Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Λογιστης δεν ειμαι, αλλα μου ακουγεται δυσκολο. Υπαρχει φορολογικος νομος που λεει οτι το εισοδημα φορολογειται μια φορα, στην πηγη του. Εμεις φορολογουμαστε στην Ελλαδα για το 1/3 ενος ενοικιου που εισπραττει (τυπικα) ο αντρας μου. Οι μισθοι μας εδω φορολογουνται απο το HMRC, με την Ελλαδα δεν εχουν σχεση.

Ψαξτε το παντως με φοροτεχνικο γιατι μπορει αυτο που λεει η marija να ισχυει.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η Μαρίζα έχει δικιο. εμείς που έχουμε δηλώσει μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού πρέπει να καταθέσουμε αυτό το πιστοποιητικό το Δεκέμβριο. μας το ζήτησαν απο Ελλάδα πριν λίγες μέρες.

Τι να πω. Δεν μας εχουν ειδοποιησει. Πως σας ειδοποιησαν; Τι ακριβως ζητανε και απο που το προμηθευομαστε;

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Μας το είπε ο λογιστής που μας έκανε τη φορολογική δηλωση. Ακόμη δεν το έχουμε πάρει αλλα βρηκα στο internet ένα form που πρέπει να συμπληρώσεις ονλαιν και να στείλεις στο hmrc για ζητήσεις το certificate of tax residence. στην ουσία δείχνει οτι φορολογήσε στην Αγγλία για τα έσοδά σου. Μαρίζα εσείς το κάνατε? Μήπως μπορείς να μας πεις τι ακριβώς θα γράφει? Η όποιος άλλος ξέρει.

Διαφημίσεις

Eugie σ' ευχαριστω παρα πολυ. Θα επικοινωνησω με το λογιστη μας στην Αγγλια αυριο το πρωι να τον ρωτησω για τη συμπληρωση της φορμας, γιατι δεν ειναι το πλεον ξεκαθαρο να τη συμπληρωσουμε. Μπλεξιμο παλι... Αν δεν το ειχα διαβασει εδω δεν θα επαιρνα χαμπαρι, γιατι στην Ελλαδα δεν εχουμε λογιστη και υποβαλλουμε τη δηλωση ηλεκτρονικα.

Το πιστοποιητικό φορολογικής κατοικίας απαιτείται από "Τα φυσικά πρόσωπα που δηλώνουν τόπο κατοικίας ή συνήθους διαμονής στην αλλοδαπή και υπόκεινται σε φόρο μόνο για το εισόδημά τους που προκύπτει στην Ελλάδα.." (ΠΟΛ.1145/31.5.2012) http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/14124

"Από την ως άνω υποχρέωση εξαιρούνται όσοι αποκτούν εισόδημα από την Ε΄ πηγή εισοδήματος (εισόδημα από γεωργικές επιχειρήσεις) και μέχρι ποσού 500 ? με βάση τις διατάξεις του άρθρου 42 του ΚΦΕ, καθώς και όσοι αποκτούν εισόδημα από τόκους καταθέσεων που φορολογούνται αυτοτελώς και εφόσον στην περίπτωση αυτή δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν δήλωση φορολογίας εισοδήματος στην Ελλάδα." (ΠΟΛ.1161/16.7.2012)

Ασε, ειχα ξεχασει τι σημαινει Ελληνικο Δημοσιο και δη εφορια :rolleyes:

Συγγνώμη που πετάγομαι έτσι, αλλά τι λαβράκι πιάσατε βρε κορίτσια; Οποια το κάνει δεν ενημερώνει και εμας για τα διαδικαστικά και πόσο καιρό σας πήρε! Δε κατάλαβα όμως. Το πιστοποιητικό θα πρέπει να το βγάζουμε κάθε χρόνο; Από πότε μέχρι πότε;

Διαφημίσεις

Μαρίζα εσείς το κάνατε? Μήπως μπορείς να μας πεις τι ακριβώς θα γράφει? Η όποιος άλλος ξέρει.

Έχω κάνει την αίτηση αλλά δεν έχω πάρει το πιστοποιητικό ακόμα, το αναμένω από μέρα σε μέρα. Καλό είναι να την κάνετε κι εσείς σύντομα γιατί η έκδοση του πιστοποιητικού παίρνει 3 βδομάδες (και αν το θυμηθούν όλοι οι Έλληνες μαζί τελευταία στιγμή, μπορεί να πάρει ακόμα περισσότερο).

Έχω κάνει την αίτηση αλλά δεν έχω πάρει το πιστοποιητικό ακόμα, το αναμένω από μέρα σε μέρα. Καλό είναι να την κάνετε κι εσείς σύντομα γιατί η έκδοση του πιστοποιητικού παίρνει 3 βδομάδες (και αν το θυμηθούν όλοι οι Έλληνες μαζί τελευταία στιγμή, μπορεί να πάρει ακόμα περισσότερο).

Marija διάβασα σε φόρουμ λογιστών πως θεωρούν ότι το μέτρο θα οδηγήσει τους Έλληνες που μένουν έξω να φορολογούνται για τα ενοίκια π.χ. που εισπράττουν στην Ελλάδα δύο φορές (και στην Ελλάδα και στη χώρα διαμονής).

Φαντάζομαι πως εσύ για να κάνεις την αίτηση και να θέλεις το πιστοποιητικό φορολογικής κατοικίας, είτε έχεις έσοδα από ενοίκια ή άλλη πηγή στην Ελλάδα, είτε έχεις κάποιο λόγο τέλος πάντων να κάνεις φορολογική δήλωση και στην Ελλάδα και στην Αγγλία.

Οπότε, στην αίτηση που έκανες για το πιστοποιητικό, δήλωσες εισοδήματα από Ελλάδα?

Εγώ έχω άλλη ερώτηση... Γνωρίζετε τίποτα μαγαζιά ονλάιν και μη με ρούχα γα παχουλές; :/ Και δεν μιλαω για 5-6 κιλα παραπάνω που ορισμένοι θεωρούν πάχος...

Το M&S έχει σειρά για παχουλές. Το ίδιο και το Debenhams. Επίσης ξέρω το Spirito που είναι online http://www.artigiano.co.uk/Spirito/MCategory_26551_42967_-1_14051

Ψάξε και σχεδιαστές όπως η Anna Scholz και η Elena Miro.

Θα υπάρχουν κι άλλα, αλλά δεν μου έρχονται αυτή τη στιγμή.

Α! Επίσης το Evans http://www.evans.co.uk/

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...