Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Σαφώς δεν είναι μόνο η επίσκεψη στον οδοντίατρο, αυτό σαν παράδειγμα το ανέφερα. Από συγγενείς που έχουμε σε επαρχιακές πόλεις ξέρω ότι χρησιμοποιούν πολύ το αυτοκίνητο για επισκέψεις σε γιατρούς, για να κάνουν ψώνια, για να πάνε ή να πάρουν τα παιδιά από τον παιδικό, για εκδρομές, εξόδους, επισκέψεις σε φίλους και άλλες δραστηριότητες. Ακόμα κι αν έχουν μηνιαία κάρτα για να πηγαίνουν στη δουλειά με το λεωφορείο, για όλα τα άλλα χρησιμοποιούν αυτοκίνητο, πολύ περισσότερο από εμάς που μένουμε στο κέντρο του Λονδίνου.

Πάντως 100 λίρες για πάρκιν εμένα μου φαίνονται λίγες. Τουλάχιστον για Λονδίνο το ποσό αυτό είναι πολύ συντηρητικό, για το Leeds δεν ξέρω (γιατί μιλάμε συνέχεια για το Leeds??).

i eleni emene leeds oso itan agglia. kai mias ekeini anefere ta posa upotheto pos aforoun sto leeds.

kala ta 100 isos einai ontos liga alla an exeis autokinito nomizo prospatheis na noikiaseis /agoraseis spiti me parking. opos kai stin Athina alloste pou nomizo einai aparaitio to autokinito.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kala de diafono se auto alla nomizo edo prospathoume na valoume ta aparaitita exoda. auta dld pou den mporeis na apofugeis. oso alloste auxanoun ta eisodimata mas auxanontai k oi anagkes mas.

Νομίζω ότι είναι καλό να τα λέμε όλα και ας αποφασίσει ο καθένας μόνος του τι είναι απαραίτητο έξοδο για τον ίδιο και τι όχι, ανάλογα με τις ανάγκες του και τις απαιτήσεις του.

Δεν έχουμε διαγωνισμό στο φόρουμ ποιος περνάει καλύτερα στην Αγγλία. Ούτε πρέπει ντε και καλά να περνάς καλά, είτε είσαι στην Ελλάδα είτε είσαι στο εξωτερικό. Όλοι έχουμε δικαίωμα στη μιζέρια :P

kala ta 100 isos einai ontos liga alla an exeis autokinito nomizo prospatheis na noikiaseis /agoraseis spiti me parking. opos kai stin Athina alloste pou nomizo einai aparaitio to autokinito.

Εννοείται ότι θα έχεις σπίτι με πάρκιν. Αλίμονο αν πρέπει να πληρώσεις το πάρκιν στο σπίτι έξτρα. Εγώ σκεφτόμουν το κόστος για να παρκάρεις το αυτοκίνητο όταν πας σινεμά, για φαγητό/ψώνια ή σε μια επίσκεψη. Αν θες 10-30 λίρες τη φορά, τότε 100 λίρες εύκολα εξανεμίζονται μέσα σε μια βδομάδα.

Νομίζω ότι είναι καλό να τα λέμε όλα και ας αποφασίσει ο καθένας μόνος του τι είναι απαραίτητο έξοδο για τον ίδιο και τι όχι, ανάλογα με τις ανάγκες του και τις απαιτήσεις του.

Δεν έχουμε διαγωνισμό στο φόρουμ ποιος περνάει καλύτερα στην Αγγλία. Ούτε πρέπει ντε και καλά να περνάς καλά, είτε είσαι στην Ελλάδα είτε είσαι στο εξωτερικό. Όλοι έχουμε δικαίωμα στη μιζέρια ;)

epeidi pistevo pos exisou me to xamogelo kai i mizeria einai metadotiki tha protimousa na mizeriazoume!

kala nomizo pos prepei na anixoume ena thema ta strava kai ta atima tis agglias! sigoura oles kati tha vroume na grapsoume!

uDLqp1.png

Εννοείται ότι θα έχεις σπίτι με πάρκιν. Αλίμονο αν πρέπει να πληρώσεις το πάρκιν στο σπίτι έξτρα. Εγώ σκεφτόμουν το κόστος για να παρκάρεις το αυτοκίνητο όταν πας σινεμά, για φαγητό/ψώνια ή σε μια επίσκεψη. Αν θες 10-30 λίρες τη φορά, τότε 100 λίρες εύκολα εξανεμίζονται μέσα σε μια βδομάδα.

re su polla mou fainontai akoma kai gia londino auta!

dld sta psonia sunithos ta megala sm exoun parking to opoio nomizo einai dorean. tora sto kentro de nomizo na katevaineis gia psonia me to amaxi.

ti na po den xero apla mou fainontai para polla!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

re su polla mou fainontai akoma kai gia londino auta!

Στη δική μου περιοχή οι τιμές του πάρκιν είναι γύρω στις 2.50 με 2.70 λίρες την ώρα. Δεν θα παρκάρεις για 3 ώρες αν πας σινεμά; 8 λίρες θα τις δώσεις σίγουρα. Το ίδιο αν κατεβείς για τα μαγαζιά.

Αν πας Oxford Street (επιφυλλάσομαι για έχω πολύ καιρό να πάω) οι τιμές είναι πιο ακριβές, υπολογίζω τουλάχιστον 25-30 λίρες για πάρκιν.

Στη δική μου περιοχή οι τιμές του πάρκιν είναι γύρω στις 2.50 με 2.70 λίρες την ώρα. Δεν θα παρκάρεις για 3 ώρες αν πας σινεμά; 8 λίρες θα τις δώσεις σίγουρα. Το ίδιο αν κατεβείς για τα μαγαζιά.

Αν πας Oxford Street (επιφυλλάσομαι για έχω πολύ καιρό να πάω) οι τιμές είναι πιο ακριβές, υπολογίζω τουλάχιστον 25-30 λίρες για πάρκιν.

pas oxford street me to amaxi:shock:?

uDLqp1.png

pao paso tote giati mallon milame gia diaforetika pragmata

Σίγουρα μιλάμε για διαφορετικά πράγματα, γι' αυτό είπα ας τα λέμε όλα ή ό,τι σκέφτεται η κάθε μια μας τέλος πάντων, και να αποφασίσουν οι ενδιαφερόμενοι ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Να στο πω και αλλιώς. Εγώ έζησα πολλά χρόνια στην Αθήνα χωρίς αμάξι αλλά οι περισσότεροι Αθηναίοι φαίνεται πως το αυτοκίνητο το θεωρούν απαραίτητο αξεσουάρ. Πώς μπορώ εγώ να πω σε κάποιον ότι δεν του χρειάζεται αυτοκίνητο; ΕΜΕΝΑ δεν μου χρειάστηκε, αλλά σε κάποιον άλλο μπορεί να είναι απαραίτητο.

Διαφημίσεις

Έχει νόημα γιατί πολλές φορές συγκρίνουμε με τιμές Ελλάδας και δεν είναι πάντα προφανές αν έχουμε κάνει μετατροπές σε ευρώ ή αν μιλάμε για λίρες και ευρώ.

Το ίδιο με τα καθαρά και τα μεικτά των μισθών.

Αν ψάξεις σε αυτό και σε άλλα φόρουμ έχουν γίνει αρκετές φορές τέτοιες παρεξηγήσεις.

ποια ειπε για το southbank? θελω κι αλλες πληροφοριες επειδη ειναι ενα απο τα πανεπιστημια που ειναι accessible to me για γεωγραφικους λογους, αλλα αν ειναι για τα μπαζα να μη χανω το χρονο μου και να αιτηθω αλλου.

Help please?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...