Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καθολου αδιακρισια, σιγα το κρατικο μυστικο, απλως η δουλεια που εχω αυτη τη στιγμη ειναι λιγο βαρετη, την πηρα για να εχω κατι να κανω μεχρι να αποφασισω το επομενο βημα μου...

Nothing wrong with that ;)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Σε ευχαριστω πολύ διάβασα και τα 3 ποστς σου και κάπως αναπτερώθηκε το ηθικό μου και πάλι! Να σαι καλά!

You 're welcome :)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Καλά, είσαι φοβερή! χαχαχαχα! Γιατί βρε συ αυτός τότε να παίρνει το αμάξι για τη δουλειά, όταν θα του κοστίζει τόσο πολλά???

Για πολλούς λόγους, κυρίως επειδή δεν βολεύει ή δεν υπάρχει συγκοινωνία για να πάει στη δουλειά του ή ίσως να πρέπει να μεταφέρει μαζί παιδιά για να τα πάει ή να τα πάρει από το σχολείο.

Ειδικά στις επαρχιακές πόλεις το δίκτυο συγκοινωνιών είναι πολύ περιοριοσμένο και τα λεωφορεία αραιά και πού. Μπορεί στη γραμμή που σε εξυπηρετεί να έχει λεωφορεία μέχρι τις 6 μμ και μετά τίποτα. Τι θα κάνεις αν θέλεις να μετακινηθείς στις 7 μμ; Θα περπατήσεις στις ερημιές μες τη νύχτα;

Marija αυτο ισχυει και εδω που ειμαστε εμεις. Μετα τις 7 μμ υπαρχει 1 δρομολογιο την ωρα (αντι τριων την υπολοιπη μερα) το οποιο κανει εναν μεγαλο γυρο για να καλυψει και διαφορες αλλες περιοχες. Τελευταιο δρομολογιο στις 10.00μμ. Το πρωι νομιζω ξεκιναει στις 6.30πμ.

Διαφημίσεις

Συγγνώμη δηλαδή, αλλά αν είναι να δίνεις 30 λίρες για πάρκινγκ όταν πας σε μία επίσκεψη ή για ψώνια, πάρε καλύτερα το λεωφορείο! Τι θα κουβαλήσεις δηλαδή? Τον κωτσόβολο? Αν πια έχεις τόσα λεφτά για να δίνεις 20-30 λίρες για πάρκινγκ και δεν παίρνεις μετρό-λεωφορείο, τότε δεν σε ενοχλεί το ποσό! :-) Και με τόσες βόλτες ανά εβδομάδα, προφανώς θα έχεις οικονομική άνεση!

Ας μην υπερβάλλουμε! Κι εδώ έχει ακριβά πάρκινγκ και ο καθένας βρίσκει τη φθηνότερη λύση. Αν έχεις λεφτά, τα δίνεις! Αν δεν έχεις, κάνεις κάτι άλλο.

Κατρίν δεν φταίω εγώ αν αυτά που ακούς δεν σου αρέσουν και οι ειρωνείες να λείπουν ΟΚ?

Δεν είπα ποτέ ότι το να δώσεις 30 λίρες για πάρκιν είναι βασικό έξοδο. Έκανα απλά ένα σχόλιο ότι 100 λίρες το μήνα μπορούν εύκολα να ξοδευτούν σε πάρκιν ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, αν έχεις αυτοκίνητο και το μετακινείς. Και αν όχι σε πάρκιν, τότε σίγουρα σε πρόστιμα για παράνομο παρκάρισμα....

30 λίρες κι εμένα μου φαίνονται υπερβολικές για πάρκιν, μερικοί όμως τις δίνουν προκειμμένου να μπορέσουν να πάνε για ψώνια με τις οικογένειές τους με μια σχετική άνεση (ναι, και στην Oxford Street, όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται). Εσύ βεβαίως δεν χρειάζεται να τις δώσεις. Κουβέντα κάνουμε...

Marija αυτο ισχυει και εδω που ειμαστε εμεις. Μετα τις 7 μμ υπαρχει 1 δρομολογιο την ωρα (αντι τριων την υπολοιπη μερα) το οποιο κανει εναν μεγαλο γυρο για να καλυψει και διαφορες αλλες περιοχες. Τελευταιο δρομολογιο στις 10.00μμ. Το πρωι νομιζω ξεκιναει στις 6.30πμ.

Τα έχω ζήσει Peek και σε καταλαβαίνω...

Όμως θα ήθελα να μάθω και τί καλό υπάρχει εκεί. Μετά από μία κηδεία θέλω λίγο να νιώσω οτί όλα θα πάνε καλά στο τέλος... έστω και με τεράστια προσπάθεια.

Δουλειές. Για μένα αυτό είναι το ένα μεγάλο καλό της Αγγλίας, υπάρχουν πολλές δουλειές και μάλιστα δουλειές ενδιαφέρουσες και διαφορετικές που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Και μεγάλη μετακίνηση προσωπικού, οπότε πάντα υπάρχουν ανοιχτές θέσεις.

Πράσινο. Πολύ πράσινο.

Έλλειψη καρεκλοκένταυρων δημοσίων υπαλλήλων.

Αυτά.

(Συλλυπητήρια κι από μένα για τον πατέρα σου).

Δουλειές. Για μένα αυτό είναι το ένα μεγάλο καλό της Αγγλίας, υπάρχουν πολλές δουλειές και μάλιστα δουλειές ενδιαφέρουσες και διαφορετικές που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Και μεγάλη μετακίνηση προσωπικού, οπότε πάντα υπάρχουν ανοιχτές θέσεις.

Και πράσινο. Πολύ πράσινο.

Αυτά.

auto leme re koritsia! oi douleia einai polu simantiki! apo ekei xekinane ola! ok einai orai i ellada mas kai o ilios kai i thalasa klp alla an den exeis douleia ti na to kaneis?

ego exo pathei plaka me tis douleies stin agglia!!! eidika ston tomea mou!!!! kai thelo na tis kano olses!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uDLqp1.png

επισης οι ευκαιριες να αποφασισεις στα 30, 40, 50 σου οτι αυτο που κανεις δε σε γενιζει και να ξεκινησεις απο την αρχη. Η στηριξη που εχεις απο το κρατος στην αποφαση αλλαγης καριερας ή στην περαιτερω εκπαιδευση στον τομεα σου (ειδικα αν εχεις παιδια).

η ευγενεια που συναντας παντου, στο δρομο, στα μαγαζια, στις υπηρεσιες, στα νοσοκομεια.

το οτι δε ξεμενεις ποτε απο δραστηριοτητες να κανεις με τα παιδια, αρκει να εχεις ορεξη και ενεργεια.

Διαφημίσεις

Πράσινο. Πολύ πράσινο.

Έλλειψη καρεκλοκένταυρων δημοσίων υπαλλήλων.

Αυτά.

Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου...

auto leme re koritsia! oi douleia einai polu simantiki! apo ekei xekinane ola! ok einai orai i ellada mas kai o ilios kai i thalasa klp alla an den exeis douleia ti na to kaneis?

Νατάσσα και στην Ελλάδα υπάρχουν καλές δουλειές. Όχι τόσες πολλές αλλά υπάρχουν. Σαφώς αν δεν έχεις δουλειά όπου και να είσαι είναι δύσκολα, δεν αντιλέγει κανείς. Αλλά δεν μπορείς να πεις κιόλας ότι δεν υπάρχουν άνεργοι στην Αγγλία. Ξέρω αρκετά άτομα που δεν έχουν δουλειά ή δεν έχουν καλή δουλειά και δεν είναι λόγω τεμπελιάς. Όπως ξέρω και πάρα πολλά άτομα που έχουν μείνει χωρίς δουλειά μία και δύο και τρεις φορές λόγω απολύσεων, μειώσεων προσωπικού κ.λπ.

Αυτά για να λέμε και τις δύο όψεις του νομίσματος.

η ευγενεια που συναντας παντου, στο δρομο, στα μαγαζια, στις υπηρεσιες, στα νοσοκομεια.

Αυτό ξαναπέστο. Πολλές φορές σκέφτομαι ότι στις καθημερινές τους συναλλαγές οι Άγγλοι συμπεριφέρονται σαν ευγενείς κι εμείς σαν μπαμπουΐνοι...

Βέβαια αρκεί να πας ένα βράδυ για clubbing για να δεις τους ευγενείς να μεταμορφώνονται σε αγρίκους.........

Όλα σχετικά είναι τελικά.

Αυτό ξαναπέστο. Πολλές φορές σκέφτομαι ότι στις καθημερινές τους συναλλαγές οι Άγγλοι συμπεριφέρονται σαν ευγενείς κι εμείς σαν μπαμπουΐνοι...

Βέβαια αρκεί να πας ένα βράδυ για clubbing για να δεις τους ευγενείς να μεταμορφώνονται σε αγρίκους.........

Όλα σχετικά είναι τελικά.

ναι αλλα το κραταν για εκει οπου "αρμοζει", στο κλαμπ δε θελω δεν παω, αλλα στις καθημερινες τους συναλλαγες ειναι κυριοι, οχι μονο οι Αγγλοι, γενικως οι κατοικοι εδω. Οταν πρωτομετακομισα Ελλαδα δεν ηξερα τι κανω λαθος στις δημοσιες υπηρεσιες και μου μιλανε ετσι, μαλιστα μια φορα στην εφορια μ'επιασαν τα κλαμματα :oops::oops::oops:

Οταν πρωτομετακομισα Ελλαδα δεν ηξερα τι κανω λαθος στις δημοσιες υπηρεσιες και μου μιλανε ετσι

Το λάθος που έκανες ήταν να υπάρχεις. Δυστυχώς ο Έλληνας δημόσιος υπάλληλος δεν έχει καταλάβει ότι τον μισθό του τον πληρώνει ο φορολογούμενος πολίτης, νομίζει ότι τα χρήματα που παίρνει τα στέλνει ο Θεός....

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...