Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Μπράβο nefelli, πολύ καλή λίστα :wink:

Δεν μου λέτε, είδα ότι ένα άτομο πληρώνει λιγότερα Council Taxes. Με το άτομο πάει? Δηλαδή αν έχεις 3 παιδιά πληρώνουν κι αυτά ανά παιδί?

Επίσης, η ασφάλεια του σπιτιού είναι κι αυτή ανά άτομο? Ή ανά σπίτι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το council tax ειναι ανα σπιτι, απλα αν μενει μονο 1 ατομο εχει 25% εκπτωση. Το contents insurance παλι ανα σπιτι. Εχει σημασια η περιοχη, αν το σπιτι ειναι σε neighborhood watch scheme, τι ειδους κλειδαριες εχει και διαφορα αλλα τετοια κριτηρια, μπορουν να αυξησουν η να μειωσουν τα ασφαλιστρα αντιστοιχα.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

α, ωραία! Αυτό το neighborhood watch scheme είναι κάποιο είδος ιδιωτικής αστυνόμευσης στην περιοχή? Το πληρώνεις?

Επίσης, κάπου πήρε το μάτι μου για κάποιο έξοδο που είναι ανά άτομο, αλλά δεν θυμάμαι ούτε πού το διάβασα, ούτε τι ήταν :confused: Μήπως σκέφτεσαι τι μπορεί να ήταν??:oops::oops:

Αχ ξέρω οτί τα ξαναείπαμε αυτά αλλά πού να τα βρω μέσα σε 59 σελίδες πάλι...

Θα μου πείτε αν χρειάζομαι ντε και καλά διαβατήριο ή αν η ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες είναι οκ; Υπάρχουν άτομα που μένουν χρόνια εκεί και δεν τους χρειάστηκε το διαβατήριο; Για να βγάλω το National Insurance number για παράδειγμα...

Μη με κράξετε :(

Αν και υπάρχουν πολλά link για υπολογισμο καθάρου μισθού το παρακατω με βόλεψε πολύ

http://listentotaxman.com/index.php

Βάζεις μεικτό μισθό και σου εμφανιζει αναλυτικά όλες τις κρατησείς και το καθαρό ποσό

Διαφημίσεις

Για το neighbourhood watch δείτε εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Neighbourhood_Watch_(United_Kingdom)

Γενικά δεν είναι καλή ένδειξη να έχει η περιοχή που μένεις neighbourhood watch. Σημαίνει ότι γίνονται ή έχουν γίνει στο παρελθόν κλοπές, βανδαλισμοί και η αστυνομία δεν έχει μπορέσει να ανταπεξέλθει.

Θα μου πείτε αν χρειάζομαι ντε και καλά διαβατήριο ή αν η ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες είναι οκ; Υπάρχουν άτομα που μένουν χρόνια εκεί και δεν τους χρειάστηκε το διαβατήριο; Για να βγάλω το National Insurance number για παράδειγμα...

Αν σκοπεύεις να εργαστείς, φέρε απαραίτητα διαβατήριο.

Για το neighbourhood watch δείτε εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Neighbourhood_Watch_(United_Kingdom)

Γενικά δεν είναι καλή ένδειξη να έχει η περιοχή που μένεις neighbourhood watch. Σημαίνει ότι γίνονται ή έχουν γίνει στο παρελθόν κλοπές, βανδαλισμοί και η αστυνομία δεν έχει μπορέσει να ανταπεξέλθει.

Κατάλαβα. Αν η περιοχή που μένεις έχει neighbourhood watch πληρώνεις κάτι γι αυτό? Και προσφέρει την αίσθηση της ασφάλειας?

εσπριτ εγω δεν εχω χρειαστει ποτε το διαβατηριο μου εδω, το χρησιμοποιω μονο για ταξιδια εκτος ΕΕ. Οπωσδηποτε ομως καινουρια ταυτοτητα με λατινικους χαρακτηρες, ειναι υποχρεωμενοι να τη δεχτουν παντου σα να ηταν διαβατηριο. Και τη δεχονται κανονικα.

το council tax katrin, εχει καποια discounts, ενα απο αυτα ειναι αν μενει μονο ενας ΕΝΗΛΙΚΑΣ στο σπιτι. Επισης αν ο ενας ειναι φοιτητης παλι δεν υπολογιζεται και εχετε 25% εκπτωση. Αν πας στην ιστοσελιδα της νομαρχιας που σκοπευεις να ζησεις εχει λιστα με τις τιμες και επισης discounts

εσπριτ εγω δεν εχω χρειαστει ποτε το διαβατηριο μου εδω, το χρησιμοποιω μονο για ταξιδια εκτος ΕΕ. Οπωσδηποτε ομως καινουρια ταυτοτητα με λατινικους χαρακτηρες, ειναι υποχρεωμενοι να τη δεχτουν παντου σα να ηταν διαβατηριο. Και τη δεχονται κανονικα.

Άκουσα από δικό μου άτομο που πήγε την περασμένη εβδομάδα να ανοίξει λογαριασμό στη Lloyds (παραδοσιακά μια σχετικά "εύκολη" τράπεζα) ότι δεν δέχτηκαν ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες παρότι στην ιστοσελίδα τους λένε ότι δέχονται ταυτότητες από χώρες μέλη της ΕΕ.

Το καταθέτω απλά ως μαρτυρία.

Διαφημίσεις

Άκουσα από δικό μου άτομο που πήγε την περασμένη εβδομάδα να ανοίξει λογαριασμό στη Lloyds (παραδοσιακά μια σχετικά "εύκολη" τράπεζα) ότι δεν δέχτηκαν ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες παρότι στην ιστοσελίδα τους λένε ότι δέχονται ταυτότητες από χώρες μέλη της ΕΕ.

Το καταθέτω απλά ως μαρτυρία.

και αυτη τι εκανε; Αν ηξερε οτι δεν εχουν δικαιομα επρεπε να το τραβηξει το θεμα, προφανως επεσε σε μποουφο υπαλληλο, δε θα ηταν δυσκολο να λυθει... :P

Δεν ξέρω τι έκανε, δεν έχουμε μιλήσει έκτοτε.

Θυμάμαι και σε κάποιες δουλειές που έχω δουλέψει ότι η Διεύθυνση Προσωπικού ζητούσε απαραίτητα διαβατήριο από τους ξένους, όχι ταυτότητα.

Ε-spirit

H επίσημη σελίδα αναφέρει ότι για έκδοση ΝΙΝ απαιτείται Proof of your identity χωρίς να αναφέρει αν δέχονται ταυτότητα. Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία αλλά διαβάζοντας και άλλα blog, γράφουν ότι για έκδοση ΝΙΝ χρειάζεται διαβατήριο..οι κοπέλες βέβαια που ήδη έχουν εκδώσει ΝΙΝ θα σε διαφωτίσουν καλύτερα.

Εγώ στην θέση σου θα έβγαζα διαβατήριο για να είχα το κεφάλι μου ήσυχο

Σχετικά με την Ελληνική Εφορία πότε κάνατε την μεταφορά σε ΔΟΥ Κατοίκων Εξωτερικού? Πριν την τελική αναχώρηση για την Αγγλία? ή αργότερα, θυμάστε αν ζητήσανε κανένα αποδεικτικό?

Μερικους μηνες μετα. Θυμαμαι οτι ζητησαν απλα αντικλητο στην Ελλαδα και βαλαμε τον πατερα μου. Δεν θυμαμαι τι χαρτια χρειαστηκαν, παντως δεν χρειαστηκαν χαρτια απο Αγγλια για proof of address. Μη σε παρω στο λαιμο μου, νομιζω δεν χρειαστηκε τιποτα περαν καποιων δηλωσεων που συμπληρωσαμε στο Μητρωο, καλυτερα ομως να τους παρεις τηλεφωνο να σου πουν γιατι εχει περασει καιρος και μπορει να μου διαφευγει κατι.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Αυτό έχει αλλάξει και τώρα πλέον οι Έλληνες που μένουν στο εξωτερικό χρειάζεται μαζί με τη δήλωσή τους να καταθέτουν στην εφορία πιστοποιητικό φορολογικής κατοικίας. Αν δεν το κάνουν, θα φορολογούνται στην Ελλάδα για το παγκόσμιο εισόδημά τους. Μου το είπε πρόσφατα ο λογιστής μου, αν θέλετε ρωτήστε για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως. Ισχύει για τη φορολογία εισοδήματος του 2012 (χρήση 2011).

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...