Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

διάβασε την επάνω παράγραφο και θα δεις από που προκύπτει... και ναι αυτόν ρώτησα καθώς και φίλους και γνωστούς που είναι εκεί... γι αυτό και είπα οτί η ξενιτιά δεν είναι για όλους. Εγώ Αγγλία δεν έζησα, έζησα όμως Γερμανία. Και όσο δύσκολα κι αν ήταν, ήταν εκατομύρια φορές καλύτερα από δω. Και ας το δούμε ρεαλιστικά το θέμα ναι; Αν ήταν τόσο χάλια όσο λέτε όχι μόνο δεν θα πήγαινε κόσμος εκεί αλλά θα έφευγαν και οι ντόπιοι... Σαφώς δεν έχω δική μου προσωπική εμπειρία και προς Θεού δεν αμφισβητώ τα όσα λέτε. Αλλά σιγουρα υπάρχει και η καλή μεριά(τίποτα δεν έχει μόνο αρνητική πλευρά). Και εδώ είμαστε για να μάθουμε και τα καλά και όχι μόνο τα μίζερα της Αγγλιας... αρκετή μιζέρια έχουμε και εδώ. Έχετε τελικά κάτι καλό να μας πείτε για την χώρα αυτη; Δεν γίνεται να μην σας άρεσε κάτι εκει... κάτι έστω μηδαμινό σίγουρα θα βρήκατε ε; Πέιτε μας και μας να πάρουμε λίγο θάρρος ρε κορίτσια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η παραγραφος γραφει δικα σου συμπερασματα. Εγω γραφω με γεγονοτα και μονο. Αν εκλαμβανεις οτι γραφουμε ως μιζερια ειναι δικο σου θεμα. Εγω γραφω την καθημερινοτητα μου ως εχει και εχω γραψει σε πολλα ποστς οτι εχουμε καλη ποιοτητα ζωης.

Αυτο δεν αναιρει οτι οντως κανουν ελαχιστες γυναικολογικες εξετασεις κατα την εγκυμοσυνη, οτι το τεστ παπ γινεται καθε 3 χρονια, οτι τα παιδια (ακομη και βρεφη) δεν τα βλεπει παιδιατρος και η μονη στανταρ εξεταση ειναι η μετρηση βαρους, οτι οι οδοντιατροι δεχονται δυσκολα νεους ασθενεις μεσω του NHS. Πως να το κανουμε τωρα; Δεν θελετε να τα ξερετε αυτα; 'Η μηπως αυτα που μαθαινεις απο οσους ζουν εδω για τα συγκεκριμενα που αναφερω ειναι διαφορετικα;

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Φυσικά και θέλουμε να τα ξέρουμε. Αλλά θα ήθελα να μας πείτε και μερικά θετικά... Εμένα η απόφαση μου να φύγω δεν αλλάζει έχει παρθεί ήδη. Και σαφώς δεν αυταπατόμαι οτί εκεί είναι ο παράδεισος και τί ωραία τί καλά. Κατανοώ οτι θα περάσω πολλές, πάμπολες δυσκολίες κτλ. Και σας ευχαριστώ όλες για κάθε πληροφορία. Όμως θα ήθελα να μάθω και τί καλό υπάρχει εκεί. Μετά από μία κηδεία θέλω λίγο να νιώσω οτί όλα θα πάνε καλά στο τέλος... έστω και με τεράστια προσπάθεια.

Λυπαμαι για τον χαμο του πατερα σου, αλλα αφου εψαχνες να σου γραψουμε τα καλα της ζωης εδω γιατι δεν το ρωταγες ξεκαθαρα; Απαντουσαμε σε συγκεκριμενες ερωτησεις και οι απαντησεις ηταν αυτες που ηταν. Τι να γινει;

Αν θελεις τα καλα, υπαρχουν πολλα, αλλα και αυτα ειναι κατα περιπτωση. Για μας, το βασικοτερο καλο ειναι οτι υπαρχει δουλεια. Οτι ζουμε σε ησυχη πολη με χαμηλη εγκληματικοτητα και αρκετες ευκολιες απο αυτες που παρεχουν οι μεγαλες πολεις. Οτι οι αποστασεις μας ειναι κοντινες και δεν πηζουμε στην κινηση. Οτι τα σχολεια της περιοχης ειναι καλα και το κοστος ζωης σχετικα χαμηλο για Αγγλια. Μπορω να σου γραψω και αλλα, αλλα αυτο λεει κατι; Ειναι η δικη μου καθημερινοτητα. Εκτος ενδεχομενως απο το να σου φτιαξει την ψυχολογια, ξερεις αν θα βρεις τις ιδιες συνθηκες; Φυσικα δεν ζω σε κανενα ουρανιο τοξο οπως εγραψες και η καθημερινοτητα εχει και προβληματα. Ετυχε και οι ερωτησεις αφορουσαν αυτα, εκει απαντησα. Η αληθεια οσο και αν ενοχλει νομιζω οτι αξιζει περισσοτερο απο ενα ψεμα που βολευει.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Σαφώς. Δεν είμαι άτομο που θέλω να μου χαιδεύουν τα αυτιά. Και το να μου πεις οτι όλα είναι μέλι γάλα όλα και να έρθω και να είναι όλα χάλια κι αυτό δεν θα ήταν ωραίο! Έχεις δίκιο σχετικά με τις ερωτήσεις και τις ανάλογες απαντήσεις. Αν θυμηθείς κι άλλα ευχάριστα πες μου... και γω θα μείνω σε μια μικρη περιοχή έξω απο Μαντσεστερ οπότε θα ταιριάζουν περισσότερο τα βιώματά σου με τα δικά μου παρά με κάποιας κοπέλας που μένει σε μεγάλο αστικό κέντρο.

Ευχαριστώ για τα συλληπητήρια...

Διαφημίσεις

Random posts of mine from parents.gr/forum.

Ειναι προ διετιας. Μολις ειχαμε ερθει. Αφιερωμενα στην esprit.

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1766390&postcount=239

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2096451&postcount=987

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2094785&postcount=891

Travellingmum περαστικα για τα μικρα. Ελπιζω να μην κολλησετε και εσεις.

Καταλαβα για τη δουλεια σου. Σορρυ για την αδιακρισια κιολας.

Με απασχολει πολυ το θεμα οπως σου εγραψα. Θα ηθελα πολυ να γυρισω σε part time. Λεω να κανω πρωτα of the record κουβεντα, να ψαρεψω αντιδρασεις και μετα να δω τι θα κανω.

(Εχω συναισθηματικους δεσμους με το king's college. Στην κλινικη του γεννηθηκα :) )

Random posts of mine from parents.gr/forum.

Ειναι προ διετιας. Μολις ειχαμε ερθει. Αφιερωμενα στην esprit.

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1766390&postcount=239

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2096451&postcount=987

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2094785&postcount=891

ego pantos exo na po pos genika i peek itan panta apo autous pou evlepan to potiri misogemato kai oxi misoadeio!

:P

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Με απασχολει πολυ το θεμα οπως σου εγραψα. Θα ηθελα πολυ να γυρισω σε part time. Λεω να κανω πρωτα of the record κουβεντα, να ψαρεψω αντιδρασεις και μετα να δω τι θα κανω.

(Εχω συναισθηματικους δεσμους με το king's college. Στην κλινικη του γεννηθηκα :) )

sto KCH gennithikes??

pos k etsi eixes apo prin esmous me agglia?

uDLqp1.png

εγω πειραζει που βρηκα αμεσα οδοντιατρο; φοβαμαι να το πω :-)

Και εγω, οταν γνωρισα τον Ελληνα οδοντιατρο ;)

ego pantos exo na po pos genika i peek itan panta apo autous pou evlepan to potiri misogemato kai oxi misoadeio!

:P

Cheers natasa :)

sto KCH gennithikes??

pos k etsi eixes apo prin esmous me agglia?

Οι γονεις γνωριστηκαν εδω. Φυγαμε οταν ημουν 28 ημερων :)

καθολου αδιακρισια, σιγα το κρατικο μυστικο, απλως η δουλεια που εχω αυτη τη στιγμη ειναι λιγο βαρετη, την πηρα για να εχω κατι να κανω μεχρι να αποφασισω το επομενο βημα μου...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...