Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

peek μη με πυροβολησεις, θα επιστρεψω, εχω και τα δυο με γαστρεντεριτιδα, δεν πηγα δουλεια (μετα τη χθεσινη βομβα πηρα day off, η χαρα του εργοδοτη ειμαι :-) ), θα σου γραψω συντομα, οταν τελειωσω να καθαριζω τις τουαλετες... ξανα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποια ειπε για το southbank? θελω κι αλλες πληροφοριες επειδη ειναι ενα απο τα πανεπιστημια που ειναι accessible to me για γεωγραφικους λογους, αλλα αν ειναι για τα μπαζα να μη χανω το χρονο μου και να αιτηθω αλλου.

Δεν είναι και το καλύτερο πανεπιστήμιο του Λονδίνου, αλλά τουλάχιστον έχει ακόμα licence (όχι σαν το Metropolitan....). Δεν έχει καλή ακαδημαϊκή φήμη, αλλά είναι δημοφιλές στους ενήλικες και γενικότερα σε όσους θέλουν απλά ένα δεύτερο πτυχίο ή για τη δουλειά τους.

Ποιες άλλες εναλλακτικές έχεις;

ασε, βρηκα τωρα τα rankings... 109!!!!!!!! μαζι με το west london. πρσπαθουσα να αποφυγω το city για να μην αλλαζω διακοσια τραινα, αλλα ουτως ή αλλως θελω ενα ακομα για να βαλω και τις 5 επιλογες, ειναι δηλαδη επιλογη ασφαλειας.. Πρωτα πρωτα θελω kings college ή surrey. Εκτος βεβαια αν μεχρι το σεπτεμβρη αλλαξω γνωμη και δεν παω καθολου, μου συμβαινουν κι αυτα, χαχαχα. Ας εχω ομως τη θεση και βλεπουμε..

ασε, βρηκα τωρα τα rankings... 109!!!!!!!! μαζι με το west london. πρσπαθουσα να αποφυγω το city για να μην αλλαζω διακοσια τραινα, αλλα ουτως ή αλλως θελω ενα ακομα για να βαλω και τις 5 επιλογες, ειναι δηλαδη επιλογη ασφαλειας.. Πρωτα πρωτα θελω kings college ή surrey. Εκτος βεβαια αν μεχρι το σεπτεμβρη αλλαξω γνωμη και δεν παω καθολου, μου συμβαινουν κι αυτα, χαχαχα. Ας εχω ομως τη θεση και βλεπουμε..

nai nai sto King's !!!!! eimaste to kalutero!!!!!:tongue::tongue::tongue:

uDLqp1.png

ειναι πολυ καλο, ειχα καποτε μια προσφορα για το kings αλλα δεν πηγα επειδη το department ηταν στο brixton και φοβομουν να πηγαινω νυχτα, και μπηκα στο city. Τι κανεις στο kings νατασα;

Διαφημίσεις

ειναι πολυ καλο, ειχα καποτε μια προσφορα για το kings αλλα δεν πηγα επειδη το department ηταν στο brixton και φοβομουν να πηγαινω νυχτα, και μπηκα στο city. Τι κανεις στο kings νατασα;

doulevo.

oxi os akadimaikos

sta clinical trials

uDLqp1.png

A! αυτό το πάρκινγκ εννοείς! :-) Συμφωνώ, σ'αυτή την περίπτωση όμως, δεν θα έχεις το κόστος "Καρτα ΜΜε μηναια 160 ευρω" (για τα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν είναι αυτή?). Δεν έχει νόημα να βάζεις και τα δύο, οπότε από τα 1800 ευρώ βγάλε τα 160 = 1640 ευρώ (και αμέσως κάνεις οικονομία!) free-innocent-smileys-329.gif

Eιπαμε εβαλα εξοδα ΔΥΟ εργαζομενων. Ο ενας θα παιρνει το αμαξι ο αλλος? Δε θα χρειαζεται την καρτα ΜΜΜ? Αρα ξαναβαλε τα 160 ευρω μεσα!

Για τα σπιτια που ελεγες, μπορεις πιθανον να βρεις με 500 λιρες (600 ευρω) σπιτι με 3 υπνοδωματια. Δε θα ειναι ομως σε καλη γειτονια, δε ξερεις τι επιπεδο εγκληματικοτητας θα υπαρχει εκει, και φυσικα τα σχολεια εκει γυρω κοντα ΔΕΝ θα ειναι καλα διοτι οπου υπαρχει καλο σχολειο το κοστος αγορας και ενοικιασης εκει γυρω ανεβαινει...

Eleni

bd5c7983f7.png

Eιπαμε εβαλα εξοδα ΔΥΟ εργαζομενων. Ο ενας θα παιρνει το αμαξι ο αλλος? Δε θα χρειαζεται την καρτα ΜΜΜ? Αρα ξαναβαλε τα 160 ευρω μεσα!

Για τα σπιτια που ελεγες, μπορεις πιθανον να βρεις με 500 λιρες (600 ευρω) σπιτι με 3 υπνοδωματια. Δε θα ειναι ομως σε καλη γειτονια, δε ξερεις τι επιπεδο εγκληματικοτητας θα υπαρχει εκει, και φυσικα τα σχολεια εκει γυρω κοντα ΔΕΝ θα ειναι καλα διοτι οπου υπαρχει καλο σχολειο το κοστος αγορας και ενοικιασης εκει γυρω ανεβαινει...

Καλά, είσαι φοβερή! χαχαχαχα! Γιατί βρε συ αυτός τότε να παίρνει το αμάξι για τη δουλειά, όταν θα του κοστίζει τόσο πολλά???

Βγάλε λοιπόν το παρκινγκ =100 και τα 2/3 της βενζίνης (τουλάχιστον)= 134 σύνολο 234 και τότε ξαναβάλε τα 160 * 2 ας πάρει και ο δεύτερος κάρτα για τη δουλειά!

Αρα, έχουμε 160* 2 + 66 βενζίνη (για τις βόλτες - και πολλά είναι, παιδιά δεν έχουν, ας κάνουν βόλτες με το λεωφορείο!!), σύνολο 384 (αντί για 160+100+200 = 460) :-) :-)

Για τα σπίτια σε όλες τις περιοχές της πόλης που κοιτάζω βρίσκει κανείς με 500 λίρες. Εχει και με πιο λίγα, απλά είναι κατώτερης ποιότητας σπίτια. Εχει φυσικά και πολύ καλύτερα και άρα ακριβότερα. Ό,τι δίνεις - παίρνεις!

Διαφημίσεις

Εννοείται ότι θα έχεις σπίτι με πάρκιν. Αλίμονο αν πρέπει να πληρώσεις το πάρκιν στο σπίτι έξτρα. Εγώ σκεφτόμουν το κόστος για να παρκάρεις το αυτοκίνητο όταν πας σινεμά, για φαγητό/ψώνια ή σε μια επίσκεψη. Αν θες 10-30 λίρες τη φορά, τότε 100 λίρες εύκολα εξανεμίζονται μέσα σε μια βδομάδα.

Συγγνώμη δηλαδή, αλλά αν είναι να δίνεις 30 λίρες για πάρκινγκ όταν πας σε μία επίσκεψη ή για ψώνια, πάρε καλύτερα το λεωφορείο! Τι θα κουβαλήσεις δηλαδή? Τον κωτσόβολο? Αν πια έχεις τόσα λεφτά για να δίνεις 20-30 λίρες για πάρκινγκ και δεν παίρνεις μετρό-λεωφορείο, τότε δεν σε ενοχλεί το ποσό! :-) Και με τόσες βόλτες ανά εβδομάδα, προφανώς θα έχεις οικονομική άνεση!

Ας μην υπερβάλλουμε! Κι εδώ έχει ακριβά πάρκινγκ και ο καθένας βρίσκει τη φθηνότερη λύση. Αν έχεις λεφτά, τα δίνεις! Αν δεν έχεις, κάνεις κάτι άλλο.

Αγγλία μπορεί να μην έζησα, ταξίδεψα όμως εκεί πολλές φορές και έμεινα αρκετό καιρό. Και στο Λονδίνο, αλλά και σε άλλες πόλεις. Δεν νοίκιασα αυτοκίνητο ούτε για τις βόλτες μου, ούτε για τα ψώνια μου! Με το μετρό κυκλοφορούσα στο Λονδίνο. Γιατί δηλαδή στην Oxford Street να πας με ΙΧ? Τρελός είσαι? Ούτε οι Λονδρέζοι δεν πάνε με το αυτοκίνητο εκεί :-)

Και σε άλλη πόλη που πήγα και είχα ΙΧ, όταν βόλευε το έπαιρνα. Οταν δε βόλευε, κυκλοφορούσα αλλιώς.

Σίγουρα μιλάμε για διαφορετικά πράγματα, γι' αυτό είπα ας τα λέμε όλα ή ό,τι σκέφτεται η κάθε μια μας τέλος πάντων, και να αποφασίσουν οι ενδιαφερόμενοι ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Να στο πω και αλλιώς. Εγώ έζησα πολλά χρόνια στην Αθήνα χωρίς αμάξι αλλά οι περισσότεροι Αθηναίοι φαίνεται πως το αυτοκίνητο το θεωρούν απαραίτητο αξεσουάρ. Πώς μπορώ εγώ να πω σε κάποιον ότι δεν του χρειάζεται αυτοκίνητο; ΕΜΕΝΑ δεν μου χρειάστηκε, αλλά σε κάποιον άλλο μπορεί να είναι απαραίτητο.

Δεν βάζεις στα πάγια το πάρκινγκ για τα ψώνια στην Oxford Street!! Τουλάχιστον όχι όταν απευθύνεσαι σε άτομα που σου ζητάνε πληροφορίες για το βασικό κόστος ζωής στην Αγγλία! :-)

Εγώ ένα κατάλαβα... αν έχεις θέληση για όλα υπάρχουν λύσεις... Το να τα κάνετε τόσο δραματικά δεν καταλαβαίνω σε τί αποσκοπεί για να είμαι ειλικρινής...

όχι οι έγκυες δεν κάνουν οσες εξετάσεις θα έπρεπε, όχι οδοντίατρο δεν βρίσκεις, όχι όλα είναι πανάκριβα...

Άρα έχουμε και λέμε: τουλάχιστον τα μισά παιδάκια βγαίνουν προβληματικά, τουλάχιστον οι μισοί έχουν χαλασμένα δόντια, μένουν σε παλιόσπιτα, αν αρρωστήσουν κάηκαν, κυκλοφορούν με τα πόδια και δεν έχουν να φάνε :/

Τί να πω εμένα προσωπικά εχθές με όλα αυτα που λέτε με είχατε καταφρικάρει για το πού πάω τελικά να ζήσω... μετά ευτυχώς επικράτησε η λογική... η ξενιτιά κορίτσια δεν είναι για όλους... αλλά καλό είναι να βλέπουμε σφαιρικά τα πράγματα και όχι με παρωπίδες ;)

Katrin, θα σου πω για μας, οχι γενικα και κρινεις μονη σου. Ζουμε σε ενα χωριο των 2500 κατοικων 10 μιλια εξω απο μια επαρχιακη πολη των 250000 κατοικων (ονοματα θα βρεις σε παλιοτερα ποστς, δεν εχουν σημασια). Η δουλεια μου ειναι στα 20 λεπτα με το αυτοκινητο, στα 40 με το λεωφορειο (αν το προλαβεις στην ωρα του, καθως εχει 1 καθε 20 λεπτα). Υπολογισε οτι πρεπει να κανω και το nursery run (παραδοση/παραλαβη), υπολογισε οτι συνηθως βρεχει και εχει ψοφοκρυο, οπως καταλαβαινεις δεν πολυλεει το λεωφορειο με παιδια. Οταν μπορουσε ο αντρας μου και εκανε το nursery run ειχε αυτος το αυτοκινητο και οι βενζινες ηταν περιπου 100 λιρες το μηνα (οι αποστασεις κοντινες). Η καρτα για τα λεωφορεια κοστιζει περιπου 50 λιρες το μηνα.

Αν δεν κανεις online shopping για το σ/μ (που θα σου προτεινα να κανεις για πολλους λογους) μαλλον το χρειαζεσαι το αυτοκινητο, εκτος και αν θεωρεις οτι μπορεις να κουβαλας τα ψωνια με τις συγκοινωνιες (μην ξεχνας και τη βροχη και το κρυο, ετσι; ;) ).

Αν θελουμε να παμε στην πολη με το λεωφορειο για ψωνια, μας κοστιζει £2,20 x 2 = £4,40 (τα παιδια κατω των 5 δεν πληρωνουν εισιτηριο). Αν παρουμε αυτοκινητο κοστιζει £2 για 4 ωρες (ειναι επιτηδες παμφθηνο ως πρωτοβουλια ενος εμπορικου κεντρου για να μαζευει καταναλωτες και απο τις κοντινες πολεις), συν τις βενζινες. Οποτε, οπως καταλαβαινεις παμε με το αυτοκινητο.

Αυτα στα γραφω γιατι ισως να θελεις να αναθεωρησεις τις σκεψεις σου. Στο Λονδινο υπαρχει εξαιρετικο δικτυο ΜΜΜ, αλλα εσυ δεν μιλας για Λονδινο απο οτι καταλαβα. Στην επαρχια υποθετω οτι αυτα που σου γραφω οτι ισχυουν σε μας, ειναι μια τυπικη κατασταση. Θα βρεις καλυτερα, θα βρεις και χειροτερα.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Esprit εχεις το αγορι σου Αγγλια, ετσι δεν μας ειπες; Γιατι δεν ρωτας αυτον καλυτερα; Τι ασχολεισαι με αυτα που γραφουμε εμεις; Ελλαδα ζεις ακομη, οχι Αγγλια. Τα ξερεις καλυτερα τα πραγματα; Αν ναι, πες μας και μας να δουμε τι μπορουμε να κανουμε καλυτερα. Συγκεκριμενα ομως να γραφεις. Οπως γραφω και εγω και οι περισσοτερες εδω. Με ποσα και παραδειγματα. Οχι να αντικρουεις οτι γραφουμε γενικα και αοριστα.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Άρα έχουμε και λέμε: τουλάχιστον τα μισά παιδάκια βγαίνουν προβληματικά, τουλάχιστον οι μισοί έχουν χαλασμένα δόντια, μένουν σε παλιόσπιτα, αν αρρωστήσουν κάηκαν, κυκλοφορούν με τα πόδια και δεν έχουν να φάνε :/

Αυτο απο που προκυπτει; :confused:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...