Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα, καλή χρονιά κ καλή επιτυχία με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι!

Μετά.την ετ κ εγω πήγα τουαλέτα να ουρησω, μου ειπανε κιόλας πως δεν υπάρχει πρόβλημα να πάω αμέσως. Τώρα για το άλλο δεν ξέρω να σου πω, βέβαια την πρωτη  ή  κ 2η μέρα κάνει βόλτες στην μητρα μέχρι να βρει το σημείο που το βολεύει, δεν πιστεύω ότι μπορεί να έγινε κάτι κακό, δεν χάνονται τόσα εύκολα 

Μην αγχώνεσαι για τα συμπτώματα, δεν είχα κανένα συμπτωμα για πολλές μέρες, κάποια τσιμπήματα μετά την 7η μέρα της ετ. Είμαι στην 18η εβδομάδα 

Με το καλο το μωρο σου ! ολα τα καλα να εχετε ! κι εγω αυτο ελπιζω , να μην ειναη τοσο ευκολο να φυγουν απ την μητρα να το πω ετσι. αλλα ξερεις μου κολλανε ολα στο μυαλο σε αυτη τη φαση.

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Το M&S έχει σειρά για παχουλές. Το ίδιο και το Debenhams. Επίσης ξέρω το Spirito που είναι online http://www.artigiano.co.uk/Spirito/MCategory_26551_42967_-1_14051

Ψάξε και σχεδιαστές όπως η Anna Scholz και η Elena Miro.

Θα υπάρχουν κι άλλα, αλλά δεν μου έρχονται αυτή τη στιγμή.

Α! Επίσης το Evans http://www.evans.co.uk/

Ευχαριστώ πολύ πολύ! ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω στην ελλαδα δεν ασχοληθηκα ποτε με το θεμα επειδη ειχαμε προσλαβει λογιστη στην εταιρια και εκανε αυτος και τα προσωπικα μας, δεν ηξερα καν ποτε γινοτανη δηλωση. Του ειπα να αναλαβει ο,τι χρειαζεται να γινει τωρα που εφυγα, γι'αυτο δεν ξερω αν κανω ακομα στην Ελλαδα δηλωση.

Χρειαζεται δηλωση αν εχεις μονο ακινητα; Χωρις εισοδημα;

Νομίζω πως δεν απαιτείται φορολογική δήλωση εάν:

- Δεν έχεις εισοδήματα στην Ελλάδα από καμία πηγή και

- έχεις κλείσει τα βιβλία σου στην εφορία εάν είχες εταιρεία ή ήσουν ελεύθερος επαγγελματίας (εάν δηλαδή δεν συντρέχουν λόγοι για τους οποίους να πρέπει κάνει και ένας κάτοικος Ελλάδας φορολογική δήλωση)

Είτε κάνεις είτε δεν κάνεις δήλωση, αν δεν κάνω λάθος πας στη ΔΟΥ κατοίκων εξωτερικού?

Στο εκαστοτε council.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Σχετικα με το πιστοποιητικο φορολογικης κατοικιας ειμαι ακομη μπερδεμενη. Ο λογιστης μας εδω λεει οτι αν μπορουμε καλυτερα να το αποφυγουμε γιατι θα πρεπει να κανουμε self assessment καθε χρονο. Λεω απο εβδομαδα να δοκιμασω να πετυχω καποιον στο τηλεφωνο απο τη ΔΟΥ να δω τι θα μου πουν.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Σχεδον τιποτα δεν απαιτει φυσικη παρουσια στην Αγγλια. Εμεις το καναμε τηλεφωνικως, δεν θυμαμαι αν γινεται και online, νομιζω πως γινεται παντως.

Νομίζω πως δεν απαιτείται φορολογική δήλωση εάν:

- Δεν έχεις εισοδήματα στην Ελλάδα από καμία πηγή και

- έχεις κλείσει τα βιβλία σου στην εφορία εάν είχες εταιρεία ή ήσουν ελεύθερος επαγγελματίας (εάν δηλαδή δεν συντρέχουν λόγοι για τους οποίους να πρέπει κάνει και ένας κάτοικος Ελλάδας φορολογική δήλωση)

Είτε κάνεις είτε δεν κάνεις δήλωση, αν δεν κάνω λάθος πας στη ΔΟΥ κατοίκων εξωτερικού?

γιατι να παω στη ΔΟΥ αν δεν κανω δηλωση;

γιατι να παω στη ΔΟΥ αν δεν κανω δηλωση;

Εννοείς γιατί στη ΔΟΥ κατοίκων εξωτερικού?

Δεν τα ξέω καλά, αν θέλεις διάβασε το: http://www.gsis.gr/forologikos_odigos/xrisimes_plirofories/genikes_plirofories/fylladio-greek.pdf

Σχετικα με το πιστοποιητικο φορολογικης κατοικιας ειμαι ακομη μπερδεμενη. Ο λογιστης μας εδω λεει οτι αν μπορουμε καλυτερα να το αποφυγουμε γιατι θα πρεπει να κανουμε self assessment καθε χρονο. Λεω απο εβδομαδα να δοκιμασω να πετυχω καποιον στο τηλεφωνο απο τη ΔΟΥ να δω τι θα μου πουν.

Αν δεν έχεις εισοδήματα στην Ελλάδα τότε πρέπει να το κάνεις. Αν δεν έχεις εισοδήματα εδώ και δεν υποβάλλεις φορολογική δήλωση εδώ, τότε δεν απαιτείται.

Διαφημίσεις

Αν έχεις τεκμαρτό εισόδημα στην Ελλάδα, είσαι υποχρεωμένη από το νόμο να κάνεις δήλωση.

Αν είσαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού, τότε εξ ορισμού ανήκεις στη ΔΟΥ κατοίκων εξωτερικού.

Δηλωση κανουμε στην Ελλαδα, στη ΔΟΥ κατοικων εξωτερικου λογω ενος ενοικιου που παραχωρουμε στην πεθερα μου αλλα τυποις παιρνουμε. Το θεμα μου δεν ειναι αν θα κανω η οχι δηλωση. Το θεμα μου ειναι αν θα τους παω το πιστοιητικο η οχι.

An exw katalabei kala to poistopoihtiko einai gia na epibebaiwseis sthn Ellhniki eforia oti o MISTHOS sou forologitai apo thn agglia. Opote den katalabainw giati leei o logisths sou oti prepei na kaneis self-assessment afou zhtas pistopoitiko. To ellhniko enoikia etsi kai alliws sthn Ellada forologeitai kai h ellhniki eforia gnwrizei thn uparksi tou.

Γιατι ο αντρας μου ειναι self-employed. Το δικο μου εισοδημα ειναι ευκολο να υπολογιστει, μιας και ειναι σταθερος μισθος. Το δικο του χρειαζεται self assessment.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...