Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Eσπριτ, συλληπητηρια για τον πατερα σου..εχασα κ εγω προσφατα δικο μου ανθρωπο απο καρκινο και ξερω πως ειναι.

Να ξερεις ομως η λυση στα προβληματα μας δεν ειναι η φυγη. Ειναι η κατα μετωπο αντιμετωπιση. Δε λεω να μη πας Αγγλια φυσικα να πας αφου αυτο θες...λεω ομως οτι δεν ευθυνεται μια χωρα για οποια δεινα σε βρηκαν.

Το θεμα δεν ειναι να νιωσεις λιγο καλυτερα απλα, το θεμα ειναι να βρεις το δρομο σου. Τι θελεις απο τη ζωη σου, τι σε κανει ευτυχισμενη.

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, καταρχήν συγγνώμη που με παρεξηγήσατε, δεν ήμουν ειρωνική, απλά μερικά ήταν αστεία :-)

Δεν χρειάζεται κάποιος να ζει στην Αγγλία για να δει (http://www.theaa.com/motoring_advice/fuel/) ότι η τιμή της βενζίνης είναι ίδια και χαμηλότερη με της Ελλάδας! Ούτε να είναι αστροφυσικός για να υπολογίσει αποστάσεις και κόστος βενζίνης (άσε που εμείς έχουμε υγραέριο :-) )

Κι εδώ που είμαστε με αυτοκίνητο κινούμαστε γιατί ζούμε σε προάστιο και η συγκοινωνία στην Ελλάδα είναι πολύ χειρότερη από του εξωτερικού. Με ΙΧ πάει ο άντρας μου στη δουλειά του (15 χιλ. από το σπίτι, άρα 30 κάθε μέρα), με ΙΧ (δεύτερο) πάω εγώ όπου χρειαστεί να πάω, με ΙΧ πάμε στο σούπερμάρκετ ΚΑΘΕ φορά και με ΙΧ βγαίνουμε οικογενειακώς έξω πάντα. Γενικώς ΜΟΝΟ με ΙΧ κινούμαστε :-) Συνολικά δίναμε για όοολα τα παραπάνω 200-230 ευρώ το μήνα στις βενζίνες και τώρα με το υγραέριο στο ένα αμάξι, μας βγαίνει γύρω στα 130-150.

Τα έξοδα λοιπόν αυτά είναι στα φυσιολογικά πλαίσια. Εκεί που διαφώνησα ήταν στο 100 για πάρκινγκ για τη δουλειά, μου φάνηκε υπερβολικό!

Marija είπα να μην το βάζουμε το πάρκινγκ στα πάγια, γιατί η Ελένη το είχε στη λίστα με τα πάγια.

Τεσπα, επειδή κινδυνεύει να πάψει να είναι και αστείο ακόμη, εγώ προσωπικά το σταματώ το θέμα με τα έξοδα του ΙΧ. Και τιμές πάργκινγκ αναφέρθηκαν και τιμές για κάρτες μέσων μαζικής μεταφοράς. Πήραμε μια ιδέα, αν έρθουμε, θα τα δούμε κι από κοντά.

Σας ευχαριστώ πολύ για τα συλληπητήρια... Δεν φε΄θγω λόγω του θανάτου του πατέρα μου. Ήταν ήδη αποφασισμένο οτι θα φύγω όταν γνώρισα τον φίλο μου. Βέβαια εγώ ήθελα ούτως ή άλλως να φύγω από Ελλάδα χρόοοονια τώρα αλλά έλεγα μάλλον για Γερμανία(λόγω σπουδών κυρίως). Παρ'ολαυτα για να είμαι ειλικρινής δεν νομίζω να έφευγα τελικά αν δεν γνωριζα τον Κρις. Δεν θα είχα τα κότσια να κάνω ένα τέτοιο βήμα χώρια οτι μου είναι τρομερά δύσκολο να αποχωριστώ τους δικούς μου :(

Τα έξοδα λοιπόν αυτά είναι στα φυσιολογικά πλαίσια. Εκεί που διαφώνησα ήταν στο 100 για πάρκινγκ για τη δουλειά, μου φάνηκε υπερβολικό!

Marija είπα να μην το βάζουμε το πάρκινγκ στα πάγια, γιατί η Ελένη το είχε στη λίστα με τα πάγια.

Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι για 100 λίρες έχουμε δημιουργήσει το μεσανατολικό. Σιγά το ποσό πια.

Όσο για το τι είναι πάγιο και τι όχι, στη δουλειά μου το πάρκιν κοστίζει 15 λίρες τη μέρα και κάποιοι έρχονται με αυτοκίνητο ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Συνεπώς γι' αυτούς ένα ποσό της τάξης των 350 λιρών το μήνα είναι πάγιο έξοδο, συν το κόστος της βενζίνης και της ασφάλισης του αυτοκινήτου τους. Για μένα δεν είναι γιατί δεν πάω με αυτοκίνητο στη δουλειά. Ποιος έχει δίκιο;

Τέλος πάντων ας αποφασίσει ο καθένας τι είναι πάγιο έξοδο και τι όχι, σύμφωνα με τα προσωπικά του κριτήρια. Πρέπει δηλαδή να κρεμάσουμε την Ελένη επειδή έβαλε στα πάγια 100 λίρες για πάρκιν; Αν εσύ νομίζεις ότι δεν τις χρειάζεσαι, βγάλτες. Μια απλή αφαίρεση είναι.

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ για τα συλληπητήρια... Δεν φε΄θγω λόγω του θανάτου του πατέρα μου. Ήταν ήδη αποφασισμένο οτι θα φύγω όταν γνώρισα τον φίλο μου. Βέβαια εγώ ήθελα ούτως ή άλλως να φύγω από Ελλάδα χρόοοονια τώρα αλλά έλεγα μάλλον για Γερμανία(λόγω σπουδών κυρίως). Παρ'ολαυτα για να είμαι ειλικρινής δεν νομίζω να έφευγα τελικά αν δεν γνωριζα τον Κρις. Δεν θα είχα τα κότσια να κάνω ένα τέτοιο βήμα χώρια οτι μου είναι τρομερά δύσκολο να αποχωριστώ τους δικούς μου :(

Εσπρίτ, το να αποχωριστείς τους δικούς σου δεν είναι τόσο φοβερό όσο ακούγεται. Αν έχεις κάποια οικονομική άνεση μπορείς να πηγαίνεις Ελλάδα 2-3 φορές το χρόνο, ίσως να έρχονται κι αυτοί άλλη μία. Δεν θα περνάει πολύς καιρός χωρίς να ειδωθείτε. Και υπάρχουν πλέον φτηνοί τρόποι να πάρεις τηλέφωνο, συν ημέιλ, Skype, ΙΜ και το κλασικό ταχυδρομείο για να διατηρείς επικοινωνία. Δεν είναι όπως κάποτε που έφευγαν μετανάστες για Αμερική ή Αυστραλία και έριχναν μαύρη πέτρα πίσω τους.

Θεωρώ ότι μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η προσαρμογή στα αγγλικά δεδομένα, αλλά εσύ θα έχεις τον φίλο σου που θα μπορεί να σε υποστηρίξει, οπότε μην φοβάσαι. Στην τελική αν δεν πετύχει το εγχείρημα, η Ελλάδα εκεί θα είναι, μπορείς να ξαναγυρίσεις. Καλύτερα να το προσπαθήσεις και να δεις αν θα σου βγει σε καλό, παρά να μείνεις πίσω και να αναρωτιέσαι πώς θα ήταν αν....

Παιδια μιλωντας για ευγενεια, και εγω ειχα την απορια πως θα μου φανει εδω με τους αγενεις υπαλληλους...εφαρμοσα λοιπον τη μεθοδο του αιφνιδιασμου. Ακομα και μετα απο 40 λεπτα αναμονη, μια ξυνισμενη υπαλληλο να μου λεει "τα χαρτια σου δωσε μου" ουτε καν πληθυντικος, ελεγα καλημερα. Χαμογελουσα. Οταν τελειωνε την εξυπηρετηση, ξαναχαμογελουσα. Σας ευχαριστω πολυ, να στε καλα!ελεγα. Το αποτελεσμα? Η ξυνισμενη πενηνταρα σηκωνε το κεφαλι και με εκφραση απολυτης εκπληξης με κοιτουσε....σα να μιλουσα mandarin Chinese. Μετα το αρχικο σοκ μου απαντησε " εγω ευχαριστω κοπελα μου και καλη σου μερα"

Μπράβο Ελένη, τα συγχαρητήριά μου! Εγώ τις περισσότερες φορές όταν συναντήσω μουρτζούφλη υπάλληλο, κακιάζω και γίνομαι χειρότερη από αυτόν :oops: αλλά καμιά φορά (άμα έχω καλή διάθεση) τους αρχίζω κι εγώ στις ευγένειες και αποσυντονίζονται.

Αυτά στην Ελλάδα βέβαια. Στην Αγγλία ακολουθώ άλλη τακτική.

Εσπρίτ, το να αποχωριστείς τους δικούς σου δεν είναι τόσο φοβερό όσο ακούγεται. Αν έχεις κάποια οικονομική άνεση μπορείς να πηγαίνεις Ελλάδα 2-3 φορές το χρόνο, ίσως να έρχονται κι αυτοί άλλη μία. Δεν θα περνάει πολύς καιρός χωρίς να ειδωθείτε. Και υπάρχουν πλέον φτηνοί τρόποι να πάρεις τηλέφωνο, συν ημέιλ, Skype, ΙΜ και το κλασικό ταχυδρομείο για να διατηρείς επικοινωνία. Δεν είναι όπως κάποτε που έφευγαν μετανάστες για Αμερική ή Αυστραλία και έριχναν μαύρη πέτρα πίσω τους.

Θεωρώ ότι μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η προσαρμογή στα αγγλικά δεδομένα, αλλά εσύ θα έχεις τον φίλο σου που θα μπορεί να σε υποστηρίξει, οπότε μην φοβάσαι. Στην τελική αν δεν πετύχει το εγχείρημα, η Ελλάδα εκεί θα είναι, μπορείς να ξαναγυρίσεις. Καλύτερα να το προσπαθήσεις και να δεις αν θα σου βγει σε καλό, παρά να μείνεις πίσω και να αναρωτιέσαι πώς θα ήταν αν....

Έχεις απόλυτο δίκιο... απλά να είμαι λίγο μαμόθρεφτο :( Όπως λες και συ όμως υπάρχουν τρόποι... τώρα να δούμε τί διάολο θα γίνει με την ορκομωσία και θα φύγω σιγά σιγά. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα οτί είναι ο φίλος μου εκει πόσω μάλλον οτι είναι και Άγγλος οπότε όσο να ναι θα με καθοδηγήσει...

Διαφημίσεις

Στη θέση σου θα το σκεφτόμουν σοβαρά να πάω μερικές μέρες Αγγλία ως επισκέπτρια, έτσι για να δω πώς είναι και να προετοιμαστώ πρακτικά και ψυχολογικά. Αν ψάξεις συστηματικά ίσως βρεις κάποιο φτηνό εισιτήριο (έχω ακούσει για τιμές μέχρι και 80 ευρώ) και αφού έχεις εκεί τον φίλο σου, δεν χρειάζεσαι άλλα χρήματα για τη διαμονή και τα έξοδά σου.

Θα πάω τώρα για ένα δύο μήνες (αν καταφερω να ορκιστω στην επομενη ορκομωσια και οχι τωρα-γινεται αραγε;;;) και θα επιστρεψω για το πτυχιο κατα Φεβρουαριο μερια. Αλλα παω με το σκεπτικο να μεινω... Τώρα αν είναι τόσο τραγικά και δεν αντέχω με τίποτα γυρνάω πίσω...(ελπίζω να μη συμβεί βέβαια αλλά πότε δε ξέρεις!).

Νομίζω ότι δεν μπορείς να επιλέξεις σε ποια ορκομωσία θα ορκιστείς (χωρίς να είμαι 100% σίγουρη). Καλύτερα να ρωτήσεις τη γραμματεία της Σχολής σου.

Ο φίλος σου τι λέει; Πιστεύει ότι θα σου αρέσει εκεί, θα βρεις εύκολα δουλειά κλπ?

Το κτίριο στο οποίο στεγάζονται όλες οι γραμματείες βρίσκεται εδώ και 45 μέρες υπό κατάληψη...(Ελλάς το μεγαλείο σου!)... ο φίλος μου βασικά πιστεύει οτι δε θα μου αρέσει κυρίως λόγω καιρού μια που το Μαντσεστερ είναι ιδιαίτερα βροχερό. Όχι οτι η υπόλοιπη Αγγλία πάει πίσω αλλά λέει πολύ σπάνια να δούνε ήλιο εκεί.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...