειρές που βεβαιώνει ότι η κ. Τάδε Ταδοπούλου είναι μόνιμη κάτοικος του Ηνωμένου Βασιλείου "at the date of this certificate".

Αυτό μόνο :rolleyes:

Γειά σας κορίτσια! Είμαι εδώ! Φτάσαμε 3 Νοεμβρίου, μέχρι σήμερα δεν είχα δυστυχώς καθόλου χρόνο, πάρα πολλές δουλειές και στο σπίτι και εκτός και συνεχίζουμε ακάθεκτοι, αλλά θα μπω πολύ σύντομα (δλδ πολύ σύντομα ελπίζω ότι θα έχω λίγο ελεύθερο χρόνο, αφού τα παιδιά άρχισαν preschool) και θα γράψω όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να γίνω κι εγώ επιτέλους χρήσιμο μέλος αυτού του forum! Πάντως σε γενικές γραμμές, το σπίτι μας είναι σαν κουκλόσπιτο, η περιοχή που μένουμε μου αρέσει πάρα πολύ και τα παιδιά μας είναι προς το παρόν πολύ πολύ χαρούμενα εδώ, κυρίως επειδή είναι και με τον μπαμπά τους!!! Φιλιά και θα γράψω σύντομα λεπτομέρειες!

Καλησπέρα! Έχει μεταφέρει καμμιά σας λάδι μέσα στις αποσκευές; Σας δημιούργησαν ποτέ πρόβλημα στο αεροδρόμιο; Έχετε δοκιμάσει άλλον τρόπο; Πχ μεταφορική εταιρεία ή ελτα; Αν ναι πόσο κόστισε;

ego exo metaferei ladi se aposkeves alla mia fora pou to eipa de me afisan na to paro. ithele mia eidiki diadikasia na einai mesa se xulino kouti klp.

an den peis tpt den uparxei provlima. prosexe mono mi spasei kai ginoun ola ta pragmata xalia!

re koritsia thelo na sas rotiso kati. eseis pou lete oti fernete to ladi tis xronias apo ellada. poso ladi diladi fairnete? emeis xrisimopoioume peripou 1 lt kathe 10 meres. poso fairnete kai pos? ligo ligo k otan teleionei sas stelnoun neo?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...