Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Να φανταστώ ότι έχετε κάνει και όλες τις εξετάσεις καρυοτύπου ζεύγους κλπ κλπ;Έχεις σκεφτεί να κάνεις προεμφυτευτικό έλεγχο;Ο γιατρός σου τι σου ειπε;Που το απέδωσε;Γιατι 8 βλαστοκύστες 5 ημερών είναι πολύ καλό νούμερο!

Ο προηγούμενος γιατρός θεωρεί ότι είναι θέμα τύχης απλά ν πετύχουμε το καλό έμβρυο. Για προεμφυτετικο ρώτησα το νέο γιατρό αλλά θεωρεί πως δεν χρειάζεται. Βέβαια το σκέφτομαι κ θ το ξανασυζητησω μαζί του.

πρίν από 8 λεπτά , Pagotoula είπε:

8 βλαστοκυστες ειναι τρομερος αριθμος και με το δικιο σου να περιμενες να πανε καλα τα πραγματα. εγκυμοσυνες πετυχες και δεν τελεσφορησαν ; η δεν πετυχες καν ; μιλαμε δηλαδη για 4ετ. συγγνωμη αν τα χεις ξαναγραψει. 

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα έμεινα έγγυος ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα. Κ άλλη μια βιοχημική. Οπότε 2/4 εμφυτεύσεις

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γι' αυτο εχουμε το λογιστη :) Anyway, δεν ξερω ποιο ειναι το θεμα του απλα ειπε αν μπορουμε καλο θα ηταν να το αποφυγουμε. Μπορει να εχει σχεση με το ποιον μηνα κλεινει τα βιβλια, γιατι νομιζω οτι ειναι καθε Αυγουστο, οποτε θα πρεπει να κανει projections; Δεν ξερω, εικασιες κανω...

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Αν έχεις τεκμαρτό εισόδημα στην Ελλάδα, είσαι υποχρεωμένη από το νόμο να κάνεις δήλωση.

Αν είσαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού, τότε εξ ορισμού ανήκεις στη ΔΟΥ κατοίκων εξωτερικού.

Δήλωση στην Ελλάδα κάνεις και στις περιπτώσεις που ναι μεν δεν έχεις εισόδημα, αλλά είσαι π.χ. ελεύθερος επαγγελματίας, ή κατέχεις ποσοστά σε εταιρεία και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Δηλωση κανουμε στην Ελλαδα, στη ΔΟΥ κατοικων εξωτερικου λογω ενος ενοικιου που παραχωρουμε στην πεθερα μου αλλα τυποις παιρνουμε. Το θεμα μου δεν ειναι αν θα κανω η οχι δηλωση. Το θεμα μου ειναι αν θα τους παω το πιστοιητικο η οχι.

Αν φαίνεται ότι εισπράττετε ενοίκιο, τότε σίγουρα πρέπει να καταθέσετε το πιστοποιητικό.

Μήπως μπορείτε να το κάνετε να φαίνεται σαν παραχώρηση μισθίου χωρίς χρήματα (το σπίτι)? Ώστε να μην έχετε υποχρέωση δήλωσης...

Τηλεφωνησα σημερα το πρωι στη ΔΟΥ κατοικων εξωτερικου. Μου ειπαν οτι αφου καναμε δηλωση θα πρεπει να το στειλουμε μεχρι 31/12. Τη ρωτησα αν θα χρειαζεται να το κανουμε καθε χρονο και ειπε πως δεν γνωριζει γιατι δεν εχουν λαβει οδηγιες. Της ειπα οτι γι'αυτη τη διαταξη μαθαμε τυχαια και ρωτησα αν οταν βγαινουν αντιστοιχες ενημερωνουν με καποιο τροπο τον αντικλητο. Και εκει ηρθε η θε'ι'κη απαντηση: θεωρουμε οτι ο αντικλητος θα ενημερωθει απο τα ΜΜΕ αφου μενει στην Ελλαδα και θα ενημερωσει τον συγγενη στο εξωτερικο :shock::shock::shock:

Σας εχω πει για το ποσο χαιρομαι που δεν συνδιαλλασομαι παρα μονο για τα ελαχιστα με το Ελληνικο Δημοσιο; Γραψτε το στα προτερηματα του να ζεις στο UK.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Γι' αυτο εχουμε το λογιστη :) Anyway, δεν ξερω ποιο ειναι το θεμα του απλα ειπε αν μπορουμε καλο θα ηταν να το αποφυγουμε. Μπορει να εχει σχεση με το ποιον μηνα κλεινει τα βιβλια, γιατι νομιζω οτι ειναι καθε Αυγουστο, οποτε θα πρεπει να κανει projections; Δεν ξερω, εικασιες κανω...

Μήπως ο λογιστής δεν ξέρει τι λέει;

Το πιστοποιητικό φορολογικής κατοικίας είναι για το έτος 2011, δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν τα projections. Δεν έχεις ήδη πληρώσει τη φορολογία σου για το 2011? Τι self assessment θα κάνεις; Αναδρομικό;

Οχι για φετος βρε. Ελεγε αν πρεπει να το κανουμε καθε χρονο. Anyway, χαλασμενο τηλεφωνο παιζουμε. Με τον αντρα μου μιλησε, ο οποιος μου μετεφερε οτι καταλαβε (που δεν πολυ-καταλαβε) και περιμενει να του ξαναμιλησει σημερα. Για φετος μαλλον θα το κανουμε.

Μα και κάθε χρόνο να το κάνεις (που λογικά κάθε χρόνο θα το κάνεις, όσο είσαι κάτοικος εξωτερικού) το ίδιο ισχύει, η βεβαίωση θα είναι για τον προηγούμενο χρόνο. Του χρόνου τέτοιο καιρό θα ζητήσεις βεβαίωση για το έτος 2012 ώστε να την καταθέσεις μέχρι 31/12/2013. Φέτος ζητάς βεβαίωση για το έτος 2011 (ημερολογιακό).

Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, η ανακοίνωση για το πιστοποιητικό φορολογικής κατοικίας έχει βγει από το καλοκαίρι. Εμένα το άκουσε η αδερφή μου και με ενημέρωσε, μήνες πριν μου το πει ο λογιστής.

Οπως σου ειπα, επειδη δεν εχω καταλαβει ακριβως ποιο ειναι το θεμα του, περιμενω να ξαναμιλησει με το συζυγο σημερα.

Απο την απαντηση της εφοριακου παντως, μπορει εκ των πραγματων να το χρειαστουμε μονο για φετος. Μου φαινεται περιεργο παντως. Οι γονεις μου δεν ειχαν ακουσει κατι στις ειδησεις. Αν δεν το διαβαζα εδω δεν θα ειχα ιδεα. Ποσοι αλλοι Ελληνες του εξωτερικου αραγε να εχουν ενημερωθει και τι θα γινει; Δεν θα επρεπε να ειδοποιουν τον αντικλητο με μια επιστολη; Η να μας ενημερωσουν απευθειας εμας με email, οπως εκαναν για τον Κλειδαριθμο; Γι' αυτο αμφισβητω τη σπουδαιοτητα του.

Τελος παντων, οπως εγραψα πιο πανω για φετος μαλλον θα το κανουμε και βλεπουμε για το μελλον.

Τηλεφωνησα σημερα το πρωι στη ΔΟΥ κατοικων εξωτερικου. Μου ειπαν οτι αφου καναμε δηλωση θα πρεπει να το στειλουμε μεχρι 31/12. Τη ρωτησα αν θα χρειαζεται να το κανουμε καθε χρονο και ειπε πως δεν γνωριζει γιατι δεν εχουν λαβει οδηγιες. Της ειπα οτι γι'αυτη τη διαταξη μαθαμε τυχαια και ρωτησα αν οταν βγαινουν αντιστοιχες ενημερωνουν με καποιο τροπο τον αντικλητο. Και εκει ηρθε η θε'ι'κη απαντηση: θεωρουμε οτι ο αντικλητος θα ενημερωθει απο τα ΜΜΕ αφου μενει στην Ελλαδα και θα ενημερωσει τον συγγενη στο εξωτερικο :shock::shock::shock:

Σας εχω πει για το ποσο χαιρομαι που δεν συνδιαλλασομαι παρα μονο για τα ελαχιστα με το Ελληνικο Δημοσιο; Γραψτε το στα προτερηματα του να ζεις στο UK.

καλό!! εγώ (που μένω Ελλάδα) από εσάς το άκουσα, χαχαχαχα!

Διαφημίσεις

Εχω και άλλες απορίες... Η οικονομική χρονια στην Ελλάδα ειναι Ιανουάριο με Δεκέμβριο ενώ εδώ ειναι 5 Απριλίου με 4 Απριλίου. Οπότε δεν συμπτιπτουν οι 2 χρονιές. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν στείλουμε το πιστοποιητικό φέτος στην Ελληνική εφορία, ποιας οικονομικής χρονιάς τα έσοδα πρέπει να δειχνει? 2011-2012? Αραγε είναι οκ να τα δείχνει Απρίλιο με Απρίλιο και όχι Γενάρη με Δεκέμβρη? Εχει καμία σας ιδέα τι στο καλό πρέπει να βάλουμε?

Κοπελιες που ξερετε το Λονδινο, ο γαμπρος μου κοιταζει για δουλεια στο Chiswick (W4). Ξερετε κατι για την περιοχη; Ειναι καλοφημη/κακοφημη, ακριβη/φτηνη; Ξερετε που κοντα θα ηταν καλο να κοιταξει για flat γιατι τα ενοικια για 3 bedrooms εκει ειναι γυρω στις £1500 - £1700.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...